Eddie Nketiah Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Eddie Nketiah Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Dimimitian, nami nyata na nyaéta "Edward". Kami masihan anjeun sinyalna pinuh ku Eddie Nketiah Carita Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna umurna dugi ka anjeunna janten populér.

Katingalina, Awal Kahirupan sareng Kuatna Eddie Nketiah. KREDIT: SkySports sareng Instagram
Katingalina, Awal Kahirupan sareng Kuatna Eddie Nketiah. KREDIT: SkySports sareng Instagram

Nuhun, anjeun sareng kuring terang Eddie pikeun na gaya maén; laju, gerakan sareng kamampuan pagawean, anu parantos ngajantenkeun peminat ngabandingkeun anjeunna sareng urut striker Arsenal Ian Wright (pembimbingna). Nanging, ngan ukur sababaraha kipas anu nganggap vérsi kami Biografi Eddie Nketiah anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku Eddie Nketiah urang Wiki sateuacan na Carita lengkep.

EDDIE NKETIAH BIOGRAPHY (Wiki Pertanyaan)waleran
Nami lengkep:Edward Keddar Nketiah
Landihan:Eddie
Tanggal sareng Tempat kalahiran:30 Méi 1999 sareng Lewisham, London, Inggris.
Jaman:20 taun (sakumaha dina Pebruari 2020)
jangkungna:1.75 m atanapi 5.74ft
Genre Musik Terbaik72 kg
Artis Favorit:Orok Lil, Gunna sareng D-Blok Éropa
Tanda Zodiak:Gemini
Kulawarga Asal:Ghana
Ageman:Kamungkinan muslim janten hutang ka middlename na "Kedar"
profési:Maén bal (Tengahkeun)
Idol Maén:Ian Wright sareng Thierry Henry
Kolot:Bapak sareng Ibu Nketiah
Gaduh Suster:nuhun
Gaduh dulur:teu

Eddie Nketiah kang Carita Budak Leutik:

Eddie Nketiah Budak Leutik
Eddie Nketiah Budak Leutik

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Edward Keddar Nketiah. Eddie lahir dina dinten 30 Mei Méi 1999 ka kolot Ghanian di London Borough di Lewisham, Inggris. Anjeunna ngalahir minangka hiji-hijina putra (tukang-anak) kulawargana sareng ngagaduhan dua sadulur anu ageung.

Eddie nyéép hirup awal na di London tenggara anu tempatna pikeun sasama bal-balan; Ruben Loftus-macana jeung Wright kulawarga (Ian jeung Shaun Wright-Phillips- sétan laju). Langkung pentingna, tempat dimana kulawarga Eddie Nketiah cicing (Lewisham) mangrupikeun bumi panyanyi sareng panulis lagu inggris, Natasha Bedingfield.

Sama sapertos seueur warga kota (Lewisham), Little Eddie salaku murangkalih ngaraosan kapentingan henteu kedah ngarambat uptown kanggo pandangan anu narik dina garis langit London. Gambar di handap, kota urang Bukit Telegraph ngurus masalah manéhna ningali.

Teras Inggris maju di Lewisham nalika anjeunna masih alit. Kiridit: Instagram
Teras Inggris maju di Lewisham nalika anjeunna masih alit. Kiridit: Instagram

Latar Kulawarga Eddie Nketiah:

Ditilik tina paningalna, anjeun bakal satuju sareng kami yén akar kulawarga Eddie Nketiah kamungkinan dilacak ka Afrika. Kaleresan, anu nyerang Inggris mangrupikeun asal ti kulawarga Ghana sareng Afrika Kulon sareng warisan. Nyatana, kadua kolotna Eddie Nketiah (gambar di handap ieu) nyaéta urang Ghanans.

Pendakan kolotna Eddie Nketiah anu asal kulawargana ti Ghana (Afrika Kulon). Kiridit: DailyStar
Pendakan kolotna Eddie Nketiah anu asal kulawargana ti Ghana (Afrika Kulon). Kiridit: DailyStar

Eddie Nketiah Biografi- Taun Awal sateuacan Bal Bal:

Eddie anu mangrupikeun anak bungsu dina kulawargana ngagaduhan seueur perawatan khusus ti sepuh sareng kokolot. Salaku orok imah, sok aya anu ngabantosan anjeunna ngalaksanakeun tugas rumah tangga. Paling penting, kabébasan pikeun anjeunna mutuskeun nasib na nalika umur anom.

Jauh ti imah kulawargana, kolotna Eddie Nketiah (utamina bapana) disatujuan anjeunna maén bal sareng babaturan di London Bal dibahas Rancamaya-wétan. Ngomongkeun pangalaman kahijina sareng maén bal, Eddie sakali nyarios di handap ieu nalika ditaros ku GafferONLINE ngeunaan anu ngenalkeun anjeunna ka bal. Dina kecap-Na;

“Éta ku Bapa. Anjeunna mangrupikeun naenan maén bal maén bal kuring sareng abdi di bumi abdi sareng di kebon kulawarga. Teras, kuring lulusan éta sareng ngawitan maén sareng réréncangan kuring ”.

Produser maén bal ngora nikmati kaulinan kompetitif utamina diantara budak London kidul sareng budak kalér (Laporan Gaffer). Ngan resep Jadon Sancho, Josh Koroma sareng Reiss Nelson, Eddie aktip dina pertandingan maén bal London pikeun budak. Ngahargaan karajinanna di jalan-jalan di Lewisham liwat turnamén tungtungna mayar dividen na sabab éta nyababkeun Eddie saeutik dikintun ku akademi Chelsea FC.

Carita Budak Eddie Nketiah- Hirup Karir Awal:

Tepatna dina taun 2008, kabagjaan anggota kulawarga Eddie Nketiah teu terang batesan dina waktos éta sorangan nyalurkeun percobaan akademi Chelsea sareng asup ka roaster akademi klub.

Nalika di Akademi Chelsea FC, Eddie maénkeun barengan béntang akademi sapertos Gunung Mason jeung Callum Hudson-Odoi. (Oh! anjeun henteu terang yén ?? !!). Gaya maén anjeunna dibandingkeun sareng anu Jermain Defoe, kusabab gerakan anjeunna sareng kamampuan sharpshooting ti sadaya sudut. Sanaos sadayana siga jalan sampurna, sakedik Eddie terang yén sababaraha PERUT DARK datang ka jalanna.

Eddie Nketiah Biografi- Jalan Anu Hésé pikeun Inohong Rame:

Penolakan Akademi Chelsea:

Salami dinten-taun Didier Drogba, aranjeunna ngalaporkeun ngeunaan ekspektasi ageung disimpen dina para pamuda Chelsea. Ogé sakumaha anjeun nguping, seueur di antarana boh dialungkeun kaluar injeuman saatos teu sieun ngajantenkeun tim saingan mimiti. Pikeun kasus Eddie Nketiah, masalah utama nyaéta pamréntahan konstan ayana ayana fisik salaku striker.

Sedih, produsén bal ngora sapertos sababaraha mitra akademi anjeunna kéngingkeun ka panolakan akademi. Eddie teu pisan dikirimkeun injeuman tapi ditolak sareng dileupaskeun ku Chelsea taun 2015.

Kolotna, Eddie Nketiah, anggota kulawarga sareng babaturan caket ngahibur anjeunna salami waktos na nyobian. Nyatana, aBudak ny anu anu kantos ngaliwat hiji akademi panolakan bakal terang ngan jero ogé nyeri émosional jero sareng ngarusak akibat psikologis anu tiasa didinya. Ngilu tina panolakan mangrupikeun bagian penting tina biografi Eddie Nketiah, hiji anu henteu bakal hilap waé.

Eddie Nketiah Biografi- Usaha kanggo Inohong Rame:

Ngartos ngeunaan hasrat budak lalaki maranéhna maén bal pikeun hirup, anggota kulawarga Eddie Nketiah hususna bapakna ngalaksanakeun sagala anu dilakukeun pikeun meunangkeun anjeunna balik maén di klub séjén. Salaku tuah bakal gaduh éta, Arsenal FC ngajemput budak ngora éta sareng masihan anjeunna beasiswa maén bal sanés mung 2 minggu saatos Chelsea parantos nampik anjeunna.

Kusabab ngahijikeun Arsenal, Eddie henteu pernah katingali mundur nalika anjeunna mimiti ngingetkeun pelatih. Anjeunna nunjukkeun kabisat anu hebat sareng sikep anu ditangtukeun, salah sahiji anu parantos nyangking karakter anu saéna sareng kahayang pikeun nyetak. Ngeunaan kebangkitanana, mimiti, pamuda ngabantosan tim pikeun meunang pinujian bal profésional munggaran na Piala Liga Utama 2.

Eddie geuwat ngagempur sareng Arsenal saatos ditolak ku akademi Chelsea FC. Kiridit: Instagram
Eddie geuwat ngagempur sareng Arsenal saatos ditolak ku akademi Chelsea FC. Kiridit: Instagram

Saatos lulusan akademi Arsenal, Eddie mimiti ngahontal naékna météorik sareng klub. Sorotan utama sanés dina karir naékna Eddie Nketiah dugi taun 2018, dina taun anjeunna ngabantosan tim Inggris U21 na menang anu kasohor. Pasanggiri Toulon.

Dina tahap ieu, Eddie ngarasa 3 hal dina pikiran na. Anu mimiti nyaéta “naMisi Nonoman parantos dilaksanakeun". Kadua nyaéta yén “naReputasi maén bal parantos dipasang", Sareng anu katilu mangrupikeun perasaan yén na"Takdir parantos dikirimkeun". Kasohor diantara anu ngangkat piala kaasup; Hamza Choudhury, Kyle Walker-Peters, Fikayo Tomori, Tammy Abraham jeung Tom Davies.

Tiasa Juara Toulon 2018 hartosna sadayana pikeun Eddie. Kiridit: Twitter
Tiasa Juara Toulon 2018 hartosna sadayana pikeun Eddie. Kiridit: Twitter

Dina waktu nulis biografi Eddie Nketiah, anjeunna ayeuna dianggap pusat-maju modéren modern, hiji anu ayeuna ngalaksanakeun takdir bal-balan senior na. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Saha Eddie Nketiah na Kabogoh? ... Naha anjeunna gaduh Pamajikan atanapi Kid?

Sareng sadaya kasuksésan anu dihontal dina usia mudi, pasti waé anu paling peminat Inggris sareng Arsenal kedah ngamimitian mikiran saha kabogoh Eddie Nketiah. Langkung janten kitu, naha payunna parantos kawin, (ngagaduhan pamajikan? atanapi budak?). Leres !, teu aya anu mungkir kanyataan yén handsomeness Eddie (beungeutna orok + biwir pink) moal bakal ngajantenkeun anjeunna hiji A-Lister pikeun calon kabogoh sareng pamajikan istri Inggris / Afrika.

Seueur peminat anu naros ... Saha Eddie Nketiah's Girlfriend? Kiridit: Instagram
Seueur fans anu kantos naroskeun… Saha éta Kabogoh Eddie Nketiah? Kiridit: Instagram

Sanggeus sababaraha jam panalitian intensif dina wéb, kami parantos sadar yén striker éta henteu ngajantenkeun hubungan resmi (umum) dina waktos nyerat. Ayeuna, akun média sosial Eddie Nketiah (Instagram, Facebook, Twitter) henteu nunjukkeun hubunganna sareng saha waé. tapi, éta tiasa anu anjeunna cicingeun bobogohan batur ...saha anu terang?…

Eddie Nketiah Gaya hirup (Mobil Besar):

Ngenalkeun Eddie Nketiah kang Gaya hirup bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar anu lengkep dina standar hirupna. Bisi anjeun henteu terang (panginten kusabab anjeun badarat ti Mars), Eddie mangrupikeun jalma anu pasti terang kumaha carana nempatkeun gaji £ 16,426 per minggu pikeun gaji anu saé. Parios Ride tiis nya !!.

Ieu Mobil Eddie Nketiah
Ieu Mobil Eddie Nketiah

Dina gaya hirup Eddie Nketiah, budak Inggris henteu ngagaduhan masalah dina ngantepkeun dunya ningali bagian-bagian hirupna. Numutkeun kana GafferOnline, Eddie sakali ngaku yén anjeunna flashy tapi henteu nunjukkeun seueur pisan. Dina kecap-Na;

"Abdi hoyong uing rada ngaraos henteuna, Tapi henteu teuing flashy. Abdi ngan resep tetep tenang sareng asuh.

Abdi kana baju kuring sacara umum, teras milarian kana merek anyar, naha kuring resep pikeun nyimpen barang-barang anu saé sareng henteu ngejat. "

Eddie Nketiah kang Kahirupan Pribadi:

Saha Eddie Nketiah?… Naon anu Ngahasilkeun anjeunna? ”. Ngamimitian, anjeunna mangrupikeun jalma anu raoseun teu resep kana gaya nyalira sareng teras gaduh kacenderungan pikeun katingalina normal (sapertos rata-rata nonoman London). Eddie mangrupikeun jalma anu gaduh usaha terus pikeun kamekaran pribadi, boh sareng pareum.

Ogé dina kahirupan pribadi Eddie Nketiah, anjeunna sopan ka saha waé anu anjeunna mendakan salami dinten, pisan nalungtik ngeunaan kamekaran sareng daék diajar sakedik ngeunaan dunya di sabudeureun anjeunna.

Kahirupan Pribadi Eddie Nketiah. Anjeunna resep diajar ngeunaan dunya sakurilingna sareng ogé, seneng-seneng sareng mentorna. Kiridit: IG
Kahirupan Pribadi Eddie Nketiah. Anjeunna mikaresep ngalenyepan dunya di sabudeureun anjeunna sareng ogé, seneng-seneng sareng mentor na. Kiridit: IG

Pikeun Eddie, maén kaulinan komputer sareng dibimbing ku idola na mangrupikeun tanda hirup bagja. Jauh ti maén bal, anjeunna nyéépkeun waktos anu kualitas sareng Arsenal Katerangan anu kasohor Ian Wright. Asides legenda, Eddie ogé diajar tina Thierry Henry, lain tina Idol-Na. Dina kecap-Na;

"Nalika kuring dewasa, Ian Wright mangrupikeun lalaki anu kuring katingali, sareng kuring sok janten kipas Arsenal ageung bahkan anjeunna di Chelsea."

Eddie Nketiah kang Kulawarga Kulawarga:

Ku kabogohna Eddie lahir di Inggris tapi gaduh asal kulawarga sareng warisan kulawarga Ghana, perang pikeun kasatiaanna kedah pikaresepeun. Dina bagian ieu, urang bakal terang langkung seueur anggota kulawarga Eddie Nketiah anu dimimitian ku kolotna.

Langkung Ngeunaan Bapa Eddie Nketiah:

Ayah super mangrupikeun titik anu mimiti ngahubungan nalika sagala hal anu salah pikeun anak anu dilahirkeun terahirna. Salila sababaraha taun, bapak Eddie Nketiah parantos ngalebetkeun nilai-nilai dina anjeunna, hiji anu parantos mangaruhan kana positipna kana kahirupan. Eddie sakali sasauran numutkeun GafferOnline, yen polah kasabaran sareng kanyaho ngeunaan ngatur setbacks sadayana sumping ti bapakna anu ngalaman.

Langkung Ngeunaan Ibu Eddie Nketiah:

Ibu hébat parantos ngahasilkeun putra anu saé sareng indung Eddie Nketiah sanés ngabeda-beda. Janten hiji-hijina budak sareng anak terakhir ti kulawarga Nketiah, Eddie sakali nyarios yén anjeunna ngagaduhan perlakuan khusus ti indungna. Ieu mangrupikeun hargana pikeun kartu panungtungan anjeunna sareng orok bumi. Indung Eddie Nketiah mangrupikeun tanggung jawab pikeun moral anu saé putrana, anu nyatakeun anu parantos mangaruhan kana pandangan hirupna dina kahirupan.

Langkung Ngeunaan Ngadat urang Eddie Nketiah:

Numutkeun kana GafferOnline, Eddie sakali nyarios yén gaduh kulawarga sareng sadulur anu éndah pasti janten kulawargana "Ketat Knit". Leres! salaku anak anu dilahirkeun anu terakhir, anjeunna saduluran boss anjeunna sakitar sareng tangtosna, Eddie resep sareng anjeunna ngaku yén anjeunna masih aya dina kontrol anu kuat (Laporan GafferOnline). Nanging, duanana sadulur Eddie Nketiah parantos didukung anjeunna, sareng juru main bal henteu pernah lirén sabaraha anjeunna ngahutang.

Eddie Nketiah fakta:

kanyataan #1: Gangguan Gaji Na:

Kusabab terobosanna, seueur fans anu nampi patarosan; sabaraha biaya Eddie Nketiah? .... Dina taun 2017, kontrak payun na ningal anjeunna pocketing gaji mérek di sakitar £800.000 sataun. Anu langkung héran di handap nyaéta gaji rusak Eddie's Nketiah unggal taun, bulan, dinten, jam, menit sareng detik.

TAMBAH ALDE NDETIE NKETIAHSalari BREAKDOWN DI GRATIS GRATIS (£)Salari BREAKDOWN IN EURO (€
Naon anjeunna earn per Taun£ 808,155€ 900,000
Naon anu anjeunna peroleh per sasih£ 67,346€ 75,000
Naon anjeunna earn unggal Minggu£ 16,426€ 18,293
Naon anjeunna earn per dinten£ 2,208€ 2,459
Naon anjeunna earn unggal Jam£ 92€ 102
Naon anjeunna janten per Menit£ 1.53€ 1.71
Naon anjeunna earn per detik£ 0.03€ 0.03

Ieu sabaraha Eddie Nketiah parantos hasil ti anjeun mimiti ningali Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik. Naha anjeun terang?… Lalaki rata di Inggris kedah damel sahenteuna 2.2 taun kanggo earn £ 67,346, anu jumlahna hasil Eddie Nketiah dina 1 sasih.

kanyataan #2: Ngeunaan "CALL ME" Sambutan Goal:

Asalna Eddie Nketiah's CALL ME Goal Celebration. Kredit Gambar: GafferMagazine sareng FourFourTwo
Asalna Eddie Nketiah's CALL ME Goal Celebration. Kredit Gambar: GafferMagazine sareng FourFourTwo

Nalika diwawancara dina GafferOnline, Eddie ditaroskeun ngeunaan perayaan tujuan mérek na anu dingaranan 'nelepon'. Dina kecap-Na;

"Perayaan panggero kuring dimimitian dina usum pre-usum sareng Arsenal anu telat pisan.

ngadeukeutan menit anu terakhir, urang gambar ngalawan Bayern Munich. Ujug-ujug, kuring nyétak lumayan jauh langsung bari henteu bal bal leres.

Saatos pertandingan, média Arsenal nyerat nyarios: 'K Upami Anjeun ngabutuhkeun tujuan? Langkung saé nelepon Eddie !!.'Gaya perayaan éta mung macét ti dinya. "

kanyataan #3: Agama Eddie Nketiah:

Ditilik ku ngaran tengahna "Kedar", kamungkinan kamungkinan kolotna Eddie Nketiah tiasa urang Islam. Naha anjeun terang?… Kedar hartosna “kawasa"Dina basa Arab, sareng mangrupikeun nami Muslim Arab anu dibikeun ka putra kadua Ismael. Teu hilap ogé yén Kedar nyaéta incu ti Abraham sareng Hagar. Maka, tiasa waé anggota kulawarga Eddie Nketiah umat Islam ku agama. Aranjeunna henteu Kristen sakumaha seueur kémah panginten.

kanyataan #4: Tato Eddie Nketiah:

Tungtungna dina Fact Eddie Nketiah nyaéta ceramah ngeunaan anjeunna sareng Tattoos. Kaleresanna, Eddie henteu percanten ka "Tato Budaya“, Téma anu populer pisan di dunya olahraga ayeuna. Stiker 5.74ft dina waktos nyerat henteu kénging kedah gaduh inks anggota kulawargana, kabogoh sareng budakna anu salaku seni awak.

Eddie teu gaduh waktos kanggo tato. Ditilik tina poto ieu, anjeunna Ink gratis dina waktos nyerat. Kiridit: IG
Eddie teu gaduh waktos kanggo tato. Ditilik tina poto ieu, anjeunna Ink gratis dina waktos nyerat. Kiridit: IG

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Eddie Nketiah Kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar