Carita Clement Lenglet Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Carita Clement Lenglet Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun LB nampilkeun Carita lengkep Genius Sepakbola kalayan nami "Lenglet". Fakta Biografi Clement Lenglet Kami Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Carita budak leutik Clement Lenglet- Analisis dugi ka ayeuna. Kiridit ka FC Barcelona sareng alchetron.
Carita budak leutik Clement Lenglet- Analisis dugi ka ayeuna. Kiridit ka FC Barcelona sareng alchetron.

Analisis ngalibatkeun kahirupan awal kahirupan, latar kulawarga, pendidikan / penawaran karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun carita Kinérja, naékkeun carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, gaya hirup sareng kahirupan kulawarga jsb.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna mangrupikeun prospek jangka panjang pikeun FC Barcelona, ​​bek anu langkung ti sanggup nahan panyerang fisik. Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Clement Lenglet anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkep na nyaéta Clement Nicolas Laurent Lenglet. Clement lahir dina dinten 17 kaping 8 Juni 1995 ka ramana Sébastien sareng indungna anu nami teu kanyahoan di kota Beauvais, Perancis.

Kulawarga Clement Lenglet nyaéta Beauvaisiens sareng aranjeunna asalna ti Beauvais. Ieu kota di beulah kalér Perancis anu sakitar 75 kilométer ti Paris. Beauvais mangrupikeun bumi kanggo Katedral Beauvais, salah sahiji katedral garéja anu paling indah di dunya kalayan arsitéktur Gothic (gaya anu mekar di Éropa nalika Abad Pertengahan Jauh sareng Akhir).

Asal Kulawarga Clement Lenglet- Anjeunna asalna ti Beauvais, kota anu kasohor katedral na. Kiridit ka RailEurope.
Asal Kulawarga Clement Lenglet- Anjeunna asalna ti Beauvais, kota anu kasohor katedral na. Kiridit ka RailEurope.

Clement Lenglet diboyong di bumi kulawarga kelas tengah Kristen. Anjeunna anak kahiji diantara 3 barayana sanés (gambar di handap) anu dilahirkeun ka kolotna. Clement dewasa sareng barengan dua lanceukna ngora anu teu beda umur anu henteu katalungtik.

Clément Lenglet ngora gambar digigir sareng lanceuk-lanceukna. Kiridit ka Boursorama.
Clément Lenglet ngora gambar digigir sareng lanceuk-lanceukna. Kiridit ka Boursorama.

Ditilik tina poto, anjeun bakal sadar yén tilu sadulur éta engké ngagaduhan lanceuk lalaki anu katelah orok ti rumah tangga Lenglet.

Mimiti nuju murangkalih alit, kulawargi bapak Sebastian Lenglet nyandak kulawargana jauh ti kota asal Beauvais dina raraga netep di Jouy-sous-Thelle, hiji Commune di departemen Oise di kalér Perancis. Éta di Jouy-sous-Thelle Clement ngajantenkeun minat maén bal.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Ti umur dini, Clement ngagaduhan tujuan pikeun janten maén bal profésional. Anjeunna mah béda ti budak sanés Jouy-sous-Thelle anu ogé gaduh cita-cita anu sami. Anu ngajantenkeun anjeunna béda nyaéta yén anjeunna ningali cita-cita éta minangka awal perjuangan. Gantina ningali babaturan na atanapi nempelkeun PS (PlayStation), Lenglet langkung milih janten di kebon sareng ramana sareng pamanna. Aranjeunna pelatih munggaran anjeunna.

Gaduhan tilas maén bal kanggo bapak, éta gampang pikeun Clement Lenglet nampi sadaya dukungan anu diperyogikeun pikeun netepkeun yayasan karir. Jauh ti kebon sepak kulawargana, Clement Lenglet anu umurna opat taun dina waktos mimiti bersaing sareng murangkalih tujuh taun. Anjeunna dibéré nomer 10 baju kusabab anjeunna langkung bakat ti batur sanaos pangleutikna.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Sataun saatos nalika anjeunna umurna 5, Lenglet mimiti ngalaksanakeun uji coba di akademi maén bal caket dieu. Anjeunna suksés ngaliwat uji coba sareng Montchevreuil FC, hiji klub alit anu aya di komérsial Perancis leutik Oise caket bumi sareng bumi kulawargana. Nu deukeutna mangrupikeun alesan naha sepuhna ngidinan anjeunna ngiluan kleub.

Clement terang naon anu anjeunna hoyong tepat ti mimiti anjeunna ngagabung sareng Montchevreuil sakumaha anu diungkabkeun ku salah sahiji babaturan budak leutik na, Matthieu Quesmel anu dipaénkeun babarengan di klub (2001-2007). Anjeunna mangrupikeun diantara budak sanés anu dibéré nilai bal idéal anu dipikabutuh pikeun aranjeunna pikeun ngawitan jurnal karir.

Clement Lenglet Awal sareng Karir Sepakbola na- Di dieu, anjeunna pose sareng sasama pamaén ngora na. Kiridit ka IG.
Clement Lenglet Awal sareng Karir Sepakbola na- Di dieu, anjeunna pose sareng sasama pamaén ngora na. Kiridit ka IG.

Tekad Clement Lenglet pikeun suksés ningali anjeunna ngagabung sareng klub anu sanés anu namina Chantilly. Éta akademi anu ngagaduhan reputasi pikeun latihan sareng ngaidéntifikasi bakat ngora di Perancis. Saatos ngiringan, Lenglet niténan klub anu kagungan Kevin Gamero dina lulusan bintang dina buku sajarahna.

Palatih nonoman Lenglet di Chantilly, Sylvain Dorard ngarobih anjeunna ka sisi kénca nalika kadatangan na di klub. Dua taun ka pengker, anjeunna parantos robih, waktos ieu janten bek pusat. Clement Lenglet mimiti nuturkeun jejak tina Kevin Gameiro. Anjeunna ngabantuan timnya awal dina meunang piala mimiti.

Clement Lenglet gambar di gigireun kiperna sareng némbak piala. Kiridit ka IG.
Clement Lenglet gambar di gigireun kiperna sareng némbak piala. Kiridit ka IG.
Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Kusabab saatos piala kahijina, Clement Lenglet mimiti nganggap karep na janten padamelanana. Saatos nambihan piala kahijina dina CV-Na, anjeunna mimiti yakin yén anjeunna bakal kéngingkeunana. Bapana Lenglet henteu kéngingkeun dina pangorbanan mastikeun karir putrana tetep sukses. Clement kantos nyarios ngeunaan pipilueun bapakna dina karirna;

"Bapa kuring kadang-kadang tiasa ngadamel 3 perjalanan bulak-balik dina saminggu antara Chantilly sareng kulawarga kuring ka bumi pikeun nyandak kuring latihan, ditambah pertandingan akhir minggu."

Clement terang yén pikeun ngahontal kasuksésan, diperyogikeun kanggo anjeunna ngagaduhan kualitas téknis dina lakukeunana dituturkeun ku saeutik tuah. Anjeunna ogé terang anjeunna peryogi kasempetan ti recruiters ti klub anu langkung ageung sareng anu paling penting, moal aya anu cilaka. Éta nya éta kecap jam tanganna anu dibayar.

Di Chantilly, memang aya rekrutmen anu aya dina jalur anu ningali ka pamaén anu pangsaéna sareng Lenglet mangrupikeun anu diawaskeun. Dina yuswa 15, anjeunna parantos kabur ku pramuka ti Nancy, kleub anu tim senior maén di Perancis Ligue 1. Clement Lenglet suksés diala ku bandung.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Lenglet mimiti maén bal senior sareng Nancy sakumaha dina waktos klub na nyangkut dina Ligue 2. Naha anjeun terang?… Anjeunna ageung ngalangkungan jajaran senior klub, janten kaptén dina prosés. Salaku pamimpin, anjeunna ngabantosan klub pikeun kéngingkeun piala Ligue 2.

Clement Lenglet sakali ngabantosan réncangna kéngingkeun Ligue 2. Kiridit ka Estrepublicain sareng Youtube.
Clement Lenglet sakali ngabantosan réncangna kéngingkeun Ligue 2. Kiridit ka Estrepublicain sareng Youtube.

Anjog klubna kéngingkeun piala karir senior kahijina ningali Lenglet ngahasilkeun rékor janten pamaén bungsu anu kantos aya di Liga 2 Best XI. Éta ogé ngajantenkeun anjeunna dibélaan ku klub-klub Éropa utama anu diantarana nyaéta Sevilla.

Dina 4 Januari 2017, Lenglet pindah ka Sevilla FC dimana anjeunna terus terang. Naha anjeun terang?… Anjeunna mangrupikeun bagian tina Sevilla anu ngajaga lembar beresih dina kekalahanna ka Man United dina Liga 2017-2018 Juara Liga 16. Clement Lenglet ogé tiasa janten pitulung pikeun judul Liga Europa Seville dina 2017.

Naha anjeun terang?… Kinerja Lenglet ngajantenkeun ESPN FC nempatkeun anjeunna kana Liga Champions Terbaik XI pikeun musim 2017/2018. Keuntungan ieu ogé narik perhatian FC Barcelona anu ngempelkeun anjeunna salaku salah sahiji prioritas na dina jandela mindahkeun usum panas na 2018.

Clement Lenglet janten pamuter 22nd Perancis dina sajarah ngagem kelir Barça. Tatu na Vermaelen sareng Umtiti masihan Lenglet kasempetan pikeun netepkeun klaim ka posisi pertahanan sentral Barca Gerard Pique. Saperti dina waktos nyerat, anjeunna dianggap salaku jangka panjang kanggo FC Barcelona sareng tim maén bal Perancis. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Balik ti juru main bal anu suksés, aya kabogoh anu glamor dina jalmi geulis Estelle. Seueur fans maén bal sadar kana kanyataan yén Interracial bobogohan beuki umum di kalangan awéwé hideung anu bobogohan kabogoh bodas. Anu sabalikna ogé mangrupikeun masalah antara Estelle sareng Clement.

Papanggih Estelle- Clement Lenglets Kabogoh. Kiridit ka FC-Barcelona-Internationalcules.
Papanggih Estelle- Clement Lenglets Kabogoh. Kiridit ka FC-Barcelona-Internationalcules.

Carita cinta tina Lenglet sareng Estelle mangrupikeun kabébasan tina panon publik ngan saukur kusabab hubungan hubungan hirup gratis. Duanana mikaresep mikaresep a hubungan padet anu diwangun dina tilem anu padet sareng bersyukur ngan ukur silaturahim ku karana cinta.

Clement Lenglets PACARAN- Estelle.
Clement Lenglets PACARAN- Estelle.

Ditilik tina poto anu raket di luhur, anjeun bakal satuju sareng kami saurang pamaén anu kasep sapertos Clement pantes wag na sami. Kalayan cara hubunganna bade, geus pasti yén pernikahan tiasa janten léngkah formal salajengna pikeun dua manuk cinta.

Clement sareng Kabogohna Estelle cinta pisan sareng anu sanésna. Kiridit ka mesqueunclubgr.
Clement sareng Kabogohna Estelle cinta pisan sareng anu sanésna. Kiridit ka mesqueunclubgr.
Hatur nuhun ka juxtaposition ras Clement sareng kabogohna bakal di hareup bakal tetep salah sahiji pasangan FC anu ngadeg pisan sareng tim nasional Perancis.
Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngauningaan kahirupan pribadi Clement Lenglet bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep anjeunna. Dimimitian, Lenglet mangrupikeun jalma anu yakin yén anjeunna henteu dilahirkeun salaku juara atanapi penakluk tapi jantenna janten juara.

Clement mangrupikeun tenaga kerja anu henteu kaluar sareng polah béda ti batur-baturna. Eric Abidal, diréktur olahraga Barcelona sapertos dina waktos nyerat sakali ngaku yén anjeunna jarang ningali jinis kalakuan ieu ti pamaén sanés. Maén bal mangrupikeun naon anu sumser. Ideally, Clement nyaéta jalma anu mikir, tuang sareng bobo maén bal.

Sakali deui dina catetan pribadi, Lenglet mikanyaah nimbangkeun diri unggal dintenna sareng ati-ati pisan ka kabersihan na upami aya tuangeun, saur ramana, Sebastien. Clement resep tuang di bumi sareng henteu angkat ka réstoran anu gancang.

Clement Lenglet- Selektif pisan dina tuangeunana.
Clement Lenglet- Selektif pisan dina tuangeunana.
Tungtungna, Clement mangrupikeun jalma anu henteu ningali FC Barcelona salaku jangkungna anu pangageungna dina karirna. Sabalikna, anjeunna ningali klub sapertos kasempetan pikeun ngahontal hal anu langkung ageung.
Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kulawarga Clement Lenglet aya di payunian manéh manpaat manpaat méntalitas tangguh pikeun sorangan. Sedengkeun lanceuk-lanceukna sering sumping nganjang sareng kadang cicing sareng anjeunna di belah kidul-kulon Barcelona, ​​kolot Lenglet parantos tetep tetep di Jouy-sous-Thelle, Perancis.

Éta tiasa hésé pikeun pamaén bal pikeun nungkulan pangsiun - tapi bapak Lenglet, Sebastein aya diantara jalma anu sahenteuna ngagaduhan kasempetan pikeun neraskeun hirup impianana ngalangkungan putrana. Sedengkeun bapakna parantos nunjukkeun seueur dukungan ngalangkungan karirna, indung Lenglet hirupna hirup low-key sepi.

Hatur nuhun kana kasuksésan Clement, Nembongan “Sakabeh kulawarga urang aya dina awan, "Guyonan Nathan Lenglet- salah sahiji adi lanceukna. Tanpa diragukeun, Clement parantos janten panutan pikeun dulurna.

Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Tangtukeun antara kaaslian sareng pelesir henteu janten pilihan anu sesah pikeun Clement Lenglet. Sanaos ngadamel artos mangrupikeun jahat, tapi Lenglet moal padamelan ngaluarkeun langkung seueur hatur nuhun kana kamampuan ngajaga kauangan na dikelompokeun.

Henteu nunjukkeun mobil-mobil flashy, gedung ageung sareng ganti baju endah pasti mangrupikeun tanda yén aspék kauripan hirupna dikendalikan.

Clement Lenglet LifeStyle Fakta. Kiridit ka IG.
Clement Lenglet LifeStyle Fakta. Kiridit ka IG.
Clement Lenglet Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

AGAMAKatingalina Clement Lenglet urang Kristen ku iman. Ngaran tengah anjeunna Nicolas nunjukkeun anjeunna sigana asalna ti kulawarga Katolik anu sigana nyembah di Katedral Beauvais.

PERKARA YANG NAMPANGKEUN TENGKEUN NYAWA NYATA BORN: Sataun (1995) nalika anjeunna lahir saw eBay badé hirup sareng pilem perang epik Amérika "Brave Heart" dileupaskeun. Éta ogé taun pamaréntahan India sacara resmi ngagentoskeun kota Bombay ka Mumbai. 

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Clement Lenglet kami sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar