Casemiro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Casemiro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal ku nickname; "Makalele Anyar". Carita Budak Casemiro kami sareng Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis urang ngalibatkeun carita hirupna méméh kawéntar, kahirupan kulawarga sareng seueur OFF sareng ON-pitch fakta anu henteu dipikaterang ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan kamampuanna tapi saeutik anu nganggap Biografi Casemiro anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa adieu, hayu urang Dimimitian.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan mimiti

Carlos Henrique José Fransisco Venâncio Casimiro saukur dipikawanoh salaku 'Casemiro' lahir dina 23 Pébruari 1992 di São José dos Campos, São Paulo, Brazil. Anjeunna sumping ka dunya ieu ngalangkungan Venancio Magda de Faria Casemiro (indung) sareng Servando Casimero (bapa).

Casemiro mangrupikeun putra mimiti kolotna. Anjeunna tahan budak leutik sesah ngamimitian di bumi bijilna bapa-henteuna [Carita lengkep Anu dikandung dina tulisan]. Super indungna, Venancio ngalakukeun anu pangsaéna pikeun masihan pendidikan. Kasulitan anu disanghareupan salaku budak miskin biasa nyiapkeun Casemiro pikeun takdir anu luar biasa anu sumping ku anjing sareng tekad pikeun suksés.

Antukna budak leutik di padesaan Sao Paulo, kids ngora nyandak kana bal nu jadi di lajeng ieu lifeline mun riches. Young Casemiro no mahiwal, anjeunna tiasa multitask (Pergaulan atikan jeung bal) dina jalan nu agrésif.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Karir di Ringkesan

Éta Nilton de Jesus Moreira, anu ngagaduhan sakola sepak bola populér anu ngabantosan Casimiro lebet kana akademi na. Paulista De Futebol mangrupikeun afiliasi tina Sao Paulo akademi éta tempat saeutik Casemiro dimimitian bal nonoman-Na.

Anjeunna ngaraos bagja anu hébat sareng dugi ka ayeuna, masih bersyukur pikeun kasempetan anu dipasihkeun ku Nilton de Jesus Moreira sareng kulawargana. Anjeunna henteu pernah nguciwakeun aranjeunna.

Casemiro perang jadi teuas pikeun jadi produk mangpaat tina São Paulo FCsistem nonoman. Ti yuswa 11 taun ka luhur, anjeunna janten kaptén pikeun sisina. Kinérja anu ditunggu na sumping nalika anjeunna ilubiung dina Piala Dunia FIFA U-2009 17 dimana anjeunna ngalakukeun pisan. Ieu ogé dituturkeun ku anjeunna ngarah São Paulo meunang Copa Sudamericana di 2012. Ieu ngajantenkeun anjeunna waspada sareng dina daptar balanja pramuka sareng manajer klub di panjuru Éropah. Teu lami sateuacanna Real Madrid sumping nelepon pikeun jasa-Na.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Kahirupan kulawarga

Casemiro asalna ti tukang tengah-kelas kulawarga miskin handap nu dipingpin ku ngan hiji indung, indung super na anu geus cukup dipikawanoh salaku Venancio. Di dieu, nya masihan anjeun ringkes ngeunaan kulawargana.

BAPA: Casemiro ngabogaan memori nyeri ramana saha masih hirup saperti dina waktu tulisan. Kabayang steering henteu tetep kenangan alus. Saeutik Casemiro di 5 umur ningal dad na (Servando Casimero) angrily ninggalkeun imahna salaku hasil tina krisis conjugal kalawan mum na. patriarch nu pernah sumping deui malah sanggeus putrana geus dijieun eta.

Lamun ngobrol tentang bapana salila ngobrol jeung  Globoesporte, Casemiro nyarios ..."Upami kuring ningali anjeunna di jalan ayeuna, kuring moal ngenal anjeunna. Anjeunna gelut serius sareng indung kuring nalika umur lima taun sareng ninggalkeun kulawarga pikeun indung kuring pikeun ngatur. Abdi hoyong pendak sareng anjeunna sabab kuring henteu ngagaduhan dendam ka anjeunna. Éta anu dipikahoyong ku Gusti pikeun kuring. Éta sababna kuring sok ngantepkeun sapertos anu ayeuna. ”

indung: Sanajan nyarios yén anjeunna boga grudge ti bapana, Casemiro cenah regrets ngabogaan ngan kungsi indungna salila nyiptakeun-Na.

Casemiro sareng Ibu- Venancio Magda de Faria Casemiro.
Casemiro sareng Ibu- Venancio Magda de Faria Casemiro.

Dina kecap na ... "Indung kuring sok sareng kuring, anjeunna sok ngadukung kuring sareng alhamdulillah kuring tiasa ngabantosan kulawarga. Kuring bagja aya di sisi kuring nalika kuring paling meryogikeunana, "saur pamaén São Paulo.

duduluran:

Casemiro boga dua duduluran. lanceukna, Lucas Casemiro sarta adina saeutik ngaranna Bianca Casemiro.

"Nalika kuring di bumi, lanceuk kuring muragkeun sababaraha léngkah (seuri)." Tapi urang ogé ngagaduhan kreativitas. Lucas ngabantosan koreografi, ” ceuk Casemiro saha 6 taun heubeul ti Lucas adi na 12 na taun heubeul ti Bianca adina Na.

Bianca Casemiro mangrupa watcher ardent tina Real Madrid patandingan. Manehna mikanyaah lalajo lanceukna heubeul. Numutkeun dirina "Éta ibarat pilem". Tapi saleresna nyata. Anjeunna tiasa nyapek kukuna salami 90 menit bari nyorangan ka lanceukna anu pangkolotna.

Bianca- jadi kecanduan adi lanceukna, Casemiro.
Bianca- jadi kecanduan adi lanceukna, Casemiro.

Kaluar tina na sibuk Real Madrid latihan jadwal, Casemiro kénéh manggih waktu kualitas jeung sibling Na. Di handap ieu béntang bal gaduh waktos nice kalawan sibling na di kolam renang na.

Casemiro- Nyéépkeun waktos kolam renang kualitas sareng duduluran.
Casemiro- Nyéépkeun waktos kolam renang kualitas sareng duduluran.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -hubungan Kahirupan

Kisah cinta Casemiro ngurilingan hiji awéwé, Anna Mariana Ortega Brahm, pituin Brasil. Pasangan ngabeungkeut cangreud dina Juni 2014. Dina waktos éta Anna Mariana Ortega yuswa 25 taun sareng Casemiro 22 taun.

Love Birds- Casemiro sareng Anna dina dinten kawinan.
Love Birds- Casemiro sareng Anna dina dinten kawinan.

Éndah Anna lahir dina 12th Juli 1989 hartosna anjeunna 3 taun langkung lami tibatan salaki maén balna.

Love Birds- Casemiro sareng Anna.
Love Birds- Casemiro sareng Anna.

Anna keur ngarah inohong dina Brasil Industri makeup, teu heran manéhna nu keur salawasna pilari nice dina dirina gambar. Di handap ieu gambar dirina dina tugas.

Pamajikan Casemiro ngalakukeun hal anu paling dilakukeun.
Pamajikan Casemiro ngalakukeun hal anu paling dilakukeun.

Artis makeup profésional asalna ti populér Brasil kulawarga. Manehna teh salah sahiji opat sadulur of Anna Paula Ortega, Anna Carol Ortega na Anna Beatriz Ortega.

Numutkeun kaca Instagram nya, manéhna ogé bisnis lulusan Administrasi. Anna pisan aktip dina média sosial. Anjeunna sering ngirim poto selfie atanapi gambar dirina sareng lalaki na ngabagi momen khusus babarengan. Aranjeunna ngagaduhan murangkalih awéwé namina Sara Casemiro.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Sakali miboga panyakit

Di 14 umur, Casemiro ieu didiagnosis kalawan Hépatitis. Ieu hiji waktos anjeunna anjog di São Paulo klub pikeun ilubiung dina maén bal senior. Hiji waktu kaséhatan na gagal anjeunna.

Dina waktos éta, Casemiro Goréng kalintang lemah sareng gering katingali. Anjeunna nyéépkeun tilu bulan tanpa tiasa latihan. Dina kecap na ...

"Pas kuring dugi ka São Paulo, kuring ngalaman masalah ieu, panyakit anu katelah Hepatitis. Kuring nyéépkeun waktos tanpa latihan, henteu kedah maén. Kuring guligah sareng hariwang kuring gagal. Seueur jalma nyarios ka kuring ngeunaan ngagaduhan katenangan. Dina hiji waktos, kuring panginten lirén maén bal bahkan saatos kuring pulih. Penderitaan kuring baheula sareng kulawarga nguatkeun kuring pikeun ngajaga karir kuring. "

Henteu lami sateuacan bintang anu pernah miskin sareng dina waktos anu séhat mimiti ngojay dina artos.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Gedong tina Makalele

Mangrupikeun kaunggulan par-unggul sareng distributor épisién anu parantos ngawangun ti Makelele. Tren anu sami parantos nuturkeun pikeun Casemiro sareng Makelele.

Makalele meunang dua gelar La Liga sareng hiji Liga Champions salami tilu taun na di Santiago Bernabeu sateuacan angkat ka Chelsea saatos sengketa mayar. Mangrupikeun waktos prestasi anu teu leres, salah sahiji anu moal diulang saatos angkatna.

Memang dina tilu taun di handap move Makelele urang, Real Madrid gagal meunang hiji piala tunggal. Evidently, intelegensi taktis Na, disiplin posisional, lulus unfussy jeung reliabilitas pertahanan ieu lasut di midfield tim urang. Ieu refueled ku Casemiro anu geus ditambahkeun agresi, dogged tackling, kakuatan sarta taktis midfield pertahanan kecerdasan geus ngaapresiasi ku Real Madrid nu mikaresep.

Carita Budak Casemiro Ditambah Fakta Biografi Untold -Comparision kalawan Kante

pertanyaan anu; Saha hadé antara Casemiro na N'golo Kante?…

Antara Casemiro sareng Kante, saha anu langkung saé? Punten nyungkeun waleran anjeun dina bagian koméntar.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar