Demarai Gray budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
955
Demarai Gray budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sks mun PremierLeague na TransferMarket

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Abu". Demarai Gray budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan Pace Na, dribbling jeung téhnik nu ngajadikeun anjeunna salah sahiji pamaén bal panggancangna di Inggris. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Demarai Gray urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Demarai Remelle Gray lahir dina 28th poe 1996 bulan Juni nepi ka Birmingham, Britania Raya. Gray boga asal na tina Jamaica berkat kolotna anu gaduh akar Betawi langsung. Ieu ngandung harti manehna geus jadi dina waktu tulisan masih ngabogaan hak pikeun maén keur Jamaica.

Demarai Gray asalna ti tukang kulawarga-kelas tengah sareng budaya Betawi Britania nu teu jauh beda ti anu ditalungtik ku sasama Britania Betawi kayaning; Daniel Sturridge, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Raheem Sterling, Kyle Walker, Danny Rose jeung Chris Smalling.

Gray urang Sister (Kredit ka Twitter)
Sister abu urang - Kredit ka Twitter

Tumuwuh nepi ka adina nak-Na, Gray dihadiran Frankley Menengah mana manéhna mimitian maén bal kalapa nu anjeunna ngalegaan sanggeus jam sakola. kagiatan maén bal mimiti dibayar dividends sakumaha eta ngarah ka karir.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Sateuacan waktos na sareng Frankley Menengah, Demarai Gray mimiti maén kalawan tim nonoman lokal kota na urang, tim junior Cadbury athletic urang. Manehna nyieun hiji gambaran kalawan klub nu ngarah ka anjeunna unggul kasempetan beasiswa kalawan Birmingham Akademi.

Gray ngagabung akademi di Blues 'salaku handapeun-11. Handap garis, manéhna patepung sarta jadi babaturan jeung Nathan Redmond saha sakali anjeunna dianggap salaku pangaruh pangbadagna dina karir nonoman-Na.

Demarai Gray urang Awal Karir Story
silaturahim karir mimiti Demarai Gray urang kalawan Nathan Redmond. Kiridit ka Pinterest na Birmingham Post.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

The bubbly, tenang jeung senang Gray terus beasiswa bal na dugi 2012. pagelaran na usum hareup (2013-2014) earned anjeunna klub urang Akademi Player tina pangajén Usum.

Demarai Gray urang Jalan mun Inohong
Demarai Gray urang Jalan mun Inohong (Kredit kana BBC)

Usum nu ogé disaksian Gray lalaki promotion ka tim mimiti Birmingham urang mana anjeunna dimimitian competing pikeun jadi wiwitan biasa.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Bari di tim mimiti Birmingham, Gray dimimitian competing pikeun peran heula-tim kalawan urut rejectee Serikat Federico Macheda. Ieu kompetisi sehat nu nempo Gray edging kaluar jeung nyieun Macheda ninggalkeun bandung.Demarai Gray sakali competed kalawan Federico Macheda

Ieu hiji waktos manajemén nu Birmingham klub urang kagungan kapercayaan anjeunna némbongkeun ngaronjat kematangan. Gray peupeus rékaman usum handap 2014-2015 nu nempo manehna unggul tilu piala nyaéta; Liga Maén Bal Player Young keur bulan Désémber 2014, Birmingham Kota Goal na pamuter tina Usum 2014-2015.

pagawean klinis abu urang jeung kamampuhna nutupan di pertahanan teu balik unnoticed ku lajeng Premier League piala chasers Leicester Kota anu diaktipkeun release klausa-Na. Gray ngagabung kana juara Liga dina 4th Januari 2016 sarta mantuan teammates di securing makuta Premier League maranéhanana.

Demarai Gray urang ngagabung Panyekel Premier League
Demarai Gray urang ngagabung Premier League Panyekel (Kredit mun PremierLeague)

sésana, sabab nyebutkeun aya sajarah.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Saha Demarai Gray Bobogohan?

Kabogoh Demarai Gray urang
Demarai Gray urang Girlfriend- The Fakta Untold (Kredit ka Instagram)

romances nu kamungkinan disumputkeun tina Gray nyaeta hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta na pisan swasta jeung kamungkinan drama-gratis. Gray sakumaha dina waktu tulisan geus mutuskeun moal nyieun publik informasi wae dina kahirupan hubungan-Na.

Anjeunna sakali dibales hiji pamundut wawancara pikeun ngajawab pertanyaan ngeunaan bahan pamajikanana. Di handap ieu sidang wawancara.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Pupusna Poé Demarai Gray ditipu:

Naha anjeun terang?… Demarai Gray sakali ditipu maot sanggeus anjeunna kungsi nyukur nutup ku sabeulah tina helikopter dina lalampahan ka Leicester Kota urang Pa Awards.

Pupusna Cheats Demarai Gray urang
Dinten Demarai Gray urang ditipu Pupusna (Kredit mun FameFlynet.uk.com)

Alatan gaya angin agul, anu Betawi Britania ieu ditarik sakumaha anjeunna ampir walked kana bilah buntut rotor kana helikopter urang. Pipilueun rusuh tina anggota staf helikopter mantuan dina ngahulag hiji kacilakaan parna. Lalajo kajadian video.

Anjeunna sakali kaseuseup a nepi ka tiwasna Hippy rengat:

Acara lumangsung sanggeus eleh liga Premier Leicester mun Everton. Mimitina mah ieu momen footballer Birmingham dilahirkeun filmed dirina inhaling a nitrous oksida berpotensi bisa nepi ka tiwasna, katelah 'retakan hippy'.

film Demarai Gray dirina inhaling Hippy rengat
film Demarai Gray dirina inhaling Hippy rengat (Kredit ka kaca)

Gray sanggeus inhaling zat mutuskeun masangkeun éta video incriminating on Snapchat Na.

Sanajan, geus légal mun meunang tinggi tapi Britania agénsi anti narkoba geus miélingkeun yén inhaling gas deprives otak oksigén sarta bisa maéhan.

Hiji Korban Prank:

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Ngauningaan gaya hirup Demarai Gray urang kaluar pitch nu pasti mantuan ngawangun nepi gambar lengkep anjeunna.

Dumasar kana kaca, Meunangna Premiership Demarai Gray sohor judul Premier League na ku Lambo hideung.

Otong Demarai Gray urang

Anjeunna sanes tipeu footballer anu hirup di Otong Lavish gampang noticeable ku sakeupeul mobil geulis impressing na duplexes.

Demarai Gray budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Sanajan anjeun kudu geus maca ngeunaan na retakan dosa jeung kaamanan helikopter kasalahan. Tapi meunang uninga hirup pribadi Demarai Gray urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Sateuacan urang terusna, hayu s nanyakeun sual éta.

Jenis ciri datang ka pikiran anjeun nalika anjeun pikir tina modern poé footballer profésional?

Anjeun bisa mikir kapribadian flamboyant. Tapi Demarai Gray mangrupakeun jalma haneut-hearted anu mikanyaah pikeun investasi waktu jeung duit na on nyieun dunya tempat hadé.

Personality Demarai Gray urang
Personality Demarai Gray urang (Kredit ka Instagram)

Gray geus salawasna geus beurat aub dina karya zakat. Anjeunna di antara maranéhanana anu ngangkat monies keur rumah sakit barudak jeung cinta nganjang ka gering. Ieu ukur hitungan waktu saméméh anjeunna asalna mangrupa duta UNICEF Inggris.

kanyataan parios: Heuheu Demarai Gray budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu