Casemiro budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
5695
Casemiro budak Story

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "The New Makalele". Casemiro budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik na saacan tanggal. Analisis kami ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, hirup kulawarga sarta loba OFF sarta fakta ON-pitch saeutik-dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities na tapi sababaraha mertimbangkeun Casemiro Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa adieu salajengna, hayu urang Dimimitian.

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan mimiti

Casemiro budak StoryCarlos Henrique José Fransisco Venâncio Casimiro saukur dipikawanoh salaku 'Casemiro' lahir dina 23rd Pébruari, 1992 di Sao Jose dos Campos, São Paulo, Brazil. Anjeunna sumping ka dunya ieu ngaliwatan Venancio Magda de Faria Casemiro (indung) jeung Servando Casimero (ramana).

Casemiro mangrupa putra kahiji ti kolotna. Anjeunna endured mimiti budak leutik susah dina biologi home fatherly-henteuna na [Hikayat Full dikandung dina artikel]. mum super-Na, Venancio tuh nya mungkin pangalusna pikeun masihan anjeunna hiji atikan. Kanyeri Nyanghareupan salaku hiji anak goréng biasa disiapkeun Casemiro pikeun hiji takdir rongkah nu sumping ngaliwatan doggedness tur tekad sukses.

Antukna budak leutik di padesaan Sao Paulo, kids ngora nyandak kana bal nu jadi di lajeng ieu lifeline mun riches. Young Casemiro no mahiwal, anjeunna tiasa multitask (Pergaulan atikan jeung bal) dina jalan nu agrésif.

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Karir di Ringkesan

Ieu Nilton de Yesus Moreira, nu boga hiji sakola soccer populér nu ditulungan Casimiro pikeun meunangkeun kana akademi-Na.

Paulista De Futebol hiji affiliate tina Sao Paulo akademi éta tempat saeutik Casemiro dimimitian bal nonoman-Na.

Manéhna ngarasa kabagjaan hébat sarta saacan tanggal, nya masih ngahatur nuhun kanggo kasempetan dibikeun ka manehna ku Nilton de Yesus Moreira sarta kulawargana. Anjeunna pernah kuciwa aranjeunna.

Casemiro perang jadi teuas pikeun jadi produk mangpaat tina São Paulo FCSistim nonoman 's. Ti umur 11 luhur, anjeunna acted salaku kapten mun sisi na. Kinérja na ditunggu sumping nalika anjeunna milu dina 2009 FIFA U-17 Piala Dunya dimana anjeunna dipigawé kalawan gedé-gedéan. Ieu ogé dituturkeun ku anjeunna anjog São Paulo meunang Copa Sudamericana di 2012. Ieu dilakukeun anjeunna janten dina panon waspada sarta dina daptar balanja tina pramuka jeung manajer klub sakuliah Éropah. Eta teu nyandak lila saméméh Real Madrid sumping nelepon pikeun jasa-Na.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Casemiro asalna ti tukang tengah-kelas kulawarga miskin handap nu dipingpin ku ngan hiji indung, indung super na anu geus cukup dipikawanoh salaku Venancio. Di dieu, nya masihan anjeun ringkes ngeunaan kulawargana.

BAPA: Casemiro ngabogaan memori nyeri ramana saha masih hirup saperti dina waktu tulisan. Kabayang steering henteu tetep kenangan alus. Saeutik Casemiro di 5 umur ningal dad na (Servando Casimero) angrily ninggalkeun imahna salaku hasil tina krisis conjugal kalawan mum na. patriarch nu pernah sumping deui malah sanggeus putrana geus dijieun eta.

Lamun ngobrol tentang bapana salila ngobrol jeung Globoesporte, Casemiro ceuk ..."Mun kuring ningali manehna dina jalan dinten, abdi moal ngakuan anjeunna. Anjeunna kagungan gelut serius kalayan mum abdi nalika abdi éta lima tur ninggalkeun kulawarga pikeun mum abdi pikeun ngatur. Kuring geus hayang papanggih manehna kusabab kuring teu boga grudge ngalawan anjeunna. Ieu naon Gusti miharep pikeun kuring. Éta naha Kuring geus salawasna ditinggalkeun eta ngan jalan ieu "

indung: Sanajan nyarios yén anjeunna boga grudge ti bapana, Casemiro cenah regrets ngabogaan ngan kungsi indungna salila nyiptakeun-Na.

Casemiro jeung ibu
Casemiro na Mother- Venancio Magda de Faria Casemiro

Dina kecap na ... "Ibu éta salawasna kalawan abdi, manehna salawasna dirojong kuring jeung hatur nuhun ka Allah abdi tiasa nulungan kulawarga abdi. Abdi senang kuring kungsi dirina ku samping abdi nalika abdi paling diperlukeun deui, "ceuk pamuter São Paulo.

duduluran:

Casemiro boga dua duduluran. lanceukna, Lucas Casemiro sarta adina saeutik ngaranna Bianca Casemiro.

Casemiro tur duduluran
Casemiro tur duduluran

"Lamun Kaula di imah, adi kuring pakait sababaraha léngkah Funk (laughs)." Tapi kami ogé kudu kreativitas. Lucas mantuan dina koreografi, " ceuk Casemiro saha 6 taun heubeul ti Lucas adi na 12 na taun heubeul ti Bianca adina Na.

Bianca Casemiro mangrupa watcher ardent tina Real Madrid patandingan. Manehna mikanyaah lalajo lanceukna heubeul. Numutkeun dirina "Ieu kawas film". Tapi sabenerna nyata. Manehna bisa nyapek kuku dirina kabeh 90 menit bari cheering for jeung adi pangkolotna nya.

Bianca- jadi adiktif sahiji lanceukna pangkolotna nya, Casemiro
Bianca- jadi adiktif sahiji lanceukna pangkolotna nya, Casemiro

Kaluar tina na sibuk Real Madrid latihan jadwal, Casemiro kénéh manggih waktu kualitas jeung sibling Na. Di handap ieu béntang bal gaduh waktos nice kalawan sibling na di kolam renang na.

Casemiro- belanja waktos kolam renang kualitas sareng duduluran
Casemiro- belanja waktos kolam renang kualitas sareng duduluran

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

kisah cinta Casemiro urang lingku hiji awéwé, Anna Mariana Ortega Brahm, pituin Brasil. pasangan dihijikeun cangreud dina Juni 2014. Wanoh Anna Mariana Ortega éta 25 na Casemiro 22-taun-lami.

Cinta Birds- Casemiro na Anna dina poé pernikahan maranéhanana
Cinta Birds- Casemiro na Anna dina poé pernikahan maranéhanana

Geulis Anna lahir dina 12th Juli 1989 hartina baé 3 taun heubeul ti salaki footballer nya.

Cinta Birds- Casemiro na Anna
Cinta Birds- Casemiro na Anna

Anna keur ngarah inohong dina Brasil Industri makeup, teu heran manéhna nu keur salawasna pilari nice dina dirina gambar. Di handap ieu gambar dirina dina tugas.

Casemiro urang Pamajikan lakukeun naon manehna teu pangalusna
Casemiro urang Pamajikan lakukeun naon manehna teu pangalusna

Artis makeup profésional asalna ti populér Brasil kulawarga. Manehna teh salah sahiji opat sadulur of Anna Paula Ortega, Anna Carol Ortega na Anna Beatriz Ortega.

Numutkeun kaca Instagram nya, manéhna ogé bisnis lulusan Administrasi. Anna pisan aktip dina média sosial. Manehna mindeng tulisan selfies atawa gambar dirina sarta babagi moments husus babarengan lalaki nya. Aranjeunna boga gadis anak ngaranna Sara Casemiro.

poto kulawarga Casemiro urang
poto kulawarga Casemiro urang

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Sakali miboga panyakit

Casemiro budak StoryDi 14 umur, Casemiro ieu didiagnosis kalawan Hépatitis. Ieu hiji waktos anjeunna anjog di São Paulo klub pikeun ilubiung dina maén bal senior. Hiji waktu kaséhatan na gagal anjeunna.

Waktu éta, Miskin Casemiro éta pisan frail tur gering pilari. Anjeunna spent tilu bulan tanpa keur sanggup latihan. Dina kecap na ...

"Pas kuring meunang ka São Paulo, kuring kungsi masalah ieu, kasakit katelah Hépatitis. Kuring spent sababaraha waktos tanpa latihan, tanpa maén. Kuring éta melang tur hariwang Kuring kungsi gagal. A loba jelema curhat ka kuring ngeunaan ngabogaan karapihan pikiran. Dina titik hiji, abdi dipikir quitting bal malah sanggeus kuring pulih. Kuring geus kaliwat jeung kulawarga sufferings strengthened kuring paling tetep karir mah bade. "

Eta teu nyandak lila saméméh béntang damang sakali goréng jeung dina waktos dimimitian ngojay di monies.

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Gedong tina Makalele

Casemiro- Gedong ti Makalele
Casemiro- Gedong ti Makalele

Hiji bal-Tien Juara tara kaunggulan tur hiji distributor efisien anu geus diwangun ti tren Makelele.Similar geus dituturkeun pikeun duanana Casemiro na Makelele. Makalele meunang dua judul La Liga na salah Liga Champions salila tilu taun na di Santiago Bernabeu saméméh ninggalkeun pikeun Chelsea sanggeus hiji sengketa bayar. Ieu hiji jaman impeccable tina prestasi, salah anu teu bakal diulang sanggeus miang Na.

Memang dina tilu taun di handap move Makelele urang, Real Madrid gagal meunang hiji piala tunggal. Evidently, intelegensi taktis Na, disiplin posisional, lulus unfussy jeung reliabilitas pertahanan ieu lasut di midfield tim urang. Ieu refueled ku Casemiro anu geus ditambahkeun agresi, dogged tackling, kakuatan sarta taktis midfield pertahanan kecerdasan geus ngaapresiasi ku Real Madrid nu mikaresep.

Casemiro- greatly admired ku fans Real Madrid
Casemiro- greatly admired ku fans Real Madrid

Casemiro budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Comparision kalawan Kante

pertanyaan anu; Saha hadé antara Casemiro na N'golo Kante? ...

Antara Casemiro na Kante, saha hadé?
Antara Casemiro na Kante, saha hadé?

Saha hadé? ... Dupi éta Casemiro OR Kante?? ...

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu