David De Gea budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8025
David De Gea budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents a Story Pinuh ku hiji cocok Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Edwin Van De Gea'. David De Gea budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun The Daud De Gea Biografi Story nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, nyanggakeun Dimimitian.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Kahirupan mimiti

David de Gea Quintana lahir dina dinten 7th of 1990 November di Madrid, Spanyol ku Jose De Gea (bapa), urut panangtu gawang na Marivi Quintana (indung), hiji panangtu imah.

Anjeunna ngalahir nalika kolotna éta dina maranéhanana mimiti 40 sarta sakumaha hijina anak kulawargana.

David De Gea ieu diangkat ku kolotna jegud na anu teu ngan pampered putra maranéhanana, tapi eweh sagalana anjeunna diperlukeun salaku anak maranéhanana.

David salaku anak ngora kungsi cinta gede pikeun olahraga. Sanajan kitu, kolotna utamana mum na cared loba ngeunaan kasaimbangan cageur antara studi na olahraga. Aranjeunna diwenangkeun anjeunna dimimitian karir sepak bola di salah sahiji pangalusna Spanyol academies nonoman nuhun pikeun status finansial euyeub.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:karir Mimitian

Anjeunna ngamimitian kaluar kalawan La Escuela De Futbol Atletico Casarrubuelos - anu gawe bareng jeung Atletico Madrid. Cruz, palatih sepakbola heubeul-Na, sakali flashed a nyengir nu loba pencinta Daud De Gea bakal manggihan teuas percaya. Cenah, "Taun kana karir nonoman-Na, Daud éta saurang pamaén pamaén outfielder sampurna nepi ka umur 14 saméméh ngarobah ka panangtu gawang." Oh hehehehe, anjeun ngagaduhan eta katuhu !!. Anjeunna pernah hiji panangtu gawang ti awal anu.

Di dieu, anjeunna ukur 6 kalawan has caang blond bulu nyokot foto jeung timnya.

David De Gea budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David De Gea budak Story

David ogé maénkeun pikeun tim sakola na di kali nalika diperlukeun. Puseur deui Spaniard dina gambar di handap ieu némbongkeun qualities alus salaku gelandang na pamuter utiliti di nonoman-Na. Lamun diperlukeun, anjeunna bisa maénkeun ampir sakabéh posisi (pertahanan, midfield sarta peran serangan). David terus jadi hiji pamuter pamaén outfielder nepi ka umur 14, ibu usia nu diartikeun titik balik dina karirna.

David De Gea budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David De Gea budak Carita - Awal Days Karir

jangkungna na kantos tumuwuh tina 6 ft 4 dugi speed diangkat jadi footballer a. Gandeng jeung quest nuturkeun footstep dad na urang, Daud mutuskeun pikeun ngarobah ka panangtu Tujuanana pikeun hirup. Asides gawang buruk, David ogé milu dina baskét dimana anjeunna garapan jangkungna jangkung-Na.

Fakta Daud De Gea
David De Gea- The hiji waktos gawang newest panangtu di kota

De Gea ngadegkeun jabatanna salaku kiper pinuh waktu ku umur opat belas. Anjeunna bagian tina hiji tim nu kungsi menang jumlah pangbadagna piala nonoman di Spanyol. The bodong kabinét piala dina tim nonoman De Gea urang geus gambar di handap ieu.

The bodong kabinét piala dina tim nonoman De Gea urang, La Escuela De Futbol Atletico Casarrubuelos.

David De Gea budak piala
piala tim nonoman Daud De Gea

Pas dina kiper ngora éta siap pikeun challanges badag, anjeunna dipenta pikeun gabung tim senior Atletico Madrid. Alatan bakat gede pisan na De Gea nandatanganan kontrak profésional dina yuswa 17.

Dina 2011 Daud ditampi hiji tawaran pikabitaeun nu unggal pamuter Sarbini, striving keur hadé, ekspektasi dina karirna. Manchester United janten klub anyar Daud sarta anjeunna nandatanganan kontrak jangka panjang sareng maranehna. De Gea Cirian nu legendaris Edwin van der Sar sanggeus pangsiun-Na. kinerja luhung na di bandung ngarah ka nickname 'Edwin Van De Gea '. Sesa sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta: Kahirupan kulawarga

David De Gea tukang kulawarga sia nyaho. Sacara umum, anjeunna asalna ti imah jegud tina keepers gawang. Bapana, Jose De Gea éta hiji kiper ex- pikeun Getafe dipikawanoh pikeun super na ngaheéat. Anjeunna diantawis panangtu gawang munggaran direkrut keur Getafe mangsa dibentukna maranéhanana dina usum 1983-84. Duanana bapa na putra cicing na breathed kalakuan tina buruk gawang. Jose, dad-Na, nyaeta palatih na pangalusna sabab anjeunna pisan nuntut. Di Atletico, anjeunna dina unggal pertandingan tapi ogé unggal sési latihan tunggal dina hujan, angin atawa salju.

mum Daud De Gea urang, Marivi Quintana geus panangtu imah kabeh hirup nya. Manehna teh inget keur nyokot perawatan hade salakina sarta hijina putra / anak. Marivi Quintana mangrupa ngajengkeun 'balance sarua antara atikan jeung olahraga'. manehna Ieu miharep pikeun putra nya.

Saperti katempo dina gambar di handap, kadua kolotna anu geus aya 60 maranéhanana sacara. Maranehna putra maranéhanana di 40 maranéhanana sacara. Duanana hirup di Toledo, a kota jeung munisipalitas di sentral Spanyol.

Kulawarga Daud De Gea
David De Gea kulawarga Latar

David sakali recalled; "mum abdi bakal nelepon nepi, dua, tilu, opat kali saminggu. Manehna sok nyarios manehna pisan rusuh ngeunaan kuring. Manéhna salawasna rusuh ngeunaan kasaimbangan antara studi mah olahraga. kolot mah bakal ngajalankeun 50km sapoé ngan datang nyandak katingal di kuring dina taneuh latihan Atletico di wewengkon plush of Alarcon ".

Sacara umum, dukungan kolotna geus instrumental kana karir jeung jalma-Na. peran anjog nyéta atra diantara babaturan caket anu terang aranjeunna.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:hubungan Kahirupan

David De Gea kabogoh

David De Gea nyaeta un-rabi sakumaha dina waktos tulisan. The Spanard disebut jadi dina hubungan jangka panjang serius kalayan Edurne García Almagro saha 5 taun heubeul ti anjeunna.

Edurne, nyaéta penyanyi Spanyol, saurang aktris, sarta presenter TV anu dipikanyaho pikeun attending auditions sosial saprak budak leutik nya. Dina yuswa 9, manéhna jadi anggota grup musik nu barudak Spanyol urang Trastos. Manehna naros ka Kinérja di telat 2005 nalika manehna nyokot bagian dina Spanyol casting acara Operación Triunfo sarta réngsé dina tempat kagenep di 2006.

Aranjeunna teu nikah acan tapi meureun maranéhna téh pamikiran keur eta di hareup. Dulur anu weruh éta nilik aranjeunna salaku sababaraha sampurna. David De Gea geus pernah tanggal gadis wae hirupna iwal Edurne. Numutkeun dirina;

"David jeung kuring téh kacida pisan senang babarengan. Kami salawasna aya pikeun manehna sanajan anjeunna geus dihijikeun nepi kalawan commitments gawang buruk. Anjeunna masih manggih waktu kualitas alus keur kuring. "

David De Gea Love Story
David De Gea urang Love Story kalawan Edurne

David jeung Edurne mindeng hadir pihak sarta sagala rupa olahraga fungsi babarengan. Memang hiji awewe bisa ngabejaan lamun lalaki hiji mikanyaah dirina ku sabaraha waktos anjeunna daék investasi. Pikeun Daud, monies spent dina Edurne téh taya hartina. Ieu téh mangrupa waktu spent anu dihormat.

David De Gea Hubungan Kahirupan
David De Gea spends waktos kualitas jeung kabogoh Edurne

Radamel Falcao, Juan Mata, Peuting Griezmann jeung Robert Lewandowski geus miboga kisah cinta sarupa kawas Daud De Gea.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:cacad soca

David de Gea boga hyperopia, nu hartina hiji istilah mediacal pikeun farsightedness. Ieu tipe umum tina kasalahan réfraktif mana objek nu jauh bisa ditempo leuwih jelas ti objék nu deukeut.

The Spaniard boga gelas kasarna dipaké ngaliwatan kaluar hirupna jeung ageman lénsa kontak
salila patandingan.

David De Gea cacad Panon
David De Gea urang Defect- Panon Naha anjeunna ageman lénsa kontak

kinerja karirna geus kungsi kapangaruhan ku kaayaan na dikonfirmasi.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Agen Super na

Jorge Paulo Agostinho Mendes (dilahirkeun 7 Januari 1966), hadé dipikawanoh saukur jadi Jorge Mendes mangrupakeun agén Daud De Gea urang.

fakta Daud De Gea urang
David De Gea urang Agent- Jorgie Mendes

Mendes nyaeta diantara ajen bal paling boga pangaruh di dunya, kalayan klien kaasup Cristiano Ronaldo, David de Gea, Diego Kosta, James Rodríguez, sarta José Mourinho. Mendes mindeng disebut salaku "super-agén". Anjeunna boga 102 footballers lianna salaku klien tur geus diatur kontrak patut jumlah $ 1 Milyar.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Car na

David De Gea drive Captiva a - SUV dijieun ku Chevrolet ($ 50.000)

mobil favorit Daud De Gea urang
David De Gea's- Chevrolet

Teu kawas Raheem Sterling, Anjeunna henteu dipaké pikeun ngabogaan armada mobil, hiji keur unggal dinten minggu. David nyaéta lalaki basajan saha pisan teu nyaman jeung na Chevrolet Captiva.

Fakta Daud De Gea
David De Gea urang Chevrolet Captiva Car

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Imah na

imah Daud De Gea urang geus hargana di £ 2.75m. Gambar ieu wangsit di handap ieu.

Fakta Daud De Gea
David De Gea Mansion

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Babaturan pangkolotna na

sobat pangkolotna Daud henteu baé lian ti kun Aguero.

Hal ngeunaan Daud De Gea
silaturahim heubeul Daud De Gea urang jeung Kun Aguero

Anjeunna ngagaduhan on bener ogé kalawan kun antukna maranéhanana di Athletico Madrid. Duanana dibagikeun kamar babarengan deui lajeng. Henteu sabab coudn't mampuh imah béda, tapi ku sabab tina silaturahim nutup dibagikeun diantara sorangan.

David De Gea Otong
David De Gea pangkolotna Karir babaturan

Deui lajeng di Athletico, Nalika Daud nangkeupan cross a, naluri kahijina bakal janten lolos rusuh atawa maledog pikeun ngeset kun jauh ti salah sahiji mates timnya on pitch.

David De Gea budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta:Gaya bulu

David oge renowned pikeun tambahan cukuran mohawk biasa-Na.

David De Gea budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
David De Gea Style Rambut

Gaduhan hileud lengkep dicukur tina unggal sisi hiji hal anu geus gotten umum kalawan Manchester United fans sadaya berkat Daud De Gea. Nembongan deui turunan nu di handap nu tina Paul Pogba sakumaha kipas Manchester United ieu dihandap nunjukkeun.

Fakta Daud De Gea
Cukuran Salinan Manchester United Fan Daud De Gea urang
Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu