imah Gerentes David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
6837
David Moyes budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'The tragis Hiji'. David Moyes budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha ngemutan Daud Moyes Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan mimiti

David William Moyes lahir di 1963 taun ka Daud Moyes Sr. (bapana) jeung Joan Moyes (indung). Anjeunna asal Skotlandia tapi dilahirkeun na dibawa nepi di Bearsden Britania Raya.

Salaku budak, manéhna tumuwuh nepi ngarojong Rangers sanajan maén keur teguh heubeul saingan Celtic. David ieu dipikawanoh pikeun gawé teuas na jeung reliance dina pangaruh sipat siga bapa kuat.

Acan eta bakal simplistic kana hal upbringing Moyes urang salaku bencong. Ieu rada sabalikna, dina kanyataan; salaku anak pilari dina jam gawé ditangtukeun bapana kalayan tim maén bal amatir jeung kuliah, Moyes nyandak di papan tulis aqidah inti anjeunna geus exhibited nepi ka poé ieu.

Dina kecap na ..."Kuring dibawa nepi dina kulawarga study dina karya volunteer ngaliwatan involvement dad abdi urang kalawan Drumchapel amateurs tur salaku guru di Anniesland College, dimana anjeunna lumpat tim maranéhanana ogé," Moyes recalls. "Kuring dipaké pikeun lalajo alam workaholic na mana abdi dituturkeun".

Anjeunna contined ...

"Kenangan abdi pangheubeulna téh anjeunna belanja jam dina telepon imah di peuting - euweuh héndsét dina eta dinten - na eta sok nyusun kali, tempat, pitches, wasit, oposisi. Ieu kabeh tata. Sarta mum abdi ieu ngumbah nu strips. Manehna dipaké pikeun humarurung sabab ngagaduhan teuing di kali pikeun mesin cuci di jero imah. Urang kukituna mungkas nepi nyokot tas ka laundrette di Whiteinch dina Minggu sanggeus buruan. "

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Karir di Ringkesan

karir maén Moyes urang ngabawa ti-lami 12-taun di Celtic Boys Club.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Young Daud Moyes

Anjeunna tétéla ngan 24 kali pikeun tim senior. Sanggeus low-konci waktos di IKIP Serikat, Cileungsi Kota tur Shrewsbury Bandar, manéhna balik ka Skotlandia sarta Dunfermline athletic.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David Moyes di Dunfermline athletic

Dinya, Isa struck up a silaturahim nutup anu tetep nepi ka poé ieu kalawan Ian McCall, dirina sakali dianggap salaku manajer ngora brightest Skotlandia urang.

"Kuring dibagikeun mobil kalayan Daud jeung Billy Davies ti Glasgow mun Dunfermline sarta kami kabeh pisan kabetot dina samping manajemén game," McCall ngécéskeun. "David éta ka handap dina Largs [di Skotlandia FA urang base asah] di unggal kasempetan."

Ieu ngakibatkeun sambungan karir asah jeung Alex Ferguson ngabogaan leungeun-Na di dinya.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

The Moyes sambungan kulawarga bal tetep nepi ka poé ieu. Ideally anjeunna asalna ti euyeub tukang kulawarga berkat handwork dad na urang.

Bapana Moyes ', David Sr. mangrupakeun pramuka di Everton jeung saméméhna mangrupa palatih di Drumchapel amateurs, Dimana Moyes mimiti karirna.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David Moyes Bapa - David Moyes SNR

Na pinuh-waktos penjajahan éta salaku pola-maker jeung engké dosen di Anniesland College di North Glasgow.

indung Moyes ', Joan, hailed tina Portrush in Irlandia Kaler sarta digawé di baju toko di Glasgow. misan Daud, Dessie Brown anu sekretaris Coleraine Football Club.

adi Daud, Kenny, mangrupakeun agén bal kalayan klien kayaning Charlie Adam sareng David dirina dina buku-Na, bari misan maranéhanana, Dessie Brown, nya éta manajer umum Coleraine. Di handap ieu Daud Moyes tur katingal lanceukna sapuk Na, Kenny.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David Moyes Brother- Kenny Moyes

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: hubungan Kahirupan

David Moyes geus nikah ka sweetheart budak leutik na, Pamela Moyes.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David Moyes na Wife- Pamela Moyes

Jeung pamajikanana, manéhna ngabogaan putri, Lauren Moyes anu dihadiran Archbishop Temple Sakola sarta putra Daud JR anu indit ka Preston.

Kawas dad na tuh, David Moyes ogé ngaranna putrana (David Moyes Jnr). Di handap ieu gambar kulawargana saperti aranjeunna ngagungkeun hiji piala di Wembley.

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kulawarga Daud Moyes

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Keur Dituduh pikeun Iman na

Ieu kajadian bari anjeunna pamaén kalawan Cambridge Serikat. Moyes narima nyiksa ti batur satim Roy McDonough pikeun aqidah agama-Na. Moyes dipikanyaho janten hardcore practicing Kristen.

McDonough dirasakeun yén ageman ieu distracting aranjeunna tina fokus dina maén; diomongkeun di Moyes, Alan kanyamanan sarta Graham Daniels, cenah:

"Tilu di antarana diuk di kamar ngarobah ku buku hideung saeutik, nyawalakeun iman maranéhna, nalika aranjeunna kedah geus lalaki psyched up pikeun besi tua relegation".

Handap mangrupa 3-3 digambar kalawan Wigan athletic on 9 Maret 1985, McDonough, saha éta 26 heubeul taun wanoh, nyebutkeun yén anjeunna "Butut" 20 taun heubeul Moyes keur teu putting usaha cukup kana buruan.

Roy McDonough dianggap salaku footballer wildest Britania urang. Anjeunna populérna dianggap mibanda ngaran kawas salaku 'Fella badag' jeung kumis anu. Beureum Card Roy jsb Manéhna dikaluarkeun (Beureum carded) rékaman 22 kali salila karirna. Anjeunna dibandingkeun dinten modern Sergio Ramos anu gaduh sarupa catetan kartu beureum.

Ceuk urang geus digambarkeun salaku pikasieuneun, premanisme a footballer urang, a boozer serial timer confessed na womanizer. Kanyataanna, dongéng McDonough urang teu keur suri jantung. David Moyes éta memang korban sabenerna bullying.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Rumor ngeunaan Wilfried Zaha saré kalayan putri-Na

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiNumutkeun WILFRIED ZAHA: "Jalma ngomong I angon kalayan putri Daud Moyes '. Kuring geus sanajan teu patepung nya! ". David Moyes ieu ngalarti jeung anger sakumaha gambar ti duanana Zaha jeung putri-Na Lauren on ranjang meunang dileupaskeun leuwih internet.

Ieu alesan naha Wilfried Zaha ditinggalkeun Kristal Istana pikeun Manchester United di 2013 pikeun £ 15m. Nya tetep maling Old Trafford dibuktikeun bagja jeung rumor fueling antara anjeunna jeung Lauren Moyes. Leuwih ti kitu, kasempetan éta kawates. move na jauh ti Old Trafford dimimitian ku mantra injeuman mun Cardiff saméméh move permanén ka Kristal Istana.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Pakeha Gollum na

David Moyes budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiGaduh anjeun kantos diuk aya nempo foto, atawa katempo batur dina TV jeung pamikiran diri ... ..-

"Suci sh * t, jalma ieu Sigana mah batur tapi anu sih éta?". Ieu kasus Moyes na Gollum na Sigana.

Aya nu nyebatkeun Daud Moyes Sigana mah a Gollum. Ieu kusabab anjeunna gaduh raray layu, panon biru badag tur na sora gnarly pikareueuseun kabeh sabenerna nunjuk ka eta.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: tuduhan

Dina 22 Méi 2014, Moyes ieu ditalungtik ku pulisi sanggeus hiji narajang disangka on lalaki di hiji bar anggur di Clitheroe, tapi euweuh aksi dicandak ku pulisi.

David Moyes Bar Ngalawan
David Moyes Bar Ngalawan

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Ngaluarkeun kalawan Rooney

Manchester United jeung striker Inggris Wayne Rooney ieu sakali sued ku urut manajer na Daud Moyes leuwih komentar dilakukeun dina otobiografi Na.

Buku, nu judulna Kisah abdi Ku kituna Jauh, accuses Everton manajer Moyes keur overbearing, ngadalikeun sarta pamustunganana jawab Rooney urang £ 27 juta mindahkeun kana Serikat dina 2004 alatan hubungan nutup-Na jeung Ferguson.

Moyes ieu dikabarkan meunangkeun leuwih ti £ 300,000 di Karuksakan pitenah ti pamuter urut-Na.

Dina buku, Rooney ngaklaim anjeunna ngawartoskeun Moyes manéhna hayang ninggalkeun Everton sanggeus koran hiji wangsit anjeunna ngalaman dilongok PSK. footballer nu mana asup ka nyarankeun Moyes bocor rinci ti paguneman jeung koran Liverpool Echo, nu dipingpin Rooney ninggalkeun klub anjeunna ngalaman didukung ti budak leutik.

Dina writ dikaluarkeun di Pangadilan Tinggi di London, Moyes ngaku sangkaan miboga "Luka reputasi profésional sarta pribadi sarta disababkeun isin serius tur marabahaya".

Moyes nuluykeun ngaluarkeun cara ngagawe pitenah ngalawan kitab urang pangarang Hunter Davies jeung penerbit Harper Collins. Anjeunna oge geus ménta hiji paréntah ngahulag petikan offending tina buku ti keur diterbitkeun deui.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Sakali kaancam ngéléhkeun up a reporter BBC

Tilas Everton jeung Manchester United boss Daud Moyes geus sakali acan fined £ 30,000 keur na "nyabok" comment arah wartawan bikang dina wawancara nya jeung anjeunna.

Moyes ieu boga muatan ku FA handap paguneman nu lumangsung antara Scot jeung BBC Newcastle jeung Radio Lima Live reporter Vicki Sparks di ahir wawancara pos cocok bari anjeunna di muatan dina Sunderland.

Naon sih kajadian ?? ... Moyes éta bagja kalayan salah sahiji patarosan Sparks 'sarta ngomong ka dirina: "Anjeun anu ngan meunang saeutik wee bangor di tungtung aya, jadi ngan lalajo diri. Anjeun masih bisa meunang nyabok a sanajan anjeun awéwé hiji. Kade di waktu nu sanes Anjeun datangna di jalan éta. "

The Football Association dina Jumaah cenah éta kaliru ngeunaan "bener jeung / atawa ngancam qur'an" di handap pertandingan ngalawan Burnley.

Sanajan wawancara ieu leuwih wanoh Moyes dijieun nyarios na, kamera ieu masih ngajalankeun sarta footage tina kajadian ieu diterbitkeun tilu minggu engké ku koran nasional. Moyes éta contrite ngeunaan kajadian nalika questioned dina konferensi pers saterusna.

Cenah: "Dina panas momen, abdi digawe kasalahan dina komentar abdi ka reporter BBC, nu kuring diduga kaduhung. Kuring ieu kuciwa kalayan sorangan pikeun eta. Kuring salajengna phoned reporter jeung apologized, nu manehna ditarima. Ieu teu karakter abdi, éta moal tipe abdi, sakumaha paling urang nyaho tur sakali deui kuring apologized keur eta. "

Sunderland FC digambarkeun ngalaksanakeun Moyes 'sakumaha "Kaluar liwat unacceptable" tapi ngadeg ku anjeunna salaku anjeunna ngusahakeun - kapiran - pikeun ngawétkeun status Premier League Sunderland urang

Moyes pasrah tina peran na di Stadion of Light dina bulan Méi 22 handap relegation Sunderland urang.

David Moyes budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Miharep 600 pas per Game pikeun Serikat

Éta pisan. Ieu leuwih ti Real Madrid junun dina 120 menit ahir Liga Champions. Ieu dua kali saloba naon junun Holland nalika ngéléhkeun Spanyol 5-1 di Piala Dunya. Tur éta kira sarua jeung Spanyol junun dina cocok sarua, nu nembongkeun naha udagan Moyes urang, upami leres, éta folly kitu.

Komo lamun manéhna boga target lulus, naha ngabejaan timnya? Iwal manéhna hayang aranjeunna méakkeun sakabeh game maén pas aman mundur.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu

kasalahan: Eusi ieu ditangtayungan !!