Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun LB nampilkeun Carita lengkep ngeunaan Pensiunan Pamaén Bal anu paling dikenal ku nickname; "Janggot pirang". Djibril Cisse budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga jeung fakta sejen ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan penampilan fisikna sareng karir pasca-pangsiun tapi sababaraha urang nganggap Djibril Cisse's Bio urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Djibril Cisse lahir dina dinten 12 Agustus 1981 di Arles, Perancis. Anjeunna ngalahir ka indungna, Karidiata Cissé sareng bapakna, Mangué Cissé. Duanana kolot Ivorian. Djibril mangrupikeun anak ka tujuh sareng terakhir ti kulawargana. Anjeunna ngamimitian najong bal pas anjeunna tiasa leumpang berkat bapakna sareng urut pamaén bal anu ngasuh anjeunna janten resep maén bal salaku hiji-hiji na olahraga.

Dina taun 1989, nalika anjeunna yuswa 7 taun, Young Djibril nandatanganan kontrak budak sakola sareng klub maén bal lokalna, AC Arles anu diperpanjang unggal 1-2 taun nalika anjeunna ngajantenkeun kamajuan anu penting sareng naék pangkat maén balna.

Saatos tujuh taun di klub sareng dina usaha kéngingkeun pangalaman anu langkung saé, Cisse ngalih antara sistem nonoman klub anu béda. Anjeunna tungtungna lulus ka tim mimiti sistem nonoman klub Auxerre di 1998. Saatos maén pikeun Auxerre salami genep musim, nyetak 90 gol dina 166 penampilan, anjeunna ngalih ka klub Premier League Liverpool di 2004. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, ayeuna janten sajarah .

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Djibril Cisse kantos janten udagan pikeun kencan antar ras kusabab rambutna pirang anu janten sabab pikeun awéwé kulit bodas anu ngurilingan anjeunna sapertos hiu. Saatos anjeunna janten pamaén Liverpool, jalma terang éta ngan ukur waktos sateuacan anjeunna dikaitkeun.

Saatos sababaraha minggu saatos gabung sareng Liverpool, Djibril Cisse ngamimitian hubungan anu serius sareng urut juru tata rambut, Jude Littler anu asalna ti na ageung di Anglesey, hiji pulau di Wales.

Dina 18 Juni 2005, Djibril Cissé nikah Jude Littler. pernikahan dilaksanakeun di Bodelwyddan Castle, kalayan sémah kasohor kaasup Shaun Wright-Phillips sareng babaturan sakelas nasional Perancis Cissé Louis Saha sareng Sylvain Wiltord. Langkung seueur deui, pésta éta ngagaduhan sakitar 200 tamu, kalebet sababaraha nami pangbadagna dunya nalika éta sapertos Steven GerrardZinedine Zidane jeung Thierry Henry.

Katingal baju Cissé dianggap unik sareng memang dipikagimir ku unggal kipas Liverpool. Anjeunna nikah dina tuksedo di beureum Liverpool sadayana berkat pamajikanana sareng kipas Liverpool anu mastikeun yén anjeunna ngagem warna klubna.

Ieu estimasi nu millionaire Cisse kungsi kawinan fairytale £ 100,000 di Bodelwyddan Castle di 2005 méméh pindah kana Manor imah Cheshire.

Saacanna pernikahan maranéhanana, sababaraha miboga tilu barudak nyaéta; Cassius, Pangeran Kobe sarta Marley Jackson. Leuwih ti kitu, Cissé ngabogaan putri, Ilona, ​​ti hubungan saméméhna.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -cerai ka

Pasangan cerai Oktober 2014 saatos 7 taun nikah kusabab henteu satia. Usaha patukang tonggong sareng artos salakina dibelah lumayan. Ngareuwaskeun sareng tanpa terang Cisse, Jude Littler urut pamajikanana nandaan cerai na sareng pésta sareng cake cerai anu nembongkeun panganten pameget.

Manehna malah nuluykeun nyandak budak maranéhanana ka BBC5 Tembongkeun ngobrol ngeunaan patah hati nya leuwih pamisah nu, nyebutkeun eta nu ditinggalkeun a "Nyeri anu moal dileungitkeun". Bari semu Jude urang dina acara ditanya rojongan kana média sosial ti urang praising nya, manéhna ogé geus sagemblengna dina seuneu ti nu Twitter anu dituduh duanana nya jeung awéwé dina acara sakumaha ngalakonan kalakuan "Digging emas". 

Nalika ngadangu ngeunaan acara éta, Cisse ngaluncurkeun amarah ngalawan Jude dina Twitter sareng nyarios yén anjeunna ambek anjeunna ngantep tilu barudakna pikeun difilmkeun dina TV langsung nalika ngabahas perkawinan na. 

Djibril Cisse salajengna direspon dina tilu tulisan misah. Cenah: "OMG, anjeun badé nangis yén anjeun teu gaduh artos cekap pikeun ngasuh murangkalih sareng anjeun badé nyebrot kana mobil f ...… Joke ura disgr ​​* ce." Tong hariwang kuring bakal nyaritakeun sisi carita kuring. Henteu percanten ka jalma-jalma sapertos kieu * nk… “Paméré barudak di tv nasional anu banyol. Ieu af… .. Aib. Kuring moal nampi c *** ieu. "

Sanggeus loba perdebatan pos nikah, duanana pihak dipindahkeun kana pikeun alus. Cisse engké dibagikeun poto némbongkeun anjeunna kalawan cinta anyar Marie-Cecile Lenzini, tulisan: "Saatos 4 taun, u kénéh ngawangkong ngeunaan abdi? Meunang hirup hiji, ulah resep kuring manggihan cinta ".

Deui, Marie-Cecile Lenzini sapertos urut pamajikanna janten kakasih sareng ngawariskeun janggot pirang.

Bari Cisse dipindahkeun kana, manehna nyieun pasti barudak na meunang anu pangalusna him.Today, Cassius Cisse, anak kahiji, sarta putra Djibril Cisse ieu di handap footsteps footballing bapana. Anjeunna ayeuna ditandatanganan kalawan Liga Hiji.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Cissé lahir ka kolot Ivorian di Perancis sareng latar kulawarga anu beunghar. Seueur anggota kulawargana kalebet Jibril Cisse lebet kana Katolik Roma tina Islam.

BAPA: Mangué Cissé Djibrila éta hiji footballer Ivorian anu berperan minangka bek a. Dina 1970 anjeunna ngahontal ka semifinal Piala Afrika tina Bangsa. Anjeunna maot dina 30 Séptémber 2009 sanggeus kasakit jangka panjang. Di handap ieu hiji poto Djibril Cisse jeung bapana.

Almarhum ramana na Mangué Cissé (gambar di luhur) mangrupikeun pamaén bal anu propésional sareng kaptén di nagara na sateuacan kolotna ngalih ka Perancis di 1974. Seueur anu henteu dipikaterang ngeunaan indung Djibril Cisse, Karidiata Cissé kecuali kanyataan yén anjeunna pinuh ibu rumah tangga waktos.

duduluran: Duduluran Jibril Cisse kalebet; Nma Cisse (adina), Seni Cisse (lanceukna), Damaye Cisse (adina), Hamed Cisse (lanceukna), Fode Cisse (lanceukna) jeung Aboubacar Cisse (lanceukna).

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -pribadi Kahirupan

Djibril Cisse boga atribut di handap pikeun kapribadian Na.

Kakuatan Djibril Cisse: Anjeunna kreatif, bodas-buluan gairah, berehan, haneut-hearted, riang, humoris

Kalemahan Djibril Cisse: Anjeunna bisa jadi sombong, nekad, inflexible.

Naon Djibril Cisse diaku: Téater, nyandak cuti, meuli barang mahal tur ngabogaan fun sareng rerencangan.

Naon Djibril Cisse henteu janten: Keur dipaliré, nyanghareupan realitas hese, teu keur ngarawat kawas raja.

 Dina kasimpulan, Djibril Cisse nyaeta dramatis, kréatif, timer percaya diri, dominan na pisan hésé nolak. Anjeunna oge bisa ngahontal naon bae anjeunna hayang di area mana wae di kahirupan aranjeunna bunuh ka.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Fakta tato

Seueur pangguna internét parantos milarian istilah; Tattoo Djibril Cisse sareng hartosna. Kaleresan nyaéta; Awak Djibril Cisse kabanjiran ku tato. Anjeunna ngagaduhan langkung ti 40 karya seni ngahias kulitna ku desain kembang, simbol Cina sareng jaba lancah sapasang jangjang sareng nami murangkalihna.

Djibril Cisse tattoo Djibril Cisse ngagaduhan kantétan selebritis. Anjeunna henteu pernah lirén tina perhatian anu ngalibatkeun paméran awakna.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -pos pangsiun

The Frenchman, anu pensiunan di 2015 engké mutuskeun nyieun hiji U-péngkolan on kaputusan pangsiun-Na. Saatos nongkrong nepi sapatu na tungtungna, Cisse mimiti concentrating on ngawangun karir di DJ, musik, nari jeung fashion.

Nu leuwih anyar, Cisse nembe anchored nu populér Nari Kalayan Béntang di Perancis, nu kawanoh ogé salaku Mastikeun Kita Hayu menari. Anjeunna béntang jalu mimiti bisa ngumumkeun keur usum kagenep acara urang, nurutkeun kaca.

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Gusti ti Manor

Dina 2005, saatos ngalih ka Liverpool, Djibril Cissé mésér bumi bumi di kampung Frodsham, Cheshire, sareng nalika ngalakukeun éta janten Lord of the Manor of Frodsham. Moal lami deui saatos ngagaleuh bumi, kaputusan na nolak idin Hutan Cheshire Hunt pikeun moro di bumi na nampi liputan pers anu penting.

Cisse outraged locals ku Larang sagala kalakuan moro ti tunggang sakuliah salapan acres na taneuh; "Kuring teu paduli naon maranéhna dipikir kuring - Abdi sato-lover," anjeunna ngawartoskeun The Guardian Olahraga.

Sanggeus meuli agam nu Cisse diwariskeun judul Rabb teh tina Manor of Frodsham, anu dimaksudkan Jude janten "Lordess".

Djibril Cisse budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -panahanan

Dina Oktober 2015, Cissé mangrupikeun salah sahiji tina opat jalma anu ditéwak di Perancis kusabab dugaan usaha memeres saurang pamaén bal internasional dina plot pemerasan kasét.

ditewak sumping alatan konéksi na disangka ka skandal tape kelamin ngalibetkeun sasama pamuter Mathieu ValbuenaTapi anjeunna dirilis tanpa biaya nanaon. Cisse na Valbuena geus teammates on tim internasional Perancis urang ogé dina tingkat klub keur Marseille antara 2007 na 2009. Dina masalah anu sarua, Karim Benzema, Béntang soccer sejen, ieu ogé ditahan di sambungan kalawan skandal tape meres kelamin sami.

Cisse geus rek dugaan sagala, "Kuring boga nganggur teu jeung éta, Mathieu mangrupakeun sobat ti milik" numutkeun kana Perancis 24. Jaksa Perancis nyatakeun Cisse ditaroskeun sabab anjeunna terang anu sanés anu terlibat dina plot éta tapi anjeunna henteu dianggap salah sahiji memeres nyalira. Cisse sareng Benzema heureut tina hukuman lima taun.

Ieu mah can écés naha tape sual sabenerna aya jeung nu muncul dina video tapi The Daily Mail laporan eta disebut Fitur Valbuena sarta gadis milu di meta.

Kanyataan parios: Heuheu Djibril Cisse budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu saé dina tulisan ieu, punten pasang koméntar anjeun atanapi taros Kami!. 

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar