Allan Loureiro budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Allan Loureiro budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Allan Loureiro kami nyarioskeun Anjeun Fakta ngeunaan Balita Budak Budak Carita, Kahirupan Awal, Kolot, Anggota Kulawarga, Pamajikan, Gaya hirup, Patut sareng Kahirupan Pribadi.

Sacara sederhana, tulisan ieu mangrupikeun analisis anu lengkep tina Story Life of the Brazil, ti mimiti Dini nepi ka nalika anjeunna janten Terkenal. Sateuacan urang teraskeun, tingali kana perkembangan karirna - gambaran anu jelas ngeunaan Allan's Biografi.

Carita Kahirupan Allan Loureiro. Tingali poto Kahirupan sareng Naékna.
Carita Kahirupan Allan Loureiro. Tingali poto Kahirupan sareng Naékna.

Pas ti mimiti gim, seueur pamaén anu luar biasa parantos diremehkeun. Alesanna panginten tiasa kusabab aranjeunna bersaing dina liga anu salah atanapi aranjeunna henteu pencét ranjau terkenal. Kitu ogé Allan diremehkeun, sanaos finish salaku juara bola luhur dina usum 2014-15 lima liga top Éropa.

Untungna, urut manajer Napoli na, Carlo Ancelotti, parantos ningali kabutuhan pikeun nyandak pamaén Brasil ka Everton. Mudah-mudahan, dunya bakal ningali seueur acara luar biasa ti Allan dina dinten-dinten payun. Baca deui sakumaha kami parantos nyusun Allan's Life Story, kalebet pagelaran fenomenalna anu ngajantenkeun anjeunna salaku salah sahiji gelandang panggedéna sadunya dina abad 21.

Carita Budak Allan Loureiro:

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Allan Marques Loureiro. Allan lahir dinten 8th Januari 1991 ka kolotna, Bapak sareng Ibu Loureiro di kota maén bal populér di Rio de Janeiro, Brazil.

Ngintip sababaraha kota éndah lahirna, Rio de Janeiro.
Ngintip sababaraha kota éndah lahirna, Rio de Janeiro.

Dina dinten pangpayunna hirupna, Allan janten resep maén bal saatos ningali seueur dedikasi sasama nagara pikeun pertandingan. Karesepna kana maén bal henteu ngajamin anjeunna persetujuan pinuh pikeun maén.

Kaseueuran waktos, indungna maénkeun peran 'indung-teuing prototip' sareng ngawatesan anjeunna tina jalan ka maén bal. Kusabab kitu, Allan anu ngembangkeun minat minat maén bal henteu tiasa maén bal sakumaha anu dipikahoyongna.

Latar Kulawarga Allan Loureiro:

Sanaos indungna nyobian nahan anjeunna tina maén bal dina dinten pangpayunna, anjeunna henteu lami deui ngamungkinkeun anjeunna maén sareng réncangna nalika anjeunna ngolotan. Pikeun nyaritakeun kanyataanna, teu aya anu tiasa nundung cinta maén bal anu nyebrang kalolobaan kulawarga di jalan-jalan Brasil. Maka, urang tiasa aman nyimpulkeun yén kamahéran maén bal Allan relatif ka Latar Kulawarga na.

Asal Kulawarga Allan Loureiro:

Anjeun panginten panginten terang yén etnik hiji jalma atanapi Family Root tiasa dilacak tina nami lengkepna. Émutan ieu, kulawarga kulawarga indung sareng bapa Allan urang Marques sareng Loureiro masing-masing mangrupikeun warisan Brasil. Maka, Kulawarga na Asal ku sabab kitu dipasangkeun ka Rio de Janeiro, Brazil.

Anjeunna asalna ti kota bergengsi di Rio de Janeiro, Brazil.
Anjeunna asalna ti kota bergengsi di Rio de Janeiro, Brazil.

Kumaha Allan Loureiro Ngawitan Ekspedisi Sepakbola Na:

Salaku budak leutik, Allan nunjukkeun langkung perhatian pikeun maén bal tibatan anu sanés. Anjeunna boro nyéépkeun sapoé atanapi dua dinten tanpa maén bal. Jaman harita, impianana pikeun janten pamaén anu dipihormat mantep. Teu aya anu tiasa ngarobih pipikiran Allan tina resep kana maén bal.

Maka, kolotna teu ngagaduhan pilihan tibatan ngabantosan anjeunna ngiringan Madureira Esporte Clube (tim maén bal Brasil anu dumuk di kota Rio de Janeiro). Ngagaduhan tekad na pikeun janten pamaén anu dipikahormat, Allan merhatoskeun unggal pelajaran anu diajarkeun ka anjeunna di Madureira.

Kahirupan Karir Awal Allan Loureiro:

Saatos sababaraha taun latihan maén bal anu ketat, Allan tétéla janten pamuter junior anu luar biasa. Nyatana, katerampilan sareng agility na dina sababaraha pertandingan pikeun Madureira narik seueur klub propésional.

Dina waktos Allan Loureiro dugi ka 17 taun, klub Uruguay - Deportivo Maldonado - nandatanganan anjeunna pikeun biaya kontrak anu teu dituduhkeun. Janten, anjeunna ngamimitian karir profesionalna sareng klub anyarna. Pamaén anu bakal datang henteu nyéépkeun waktos di Maldonado nalika aranjeunna nginjeumkeun anjeunna ka klub anu berbasis di Brasil, Vasco da Gama.

Pindah ka Vasco da Gama sigana nyiptakeun kasempetan anu langkung saé pikeun karir propésional Allan. Salaku kanyataan, anjeunna ngagaduhan langkung waktos maén dina tim nonomanna. Untungna, Allan diangkat janten tim mimiti Vasco da Gama saatos seueur damel hébat dina tim junior klub.

Tingali anjeunna ngusahakeun pisan pikeun meunang bal nalika maén pikeun Vasco da Gama.
Tingali anjeunna ngusahakeun pisan pikeun meunang bal nalika maén pikeun Vasco da Gama.

Allan Loureiro Jalan Pikeun Fame Story:

Naha anjeun terang?… Saatos ngabantosan Vasco da Gama pikeun meunang Serie B, Allan ngora, hanjakalna, cilaka parah. Ngan nalika anjeunna janten pinunjul, pasukan bal anu teu nguntungkeun musibah - Cidera - néwak anjeunna. Sedih, anjeunna henteu tiasa ngadamel sababaraha penampilan anu hadé pikeun klubna kusabab cilaka.

Sapertos sasama sabangsa (Neymar jeung Cijulang Anderson) anu parantos nganggo sapatu na sateuacanna, Allan ngupayakeun pisan pikeun cageur tina cilaka na. Maka, anjeunna ngalatih teras-terasan sareng tim junior klubna pikeun kéngingkeun kabugaran saatos pulih.

Carita Sukses Allan Loureiro:

Anu matak, palatihan Allan henteu dibuang-buang. Salaku kanyataan, anjeunna ngadamel pagelaran anu luar biasa nalika balik deui ka tim mimiti Vasco da Gama. Hatur nuhun kana katerampilanna anu teu aya tandingana, Allan tiasa gampang ngirim balling rolling di tukang jaring. Maka, anjeunna ngabantosan timna kéngingkeun turnamen Serie A. 2011.

Untungna, Allan badé pendak sareng pamaén anu trampil sapertos Bruno Fernandes nalika anjeunna ngégél perjanjian anyar sareng klub Italia, Udinese dina Juni 2012. Di klub éta, anjeunna janten gelandang anu tiada tandingan anu dibandingkeun sareng anu resep Paul Pogba. Sababaraha taun ka hareup, anjeunna nandatanganan perjanjian transfer € 10 juta sareng Napoli sareng nampilkeun pagelaran anu hébat ngalawan pamaén ikon sapertos kitu immobile, Dzeko, sarta Paulo Dybala dina Serie A.

Pariksa naékna epik janten stardom (ti Udinese ka Napoli).
Pariksa naékna epik janten stardom (ti Udinese ka Napoli).

Maju ka waktos nyerat Biografi ieu, Allan parantos ditandatanganan ka klub Inggris - Everton. Hatur nuhun ka Carlo Ancelotti, anu resep pola maén balna, Allan ngahontal perjanjian tilu taun £ 21.7 juta kalayan Everton. Moal lami deui anjeunna badé nunjukkeun keterampilan kelas dunya nalika maén babarengan James Rodriguez, anu ogé asup ka klub Inggris di 2020.

Pindahna ka Everton hartosna anjeunna bakal maén sareng pamuter ikon Columbia James Rodriguez.
Pindahna ka Everton hartosna anjeunna bakal maén sareng pamuter ikonik Columbia urang James Rodriguez.

Saha ari Allan Loureiro Kabogoh / Pamajikan?

Salaku pamaén anu mantep, sajumlah jalma anu sering naroskeun ngeunaan pamajikan atanapi kabogoh Allan Loureiro. Nyarios leres, Allan ngagaduhan pamajikan anu indah sareng tiasa digambar salaku awéwé impian unggal jalma.

Upami anjeun henteu terang, pamajikan Allan (gambar dihandap) nyaéta Thais Valentim. Sami sapertos rerencangan timna (Kalidou Koulibaly jeung Lorenzo Insigne), Allan sareng istrina damel babarengan salamet kaributan anu timbul tina pemberontakan regu munggaran Napoli dina bulan Nopémber 2019.

Pendak sareng pamajikan Allan Loureiro anu geulis.
Pendak sareng pamajikan Allan Loureiro anu geulis.

Sapertos naon anu tiasa dicandak dina drama sinetron, Allan biasana paméran pamajikanana anu geulis dina gagang Instagram na. Salajengna, perkawinan na sareng Thailand parantos nyababkeun ngalahirkeun sajumlah murangkalih anu teu kaungkab. Nanging, urang Brasil parantos ngabagi salah sahiji poto putrana nalika anjeunna ngarayakeun ulang taun dalapan taun na di Naples, Italia.

Ieu tinjauan ti bumi perkawinan Allan.
Katingali tinjauan ti bumi perkawinan Allan.

Fakta Kahirupan Kulawarga Allan Loureiro:

Malah saatos Naékna Terkenal, Kulawarga Allan parantos katinggaleun tempat kasuksésanna. Naha éta kaseueuran jalma nunjukkeun kirang merhatoskeun anjeunna atanapi kusabab anjeunna diremehkeun ku seueur jalma? Pilarian terang langkung seueur ngeunaan unggal anggota rumah tangga Allan Loureiro, dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Ibu sareng Bapa Allan Loureiro:

Percanten atanapi henteu, indung sareng bapak Allan parantos mangaruhan rasa moral na. Anu matak, indungna, Rosana parantos sering nyorangan anjeunna unggal kaluar ka lapangan pikeun maén bal. Di sisi anu sanésna, henteu seueur inpormasi anu dipikaterang ngeunaan bapak Allan.

Doa sareng kasaean anjeunna parantos salamina sareng urang Brasil. Tingali di handap, kumaha Rosana ngagungkeun sareng putrana saatos anjeunna sareng réncang timna meunang kompetisi Copa America.

Pendak sareng Allan Loureiro kipas paéh, Rosana.
Pendak sareng Allan Loureiro kipas paéh, Rosana.

Ngeunaan Dulur-dulur Allan Loureiro sareng Baraya:

Kusabab sipatna cicingeun, Allan Loureiro boro nyarios ngeunaan dulur-dulurna kalayan média. Kaleresan, urang Brasil ngan ukur merhatoskeun perkawis anu aya hubunganana sareng maén bal nalika anjeunna ngobrol dina konperénsi pers. Teu heran teu acan aya inpormasi anu nunjukkeun identitas nini-nini karuhunna.

Saatos ngalih ka Everton, fans Allan ngaharepkeun yén anjeunna bakal ngaleos sakedik sareng ngungkabkeun sababaraha detail anu pikaresepeun ngeunaan akina sareng nini na. Upami pamaén Brasil kéngingkeun langkung seueur pangakuan, urang sigana bakal ningali seueur jalma ngaku dirina salaku paman, bibi, lanceukna, atanapi kaponakan awewe. Ngan kahareupna nyepeng jawaban kapanasaran urang.

Fakta Kahirupan Pribadi Allan Loureiro:

Pikeun anjeun anu nyangka Allan ngan ukur prihatin ngeunaan maén bal, anjeun ngagaduhan téorina sadayana salah. Kumisan ti usaha maén balna, urang Brasil sok nyéépkeun waktos na sareng pamajikanana anu geulis. Nalika anjeunna aya dina éta, anjeunna sering nyandak sababaraha gambar pikeun nginget-nginget ngeunaan waktos éndah anu dikaluarkeun ku cinta hirupna.

Anjeunna mendakan pikaresepeun nyéépkeun waktos sareng pamajikanna.
Anjeunna mendakan pikaresepeun nyéépkeun waktos sareng pamajikanna.

Cukup lucu, ciri Allan Loureiro sabalikna tina sipat zodiakna - Capricorn. Saatos hirup rusiah, ngora Brasil turun ka bumi sareng ramah. Dina hiji kasempetan, nalika para penggemarna ngabandingkeun anjeunna Arturo Vidal, anjeunna ngarasa bungah teras nyarios;

“Vidal? Leres pisan kami rada mirip, kami gaduh gaya permainan anu sami, kuring kedah teras-terasan kerja keras, kuring bahagia yén jalma-jalma resep kana kumaha kuring maénkeun. ”

Fakta gaya hirup Allan Loureiro:

Panghasilan taunan gelandang anu kirang populér tapi can pangaruh bakal ngareuwaskeun anjeun. Naha anjeun terang?… Allan nampi gaji taunan sakitar € 4 juta di Napoli. Sanaos kitu, perjanjian transfer na € 28.00 juta ka Everton pasti naékkeun Net Worth na di 2020. Tabel di handap masihan anjeun ngarobih gaji Allan dina waktos nyerat Biografi ieu.

Ngarecah Gaji Allan Everton:

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Pounds (£)Pendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)
Per Taun£ 5,063,452€ 5,468,400$6,478,687
per Bulan£ 421,954€ 455,700$539,890
Per Minggu£ 97,224€ 105,000$124,399
Per Poé£ 13,889€ 15,000$17,771
Per Jam£ 579€ 625$740
Per Menit£ 9.7€ 10.4$12.3
Per Detik£ 0.16€ 0.17$0.21

Bumi sareng Mobil Allan Loureiro:

Béda sareng gambar imajinasi anjeun ngeunaan gaya hirup Allan, urang Brasil henteu resep nunjukkeun méwah. Mémang, urang moal tiasa ngabantah kanyataan pamungkas yén Allan gaduh bumi anu mahal sareng panginten seueur mobil aheng.

Nanging, kerendahanana sareng kapribadian anu ditangtoskeun parantos ngalarang anjeunna tina nunjukkeun asetna dina internét. Cukup lucu, pamaén Everton parantos katingali nyetir mobil kompak. Tingali gambar di handap ieu sareng cobian nyimpulkeun merk mobil naon anu anjeunna pelayaran.

Naon tebakan pangsaéna anjeun pikeun merek mobil ieu?
Naon tebakan pangsaéna anjeun pikeun merek mobil ieu?

Allan Loureiro Fakta Untold:

Dina sanésna kanggo masihan anjeun rangkep lengkep Carita Kahirupan Allan Loureiro urang, ieu aya sababaraha kanyataan anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngartos lengkep Biografi na.

Fakta # 1: Na 16 Pence Earnings Per Detik:

Kami sacara strategis nempatkeun analisis gaji Allan nalika jamna aya. Pilarian terang nyalira sabaraha anu diraih ku Brasil (Statasi Gaji Everton) saprak anjeun sumping ka dieu.

Ieu naon Allan Loureiro parantos kéngingkeun di Everton ti saprak anjeun mimiti ningali Halaman ieu.

£ 0

Fakta # 2: Tatu Allan Loureiro urang:

Naha anjeun terang?… Gelandang Everton resep tatto awakna. Ngan resep Zlatan Ibrahimovic, Allan parantos mangsi seueur tato dina awakna. Ieu di handap aya gambar anu nunjukkeun sababaraha tato Allan Loureiro.

Awakna pinuh ku tato.
Awakna pinuh ku tato.

Fakta # 3: Gaya Maén Allan Loureiro:

Salaku gelandang anu luar biasa, Allan parantos nunjukkeun seueur kamampuan anu pikaheraneun, mangrupikeun kamampuan pikeun ditingali. Dina lapangan, anjeunna biasana maénkeun salaku gelandang tengah atanapi pertahanan. Dina kaseueuran kaayaan, aliran pertandingan tiasa ngajantenkeun anjeunna janten serangan ti lini tengah.

Aya deui pola maénna tibatan anu cocog sareng panon. Tangtosna, anjeunna kuat sareng lincah. Maka, anjeunna ngamangpaatkeun stamina pikeun ngatasi sareng ngahalangan bal kalayan gampang. Ieu di handap aya gambar tina Allan's tackle ngalawan ikon Neymar Jr dina pertandingan antara Napoli sareng PSG

Anjeunna cukup kuat pikeun nungkulan Neymar.
Anjeunna cukup kuat pikeun nungkulan Neymar.

Fakta # 4: Peunteun FIFA anu saé:

Sanaos seueur peminat maén bal henteu teras-terasan nyanyi pujian ti pamuter Brasil, anjeunna mangrupikeun ikon pikeun ditingali dina pitch. Malah Fifa parantos nyatujuan kamahéran maén balna dugi ka masihan anjeunna peunteun sakabéhna 84. Tingali kana statistik FIFA na dina gambar di handap ieu.

Anjeunna ngagaduhan rating FIFA anu saé.
Anjeunna ngagaduhan rating FIFA anu cukup.

Wiki:

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkep:Allan Marques Loureiro
Landihan:Allan Loureiro
Tanggal lahir:8th Januari 1991
Tempat kalahiran:Rio de Janeiro, Brazil
Bapa:Tuan Loureiro
indung:Rosana Marques
Pamajikan:Thailand Valentim
gaji:€ 5,468,400 (Taunan)
Zodiak:Capricorn
profési:Pamuter Maén

kacindekan:

Biografi Allan Loureiro ngajarkeun urang yén katenangan sareng dedikasi mutlak pikeun usaha urang bakal ngahasilkeun hasil. Sanaos seueur jalma nyarioskeun sakedik perkawis Allan, anjeunna parantos ngabantosan tim anu bergengsi pikeun ngahontal kasuksésan anu hébat salami karirna sareng aranjeunna.

Tungtungna, sakumna tim Lifebogger ngahargaan anjeun kana waktos anjeun dina maca Allan Loureiro's Life Story. Punten bagikeun pendapat anjeun ngeunaan gaya maén bal Allan dina kotak komentar di handap. Ogé, ngahubungan kami upami anjeun mendakan naon-naon anu henteu saé di Bio.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar