Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
10429
Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Footballer anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Delstroyer'. Kami Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Tanpa ragu, anu Nigerian-dilahirkeun footballer Inggris mangrupakeun salah sahiji footballers ngora ngajangjikeun di dunya di momen. Urang nampilkeun nu Dele Alli Story. Hiji carita kumaha a upbringing tangguh diideuan kebangkitan a superstar Premier League. Tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti budak Kahirupan

Bamidele Jermaine Alli lahir di Milton Keynes, Buckinghamshire on April 11, 1996 ka bapana Nigerian, Bapak Kehinde Kenny Alli (Usaha Man) jeung indung Britania Denise Alli (House Pamajikan). cinta na for mabal dimimitian pas anjeunna bisa leumpang (Jaman 1).

kolotna Dele Alli urang pernah nyokot teuing minat bakat putra maranéhanana sacara alatan isu kakawinan konstan anu sumping jalan. Instability di nikah maranéhanana ngarah ka cerai dina waktu Dele yuswa ngan 3 taun. dad na Kenny splited ti mum na Denise dina hiji minggu tina pernikahan maranéhanana di 1996. Numutkeun hukum cerai UK, Denise ieu dibales katuhu pinuh janten kalawan putra nya. Bapak Kehinde Kenny Alli ieu diwenangkeun kunjungan occasional ningali putrana Dele.

Saatos cerai maranéhanana, Dele ari kalawan mum di Milton Keynesm, Britania Raya bari bapana direlokasi ka Nigeria nyanghareupan bisnis multi-juta naira na anjeunna ngalaman nyetél ngaliwatan hustle di Britania Raya. The separation sahiji kolotna ngarah ka forfeit samentara tina impian bal Dele urang. Anjeunna ukur bisa maénkeun bal kalana na mum na pernah meunang kasempetan pikeun enroll anjeunna iraha wae akademi nonoman.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Didatangan Kahiji pikeun Nigeria

komunikasi konstan ti dad na bari di Nigeria masih diteundeun bapa / putra hubungan kuat. Dina yuswa dalapan, Young Dele diwangun pikiran pikeun didatangan Nigeria pikeun kahiji kalina. dad na ngajar anjeunna budaya Yoruba jeung ngajadikeun anjeunna ngartos pentingna maké baju tradisional.

Moal lami deui saurna, ngora Dele sadar anjeunna hiji pangeran anu clan populér di suku Yoruba Nigerian. Ideally, bapana éta hiji putra raja. Bari di Lagos, Dele patepung jeung dijieun babaturan kalawan anggota kulawarga nambahan Na.

Bari di Lagos, anjeunna dihadiran hiji sakola internasional £ 20,000-a-taun. Bari di Nigeria, Dele noticed ampir sakabéh Nigerians éta pisan ramah, marahmay tur kabuka pikeun manéhna. Anjeunna ngalaman pernah ngarasa jadi loba kabagjaan saprak anjeunna dilahirkeun.

Nya tetep maling Nigeria ieu kumaha oge pondok cicing alatan kaputusan dad na urang rék dilegakeun na bisnis jeung Amérika Serikat. Aranjeunna duanana kapaksa nampanan dinya.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -How Isu jeung dad na Mimitian

Dele ngarasakeun tinggal di Nigeria pikeun ampir sataun saméméh deui pindah ka agam di Houston, Texas kalawan dad na Kehinde. Di sawatara titik hirupna, Dele janten uncomfortable dad-Na dijadikeun kaputusan pikeun meunang kawin ka batur manéhna ngarasa teu resep anjeunna cukup janten indung hambalan-Na. Thou anjeunna dihadiran kawinan pangadilan nu lumangsung di Lagos.

hasilna gambar pikeun Dele Alli nikah kolotna

Saatos acara eta, tegangan tumuwuh diantara manehna jeung dad na ngeunaan Lola pamajikan anyar. Ieu ditanya pikiran seger ngeunaan ninggalkeun Amérika Serikat. Anjeunna diwangun pikiran sarta ménta dad pikeun ngabantu anjeunna nampanan deui Britania Raya. Salah sahiji alesan idéal pikeun balik ieu rejuvenate ngimpi maén bal na anu manéhna ngarasa bisa alleviate ngilu-Na.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Balik ka Inggris

Kana meunang Britania Raya, Dele papanggih mum di total mess. Manéhna soaring tinggi kana obat na alkohol.

Ieu ditandaan awal hatred pikeun kadua kolotna anu manéhna ngarasa panutan were't ka anjeunna. Moal lami deui saurna, anjeunna mimiti hirup hiji gaya hirup wayward dirina.

Numutkeun Dele; "Gaduhan euweuh kolotna ku samping anjeun, hiji-hijina chioce ieu lengket jalan pikeun rojongan".

Ieu kasus Dele Alli. Anjeunna dicampurkeun up dgn geng ti jalan ti London. Di 13, Dele indungna masihan hiji persetujuan pinuh ku jasa sosial pikeun fend pikeun kedah Na. Hiji hal endah maranehna ieu ngahurungkeun impian bal na sanggeus ngajangjikeun aranjeunna henteu nuturkeun pangaruh goréng tina jalan. Anjeunna asup keuna kahijina di 16.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

BAPA: Bapak Kehinde Kenny Alli nyaeta Dele Alli urang Pa. Anjeunna mangrupakeun pangeran crowned, a millionaire sarta ogé mangrupa lalaki bisnis ogé dipikawanoh di Lagos, Nigeria.

Sateuacan stepping suku na di Inggris, Kehinde kungsi waktu ngimpi panjang nationalizing di Britania Raya. Pikeun anjeunna, achieving kieu hartina lalaki nikah ka kalahiran nasional jeung mere ka anak pikeun meunang tetep alias permanén (Kpali, harti Nigeria).

tujuan na anu minuhan na behold anak lahir ku Ngaran Bamidele Jermaine Alli.

indung: Manehna perlu euweuh teuing bubuka salaku urang buka lempeng ka titik dina carita nya. mum Dele Alli urang geus diucapkeun ngeunaan moment heartbreaking manehna masihan putra nya jauh sangkan manéhna bisa minuhan impian-Na jadi hiji footballer luhur. Denise Alli, ieu battling ngalawan alkohol sarta Nyanghareupan ngabogaan paraputrana dihapus ku Layanan Sosial. Ku kituna manehna dibikeun Dele leuwih kana sababaraha anu footballer nu kiwari nyaéta panggero kolotna adoptive Na.

Ayeuna mum-of-opat Denise nyebutkeun unggal waktu manehna jam tangan 19 taun heubeul Spurs ngajempolan Dele nyetak pikeun klub jeung nagara-Na, manehna terang manehna nyieun kaputusan katuhu.

Fans geus pernah saméméh kadéngé kabeneran ngeunaan kumaha Dele ngagaduhan ka mana anjeunna geus kiwari. Pajoang deui lawon, Denise ngawartoskeun LifeBogger:

"Kuring kapaksa hayu anjeunna buka masihan anjeunna hiji mangsa nu bakal datang leuwih hadé. Emotionally, ieu heartbreaking tapi éta hal katuhu pikeun ngalakukeun. Kuring kungsi masalah inuman serius dipicu ku budak leutik bagja abdi. Kuring ieu hooked on vodka, bir - nanaon - pikeun sababaraha taun. Layanan sosial dilongok kuring sanggeus keluhan ti tatanggana kuring ngeunaan kumaha kuring ieu raising barudak kuring tapi kids kuring anu pernah dibawa kabur. Ieu kaputusan ka ngantep Dele hirup kalawan kulawarga séjén. Kuring terang anu hijina cara manéhna bisa minuhan impian-Na jadi hiji footballer profésional. Ieu tangguh pikeun nyerah putra abdi tapi kabukti kasalametan Na. Abdi jadi ngahatur nuhun pikeun kumaha hirup geus tétéla. "

mum na ngomong: "Lamun manehna ngoleksi gawang ngalawan Perancis I leapt kaluar tina korsi kuring -Kuring jadi happy. putra abdi geus dijieun ku sorangan. Kami jadi gumbira keur anjeunna jeung super-Bangga sagalana manehna geus kahontal. "

Denise ogé diangkat putrana Lewis, putri Becky, sarta Barbara paling cikal anu sagala ari ku dirina. Numutkeun dirina, "Times éta hésé - pisan tangguh. Kuring kungsi opat barudak ku opat dads béda tapi taya nu hubungan lumangsung. Kuring kungsi jadi mum tunggal. Kami nu tinggal di Milton Keynes dina déwan imah tilu-pangkeng tapi éta bit kasar. Kuring jeung Dele éta salawasna caket pisan nalika anjeunna ngora. Anjeunna nempel-on saeutik kuring. Anjeunna kukituna sok sebutkeun, 'cium atuh mom'. Kuring bisa ningali manéhna bakat sarta bakal nyandak anjeunna ka taman éta saloba I bisa. Anjeunna sok hayang jadi footballer a saprak anjeunna saeutik budak na ngimpi maén keur Barcelona ".

Salaku anjeunna tumuwuh nepi, masalah mum na urang mimiti kalikeun tur dina waktu nu sami anjeunna mimiti meunang kana kasulitan dina sakola alatan henteuna indung leres pikeun panduan anjeunna. manéhna ogé dilaporkeun ka Layanan Sosial.

Acan ku waktu Dele éta 13, Denise mimitian salempang anjeunna ngeunaan turun di dgn geng nya éta plaguing wewengkon Bradwell of Milton Keynes dimana maranéhna cicing. Manehna sapuk anjeunna bisa mindahkeun genep mil jauh hirup jeung nutup pal jeung sasama footballer Harry Hickford jeung kolotna, Alan jeung pamajikanana Sally. Bari Denise insists anjeunna pernah formal diadopsi, manéhna ngantep putra nya hirup pinuh-waktos jeung Hickfords na dua barudak maranéhanana di wewengkon langkung makmur ti Cosgrove.

Denise ogé ngomong ka diyakinkeun sorangan: "Sadaya kids umur Dele urang nya di jalan roko, arguing na robbing. Sababaraha réngsé nepi panjara. Kuring ieu hariwang putra abdi bakal jadi cocoba ku nu hirup tiung. Anjeunna nangtang di kali, kawas paling lads. Anjeunna kapaksa ngarobah sakola sékundér jeung pernah netep di sakola kahijina. The Hickfords éta teu babaturan kuring tapi maranéhna miboga imah nice jeung Abdi terang kuring kungsi masihan putra abdi kasempetan ieu ngaléngkah kalawan hirupna tur sukses. Nalika anjeunna ninggalkeun, aya henteu lawon, ngan rasa relief sabab kuring terang manehna bakal jadi kaluar jalan na aman. Dele ngawartoskeun kuring, 'Abdi mum rupa. Ulah salempang ngeunaan kuring. ' Anjeunna hugged kuring. Ieu tangguh tapi anjeunna bahagia na mah ieu senang. Sanajan mere anjeunna jauh Kuring geus kungsi estranged ti Dele. Anjeunna bakal datang deui ka tempat kuring pikeun sleepover ngeunaan sakali unggal bulan. Anjeunna oge deukeut dad biologis nya .. Kenny téh jadi bangga anjeunna ".

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The kanyeri nu nyosok jero

Ieu dimimitian nalika Dele ngagabung Tottenham Hotspurs. The Minggu Eunteung dilaporkeun ngayakeun Denise atawa Kehinde geus katempo béntang rising saprak manehna asup pikeun Tottenham ti Milton Keynes Dons. Remembering dinten anjeunna ditinggalkeun, Denise ngawartoskeun Minggu Eunteung:

Anjeunna dina arwah hébat sarta ngomong, 'I love you mum'. Kuring teu boga pamanggih yén bakal jadi panungtungan waktu bakal ningali manehna. Ieu masih daun kuring ngajempolan. "

Denise ditambahkeun: "Kuring waited luar sanggeus cocok sarta nalika Dele sumping kaluar I quietly ngadawuh ka manehna. 'Dele ... éta kuring ... anjeun mum. Anjeunna henteu eureun. Anjeunna ngan melong kuring, cenah éta sibuk na drove pareum. Ieu mah di lawon, ieu heartbreaking. Ieu dilakukeun kuring ceurik sagala minggu ".

Laporan nunjukkeun yén Ieu sanggeus waktos nu Dele dieureunkeun ngagem Alli dina tonggong kaos na - sarta ogé dikabarkan dipindahkeun imah na robah nomer telepon na. pasangan nu devastated ogé ngungkabkeun aranjeunna geus waited luar patandingan Tottenham na taneuh latihan Dele di harepan tina ningali putra maranéhanana.

Kehinde, saha dirina pengusaha multimillionaire asalna ti Nigeria, cenah malah modal pikeun buka dina wisata stadion jeung ka balik lalajo patandingan na di White Hart Lane dina usaha nyieun kontak.

Anjeunna ngawartoskeun Minggu Eunteung: "Teu keur sanggup nempo atawa nyarita ka anjeunna hurts pisan. Anjeunna mukim sareng abdi keur taun na mah geus salawasna geus aya pikeun manehna duanana emotionally sarta finansial. Kuring nyaho sababaraha urang baris nganggap urang ngan hayang anjeunna duit na, tapi teu bisa jadi salajengna ti bebeneran. Abdi pisan jegud di katuhu kuring sorangan sarta kuring teu perlu Penny ti Dele. Kuring ngan hayang aya didieu keur anjeunna jeung anjeunna uninga yén Abdi bogoh anjeunna. Kuring geus aya pikeun manehna saprak budak leutik jeung Abdi gaduh gambar ngabuktikeun yén ".

Duanana Kehinde na Denise ditambahkeun: "Nya meureun hate urang sabab cerai kami dijieun kami tebih ti anjeunna dina kali anjeunna diperlukeun kami paling. Dina hate urang, urang bakal tetep sholat mun lalaki urang. Simkuring neneda anjeunna datang deui ka kahirupan urang. "

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: -Banding ti Big Sister

Barbara mangrupakeun adina cikal Dele Alli urang. Manehna geus salawasna diucapkeun kaluar ngeunaan Rift kulawarga, nyebutkeun éta salah sahiji "Hal hardest aranjeunna geus kungsi balik thru".

Dele Alli's adina Barbara Adang geus memohon jeung béntang Hotspur Tottenham mun nimbangkeun balik kaputusan na teu nyarita ka kulawargana, nyebutkeun yen maranehna teu sanggeus kabeungharan kasebut Kinérja.

adi kokolot geus sakali banding. tulisan dina Instagram, Barbara Adang ngadawuh: "Naon carita heartbreaking, miharep anjeun baca bro ieu. Urang sadaya sono ka anjeun jeung cinta anjeun dearly, urang moal sanggeus duit Anjeun atawa Kinérja anjeun urang ngan hayang aya saeutik #Delbot deui, bogoh ka anjeun kavling kawas jelly tots ".

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Sakali kana hiji waktu, dulur ieu nanyakeun: Saha anu Dele Alli bobogohan ... Lamun teu acan terang, kabogoh Dele Alli urang salaku Juni 2017 nyaeta Ruby Mae. Ruby Mae geus full-fledged model dina yuswa 22 (Salaku di 2017) jeung sanajan manehna teu jadi kawentar salaku Kendall Jenner ngan acan. Simkuring bet manehna Éta ogé di jalan nya.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kabogoh Dele Alli urang, Ruby Méi.

The 5 '9 "kageulisan malah geus dimodelkeun keur kampanye kayaning Dolce & Gabbana sarta terus buku photoshoots sakumaha popularitas nya nambahan. patut net Ruby Mae urang bisa jadi loba ayeuna, tapi kalawan sambungan nya Dele, éta ukur hitungan waktu saméméh manéhna bakal dipikawanoh. Manehna teh ayeuna keur digambarkeun ku Boss Models Manajemén, di Inggris

Loba percaya manehna teh alesan naha Dele Alli bisa teu ngahijikeun deui kalawan kolotna kapan geura-giru. Sabab bakal nyebutkeun, "Manéhna keur meunang kuat nahan on anjeunna".

Anjeunna listens ka dirina tur prefers nya ti kulawargana.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir budak leutik jeung naek

Dele dicoo bal kalayan babaturanana tina widang lokal katuhu ti budak leutik na. Anjeunna sumping ngaliwatan jajaran dina tim lokal di lingkungan na disebut Kota Colts. Ieu tempat anjeunna diajar maén bal.

Dele mimiti naon ieu disebut karir sepak bola serius di 11 umur lamun manéhna balik ka Milton Keynes ti Amérika Serikat.

Manéhna mimitian latihan kalawan Milton Keynes Dons di sabudeureun 13. Tapi lamun manehna asup pikeun klub di 16 (a waktos anjeunna peupeus kana tim kahiji), kolotna nyebutkeun aranjeunna teu diondang - na salaku waktu nuluykeun anjeunna nyarios geus jadi beuki jauh.

sataun putus-kaluar na sumping di 2014 nalika anjeunna marshaled jeung ngawasaan midfield MK Dons '4-0 ngarep meunang leuwih Manchester United dina bulan Agustus, 2014. pagelaran na earned anjeunna plaudits ti unggal Pundit di buruan jeung ngarah ka ngabandingkeun jeung Steven Gerrard.

Alli dijieun na Liga Utama ngalih ka Tottenham dina bulan Pebruari 2015 pikeun fee awal £ 5 juta dina deal lima na-a-satengah taun. Anjeunna sanajan ari dina pinjaman dina MK Dons keur sésana musim. Sababaraha ekspektasi Dele nyieun tim mimiti nalika anjeunna dimimitian latihan usum pamandangan jeung Spurs. Tapi anjeunna wowed fans nalika anjeunna nut-megged béntang Real Madrid Luka Modric salila kaulinan dina bulan Agustus sarta ngoleksi nu ékualiser ngalawan Leicester Kota dua minggu ka usum éta. Ieu mantuan manehna jadi-tim mimiti nu biasa na Spurs diatur ganda gajih Dele pikeun £ 20,000 saminggu.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Ngancik handap kasempetan maén keur Nigeria

Dina Pébruari 2015, éta ieu dilaporkeun yén urut pamaén Wimbledon John Fashanu sempet diusahakeun ngayakinkeun Alli maén keur Nigeria.

Sial, John. Saatos ngarobah handap hiji kasempetan pikeun maén keur Nigeria, Alli ieu diondang kana timnas Inggris jeung dijadikeun perdana ngalawan Éstonia di Oktober, 2015 datang on salaku diganti telat pikeun Ross Barkley dina win 2-0.

Tanpa ragu, Fash éta kasampak sakumaha baé pangalusna ngayakinkeun Dele mun gabung di Super garuda ti Nigeria. Anjeunna geus tokoh bapana keur anjeunna katuhu ti budak leutik na.

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -The Manchester United Uplift

Anjeunna dominating Manchester United nalika anjeunna masih di MK Dons.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dele Alli naékna Inohong

Dele Alli dijadikeun perdana Premier League na ku datang on salaku sub pikeun Spurs ngalawan Manchester United di buruan bubuka musim - tapi anu henteu kahiji waktu gelandang ngora dijieun tanda na ngalawan raksasa Inggris.

Dina musim munggaran Louis Van Gaal di Inggris, Alli éta bagian tina hiji tim MK Dons yén embarassed Serikat 4-0 dina Capital Hiji Piala. Alli malah nyangka eta éta yén pagelaran yen earned anjeunna hiji mega-duit move mun Spurs sababaraha bulan ka hareup. Numutkeun Dele;

"Anjeun bisa ngomong mantuan kuring meunang noticed. Urang kungsi sataun alus salaku tim sarta anu salah sahiji stand-kaluar patandingan. Ieu platform gede pikeun klub na kuring, sarta sababaraha sahiji pamaén séjén. Ieu bit surreal ngalawan Serikat. Ieu kaulinan urang teu bener ngaharepkeun meunang, sumawona win ku nu loba. Urang némbongkeun dunya naon bisa urang ngalakukeun wengi anu ... "

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A Liverpool Fan

Alli ieu saéstuna mangrupa Liverpool kipas tumuwuh nepi, tur CITES Steven Gerrard salaku pahlawan nya budak leutik.

nu Liverpool Echo dilaporkeun yén Alli ngancik kana samping beureum tina NUSA TENGGARA BARAT pikeun manggihan tim maén bal sarta dina wawancara jeung kompléks, anjeunna spoke of fandom-Na pikeun ikon Kop Steven Gerrard tumuwuh nepi, ngalaan pikiran manehna dipake mésér sapatu na dumasar kana naon nu kaptén Liverpool ieu ngagem wanoh. Éta pertinent nangtang yen Liverpool na MK Dons sakali sapuk pikeun fee pikeun Dele. Ieu hungkul keur gaji na nu gagal. Liverpool nyatakeun thet maranéhna teu bisa mayar manehna leuwih ti 4000 pon per minggu.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi -Having hiji gaya agrésif maén

Parental ngalalaworakeun ngalaman di budak leutik boga pangabisa husus ka tatu sakumaha geus urang katingal dina kasus Dele Alli. The fallout antara anjeunna jeung kolotna geus memang echoed liwat taun. Eta geus ngabalukarkeun duanana konsékuansi négatip jeung positif. Sisi négatip geus ngalakonan kalawan anger sering na anjeunna mintonkeun dina pitch maén. Ieu disababkeun sababaraha stirs diantara lawan-Na.

Numutkeun Dele, "Kuring dipaké pikeun meunang rada ambek dina pitch, ku kituna lamun dijieun tackle a bad atanapi ngagaduhan saeutik agrésif, Mauricio Pochettino bakal nyebutkeun: 'Nu tangtu bakal kartu beureum dina cocok profésional' sarta nyandak kuring kaluar tina rintakan. Yén meureun calmed kuring handap bit dina pitch nu. Tapi tetep maén kalawan saeutik anger.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kumaha budak troubled Dele Alli urang ngabalukarkeun Stirs on pitch

Harga positif samping

Dele Alli ogé geus robah kenangan budak leutik tangguh na kana bakat anjeunna téh kiwari. Ieu nandakeun sisi positif. Manéhna meunang nu mindset ngancurkeun nentang tim unggal waktos anjeunna emut dimana anjeunna sumping ti na sabaraha anjeunna ngalaman journeyed ngaliwatan ngilu jeung ngalalaworakeun ku kolotna.

Asides palatih-Na, Dele Alli boga salah sahiji mate timnya pikeun hatur. Na euweuh jalma lian ti Hugo Lloris anu geus maénkeun peran fatherly manéhna saprak na datang ka tim Tottenham.

Numutkeun Dele,

"Hugo Lloris geus pangaruh badag dina kuring di Tottenham. Ceuk urang diucapkeun ka abdi tentang agresi kuring na nu geus mantuan kuring alot. Anjeunna ngawartoskeun kuring teu ngantep nu agrésif samping ragrag kaluar tina kaulinan kuring, jadi Kuring ngan bade tetep keur kuring sorangan. "

Dele Alli budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Biografi rankings LifeBogger

Urang nampilkeun ka anjeun Dele LifeBogger rankings Alli urang salaku complied tina sumber reputable.

Dele Alli budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Dele Alli Statistik
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu