Edin Dzeko budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
4958
Edin Dzeko budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The Bosnia Inten". Edin Dzeko budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na ngahalangan tapi sababaraha mertimbangkeun kami Edin Dzeko urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Edin Dzeko lahir dina dinten 17th Maret 1986 di Sarajevo, Bosnia jeung Hérzégovina. Anjeunna ngalahir ka indungna, Belma Džeko jeung bapa, Midhat Džeko.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Early Kahirupancarita budak leutik Edin Džeko urang nyaéta karya nyali tur willpower. Ieu mangrupakeun dongeng hiji budak anu surged tina liang bullet sangkan eta onto luhureun dunya maén bal. Lamun geus teu aya indungna Belma, anu dieureunkeun dirina saeutik budak orok tina bade maén bal dina widang nu meunang dibom sababaraha menit engké, urang bakal geus pernah disaksian Edin Džeko nyandak nepi sawah atawa saksi update mindahkeun Chelsea FC na . kajadian kajadian mangsa poé perang Balkan.

Éta mana deui 1992, Perang Bosnia Kamerdikaan nu stretched ti tilu taun dugi 1995. Ieu salah sahiji junctures paling horrific dina sajarah Balkan sakumaha Bosnia Serbs na Croats perang leuwih etnis. Sarajevo, ibukota Bosnia jeung Hérzégovina jeung kampung halaman ka Edin Džeko éta salah sahiji tempat ruksak awon tina perang. Anjeunna Cut Nyak Dien pikeun hirup salaku anak na sangkan eta kana ngaran nu kawentar di fraternity maén bal.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Dina 31 Maret 2014 Džeko nikah kabogoh na Amra Silajdžić saha model Bosnia jeung aktris. Manehna teh dua taun heubeul ti lalaki nya.

Amra ieu sakali nikah ka pangusaha Serbia pisan ngora, Vladimir Vičijentijević, kalayan saha manehna boga hiji putri-lami opat belas taun, Sofia. Éta dua sadar yén hiji cerai alus éta hadé ti nikah goréng jeung dulur nuluykeun jalan.

Asih selingkuhan Amre Silajdžić na Edina Džeke dimimitian dina 2012 bari anjeunna di Manchester Kota. Ampir sataun aranjeunna ngaduga kana hubungan maranéhanana, maranéhanana éta jempé, jeung hubungan maranéhna diumumkeun ku ngabagikeun poto dina Twitter.

Dina Pébruari 2016, manéhna jadi bapa gadis ngaranna Una. anak kadua na, hiji budak ngaranna Dani, lahir dina bulan Séptember 2017.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Edin Dzeko nyatakeun yén kulawargana sok supportive sakuliah karirna, hususna bapana, anu ngabawa ka sesi latihan bari anjeunna di Željezničar.

Edin Dzeko jeung bapana; Midhat Džeko

Bapana ogé maénkeun professionally di Bosnia jeung Hérzégovina. Džeko SNR dianggap superstar di Sarajevo.

Edin Dzeko jeung Saka Sunda; Belma Džeko

ADI: Merima Džeko mangrupakeun adina katingal-sapuk ngeunaan Edin Dzeko. Manehna teh teu ukur sibling na tapi ogé sobat pangalusna budak leutik diangkat jadi duanana spent kavling waktu babarengan bari tumuwuh nepi. Merima Džeko na bro- badag nya Edin Dzeko

Di handap ieu mangrupa manifestasi tina kanyataan yén Edin na Merima geus best of pals.

Merima Džeko na Edin

poto di luhur dicandak di Bosnia.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -kapribadian

Simkuring geus kapanggih Edin Dzeko boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kaunggulan Edin Dzeko urang: Anjeunna ruku ', artistik, intuitif, hipu, wijaksana tur pisan musik.

Kelemahan Edin Dzeko urang: Edin bisa jadi fearful, overly percanten, anjeunna sok meunang hanjelu kaluar alesan saeutik sarta boga kahayang kabur kanyataanana.

Naon Edin Dzeko diaku: Keur sorangan, saré, musik, roman, visual sarta téma spiritual

Naon Edin Dzeko henteu janten: Terang-eta-kabeh, keur ngritik, geus kaliwat datang deui ka dipikanyaho anjeunna jeung cruelty nanaon nu sakumaha anjeunna ngalaman ditempo dina perang Bosnia.

Dina panggih, Edin Dzeko pisan ramah tur mindeng manggihan diri dina parusahaan ti urang pisan béda. Anjeunna oge selfless, salawasna daék nulungan batur, tanpa hoping meunang nanaon deui. kapasitas emosi na sums up totalitas Na.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Narik Turun kolor

Edin Dzeko sakali kagungan macana bulistir narik handap kolor hiji pamuter lawan urang dina pulas aneh mun cocok nagara na urang mibanda Yunani nu kajantenan di 2016 sataun. The kaptén Bosnia-Hérzégovina réngsé nepi ningali beureum nalika anjeunna salajengna dikaluarkeun.

kajadian kajadian di 10 menit panungtungan sahiji qualifier Piala Dunya nalika tim Dzeko urang nya ngarah 1-0. Ieu dimimitian nalika urut pamuter Manchester Kota, ayeuna di Roma, indit ka handap dina hiji tantangan ti Sokratis Papastathopoulos ngan di luar wilayah pinalti éta lawan '. kolor Yunani urang anu ditarik ka handap sakumaha anjeunna nyoba wrestle balna kaluar tina keupeul Dzeko urang, hasilna hiji altercation ngalibetkeun paling sahiji pamaén ti dua sisi ogé staf teknis duanana tim '.

Dzeko, saha éta geus aya dina kartu konéng, ieu dikaluarkeun ku wasit, Jonas Eriksson, bari Kyriakos Papadopoulos ieu dibéré beureum lempeng pikeun ngadorong dina patempuran sanggeus kajadian awal. Yunani nuluykeun pikeun meunangkeun ékualiser dina tatu waktos kalayan duanana tim diréduksi jadi lalaki 10.

"ABDI ngagaduhan kartu beureum pikeun euweuh alesan, kuring teu kayeuna naha," Dzeko ceuk afterwards. "Wasit nyebutkeun kuring dimimitian sakabeh hal, tapi ieu ngan hiji tungtung di lantai, jadi kumaha bisa Kuring geus dimimitian deui?

Anjeunna ditambahkeun: "Kuring ngarasa kawas kaleungitan 3-0. Yunani henteu pantas titik ieu. Aranjeunna teu sanajan henteu pantas rugi 1-0, aranjeunna deserved mun leungit 4-0 ".

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The bagasi Story

Ieu dilakukeun kavling fans ngahurungkeun up maranéhna aktip tracking hiber tur neangan informasi bandara ngan pikeun dipikawanoh lamun Edin Dzeko nembongan jadi dina pindah ka London. Presumably, tujuan na, janten wae di wewengkon Surrey, hiji tempat urang bisa nyaho sakumaha Cobham, dimana medicals na signings biasana lumangsung pikeun Chelsea Football Club. Ieu channel Mediaset Premium Italia urang nu mimiti diterbitkeun sapotong ieu. laporan maranéhanana nambihan yen Dzeko ieu dipirig ku adi, kitu ogé agén na Silvano Martina.

Edin Dzeko budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Džeko mimiti karirna dina Željezničar, Maén salaku gelandang antara 2003 na 2005, tapi kalawan saeutik kasuksesan maén di posisi éta. Anjeunna lega dianggap salaku teuing jangkung, sarta kalawan abilities teknis goréng. palatih Džeko urang wanoh sanajan, Jiří Plíšek, nempo calon sarta nalika Plíšek balik imah, manehna disarankan klub séjén, Teplice meuli lad goréng.

Željezničar katampa a nawar tina ngan € 25,000 pikeun Džeko, salah sahiji direksi Željezničar urang nyebutkeun taun ka hareup, "[Urang] panginten urang meunang lotre di". Anjeunna kagungan mantra injeuman kalawan Ústí nad Labem di 2005, salila manehna ngoleksi genep gol di kaulinan 15. Engké taun éta, manéhna pindah deui ka Teplice, tinggal aya dugi 2007. Kalawan gol 13 dina kaulinan 30, anjeunna kadua-luhur goalscorer tina Czech Liga dina usum 2006-07. Alatan pintonan-Na, manajer VfL Wolfsburg Felix Magath ditandatanganan anjeunna keur € 4 juta. Anjeunna ngoleksi kavling gol di klub teh. Ieu dilakukeun ngaranna dina daftar balanja mimiti pramuka.

Saatos spekulasi beurat, Roberto Mancini, manajer ti Manchester City, dikonfirmasi dina 3 Januari 2011 nu fee ti £ 27 juta (€ 32 juta) geus sapuk kalayan Wolfsburg pikeun Džeko, nu éta inohong mindahkeun pangluhurna kadua Kota urang, sanggeus Robinho'S £ 32.5 juta (€ 42.5 juta) move ti Real Madrid dina 2008. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Kanyataan parios: Heuheu Edin Dzeko budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment Anjeun atawa taros Kami!.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu