David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku Katerangan Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; 'Dave'. David Beckham budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna adieu salajengna, Nyanggakeun Dimimitian;

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

David Robert Joseph Beckham lahir dina 2 Méi 1975 di LeytonstoneLondon, ku David Edward Alan Beckham (bapa) sareng Sandra Georgina West (indung). Anjeunna dibaptis ku David Robert Joseph Beckham - nyandak nami akina.

David Beckham mangrupikeun putra hiji-hiji kulawarga. Hiji anak tengah antara dua sadulur, Beckham digedékeun sareng kolot sareng dulur-dulurna anu komitmen pikeun Manchester United, franchise maén bal legendaris Inggris. David ngawariskeun kanyaah kolotna ka Manchester United, sareng karep olahraga utama na nyaéta maén bal.

Nalika Daud janten balita, bapakna, Ted ngadamel bal tina kaos kaki anu digulung kanggo anjeunna nincak. Anjeunna janten phenom ampir ti waktos anjeunna mimiti najong bal bal. Ku umur opat taun anjeunna ngasah téhnikna sababaraha jam saminggu di taman caket bumi na. Tepak impianana dimimitian dina titik ieu.

Dina wawancara 2007, Beckham ngomong yén, "Di sakola iraha para guru naros, 'Naon anu anjeun pikahoyong nalika anjeun langkung sepuh?' Abdi nyarios, 'Abdi hoyong janten pamaén bal.' Sareng aranjeunna bakal nyarios, 'Henteu, naon anu anjeun leres-leres hoyong pigawé, pikeun padamelan?' Tapi éta hiji-hijina hal anu kuring kantos pikahoyong. "

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Mimiti JABAR

Nalika Daud éta 7, Ted jeung Sandra (kolotna) dibikeun putra maranéhanana leuwih kana skéma latihan nonoman Manchester United urang.

Aranjeunna bakal ngajalankeun ampir 200 mil unggal akhir minggu pikeun nganjang ka anjeunna. David Beckham tumuh janten nonoman ngora anu ganteng teras neraskeun ngahontal langkung ti anu diarepkeun.

Dina umur dini, Beckham nunjukkeun jangjina nyalira salaku pesepakbola, meunang kompetisi kaahlian Nasional Bobby Charlton Soccer Schools anu dipikahoyong dina yuswa 13 taun.

Bakatna henteu lami néwak bewara ti pejabat tim Manchester United, anu naros ka anjeunna pikeun nyobaan liga nonoman klub. Dina umur 16 taun, Beckham parantos angkat ti bumi sareng maén di divisi latihan Serikat. Dua taun ka hareup anjeunna damel klub, sareng ku 1995, anjeunna mangrupikeun starter full-time.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Rama na

Bapana, David Edward Alan Beckham ogé katelah 'Ted' mangrupikeun tukang ngalereskeun paranti sareng tukang pasang dapur. Anjeunna caket sareng bapakna sareng resep masihan upeti ka anjeunna pikeun énergi anu dibébaskeun dina ngangkat anjeunna ka hiji lalaki. Dina dinten bapa khususna, David Becham nyarios; "Dad Poé Bingah Rama urang ... Hatur nuhun kanggo sadaya rojongan tos diberekeun kuring leuwih taun ...,"

Bapana David Beckham sareng istrina Sandra dipisahkeun, teras cerai di 2002 saatos 33 taun nikah. Ieu mangrupikeun titik dimana Beckham ngajauhan jarak ti bapakna anu henteu kantos ngawartosan anjeunna yén anjeunna bakal ninggalkeun indungna. Duanana David Beckham sareng saderekna Lynne sareng Joanne nyalahkeun anjeunna pikeun putus.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Isu jeung Rama

Kagagalan, saatos mangtaun-taun, perkawinan kolotna sumping sateuacan Beckham miang ti Manchester United ka Real Madrid. Bapana 'Ted' parantos nyembah Man United salami budakna. Ted diajar berita ngeunaan pamindahan putrana, sanés ti David nyalira tapi ti agénna. Ieu pencét anjeunna "Kawas sledgehammer". Anjeunna bitterly sabalikna move tur nuduh manajer Man Utd Sir Alex Ferguson dina panghianatan. Ambek sarta embarrassed, Beckham nampik diondang bapana nonton anjeunna asup keuna anyar-Na jeung Real. Ted ieu devastated.
"Kuring henteu weruh lamun abdi tiasa ngalereskeun hubungan kuring jeung manehna," ceuk Ted. "Urang geus boro diucapkeun. kesel pangbadagna kuring teu keur diondang kana Signing Na. Abdi choked, bener. Kuring geus aya saprak dinten salah jeung nu bener kesel kuring. Kuring pernah gé ngahampura manehna keur éta. "Jarak emosi antara bapa jeung anak ieu diperparah ku jarak fisik. "Kuring geus leungit anjeunna - éta kumaha kuring ngarasa," Ted ceuk wanoh. "Urang geus leungit nu comradeship urang tadi antara urang. Ieu bakal malah parah ayeuna ceuk urang Isro jeung Madrid. Kuring masih boga gawe jeung kuring teu bisa mampuh ngapung leuwih ka Madrid unggal minggu. Nalika anjeunna di Manchester United, abdi bisa pop di mobil jeung ngajalankeun up jalan. Abdi teu tiasa ngalakukeun nu ayeuna. sieun pangbadagna abdi téh nya éta sakuliah pikeun urang. "

Bapana DAVID Beckham maot kusabab serangan jantung dina yuswa 59. Anjeunna pupus dina ambulan nyandak anjeunna ka rumah sakit pikeun operasi darurat pikeun muka blokir arteri. David Beckham aya sareng anjeunna dina waktos éta sareng ngahiji sareng anjeunna sateuacan pupusna.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -indung

indung: Indungna, Sandra tukang rambut.

Anjeunna babysits barudak putrana unggal anjeunna sareng pamajikanana ngarambat wisata selebritis.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Selebritis Hubungan Kahirupan

bravado sarta nuhun alus ditawarkeun up nyatu poténsi kaluar-sawah, teuing. Yén nona badag ngawengku admirers datang ka Old Trafford bergengsi lalajo anjeunna maén. Saeutik teu anjeunna terang anjeunna geus admired ku salah sahiji katresna bungbu.

Dina 1997, Beckham dimimitian dating Victoria Adams, Sanggeus manehna dihadiran hiji patandingan Manchester United. Manéhna famously dipikawanoh salaku "Rempah-rempah Posh" sahiji grup musik pop bungbu Girls, salah sahiji grup pop terkenal di dunya dina waktos éta. Ogé dina waktos éta, Beckham mingpin timnya pikeun ngajalankeun kasuksésan anu hébat.

Merk Beckham ngan ukur ningkat dina nilaina nalika anjeunna patepung sareng Victoria Adams, ogé katelah "Posh Spice" tina Spice Girls, dina taun 1997. Duanana gancang murag asih. Kusabab éta, hubungan maranéhanana langsung narik perhatian média pisan. Pasangan éta dijantenkeun "Posh na Becks”Ku média. Anjeunna ngusulkeun ka anjeunna dina 24 Januari 1998 di réstoran di Cheshunt, Inggris.

On Maret 4, 1999, Victoria geulis tur kantos ganteng Beckham kungsi anak kahiji maranéhanana, hiji putra aranjeunna ngaranna Brooklyn Joseph.

Dua sasih saatosna, Beckham sareng Victoria ngikat tali kawinan dina kawinan $ 800,000 anu mewah di kastil di luar Dublin, Irlandia. Nikahna sareng tilas Spice Girl mindahkeun anjeunna kana alam paling jero tina selebriti anu pernah katingali sateuacanna ku pamaén bal. Anjeunna janten karakter lalaki anu paling dipikaresep di dunya.

Dina Juli 2011, anjeunna jeung pamajikan Victoria Beckham, anu geus ngalaman tilu budak babarengan (Brooklyn, Romeo jeung Cruz), tampi hiji putri, Harper Tujuh, kana kulawarga maranéhanana.

Beckham nyaéta lalaki kulawarga na ogé geus dipikawanoh salaku panutan pikeun founding lianna. Dina Juni anjeunna milih sakumaha bapa selebritis nu dads bakal paling rék jadi kawas.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Tatoos na

Urang kukituna janten keras dipencet pikeun manggihan hal David Beckham paduli ngeunaan leuwih ti kulawargana, jadi éta pernah loba kejutan nalika anjeunna mana handapeun jarum pikeun tattoo honoring roko na pamajikan panas, kids, kolot, dipikacinta leuwih sarta percaya.

Anjeunna boga leuwih ti 40 tato, unggal ngabogaan harti husus tur ngabogaan desain husus.

David Beckham anu pangalusna dipikawanoh pikeun kempelan na-ngembangna salawasna mangsi dina awak model na.

Beckham geus kumaha ogé maén dina kaos leungeun baju panjang nutupan nepi tato di tinimbangan batur anu bisa ngarasakeun uncomfortable alatan aqidah maranéhanana.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Kumaha Beunghar nu Beckhams? Wealthier ti Ratu di?

Kulawarga Beckham sakali janten mesin pamasaran anu lumayan, sareng kabeungharan na tumuh janten inohong anu luar biasa. Sakabeh kulawarga sakali patut diperkirakeun satengah milyar pon numutkeun para ahli mérek.

Usaha bisnis misah David sareng Victoria, ogé banding pamasaran pikeun pasangan sareng murangkalihna, Brooklyn, Romeo, Cruz sareng Harper sadayana diperhatoskeun. Aranjeunna ngira-ngira kulawarga sakaligus £ 470m. Éta naék nilai sakitar £ 30m ka £ 40m unggal taun.

Éta ngajadikeun kulawarga langkung beunghar tibatan Ratu. Numutkeun kana Sunday Times Rich Rich, perkiraan nasib Ratu nyaéta £ 340 juta nalika ngabandingkeunna. Dina 2013, David Beckham mendakan daptar daptar lima puluh pesepakbola paling beunghar sadunya. Anjeunna kéngingkeun £ 175juta ngéléhkeun Lionel Messi £ 115.5 juta sareng C Ronaldo.

kabeungharan nya éta diitung tina kabeungharan diwanoh, kaasup rekening taunan dikintunkeun ka Pausahaan House, sipat, rinci gaji, bonus na kapentingan bisnis séjén. sataun anu sataun tersukses na najan sabenerna ogé kana gugur karir maén Na.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -agama

Anjeunna mangrupikeun warisan Yahudi sareng sakapeung ngajalankeun Yahudi. Buyut indung Beckham urang Yahudi, jeung Beckham geus disebut dirina minangka "Satengah yahudi. Dina otobiografina, anjeunna nyerat .."Kuring sigana mah ngagaduhan hubungan anu langkung seueur sareng agama Yahudi tibatan agama sanés. Kuring kantos ngagem tangkorak tradisional Yahudi nalika kuring ngora, sareng kuring ogé angkat ka sababaraha perkawinan urang Yahudi sareng akina. "

Ku kituna lamun ninina éta hiji urang Yahudi, lajeng indungna Sandra téh, tur jadi mangrupakeun Daud. Aya rumor yén David Beckham - ngan kusabab anjeunna ngagaduhan tato ageung dina basa Ibrani dina pananganna - parantos robih kana Kabbalah (Agama Lain anu asalna tina agama Yahudi).

 

Tato hébrew na tina Lagu Lagu Perjanjian Old sareng nyarios dina basa Ibrani: "Kuring kanggo anu dipikacinta, sareng anu dipikacinta kanggo kuring, anu ngangon domba di susukan sapertos kembang ros."  

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -karusuhan Kaséhatan

Beckham kakurangan tina alment anu disebat obsesip kompulsive disorders (OCD). Ieu anjeunna nyarios ngajadikeun anjeunna "Gaduh sadayana dina garis lempeng atanapi sadayana kedah janten pasangan." Victoria Beckham ngaklaim, “Upami anjeun muka lomari es kami, éta sadayana koordinasi handapeun dua sisi. Kami ngagaduhan tilu kulkas - katuangan dina hiji, salad dina anu sanés sareng inuman dina anu katilu. Dina inuman anu hiji, sadayana simétri. Upami aya tilu kaléng, anjeunna bakal miceun hiji sabab éta kedah janten angka anu sami. "

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -tuduhan selingkuhan

Anu mimiti kajantenan dina bulan Agustus 2002. David Beckham tanggal sareng Selena Laurie. Laurie nyatakeun yén aranjeunna ngagaduhan hubungan kakawinan tambahan sareng anjeunna dina 7 Agustus 2002 di Dénmark.

Dina April 2004, anu tabloid Britania News of Dunya teh dibawa klaim ku urut asistén pribadi Beckham urang Rebecca Loos. Nalika Beckham ngagabung sareng Real Madrid di 2003, anjeunna ngalih ka Spanyol sareng jauh ti pamajikanana, Victoria Beckham. Loos damel kanggo tim manajemen Beckham sareng ngabantosan transisi na.

Henteu lami saatos ngalih, Loos ngagaduhan dugaan hubungan luar nikah sareng David. Saminggu saterusna, modél Australia Malaysia-dilahirkeun Sarah Marbeck ngaku yén Beckham ogé kungsi selingkuhan tambahan kakawinan jeung nya di dua kali.

Beckham mecat duanana tuduhan salaku "ludicrous".

Dina Séptémber 2010, Beckham ngumumkeun yén anjeunna ngadamel aplikasi pengadilan ngalawan palacuran Irma Nici sareng sababaraha anu sanés kusabab klaim dina majalah 'Dina Toel ' yén manéhna selingkuhan tambahan kakawinan jeung dirina.

Sanaos majalah éta engké nampi yén tuduhan ngalawan Beckham henteu leres, aplikasi pengadilan na ditolak dina kabebasan pidato hukum pidato AS. David jeung
Victoria Beckham vowed mun nyumbang sagala payout yen aranjeunna nampi ti Irma Nici amal barudak maranéhanana urang.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Karir di Ringkesan

Beckham mimiti maénkeun pikeun Manchester United, tim maén bal legendaris Inggris, dina yuswa 18, sareng mangrupikeun starter ku umur 20 taun.

Di lapangan, Beckham henteu sono ngéléhkeun. Dina 1999, anjeunna mingpin Manchester United kana gelar Liga Premier, kajawaraan Piala FA, sareng gelar Liga Champions. Hatur nuhun kana tendangan bébas menit-menit terakhir ngalawan Yunani di 2001, Inggris mumpuni pikeun Piala Dunia 2002. Taun anu sami, Beckham nandatanganan kontrak $ 22 juta tilu taun kanggo tetep sareng Manchester United.

Tapi waktos Beckham sareng United kabuktosan langkung pondok tibatan anu panginten. Dina 2003, anjeunna kaala ku Real Madrid dina pameunteu tina perjanjian anu nyababkeun perpecahan Beckham anu tuwuh sareng manajer Manchester, Sir Alex Ferguson.

fans soccer Spanyol éta thrilled boga archrival maranéhna gabung tim maranéhanana. Amerika, Samentara éta, anu ngan meunang uninga anjeunna jeung sékrési film, Ngabengkokkeun eta Kawas Beckham, pilem anu pikaresepeun anu nyaritakeun ngeunaan mojang ngora anu ngepak cara tradisional kulawargana, sareng cinta ka soccer Inggris.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Naha Anjeunna Kénca Serikat

Kaleresan, David Beckham dikirim kaluar ti Manchester kusabab gelandang éta "Sangka manéhna leuwih badag ti Alex Ferguson".

Sajauh ngarecah dramatis maranéhanana dina hubungan maranéhanana prihatin, Alex ngaku ka "Maot knell" ieu ditiup sanggeus David Beckham langsung ditantang otoritas-Na.

Dina 2003, Ferguson ieu aub dina kamar argumen ganti baju kalawan Serikat pamuter David Beckham. Anjeunna nuduh Beckham gagal ngalacak deui tujuan Arsenal di Old Trafford. Ferguson dituduhkeun ngabaléd bal tina sapatu bal kusabab frustasi, anu pencét pamuter dina raray na nyababkeun tatu pikeun Beckham.

kumaha oge David Beckham tuh hal. Anjeunna diwenangkeun tatu bisa difoto na diwawancara dinten handap. Saatos observasi amal-Na, Ferguson nyandak kaputusan pikeun ngajual anjeunna. Anjeunna yakin yén Beckham ngaraos anjeunna parantos langkung ageung tibatan anjeunna sareng klub.

Ferguson sakali wrote yén Beckham kungsi tatu beungeutna giliran anjeunna kana dukungan a. Numutkeun anjeunna 'Anjeunna ngagaduhan kaputusan sadar pikeun ngudag Kinérja jauh ti lapangan saatos cilaka'.

Anjeunna oge nyerat yen aya euweuh "Alesan maén bal" pikeun Beckham ka buka Los Angeles. 'Anjeunna nyéépkeun kasempetan pikeun janten legénda Serikat anu paling awét.' saur Ferguson.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Penampilan di Pilem

Beckham henteu pernah némbongan pribadi dina pilem 2002 'Ngalipet Ieu Kawas Beckhamkacuali dina rekaman arsip. Anjeunna sareng istrina hoyong nampilkeun penampilan, tapi ngajadwalkeun kabukti sesah, janten sutradara nganggo lookalike Andy Harmer.

Beckham ngajadikeun hiji penampilan cameo kalawan Zinedine Zidane jeung Raúl, dina pilem 2005 Tujuanana!. Harmer ogé dua kali pikeun anjeunna dina pamandangan pihak. Beckham dirina nembongan dina sekuel 'Tujuan II: Hirup Impian ' dina peran anu langkung ageung, nalika tokoh pilem éta dipindahkeun ka Real Madrid. Dina waktos ieu, carita museur kana tim Real Madrid, sareng sajabina sareng Beckham, pamaén Real Madrid kahirupan nyata sanés ogé nembongan sareng mareuman nada, sareng karakter fiksi. Sanaos panggunaan cuplikan saham tina Piala Dunia FIFA 2006, Beckham mecenghul di Tujuanana III: Nyandak kana Dunya teh, anu dirilis lempeng pikeun DVD on 15 Juni 2009. Sanajan pindah ka Los Angeles, California, Beckham geus dikedalkeun teu kapentingan pribadi dina pengejaran akting kalungguhan, nyebutkeun anjeunna teuing "Kaku". 

Sanajan kitu, alatan silaturahim-Na jeung Guy Ritchie, anjeunna parantos ngadamel dua penampilan cameo dina pilem Ritchie: salaku proyéksi di The Man ti Mamang (dumasar kana séri 1964 MGMtelevision nami anu sami), tur jadi pemicu di Raja Arthur: Katerangan ti Pedang.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Datang ka Amérika

Karesep Amérika sareng Beckham sareng dékade na tina dominasi puncakna dina 2007, nalika maén bal hébat ngalih ngalangkungan Atlantik pikeun nandatanganan perjanjian anu dilaporkeun lima taun, $ 250 juta sareng LA Galaxy. Relokasi sapertos ngeunaan méré karir Victoria Beckham pikeun dorongan (anjeunna ngabantosan ngajalankeun kaputusan pikeun ngalih ka Amérika) sapertos masihan ka Liga Utama Amérika Soccer anu ditembak dina panangan. Dina 48 jam saat ditandatanganan, Galaxy ngajual langkung ti 5,000 tiket usum.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -A America Rocky

Karir Beckham ti saprak ngalih ka Amérika Serikat, tapi éta mangrupikeun karir.

Anjeunna beset ku tatu, spraining a ligament dengkul musim munggaran di LA, jeung engké lasut kaluar dina kasempetan pikeun maén di Piala Dunya 2010 kusabab hiji urat tatu Achilles.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Tumuwuhna di

Dina 2012, Beckham ngalanjutkeun kasuksésanna ku venturing kana usaha komérsial anyar, ngamimitian garis baju jero pikeun perusahaan H&M.

Salaku bagian tina kampanye pamasaran Beckham sareng H&M, genep patung 10-kaki bintang soccer dina baju jero na dipasang di New York City; anu sanésna dipasang di Los Angeles sareng San Fransisco. Anjeunna teras ngalih ka PSG pikeun neraskeun karirna.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -pangsiun emosi

Dina bulan Méi 16, 2013-ngan poé sanggeus unggul judul hiji kalawan klub Perancis Paris Beckham Saint-Germain-éta taun heubeul 38 ngabéwarakeun yén anjeunna badé jadi retiring di ahir usum 2013, tungtung karir 21-taun soccer na.

 

Dina hiji pernyataan kedalna kalayan lawon dina panon na: "Kuring ngahaturkeun nuhun ka PSG pikeun masihan kuring kasempetan pikeun neraskeun tapi kuring ngaraos ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngarengsekeun karir, maen di tingkat luhur.

 Anjeunna ditambahkeun: "Upami anjeun parantos ngawartosan kuring salaku budak ngora, kuring bakal maén sareng meunang piala sareng klub budak kuring, Manchester United, kalayan bangga janten kaptén sareng maén pikeun nagara kuring langkung ti saratus kali sareng dijejeran pikeun sababaraha kleub pangbadagna di dunya, kuring bakal ngawartosan anjeun éta lamunan. Untung kuring sadar yén impian-impian éta. ”

Pangsiunna ngeureunkeun karir rada teu sapertos batur. Umur 38 taun janten lalaki Inggris munggaran anu meunang gelar liga di 4 nagara. Thats Manchester United (Inggris), Real Madrid (Spanyol), LA Galaxy (AS) sareng PSG (Perancis). Waktos na di United mangrupikeun hal anu paling berkesan, di dinya anjeunna meunang genep gelar Liga Premier, dua Piala FA sareng Liga Champions.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Lakukeun Big Hirup Saatos pangsiun

Sakumaha urang sadayana terang, tilas kapten Inggris, David Beckham, pensiunan ti maén bal profesional di 2013, tapi anu anjeun henteu terang nyaéta pensiunan anjeunna ngan ukur badé ngadamel proyék anu langkung ageung.

Dina konperénsi pers tanggal 5 Pébruari 2014, Beckham ngumumkeun rencana na pikeun tim MLS énggal di Rajana, sareng harepan na dilakukeun dina waktos anu teu lami.

Sugan, carita "Sakali pamaén bal, sok pamuter soccer"? pasti pas carita David Beckham sacara sampurna. Sanaos ayeuna pensiunan, tapi henteu capé. Anjeunna parantos ngabuktikeun ka sadayana yén karir sepakbola na henteu réngsé di PSG.

Beckham geus mutuskeun nyandak undak deui ti maén di klub maén bal pikeun owning salah. Anjeunna pasti boga leungeun pangalusna lakukeun pakasaban pikeun manéhna. Hayu urang geus dikabarkan yén nami timnya bakal "Rajana Beckham Serikat", Sarta yén éta bakal gawe bareng jeung universitas Rajana. Paduli nami atanapi lokasi, titik éta Beckham anu ngalakukeun hal sarta geus ngalakonan eta badag. Pamuter soccer sakali endah nya nyieun tim soccer na sorangan sarta ngawangun hiji merk stadion anyar pikeun eta. Indit BECKS!

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold -Haté Pegat ku kaputusan putrana anu henteu maén bal

Beckham ngawartoskeun ka ABC News yén anjeunna bakal resep ka barudakna maén bal sacara propésional nalika aranjeunna déwasa, tapi ngan upami éta ngajadikeun aranjeunna senang.

"Salah sahiji budak lalaki kuring baralik ka kuring dinten anu sanés sareng nyarios," Pa, anjeun terang, kuring henteu yakin kuring hoyong maén bal sepanjang waktos ... 'Ieu ngarecah haté kuring sakedik, " ceuk Beckham.

Cenah éta putrana ngawartoskeun anjeunna: "Unggal-unggal kuring angkat ka lapangan, kuring terang jalma-jalma nyarios, 'Ieu putra David Beckham', sareng upami kuring henteu saé anjeun, maka éta henteu cekap saé."

"Cenah, 'Oke, lirén di dieu ... Anjeun maénkeun kusabab anjeun hoyong maén,'

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar