David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
8632
David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Katerangan Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; 'Dave'. David Beckham budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik dipikawanoh ngeunaan anjeunna. Ayeuna adieu salajengna, Nyanggakeun Dimimitian;

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

David Robert Joseph Beckham lahir dina 2nd Méi 1975 di Leytonstone, London, Ku Daud Edward Alan Beckham (bapana) jeung Sandra Georgina Kulon (indung). Anjeunna christened Daud Robert Joseph Beckham - nyokot ngaran akina urang.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDavid Beckham éta ngan putra kulawarga urang. Hiji anak tengah antara dua sadulur, Beckham tumuwuh nepi jeung kolot tur duduluran anu komitmen fans Manchester United, franchise soccer legendaris England urang. David diwariskeun cinta kolotna 'tina Manchester United, sarta markisa olahraga utama nya éta maén bal

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiNalika Daud éta balita, dad-Na, Ted dijieun bal kaluar tina kaos kaki digulung-up for mun manehna kick. Manéhna jadi phenom hiji ampir ti moment anjeunna mimiti bisa kick bal maénbal. Ku umur opat anjeunna honing téknik-Na pikeun sababaraha jam saminggu di taman deukeut imahna. tajongan ngimpi na dimimitian dina titik ieu.

Dina wawancara 2007, Beckham ngomong yén, "Di sakola iraha guru nanya, 'Naon anu rék ngalakukeun nalika anjeun heubeul?' Abdi ngomong, 'Abdi hoyong janten footballer a.' Jeung maranéhna kukituna disebutkeun, 'Euweuh, naon anu anjeun hayang ngalakukeun, keur pakasaban?' Tapi anu hijina hal kantos Kuring hayang ngalakukeun ".

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti JABAR

Nalika Daud éta 7, Ted jeung Sandra (kolotna) dibikeun putra maranéhanana leuwih kana skéma latihan nonoman Manchester United urang.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Aranjeunna baris ngajalankeun ampir 200 mil unggal sabtu minggu nganjang anjeunna.

David Beckham tumuwuh kana rumaja ngora ganteng na nuluykeun pikeun ngahontal tebih langkung ti aranjeunna harepan. Dina hiji umur dini, Beckham némbongkeun jangji sorangan sakumaha footballer a, unggul kompetisi kaahlian Nasional Dadan Charlton JABAR Sakola coveted dina heubeul 13 taun.

bakat na pas bray teh aya bewara pajabat tim Manchester United, anu nanya ka manéhna coba kaluar pikeun liga nonoman klub urang. Ku umur 16, Beckham kungsi ditinggalkeun imah ieu maén keur division latihan Serikat urang. Dua warsih saterusna manehna nyieun klub, sarta ku 1995, anjeunna hiji full-waktu starter.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Rama na

Bapana, David Edward Alan Beckham ogé katelah 'Ted' éta hiji repairman Perkakas sarta fitter dapur. Anjeunna geus deukeut ka dad sarta mikanyaah mayar upeti ka anjeunna pikeun énergi spent di raising manehna ka lalaki hiji. Dina sapoé bapana sabagean urang, Daud Becham ceuk; "Dad Poé Bingah Rama urang ... Hatur nuhun kanggo sadaya rojongan tos diberekeun kuring leuwih taun ...,"

Bapana David Beckham urang jeung pamajikanana Sandra dipisahkeun, teras cerai di 2002 sanggeus 33 taun nikah. Ieu mangrupa titik dimana Beckham terus sababaraha jarak ti dad na anu pernah ngawartoskeun anjeunna anjeunna ninggalkeun indungna. Duanana David Beckham sarta sadulur na Lynne jeung Joanne blamed anjeunna keur break-up.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Isu jeung Rama

gagalna, sanggeus kitu sababaraha taun, nikah kolotna 'sumping ngan méméh miang Beckham urang ti Manchester United pikeun Real Madrid. Bapana 'Ted' kungsi disembah Man Serikat sakuliah boyhood Na. Ted diajar warta ngeunaan mindahkeun putrana urang, da teu Daud dirina tapi ti agén-Na. Ieu teunggeul "Kawas sledgehammer". Anjeunna bitterly sabalikna move tur nuduh manajer Man Utd Sir Alex Ferguson dina panghianatan. Ambek sarta embarrassed, Beckham nampik diondang bapana nonton anjeunna asup keuna anyar-Na jeung Real. Ted ieu devastated.
"Kuring henteu weruh lamun abdi tiasa ngalereskeun hubungan kuring jeung manehna," ceuk Ted. "Urang geus boro diucapkeun. kesel pangbadagna kuring teu keur diondang kana Signing Na. Abdi choked, bener. Kuring geus aya saprak dinten salah jeung nu bener kesel kuring. Kuring pernah gé ngahampura manehna keur éta. "Jarak emosi antara bapa jeung anak ieu diperparah ku jarak fisik. "Kuring geus leungit anjeunna - éta kumaha kuring ngarasa," Ted ceuk wanoh. "Urang geus leungit nu comradeship urang tadi antara urang. Ieu bakal malah parah ayeuna ceuk urang Isro jeung Madrid. Kuring masih boga gawe jeung kuring teu bisa mampuh ngapung leuwih ka Madrid unggal minggu. Nalika anjeunna di Manchester United, abdi bisa pop di mobil jeung ngajalankeun up jalan. Abdi teu tiasa ngalakukeun nu ayeuna. sieun pangbadagna abdi téh nya éta sakuliah pikeun urang. "

Bapana David Beckham urang maot tina serangan jantung dina yuswa 59. Anjeunna maot dina ambulan nyokot anjeunna ka rumah sakit pikeun bedah darurat pikeun ngabuka blokir hiji arteri. David Beckham éta kalayan anjeunna dina wayah éta sarta ulang ngahiji jeung anjeunna méméh pupusna.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -indung

indung: indungna, Sandra éta hiji stylist bulu.

Manehna babysits barudak putrana urang eachtime anjeunna jeung perjalanan pamajikanana keur selebritis tur.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Selebritis Hubungan Kahirupan

bravado sarta nuhun alus ditawarkeun up nyatu poténsi kaluar-sawah, teuing. Yén nona badag ngawengku admirers datang ka Old Trafford bergengsi lalajo anjeunna maén. Saeutik teu anjeunna terang anjeunna geus admired ku salah sahiji katresna bungbu.

Dina 1997, Beckham dimimitian dating Victoria Adams, Sanggeus manehna dihadiran hiji patandingan Manchester United. Manéhna famously dipikawanoh salaku "Posh Spice" sahiji grup musik pop bungbu Girls, Salah sahiji luhur Grup pop di dunya dina waktu éta. Ogé dina waktu éta, Beckham ieu ngarah timnya ka amprok hébat sukses.

Brand Beckham ukur ditingkatkeun dina nilai nalika anjeunna patepung Victoria Adams, ogé katelah "Posh Spice" tina Spice Girls, dina 1997. Dua gancang murag love.Therefore, hubungan maranéhanana instan katarik a deal gede perhatian media. pasangan anu dubbed "Posh na Becks"Ku media. Anjeunna diusulkeun ka dirina dina 24 Januari 1998 di réstoran di Cheshunt, Inggris.

On Maret 4, 1999, Victoria geulis tur kantos ganteng Beckham kungsi anak kahiji maranéhanana, hiji putra aranjeunna ngaranna Brooklyn Joseph.

Dua bulan saterusna, Beckham jeung Victoria dihijikeun dina cangreud dina lavish $ 800,000 kawinan di hiji benteng luar tina Dublin, Irlandia. nikahna ka urut Spice Girl dipindahkeun anjeunna kana realms deepest sahiji selebritis kungsi katempo sateuacan ku footballer a. Anjeunna jadi karakter jalu paling likable di dunya.

Dina Juli 2011, anjeunna jeung pamajikan Victoria Beckham, anu geus ngalaman tilu budak babarengan (Brooklyn, Romeo jeung Cruz), tampi hiji putri, Harper Tujuh, kana kulawarga maranéhanana.

Beckham nyaéta lalaki kulawarga na ogé geus dipikawanoh salaku panutan pikeun founding lianna. Dina Juni anjeunna milih sakumaha bapa selebritis nu dads bakal paling rék jadi kawas.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tatoos na

Urang kukituna janten keras dipencet pikeun manggihan hal David Beckham paduli ngeunaan leuwih ti kulawargana, jadi éta pernah loba kejutan nalika anjeunna mana handapeun jarum pikeun tattoo honoring roko na pamajikan panas, kids, kolot, dipikacinta leuwih sarta percaya.

Anjeunna boga leuwih ti 40 tato, unggal ngabogaan harti husus tur ngabogaan desain husus.

David Beckham anu pangalusna dipikawanoh pikeun kempelan na-ngembangna salawasna mangsi dina awak model na.

Beckham geus kumaha ogé maén dina kaos leungeun baju panjang nutupan nepi tato di tinimbangan batur anu bisa ngarasakeun uncomfortable alatan aqidah maranéhanana.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kumaha Beunghar nu Beckhams? Wealthier ti Ratu di?

Kulawarga Beckham sakali jadi mesin pamasaran lucrative, sarta kabeungharan maranéhanana tumuwuh nepi inohong endah pisan. Sakabeh kulawarga éta sakali patut hiji diperkirakeun satengah miliar pon nurutkeun ahli brand.

David jeung Victoria urang ventures bisnis misah, ogé banding pamasaran tina sababaraha jeung barudak maranéhanana, Brooklyn, Romeo, Cruz jeung Harper ieu kabeh dibawa kana tinimbangan. Aranjeunna estimasi kulawarga éta sakali £ 470m. Ieu acuk di nilai ku sabudeureun £ 30m mun £ 40m unggal taun.

Nu ngajadikeun kulawarga richer ti Ratu. Numutkeun Minggu Times Beunghar Daptar, The Queen urang diperkirakeun pakaya éta £ 340m sakumaha dina waktu ngabandingkeun maranéhanana. Dina 2013, David Beckham topped daptar lima puluh footballer richest di dunya. Anjeunna earned £ 175million ngéléhkeun Lionel Messi £ 115.5million jeung C Ronaldo.

kabeungharan nya éta diitung tina kabeungharan diwanoh, kaasup rekening taunan dikintunkeun ka Pausahaan House, sipat, rinci gaji, bonus na kapentingan bisnis séjén. sataun anu sataun tersukses na najan sabenerna ogé kana gugur karir maén Na.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -agama

Anjeunna sahiji warisan Yahudi jeung sometime latihan Yahudi. akina maternal Beckham urang éta Yahudi, jeung Beckham geus disebut dirina minangka "Satengah Yahudi. Dina otobiografi, manéhna nulis .."Kuring meureun geus kungsi leuwih kontak sareng Yahudi ti kalayan sagala agama séjén. I dipaké pikeun ngagem skullcaps Yahudi tradisional basa kuring ngora, sarta kuring ogé indit katut ka sababaraha weddings Yahudi jeung akina abdi. "

Ku kituna lamun ninina éta hiji urang Yahudi, lajeng indungna Sandra téh, tur jadi mangrupakeun Daud. Aya rumor sanajan éta David Beckham - ngan lantaran anjeunna kagungan tato badag dina basa Ibrani on panangan na - geus dirobah jadi kabbalah (séjénna Agama nu asalna ti Yahudi).

tato Ibrani na téh ti Song Perjanjian Old ngeunaan Lagu jeung nyebutkeun dina basa Ibrani: "Kami keur tercinta abdi, sarta abdi tercinta nyaeta kanggo abdi, anu grazes domba di pastures acuk-kawas".

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -karusuhan Kaséhatan

Beckham miboga hiji alment nu disebut karusuhan nu nyurung obsesip (OCD). Ieu manéhna nyebutkeun ngajadikeun anjeunna "Gaduh sakabeh kontak di hiji garis lempeng atawa sagalana geus jadi di pasang". Victoria Beckham ngaklaim, "Lamun muka fridge urang, éta kabéh ko-ordinated handap boh sisi. Urang saena tilu fridges - dahareun dina hiji, salad di sejen tur inuman dina katilu nu. Dina hiji inuman, sagalana geus simetris. Lamun aya tilu kaléng, anjeunna gé buang salah jauh sabab geus jadi hiji malah angka ".

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -tuduhan selingkuhan

Kahiji lumangsung dina bulan Agustus 2002. David Beckham tanggal Gamas Laurie. Laurie ngaku aranjeunna kapaksa selingkuhan tambahan kakawinan jeung nya di 7 Agustus 2002 di Dénmark.

Dina April 2004, anu tabloid Britania News of Dunya teh klaim dibawa ku urut asisten pribadi Beckham urang Rebecca Loos. Nalika Beckham ngagabung Real Madrid dina 2003, manéhna pindah ka Spanyol sarta jauh ti pamajikanana, Victoria Beckham. Loos digawé pikeun tim manajemen Beckham sarta ieu nulungan jeung transisi Na.

Teu lila sanggeus pindah, Loos kagungan hiji selingkuhan extramarital disangka ku Daud. Saminggu saterusna, modél Australia Malaysia-dilahirkeun Sarah Marbeck ngaku yén Beckham ogé kungsi selingkuhan tambahan kakawinan jeung nya di dua kali.

Beckham mecat duanana tuduhan salaku "ludicrous".

Dina September 2010, Beckham ngumumkeun yén anjeunna nyieun aplikasi pangadilan ngalawan palacuran Irma Nici jeung sababaraha nu lianna ngaliwatan klaim dina majalah 'Dina Toel ' yén manéhna selingkuhan tambahan kakawinan jeung dirina.

Sanajan majalah engké katampa yen sangkaan ngalawan Beckham éta bohong, aplikasi pangadilan nya éta mecat handapeun kabebasan AS tina hukum ucapan. David jeung
Victoria Beckham vowed mun nyumbang sagala payout yen aranjeunna nampi ti Irma Nici amal barudak maranéhanana urang.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Beckham mimiti maén keur Manchester United, tim soccer legendaris England urang, di umur 18, sarta éta mangrupa wiwitan ku 20 umur.

Di lapangan, Beckham teu sono ngamen a. Dina 1999, anjeunna mingpin Manchester United kana judul Premier League, jawara Piala FA, sarta judul Liga Champions. Hatur nuhun ka tajongan bébas-menit panungtungan ngalawan Yunani di 2001, Inggris mumpuni pikeun Piala Dunya 2002. Nu taun anu sarua, Beckham nandatanganan tilu taun kontrak $ 22 juta pikeun tetep mibanda Manchester United.

Tapi waktu Beckham urang kalawan Serikat kabukti pondok ti saha pamikiran. Dina 2003, anjeunna kaala ku Real Madrid dina stunner of a deal nu dibawa terang Rift Beckham urang tumuwuh kalawan manajer Manchester urang, Sir Alex Ferguson.

fans soccer Spanyol éta thrilled boga archrival maranéhna gabung tim maranéhanana. Amerika, Samentara éta, anu ngan meunang uninga anjeunna jeung sékrési film, Ngabengkokkeun eta Kawas Beckham, Mangrupa pilem pikaresepeun nu ngabejaan carita gadis ngora anu bucks kulawarga kabogohna urang cara tradisional, tur ragrag asih soccer Inggris.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naha Anjeunna Kénca Serikat

Kaleresan jadi ngawartoskeun, David Beckham ieu shipped kaluar tina Manchester lantaran posisi gelandang "Sangka manéhna leuwih badag ti Alex Ferguson".

Sajauh ngarecahna dramatis maranéhanana dina hubungan maranéhanana ieu prihatin, Alex meunangkeun "Maot knell" ieu ditiup sanggeus David Beckham langsung ditantang otoritas-Na.

Alex Ferguson budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiDina 2003, Ferguson ieu aub dina kamar argumen ganti baju kalawan Serikat pamuter David Beckham. Anjeunna dituduh Beckham tina gagal lagu balik kana hiji tujuan Arsenal dina Old Trafford. Ferguson disangka stoned a boot bal di hanjelu, nu pencét pamuter dina raray na disababkeun hiji tatu nepi Beckham.

kumaha oge David Beckham tuh hal. Anjeunna diwenangkeun tatu bisa difoto na diwawancara dinten handap. Saatos observasi amal-Na, Ferguson nyieun kaputusan pikeun ngajual anjeunna. Anjeunna percaya yén Beckham ngarasa manehna geus jadi leuwih badag ti anjeunna jeung bandung.

Ferguson sakali wrote yén Beckham kungsi tatu beungeutna giliran anjeunna kana dukungan a. Numutkeun anjeunna 'Anjeunna kagungan putusan sadar ngudag Kinérja jauh ti sawah sanggeus tatu'.

Anjeunna oge nyerat yen aya euweuh "Footballing alesan" pikeun Beckham ka buka Los Angeles. 'Anjeunna squandered kasempetan pikeun jadi kalolobaan Kujang enduring Serikat urang.' nyebutkeun Ferguson.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Penampilan di Pilem

Beckham pernah pribadi mucunghul dina pilem 2002 'Ngalipet Ieu Kawas Beckham' iwal dina footage arsip. Anjeunna jeung pamajikanana miharep sangkan appearances cameo tapi scheduling kabukti hese, jadi sutradara dipaké lookalike Andy Harmer gantina.

Beckham ngajadikeun hiji penampilan cameo kalawan Zinedine Zidane jeung Raúl, dina pilem 2005 Tujuanana!. Harmer ogé dua kali pikeun anjeunna dina pamandangan pihak. Beckham dirina némbongan dina sequel ka 'Tujuanana II: Hirup teh Dream ' dina peran gedé, nalika karakter nuju pilem urang bakal dibikeun ka Real Madrid. waktos ieu, carita puseur dina tim Real Madrid, jeung sajaba ti Beckham, hirup nyata pamaén séjén Real Madrid ogé muncul sareng mareuman pitch kana, barengan Hurup fiksi. Padahal pamakéan footage stock ti Piala Dunya 2006 FIFA, Beckham mucunghul di Tujuanana III: Nyandak kana Dunya teh, anu dirilis lempeng pikeun DVD on 15 Juni 2009. Sanajan pindah ka Los Angeles, California, Beckham geus dikedalkeun teu kapentingan pribadi dina pengejaran akting kalungguhan, nyebutkeun anjeunna teuing "Kaku".

Sanajan kitu, alatan silaturahim-Na jeung Guy Ritchie, Anjeunna geus nyieun dua appearances cameo dina film Ritchie urang: salaku projectionist di The Man ti Mamang (Dumasar kana runtuyan 1964 MGMtelevision tina nami nu sami), tur jadi pemicu di Raja Arthur: Katerangan ti Pedang.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Datang ka Amérika

karesep America urang jeung Beckham na dékade nya ku leuwih dominan culminated di 2007, nalika soccer di hébat dipindahkeun peuntas Atlantik nepi asup hiji dilaporkeun lima taun, $ 250 juta deal jeung LA Galaxy. relokasi ieu salaku loba ngeunaan méré karir Victoria Beckham urang dorongan hiji (manehna mantuan ngajalankeun putusan pikeun pindah ka Amérika) nya éta méré America urang Mayor Liga JABAR shot dina panangan teh. Dina 48 jam Signing, nu Galaxy laku leuwih ti tiket usum 5,000.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -A America Rocky

karir Beckham urang saprak pindah ka Amérika Serikat, kumaha oge, ieu salah sahiji taringgul.

Anjeunna beset ku tatu, spraining a ligament dengkul musim munggaran di LA, jeung engké lasut kaluar dina kasempetan pikeun maén di Piala Dunya 2010 kusabab hiji urat tatu Achilles.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Tumuwuhna di

Dina 2012, Beckham furthered ayaan na ku venturing kana bagean komérsial anyar, dimimitian hiji garis baju jero keur parusahaan H & M.

Salaku bagian tina kampanyeu pamasaran Beckham urang kalawan H & M, genep arca 10-suku béntang soccer di baju jero na anu dipasang di New York City; batur anu dipasang di Los Angeles jeung San Fransisco. Anjeunna engké dipindahkeun ka PSG neruskeun karirna.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -pangsiun emosi

Dina bulan Méi 16, 2013-ngan poé sanggeus unggul judul hiji kalawan klub Perancis Paris Beckham Saint-Germain-éta taun heubeul 38 ngabéwarakeun yén anjeunna badé jadi retiring di ahir usum 2013, tungtung karir 21-taun soccer na.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Dina hiji pernyataan kedalna kalayan lawon dina panon na: "Aku ngahatur nuhun kana PSG pikeun méré kuring kasempetan pikeun neruskeun tapi kuring ngarasa ayeuna is the time katuhu nepi ka rengse karir mah, maén dina tingkat nu pangluhurna.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi Anjeunna ditambahkeun: "Lamun geus ngawartoskeun kuring salaku budak ngora bakal geus dicoo pikeun tur meunang piala jeung kuring klub boyhood Manchester United, proudly captained sarta dicoo pikeun nagara kuring leuwih saratus kali sarta dijejeran up for sababaraha klub pangbadagna di dunya, abdi bakal geus bébéja maneh ieu implengan a. Abdi untung geus sadar maranéhanana impian ".

pangsiun na brings hiji tungtung ka karir rada kawas naon lianna. The-lami 38-taun jadi lalaki Inggris munggaran meunang judul liga di nagara 4. Thats Manchester United (England), Real Madrid (Spanyol), LA Galaxy (AS) jeung PSG (Perancis). waktos na di Serikat éta paling memorable, aya manéhna meunangkeun genep judul Premier League, dua Cups FA jeung Liga Champions.

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Lakukeun Big Hirup Saatos pangsiun

Salaku urang sadaya terang, urut kaptén Inggris, David Beckham, pensiunan ti soccer profésional di 2013, tapi naon bisa teu terang aya nu pangsiun nya éta ukur nyandak dina proyék badag.

Dina konferensi pers di Pébruari 5, 2014, Beckham ngumumkeun rencana na pikeun tim MLS anyar dina Rajana, sarta amoy nya ku eta keur dipigawé di euweuh waktu jauh.

Sugan, carita "Sakali pamaén bal, sok pamuter soccer"? pasti fits carita David Beckham urang sampurna. Sanajan ayeuna pensiunan, tapi moal capé. Anjeunna geus dibuktikeun ka dulur anu karir soccer na teu mungkas dina PSG.

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiBeckham geus mutuskeun nyandak undak deui ti maén di klub maén bal pikeun owning salah. Anjeunna pasti boga leungeun pangalusna lakukeun pakasaban pikeun manéhna. Hayu urang geus dikabarkan yén nami timnya bakal "Rajana Beckham Serikat", Sarta yén éta bakal gawe bareng jeung universitas Rajana. Paduli nami atanapi lokasi, titik éta Beckham anu ngalakukeun hal sarta geus ngalakonan eta badag. Pamuter soccer sakali endah nya nyieun tim soccer na sorangan sarta ngawangun hiji merk stadion anyar pikeun eta. Indit BECKS!

David Beckham budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -DHeart pegat ku putusan Putra-Na urang moal nepi ka maén bal

David Beckham budak Story Ditambah Fakta Untold BiografiBeckham ngawartoskeun ABC News yén anjeunna bakal cinta pikeun barudak pikeun maén bal professionally nalika aranjeunna tumuwuh nepi, tapi ngan lamun eta dilakukeun ku maranehna senang.

"Salah sahiji budak kuring ngancik di sabudeureun pikeun kuring dinten séjén sarta ngomong, 'Daddy, anjeun nyaho, Kaula teu yakin abdi hoyong maén bal sadaya waktu ...' Ieu peupeus haté kuring saeutik saeutik," ceuk Beckham.

Cenah éta putrana ngawartoskeun anjeunna: "Unggal waktu éta kuring lengkah onto lapangan, kuring nyaho jalma nu nyebutkeun, 'Ieu putra David Beckham urang', sarta lamun Kaula mah sakumaha alus anjeun, teras éta teu cukup alus."

"Cenah, 'Oké, ngeureunkeun katuhu aya ... Anjeun maén kusabab rék maén,'

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu