Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold

1
898
Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TransferMarket na Instagram
Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka TransferMarket na Instagram

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Mardonny". Donny van de Beek budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup jeung saeutik lianna - fakta dipikawanoh ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina pas cemerlang sarta kamampuhan ingetan bola. Sanajan ukur sababaraha mertimbangkeun Biografi Donny van de Beek urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Donny van de Beek lahir dina dinten 18th April 1997 di Nijkerkerveen di Walanda. Anjeunna kahiji dua barudak dilahirkeun ka indungna, Gerdina van de Beek jeung ka bapana, Andre van de Beek.

Nasional Walanda etnis bodas asalna ti tukang tengah-kelas kulawarga na ieu diangkat ku kadua kolotna di Nijkerkerveen di Walanda dimana manehna tumuwuh barengan lanceukna ngora, Rody van de Beek.

Donny Van De Beek Kolot
Donny van de Beek ieu diangkat ku kolotna Gerdina sarta Andre. Kiridit: Nijkerk.

Tumuwuh nepi di hiji imah patani di Nijkerkerveen, ngora Donny éta mimitina teu paduli bal nalika hirup mimiti na. lajeng youngster pikaresep tangkal climbing jeung belanja waktos sareng sato.

Nya kitu, Donny dimekarkeun kapentingan di tending mun manuk aviary kulawargana urang, a ngembangkeun nu sakali ningal anjeunna daringly nanjak nepi ka hateup imahna patani ngaliwatan kutub jeung bolong.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Donny yuswa kirang ti lima taun nalika manéhna mimitian diajar di hiji sakola unnamed di Nijkerkerveen. Bari di sakola youngster nu éta disebutkeun minangka nak normal anu tenang sarta henteu isin kawas mates Na.

Ku waktu Donny ieu yuswa opat, bapana Andre ngabawa lalajo kaulinan maén bal di stadion AJAX urang. Donny instan dimekarkeun minat dina olahraga sarta saterusna enrolled di klub lokal Veensche Boys.

Donny Van De Beek - Atikan Latar
Donny Van De Beek éta pisan ngora lamun bapana munggaran ngabawa nonton hiji patandingan maén bal. Kiridit: Instagram.

Recalling poe kahiji Donny urang di tangerang jeung Veensche Boys, bapana Andre kaungkap: "Donny fared excellently ogé salila latihan jeung dijieun maén olahraga prioritas luhur ti sapoe".

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Ieu di Veensche Boys anu ngora jeung ambisius Donny spent sababaraha taun honing kaahlian di bal ogé diajar kumaha cara ngadamel pas cemerlang anu ciri tina gaya na hadir maén.

Teu lila saméméh pintonan nu youngster ditangtukeun urang courted perhatian klub luhur-hiber kaasup AJAX nu ngaku nu lajeng-lami sabelas-taun akademi maranéhna esteemed dina sataun 2008.

Donny Van De Beek - Jalan Ka Inohong Story
Donny van de Beek ngagabung akademi AJAX di 2008. Kiridit: AjaxShowTime.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Bari di sistem nonoman of AJAX, Donny laun acuk ngaliwatan jajaran sarta ngadegkeun dirina minangka salah sahiji pamaén paling ngajangjikeun klub urang, a ngembangkeun nu earned anjeunna a promotion ka tim mimiti AJAX di 2014.

Sanajan Donny dijieunna ngan 6 appearances pikeun AJAX di musim mimitina, manéhna diteundeun ngaronjatkeun tur mimitian ngarekam appearances biasa ti 2016 sataun. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Donny Van De Beek - naékna Inohong
Donny van de Beek geus ngarekam appearances biasa keur AJAX saprak 2016. Kiridit: Youtube.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Donny ieu acan bisa nikah dina waktu tulisan. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta hirup Hubungan kiwari. Pikeun dimimitian ku, Donny henteu dipikanyaho geus dina hubungan naon saméméh anjeunna patepung sobat longtime Na, Marijn van Eijkelenburg.

Donny Van De Beek - Hubungan Kahirupan
Donny van de Beek dina poto dipikacinta up kalawan kabogoh na Marijn. Kiridit: Spelersvrouw.

The lovebirds anu ti kampung halaman sarua jadi romantically napel dina mangsa teens telat maranéhanana sarta geus tetep wae kantos saprak. Samentara éta, Donny boga anak (s) atawa putri (s), anu ngembangkeun éta bisa robah mun anjeunna mawa hubungan na sareng Marijn ka tingkat salajengna.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Donny van de Beek lahir kana kulawarga opat anggota kami mawa Anjeun fakta ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan Rama Donny van de Beek urang: Andre van de Beek nyaeta dad Donny urang. Sanajan Andre éta pernah hiji pamaén bal karir, anjeunna sakaligus dilayanan salaku pamingpin Veensche Boys sarta anjeunna credited pikeun ngawanohkeun putrana Donny kana bal nalika anjeunna umur 4. Bapa supportive dua aya dina hubungan alus jeung Donny sarta boga fungsi minangka palatih pribadi na resmi.

Donny Van De Beek Jeung Rama Andre.
Donny van de Beek dina poto budak leutik kalayan bapana Andre. Kiridit: Veenscheboys.

Ngeunaan ibu Donny van de Beek urang: Gerdina van de Beek nyaeta mom Donny urang. Manehna babagi hubungan alus jeung Dony jeung nyokot delight dina babagi rinci carita budak leutik bal genius 'pikeun dunya. Teu kawas paling ibu pamaén maén bal, Gerdina nyaeta gairah ngeunaan olahraga sarta mantuan diangkat Donny mun jadi pamuter yén manéhna téh kiwari.

Donny Van De Beek Sareng Ibu
Donny van de Beek kalawan indungna Gerdina. Kiridit: Nijkerk.

Ngeunaan duduluran Donny van de Beek urang: Dony boga sadulur tapi lanceukna ngora disebut Rody. kawas Donny, sibling mimitian latihan di Veensche Boys tapi teu mungkas nepi salaku pamuter populér tur heboh kawas Donny. Mangkaning, Rody mangrupakeun salah sahiji fans pangbadagna Donny sarta babagi beungkeut nutup silih ku anjeunna.

Donny Van De Beek Jeung Brother Rody
Donny van de Beek kalayan lanceukna ngora Rody. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan Kulawarga Donny van de Beek urang: Jauh ti saharita saeutik kulawarga Dony urang dipikanyaho ngeunaan akina sipat siga bapa na jeung nini ogé nini maternal Na. Nya kitu, anjeunna acan pikeun nembongkeun nanaon tentang uncles sarta aunts, a ngembangkeun nu mana di sakuliah dewan pikeun cousins ​​Na, nieces na nephews.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naon ngajadikeun Dony Van de Beek keletik? diuk deui sakumaha urang mawa Anjeun makings tina kapribadian na pikeun mantuan Anjeun meunangkeun gambar lengkep anjeunna. Pikeun dimimitian ku, persona Dony urang téh adun of Tret Aries zodiak. Anjeunna modest, energetic sarta weruh kahayang manehna hayang.

Dianggap hiji konservatif deukeut, Donny moderately mangka rinci ngeunaan kahirupan kaasup na hobi pribadi sarta swasta kawas linggih di jacuzzi nu, nongkrong jeung babaturan na maén anak panah. Anjeunna oge boga kapentingan dina fashion, canoeing jeung tinju.

Donny Van De Beek - Fakta Otong
Donny (mimiti ti katuhu) teu sono hiji kasempetan pikeun nongkrong jeung babaturan. Kiridit: Instagram.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Sanajan Donny Van De Beek patut net masih dina review, manéhna ngabogaan nilai pasar 22.50 juta Pon sakumaha dina waktu tulisan. The gelandang urang anu asal kabeungharan luar maén bal téh kanyahoan, hirup hiji gaya hirup-kelas menengah sarta geus bisa hirup kalawan devised nisbah nu nyegah manehna tina belanja luhur earnings kasebut gaji.

Nilai sabenerna tina imahna di Nijkerkerveen téh acan bisa pinuh ascertained bari teu pira ieu dipikawanoh ngeunaan kempelan mobil-Na. Notwithstanding aya euweuh denying kanyataan anjeunna can mampuh ngalayang di jet na rutin embarks on sprees balanja.

Donny Van De Beek - Fakta Kahirupan Persinal
Donny van de Beek mangrupakeun shopper biasa na spends cukup salila kagiatan sapertos. Kiridit: Instagram.

Donny van de Beek Story budak Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Donny van de Beek urang dieu sababaraha fakta untold atanapi Lesser dipikawanoh nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • Saeutik geus dipikawanoh ngeunaan ageman Donny urang. Mangkaning, odds aya dina ni'mat anjeunna keur pangagem hiji.
  • Donny teu tato moal fancy atawa seni awak. Ku kituna, anjeunna boga nanaon jadi dina waktu tulisan.
Donny Van De Beek - Fakta Untold
Donny Van De Beek geus dijaga kulit beresih tina poé budak leutik na saacan tanggal. Kiridit: Instagram.
  • Anjeunna acan bisa nempo nginum, a ngembangkeun nu lends credence mun sobriety Na.

Donny van de Beek budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Donny van de Beek budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu