Cengiz Under Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Cengiz Under Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Anu Teu Biasa

Biografi urang Cengiz Under nyaritakeun Fakta ngeunaan Carita budak leutik na, kahirupan mimiti, Kolot, Fakta Kulawarga, Pamajikanana, Mobil, Net Worth, Gaya hirup, sareng Kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, kami nampilkeun anjeun sareng rusakna lengkep Bio-Na, ti saprak mimiti na dugi ka anjeunna janten terkenal. Sateuacan éta, hayu urang nunjukkeun ringkesan gambar pondok tina Story Life na.

Mimiti, anjeun panginten henteu terang anjeunna Turki. Anjeun, henteu kasohor salaku salah sahiji gegedén nagara na- Arda Turan, ukur sababaraha kipas na anu parantos maca Memoir na. Tanpa reureuh, hayu urang mimitian ku carita taun awal na.

Cengiz Under Childhood Story:

Pikeun Wiwitan Biografi, Cengiz Di handapeun lahir dina dinten ka-14 Juli 1997 ka indungna, Fatma Under sareng ramana, Hasan Under, di kota Sindirgi, Turki. Anu Maén Bal mangrupikeun anu munggaran tina dua murangkalih anu dilahirkeun tina union antara kolotna anu katingalina umurna 50-an dina waktos nyerat.

Pas tina waktos, Cengiz parantos nunjukkeun minat maén bal. Éta sadayana dimimitian dina yuswa lima taun nalika anjeunna nyaksian nagara na nyatakeun kasuksésan bersejarah ngahontal semi-final Piala Dunia FIFA 2002. Sanaos Turki bérés nganggo medali perunggu dina kompetisi éta, Cengiz janten rada motivasi pikeun maén keur nagara na dina hiji poé.

Nalika budak ngora Turki parantos langkung sepuh dina umur, maka cinta anu teu kendatna pikeun maén bal tumuh. Éta hartosna umur 5 taun henteu digulung kana petualangan maén bal ku kabeneran. Sabalikna, kayakinan pinuh-Na pikeun ngajantenkeun nagarana reueus ngusir anjeunna pikeun milih maén bal tibatan anu sanés.

Cengiz Dina Latar Kulawarga:

Sakumaha Turki dipikaterang ku kasatiaan na anu teu tiasa dibagi-bagi kana agama, kitu ogé Cengiz digedékeun dina Latar Kulawarga Islam. Mimiti, kolot ngora Cengiz Under mastikeun yén anjeunna masihan dédikasi pikeun waktos solatna unggal dinten.

Cukup lucu, Cengiz sering lumpat ka jalan-jalan maén bal sareng babaturanana saatos Asar (solat siang Muslim). Meureun dedikasikeun sareng kacenderunganna pikeun ngadoa sateuacan angkat ka lapangan parantos nguntungkeun anjeunna kalayan suksés dina karir dinten-dinten akhir na. Nya, urang moal pernah yakin ngeunaan éta!

Cengiz Dina Kulawarga Asal:

Panilitian nunjukkeun yén kabangsaan na nyaéta Turki. Nanging, kami terang yén anjeun panginten naros; timana anjeunna?… panginten Jepang atanapi Cina. Ditilik ku paningalna, kulawarga Cengiz Under sigana bakal gaduh katurunan kulawarga ti luhur atanapi saha waé di nagara-nagara Asia.

Analisis tempat lahirna Turki (Sindirgi) nunjukkeun yén kota éta mangrupikeun kabupatén Propinsi Balikesir di daérah Marmara Turki. Teu diragukeun, propinsi ieu dikenal ku parfum seungitna, Kolonya.

Cengiz Under Football Story:

Tumuh di Sindirgi, budak ngora janten teu tiasa dipisahkeun sareng maén bal. Jaman harita, anjeunna gancang ngarengsekeun tugasna saatos sakola sareng kabur maén bal sareng babaturanana. Sakedik sakedik, Cengiz ningali dirina langkung fokus kana maén bal tibatan usaha akademik. Papanggih babaturan budak leutik Cengiz sareng mitra maén bal di jaman harita.

Dina yuswa sapuluh, kolotna bijak milarian akademi sepakbola anu mampu pikeun ngadaptar putra aranjeunna. Kabeneran, aranjeunna ngahalangan di Bucaspor Football Academy, anu énggal dibuka dina waktos éta. Aranjeunna ngadaptarkeun Cengiz di lembaga maén bal dina taun 2007. Lah, favorit anjeun Under sabab anjeunna nembongan sakedik pisan dina Akademi maén bal kahijina.

Hirup Karir Awal:

Ngagabungkeun sareng akademi Bucaspor siga impian janten kanyataan pikeun ngora Turk anu parantos sering ningali maén bal salaku roti sadidinten na. Salami waktosna, Cengiz sadar yén anjeunna kedah nyayogikeun pagelaran anu hadé pikeun nyatet kasuksésan dina ékspédisi maén balna.

Salila genep taun, budak ngora tetep ngawangun stamina sareng ningkatkeun kamampuanana diantara bakat ngora sanés akademi na. Nalika anjeunna aya di éta, kolot Cengiz Under tetep milari lembaga olahraga anu langkung saé anu bakal ngabantosan anjeunna pikeun ningkatkeun portopolio maén balna.

Untungna, dina 2013, bapakna ngajantenkeun anjeunna ngajukeun cobaan sareng klub maén bal Altinordu anu anjeunna lulus kalayan warna ngalayang. Ieu mangrupikeun ringkesan mimiti na hina di klub maén bal Altinordu.

Cengiz Dina Biografi - Jalan Ka Fame Carita:

Nalika Star Future sabar dilatih sareng tim junior klub anyarna, kitu ogé anjeunna laun ngagaduhan langkung seueur waktos pikeun pamer taktik maénna dina pertandingan anu serius. Kabeneran, anjeunna dikenal pikeun kamahéran maén balna sareng nyauran maén kanggo skuad U-18 Turki.

Saatos genep penampilan sareng nyetak hiji gawang pikeun tim U-18 nagara na, Cengiz diangkat janten skuad U-19. Dina période anu sami dina 2014, pamaén Turki ogé maju kana tim senior Altinordu, hiji prestasi anu nandaan mimiti karir profesionalna dina maén bal klub. Ieu mangrupikeun sawangan dina pagelaranana pikeun tim senior Altinordu.

Cengiz Dina Biografi- Carita Suksés:

Anjeun tiasa sacara gampil nebak éksprési dina raray kolotna nalika berita ngeunaan putrana janten propésional ngagaduhan aranjeunna. Dina waktos éta, Cengiz janten langkung bertekad pikeun ngarékam poé kamulyaan kahareup anu bakal masihan kabagjaan kulawargana.

Maka, anjeunna ngalih ka Istanbul Basaksehir di 2016 sareng netepkeun dirina salaku salah sahiji pamaén anu paling berharga di Liga propésional Turki (Super Lig). Pendak sareng budak lalaki-péngkolan-lalaki anu ngadamel nami nyalira nalika maen ka Istanbul Basaksehir dina Liga Turki.

Bieu dua musim di klub barunya, Fortune mendakan Cengiz nalika anjeunna ngégél perjanjian kontrak € 13.4 juta kalayan Roma dina bulan Juli 2017. Hatur nuhun kana kamahéran na dina mogok, Turki nyetak gol dina debut Liga Champions. Maka, anjeunna janten pamaén Turki bungsu anu nyitak dina kompetisi.

Teu diragukeun, anjeunna janten langkung populér ku ngiringan AS Roma di 2017. Bahkan langkung populér saatos kéngingkeun Pamaén Bal Turki dina Taun Awards 2018.

Maju kana waktos nyerat Bio ieu, Cengiz parantos ngagabung Caglar Soyuncu di Leicester City- dina pinjaman usum-panjang kalayan pilihan transfer permanén. Fans Soccer muga-muga karirna inggris moal ngambah rute Cenk Tosun, sabangsa na anu henteu pati ngintun di nagara éta. Sésana, sakumaha aranjeunna nyarios, nyaéta sajarah.

Cengiz Under Love Life:

Anu mimiti sareng pangpentingna, urang moal tiasa ngabantah kanyataan yén penampilan na anu lucu bakal narik peminat awéwé anu bakal nganggap dirina salaku calon kabogoh sareng bahan pamajikan. Nanging, pamaén Turki parantos cicingeun rahasia hubungan hirupna.

Sanaos kitu, kami parantos ningali anjeunna masang gambar tina dua awéwé anu béda anu seuri di sisi na dina halaman Instagram na. Maka, kami nalungtik poto-poto sareng terang yén anjeunna nyobian sabisa-bisa ngaburukeun rupa awéwé. Ieu nyésakeun urang ngan ukur hiji patarosan; Naha salah sahijina janten Cengiz Under's Girlfriend atanapi sigana pamajikan?

Cengiz Dina Kahirupan Pribadi:

Jauh tina padamelan di lapangan, urang Turki kalem sareng sambutan. Cengiz nyaéta jalma anu tiasa gampang adaptasi sareng sagala jinis énergi anu aya di sakurilingna. Anjeunna ngagaduhan kabutuhan anu jero ieu pikeun nyéépkeun waktos nyalira, boh dina atanapi caket kana cai sareng ngajauhan tina sagala hal, pikeun mulangkeun kakuatan batinna.

Cengiz handapeun gaya hirup:

Janten bintang soccer paling luhur, anjeunna parantos ngempelkeun kabeungharan cekap anu mampu ngajantenkeun Gaya hirup anu mewah. Bener na, anjeunna boro-boro ditingali nunjukkeun kamewahan sapertos kitu.

Béntang Roma sakali kado kalayan mobil Volvo XC40 anu énggal saatos dipilih janten pamuter pangsaéna bulan di Pébruari 2018.

Naha anjeun terang?… Volvo henteu cukup berehan pikeun masihan Cengiz hak mutlak kana mobil sabab anjeunna ngan ukur bakal tetep gaduh dugi pamuter salajengna bulan kapilih salajengna. Mobil Volvo cocog sareng anjeunna sareng bakal langkung saé upami anjeunna mésér modél anu sami- saha anu terang?

Tungtungna, gaduh persona sipat zodiak Kanker ngandung hartos yén pamaén Turki bakal nunjukkeun ciri anu nyalindung sareng amanat-kaamanan. Maka, anjeunna henteu hoyong ningalikeun pembuatan imah mewahna sareng mobil aheng ka umum.

Cengiz Di handapeun Net Worth:

Maénkeun pikeun klub anu bergengsi sareng propésional anu béda-béda mantra pikeun prosés finansial pikeun Cengiz. Kusabab kitu, anjeunna ngagaduhan perkiraan nilai Net £ 3.6 Juta dina waktos nyerat Bio ieu.

Cengiz Dina Hobi:

Anjeunna resep pisan ngojay. Kaseueuran waktos, Dina nampi kasenangan tina nyandak poto dirina nyalira di kolam renang. Sugan, anjeunna bakal ngadamel ngojay hébat dina Olimpiade upami maén bal henteu hasil.

Cengiz Dina Kahirupan Kulawarga:

Kusabab padamelanana, anjeunna ngan ukur kedah nyéépkeun sakedik waktos sareng kulawargana. Nanging, ikatan anu aya diantara anggota kulawarga Cengiz Under henteu kahartos.

Tingali kumaha kolotna sareng lanceukna pamitan nalika ngamimitian perjalanan anu ngarobih kahirupan ka Roma (saatos gabung sareng AS Roma) di 2017. Ayeuna hayu urang terang ngeunaan bapakna, indungna sareng dulur-dulurna.

Ngeunaan Cengiz Dina Bapa:

Super Dad mangrupikeun pilar penting anu parantos maparin jalur anu luar biasa dina kahirupan karirna. Nyarios leres, bapak Cengiz, Hasan Under, mangrupikeun jalma anu hébat anu ngalaksanakeun kawajiban bapakna pikeun mendakan bakat lahir putra na. Duanana caket pisan nalika anjeun ningali saurang Céngiz ngora anu posing yakin di sagigireun bapak, Hasan Under.

Hatur nuhun kana kajantenan gancangna, Hasan Under ayeuna manéh prosés kerja kerasna ogé nasib bapak anu visioner. Naha anjeun terang?… Hasan Under sering ngadoa pikeun budakna unggal-unggal anjeunna ngobrol sareng média. Ieu naon anu ceuk agamana;

“Abdi bangga ku putra. Gusti ngantepkeun anjeunna muka jalan. Mugia Allah maparin umur panjang kalayan henteu kacilakaan. "

Ngeunaan Cengiz Dina indung:

Ikon kasohor anu parantos ngadukung tilas pamaén Roma nyaéta indungna, Fatma Under. Ngan awéwé anu tiasa ngartos tingkat cinta anu teu aya saratna Fatma pikeun putrana. Di dieu, anjeunna tungtungna nangis kana haténa nalika Cengiz nyandak salah sahiji cuti na.

Sajauh ti taun 2017, indung Cengiz boro-boro meredihkeun cimata anjeunna nalika anjeunna pamitan putrana ka Roma. Wah! Momen anu émosional anu tulus manah éta bakal salawasna ngantep ingetan Star Nasional.

Ngeunaan Cengiz handapeun Duduluran:

Anjeun tiasa nganggap Cengiz pamaén anu boga untung kusabab anjeunna ngagaduhan sadulur anu saé, Fatma Nur, anu mangrupakeun hiji-hijina saderek. Sapertos indungna, lanceuk Cengiz, Fatma Nur, ogé nangis pisan nalika anjeunna ngantunkeun Turki ka Roma. Nya, teu bisa dipungkir yén kulawarga Cengiz Under ngagaduhan ikatan émosional anu kuat ieu. Naon adina ngora anu paduli anjeunna. Tingali kumaha anjeunna parantos sono ka anjeunna.

Ngeunaan Cengiz Dina Baraya:

Percanten atanapi henteu, Mamang sareng bibi Cengiz sacara langsung atanapi henteu langsung mangaruhan kasuksesanna. Henteu ngan éta, tapi dulur-dulurna sareng baraya anu sanés bangga ngagaduhan batur sapertos anjeunna di kulawarga aranjeunna. Upami akina sareng nini na masih hirup, aranjeunna pasti bakal ngarayakeun prestasi na.

Cengiz Dina Fakta Teu Biasa:

Pikeun ngabungkus Biografi kami, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun élmu lengkep ngeunaan carita hirupna.

Fakta # 1: Cengiz Dina Gaji sareng Panghasilan Per Detik:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)
Per Taun£ 4,466,154
per Bulan£ 372,180
Per Minggu£ 85,756
Per Poé£ 12,251
Per Jam£ 510
Per Menit£ 8.5
Per Kadua Kadua£ 0.14

Kami sacara strategis nganalisis penghasilanana nalika jamna ticks. Punten, tingali Gaji na per detik sareng tingali sabaraha penghasilanana ti saprak anjeun kadieu.

Kusabab anjeun muka Carita Biografi Cengiz Under urang, ieu anu parantos diala…

£ 0

Fakta # 2: Cengiz Dina Agama:

Lahir di nagara anu diwangun ku 99.8% Muslim mangrupikeun alesan anu valid pikeun tumuh sareng kayakinan Islam. Kolotna Cengiz Under mangrupikeun umat Islam anu taat anu nganggap kawajiban agamana saluhureun sadaya jadwal anu sanés. Maka, anu Maén Bal sareng adina na diangkat dina iman Islam.

Fakta # 3: Bumi abdi surga abdi:

Kinerja kelas Cengiz Under sacara dunya parantos ngamotivasi seueur nonoman pikeun maén bal. Naha anjeun terang?… Kampung Cengiz urang Sindirgi ngaku yén poténsialna bahkan sateuacan anjeunna kawéntar di AS Roma.

Salila libur na Juni 2017, Walikota Sindirgi, Ekrem Yavas, masihan anjeunna gambar anu nunjukkeun awal na anu hina. Percanten ka kuring nalika kuring nyaritakeun yén poto éta janten salah sahiji seueur motivasi anu ngawangun Cengiz Life Story.

Fakta # 4: Kontroversi:

Naha anjeun terang?… Titik anu paling penting dina Biografi Cengiz Under nyaéta perayaan tujuan salut militér na. Dina Pébruari 2018, Cengiz ngalakukeun salam saat nyetak gol ngalawan Benevento.

Fans nyandak tindakan hartosna ngahargaan Angkatan Bersenjata Turki, anu ngalaksanakeun operasi di Suriah Kalér. Tangtosna, seueur pameget anu henteu satuju kana tindakanana sareng ngritik anjeunna. Katingali poto kontroversial Cengiz Under.

Fakta # 5: Naon anu katingalina dina FIFA:

Dumasar kana analisis urang tina peringkat FIFA, Cengiz Under pasti sabalikna Caglar Soyuncu sabab anjeunna kakurangan pisan dina fisik sareng pertahanan. Tanpa ragu, anjeunna amis dina hal nyerang, katerampilan, gerakan sareng kakuatan.

Fakta # 6: Hubungan Cengiz Under sareng Undertaker:

Saatos berita ngeunaan perjanjian na sareng Leicester City diumumkeun, pegulat pensiunan WWE, The Undertaker bungah pisan sareng akhirna janten kipas tina klub Inggris. Saha anu bakal percaya yén Deadman ogé ngagaduhan minat nonton maén bal?

Wiki:

Kanggo cekap gancang tina Biografi Cengiz Under urang, ieu mangrupikeun tabel anu ngébréhkeun fakta ngeunaan anjeunna.

Pertanyaan Biografi Jawaban Wiki:
Nami lengkep:Cengiz Di handapeun
Landihan:The Dybala Turki
Tanggal lahir:14th Juli 1997
Tempat kalahiran:Sindirgi, Turki
Bapa:Hasan Dina
indung:Fatma Dina
duduluran:Fatma Nur (adi)
Worth Net:£ 3.6 Juta
Gaji taunan:£ 4,466,154
Niley pasar:£ 21 juta (dugi ka 2020)
Hobi:ngojay
profési:Pamuter Maén
kabangsaan:Turki
jangkungna:1.73m (dina méter) sareng 5 ′ 8 ″ (dina suku)

kacindekan:

Tungtungna, Biografi Cengiz Under nunjukkeun yén urang tiasa ngahontal jangkung impian urang dimana waé urang terang. Saperti pamaén Turki, urang panginten kedah ngantep zona kanyamanan (bumi) pikeun ngudag karir anu urang kantos pikahoyong.

Hayu urang ogé émut yén jalma anu dipikacinta (naha kolot, dulur atanapi babaturan) anu salawasna ngantosan urang suksés. Urang kedah ngajadikeun aranjeunna reueus sapertos kolot sareng anggota kulawarga Cengiz Under pikeun anjeunna.

Kami arepkeun Liga Prémier Inggris (EPL) tétéla langkung nguntungkeun pikeun Cengiz nalika anjeunna ngajajah kagagahanana sareng Brendan Rodgers ' Kota Leicester.

Hatur nuhun parantos maca Bio Cengiz Under urang. Bisi anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé sareng tulisan kami, marahmay nempatkeun koméntar anjeun ATAWA ngawartosan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Kisah Hirup na.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar