Dejan Kulusevski budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Dejan Kulusevski budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi kami ngeunaan Dejan Kulusevski nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita Budak-budak na, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Kabogoh / Pamajikan janten, Gaya hirup, Patut sareng Kahirupan Pribadi.

Singketna, kami nampilkeun anjeun sareng Kisah Kahirupan Sepakbola Swédia - ti saprak mimiti na dugi ka anjeunna janten terkenal. Pikeun ngalajur napsu anjeun, tingali kana awal na pikeun kamashuran - kasimpulan jelas tina Dejan Kulusevski's Bio.

Hatur nuhun kana kamampuanna anu seueur rupa-rupa, seueur peminat anu ngabandingkeun anjeunna sareng ikon Swédia anu paling dipihormat, Zlatan Ibrahimovic. Malah média mémang labél Dejan Kulusevski salaku bos anyar Blågult.

Nalika naékna meteorik terus ngabahekeun dunya maén bal, urang sadar ngan ukur saeutik peminat anu terang carita anu aya dina namina. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Dejan Kulusevski budak Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, anjeunna ngagaduhan nami panggilan "Rindang". Dejan Kulusevski lahir dina dinten 25th April 2000 ka kolot Makédonia di Vallingby, Swédia. Footballer serbaguna mangrupikeun bungsu ti dua murangkalih di kulawargana. Tingali indungna anu geulis (dina yuswa 40an) sareng tiis katingal Pa (dina 50an na).

Sanaos ngalahirkeun di Swédia, anjeunna ageung terang basa anu béda-béda, kalebet basa asal na. Salaku anak anu pangahirna (orok bumi), kolot sareng adi awéwé Dejan Kulusevski (Sandra) sok ngajantenkeun anjeunna ngagaduhan jalan sabab kabutuhan pribadi sumping dina telepon sareng telepon na.

Dejan Kulusevski Kulawarga Latar:

Speed ​​dribbler mangrupikeun Stockholm anu beunghar - ibukota Swédia anu aya di 14 kapuloan sareng dihubungkeun ku 57 jambatan. Kolot Dejan Kulusevski mangrupikeun jinis anu makmur anu mampu nyanggupan kumpulan cocoan pangénggalna kaasup maén bal. Budak anu bageur henteu aya diantara anu gaduh carita beunghar.

Asal Kulawarga Dejan Kulusevski:

Hayu urang lereskeun; anjeunna ngagaduhan akar Makédonia sanaos Swédia janten tempat lahirna. Kadua kolotna Dejan Kulusevski mangrupikeun urang Makédonia anu mutuskeun ngagaduhan putra di Swédia. Anu Maén Bal tumuh janten Polyglot berkat karuhun anu beragam.

Panilitian nunjukkeun anjeunna béntés dina lima bahasa - yén pikeun nagara kalahiranna, Slavia, Italia, Inggris sareng Jerman. Anjeun nganggo warna nasional hideung konéng, anjeunna nyepeng nagara Balkan (Makédonia) jero pisan dina haténa.

Dejan Kulusevski Carita Karir Anu Teu Biasa:

Budak ngora mimiti ngagaduhan motivasi resep maén bal ngaliwatan adina, Sandra. Narikna, anjeunna pameget Ronaldinho malahan aya wallpaper urang Brasil dina témbok kamarna. Jaman harita, Sandra badé tag sareng lanceukna ka lapangan, ningali anjeunna latihan bal jalan bari anjeunna surak.

Dukungan Sandra ti garis samping masihan umur genep taun alesan pikeun museur ngungkulan murangkalih anu sanés. Pikeun ngalaksanakeun hal-hal sacara formal, kolot Dejan Kulusevski nyatujuan putrana anu gaduh pendaptaran sareng akademi nonoman IF Brommapojkarna di Makedonia di 2006.

Kahirupan Awal sareng Bal Bal:

Sedihna, jaman mimiti di akademi janten sepi. Hartina, teu aya anu ngaapresiasi kamampuan alam na kecuali sababaraha babaturan sakelas sareng kulawarga. Sanaos kitu, anjeunna nyimpen pikiran anu jelas sareng positip kalayan tujuan unggul nepi ka tingkatan dimana katerampilanna nyarios. Anjeunna kantos nyarios nalika janten sepuh;

"Henteu aya anu mustahil. Mustahil ngan butuh waktu anu leuwih lila. Sagala anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa gaduh. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta percanten ka nyalira. "

Kalayan dukungan ti sepuh sareng adi na, anjeunna ngaliwat sapuluh taun latihan nonoman di Makédonia. Syukur, panto ayaan pikeun suksés dibuka nalika Kulusevski umur 15 taun di 2015 nampi telepon pikeun ngagabung sareng skuad nasional U-17 Makédonia.

Lima pertandingan sareng Makédonia cekap kanggo ngayakinkeun Swédia yén anjeunna jalma anu parantos dipilari. Maka, aranjeunna masihan Dejan tawaran anu langkung pikaresepeun anu nyababkeun anjeunna angkat ti nagara kalahiran kolotna ka Swédia.

Dejan Kulusevski Biografi - Jalan ka Inohong Carita:

Warta ngeunaan telepon internasionalna ngajantenkeun bapakna reueus sareng indungna henteu diragukeun bagja. Ti pihak klub, kabagjaan kulawargana terang henteu aya watesna nalika budak ngora skala dina uji coba ti Atalanta.

Dina waktos anu teu lami, anjeunna mimiti nangtang odds ageung anu ditumpukkeun ngalawan anjeunna. Salaku takdir anu dipikagaduh, béntang-hareup ageung kénging berkah kalayan akselerasi, kagancangan, stamina. Keuntungan ieu ngajantenkeun média pikeun nyebatkeun anjeunna Zlatan Anyar.

Dejan Kulusevski Kisah Sukses:

Nalika anjeunna teraskeun ngamajukeun usahana, maka ogé anjeunna nyatakeun kasuksésan masif pikeun bangsa kalahiranana. Dina 2019, Kulusevski ngagabung sareng timnas Swédia. Ngan dina sababaraha penampilan, anjeunna kéngingkeun dirina penghargaan pikeun kaunggulan.

Sapertos Nopémber 2020, anjeunna pangkat diantara Sapuluh pamaén anu paling mahal dilahirkeun di 2000 atanapi baheula ku nilai pasar. Ngan ukur hitungan waktos sateuacan anjeunna janten nami rumah tangga global. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.




Saha Dejan Kulusevski Kabogoh sareng Pamajikan janten saha?

The Speedster ngagaduhan rasa anu béda dina kahirupan hubunganana dibandingkeun sareng Freddie Ljungberg, anu kencan dalapan awéwé anu béda dina jangka waktu dalapan taun. Anjeunna parantos pantes pikeun nempel kana kabogoh na hiji-hijina anu katingali di dieu.

Teu diragukeun, manuk-manuk cinta sigana bakal nyandak hubunganana ka tingkat salajengna janten salaki sareng pamajikan. Kami arepkeun carita cinta aranjeunna henteu kantos maot sareng anu aranjeunna tungtungna ngabeungkeut cangreud.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Kulusevski ngagaduhan sipat unik anu ngajantenkeun anjeunna ngahargaan kajujuran tibatan anu sanés. Anjeunna henteu isin tina kerja keras sareng mendakan kanyamanan dina pageuh.

Gelandang Juventus resep nyéépkeun waktos-kaluar sareng rerencanganna di kolam renang. Ti nagara kolotna, aya seueur murangkalih anu resep kana gaya perayaanana sareng ningali Dejan salaku lanceuk lalaki anu langkahna pantes dituturkeun.

Gaya hirup Dejan Kulusevski:

Tangtosna, éta henteu aya deui berita yén anjeunna ngasilkeun artos lumayan di Juventus. Kami parantos nganalisis pola belanja sareng mendakan yén anjeunna hirup gaya hirup rata-rata anu cocog sareng kabeungharan na.

Pemain sayap anu marahmay henteu acan ningali kabutuhan pikeun nampik dirina kasenangan anu anjeunna mampu. Kami parantos ningali anjeunna nyéépkeun waktos liburan di basisir pesiar kapal pesiar. Kaleresan, anjeunna hirup dina tingkat anu béda ti sasama nagara - Alexander Isak.

Bénténg Juventus ngempelkeun gaji taunan € 2,002,997 di Juventus sareng ngagaduhan Net Worth sakitar € 1.5 juta.

Fakta Kahirupan Kulawarga Dejan Kulusevski:

Sababaraha urang henteu ngan ukur ngahartoskeun hubunganana sareng anjeunna ngan ku naon anu anjeunna lakukeun di lapangan. Jalma-jalma ieu indungna, adi sareng Bapa. Dina bagian ieu, kami nampilkeun anjeun fakta ngeunaan kulawarga Dejan Kulusevski, dimimitian ku kepala bumi na.

Ngeunaan Dejan Kulusevski Bapa:

Kecap teu tiasa ngajelaskeun tatali Dad-son anu aya diantara anjeunna sareng bapakna. Salian ti ngalaksanakeun tanggung jawab bapakna, bapak Kulusevski sering mariksa anjeunna di kamp latihanna bahkan saatos anjeunna ngagabung sareng Juventus.

Hanjakalna, nalika ngamimitian salah sahiji kunjunganna dina Oktober 2020, bapakna Kulusevski katéwak dina kacilakaan. Syukurlah, anjeunna kaluar tina jip na anu digulingkeun henteu kaserang tina cobaan pikasieuneun.

Ngeunaan Dejan Kulusevski Indung:

Anu Maén Bal rada resep nyéépkeun waktos sareng indungna yén anjeun tiasa nganggap anjeunna salaku budak mommy. Salaku anu pang lahirna, wajar pikeun terang yén anjeunna mendakan panglipur ti indungna iraha tantanganana beuki ageung.

Ngeunaan Dulur Kulusevski Duduluran:

Pemain sayap katuhu teu ngagaduhan lanceuk tapi ngan hiji sadérék anu anjeunna piara. Sami sapertos si Héni ngajagaan Chicks, kitu ogé lanceukna anu ngajaga anjeunna. Sandra geulis sareng pernah ngajagaan adi lanceukna ti mimiti budak leutik.

Ngeunaan Dejan Kulusevski Baraya:

Teu acan aya inpormasi ngeunaan nini sareng akina. Ogé, sigana Kulusevski henteu ngagaduhan kaponakan lalaki atanapi kaponakan awewe nalika nyerat ieu Life Story. Sanaos kitu, kami yakin paman sareng bibi na bangga kana prestasina.

Dejan Kulusevski Fakta Henteu:

Pikeun ngarobih Carita Kahirupan Winger, ieu aya sababaraha bebeneran anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun Bio Bio-na.

Fakta # 1: Ngarecah Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

Warga rata-rata ti Swédia anu ngahasilkeun € 52,919 sataun kedah damel 37.8 taun kanggo ngadamel gaji taunan na. Ieu mangrupikeu rusakna penghasilanana.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euro (€)
Per Taun€ 2,002,997
per Bulan€ 166,916
Per Minggu€ 38,460
Per Poé€ 5,494
Per Jam€ 229
Per Menit€ 3.8
Per Kadua Kadua€ 0.06

Kusabab anjeun mimiti ningali Dejan Kulusevski'S Bio, ieu anu diusahakeun ku anjeunna.

€ 0

 

Fakta # 2: Cinta pikeun Piaraan:

Sapertos seueur kolega dina perdaganganna, Kulusevski ngagaduhan minat pisan pikeun anjing. Teu heran anjeunna resep némbak sareng anjing kulawargana anu disebat Nala. Makhluk leutik anu imut sering nempel dina Kulusevski iraha anjeunna nganjang ka kulawargana.

Fakta # 3: Dejan Kulusevski Agama:

Anjeunna panginten henteu katingali, tapi anu najong bal anu ramah ngagaduhan kanyaah anu jero pikeun iman Kristenna. Naha anjeun terang yén anjeunna kantos nganggo baju Santa klausa nalika ngagungkeun Natal sareng sababaraha murangkalih? Ku ieu, urang tiasa nyimpulkeun yén kolotna Dejan Kulusevski parantos ngabina anjeunna numutkeun iman Kristen.

Fakta # 4: Silaturahim sareng Amad Diallo:

Pemain sayap anu produktif ngabagi hubungan anu raket sareng Amad Diallo. Anu matak, Kulusevski sareng Diallo janten rerencangan di jaman baheula nalika duanana ngagaduhan kontrak sareng Atalanta.

Fakta # 5: Statistik FIFA:

Teu aya mamang, ku kerja keras sareng konsistén, dribbler anu produktif sigana bakal minuhan poténsi na (dipeunteun 88). Maénkeun disarengan legenda kawas C Ronaldo, gelandang / sayap bangga pakait sareng anu pangsaéna di industri.

kacindekan:

Biografi Dejan Kulusevski ngabantosan urang ngartos yén kalakuan kapercayaan mutlak kana kamungkinan mangrupikeun konci pikeun kasuksesan. Prodigy Juventus ogé boga pendapat yén teu mungkin teu ngandung sorangan dina kamus jelema bodo.

Ti mimiti, kolot Dejan Kulusevski mastikeun yén anjeunna moal kaleungitan pandanganana. Sedengkeun bapakna ngadukung anjeunna téknis, indungna ngalakukeun peran anu ngahibur. Sandra, lanceukna, surak anjeunna kana jalur kasuksésan anu ngabalukarkeun hiji beungkeut kahirupan sapanjang dua.

Tim kami narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan nalika ngirimkeun tulisan Dejan Kulusevski's Bio. Punten ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu sigana henteu pas dina eusi kami. Upami teu kitu, hayu urang terang dina bagian koméntar, kumaha pendapat anjeun ngeunaan Kulusevski. Pikeun milarian Memoir na, anggo tabel Wiki.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Dejan Kulusevski
Landihan:rindang
Jaman:20 taun sareng 8 bulan
Tempat kalahiran:Vallingby, Swédia
Adi:Sandra Kulusevska
Gaji taunan:€ 2,002,997
Zodiak:kaurus
posisi:Pemain sayap katuhu sareng gelandang
Worth Net:€ 1.5 juta (sakitar)
jangkungna:1.86 m (6 ft 1 di)

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar