Thomas Tuchel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Manajer Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "The Professor". Thomas Tuchel budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna téh salah sahiji gerbong Éropa paling kalapa geus mecenghul di tingkat pangluhurna di taun anyar. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Thomas Tuchel urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Thomas Tuchel lahir dina dinten 29th Agustus 1973 ka indungna, Gabriele Tuchel (pembantu rumah tangga) jeung bapana, Rudolf Tuchel (a palatih sepakbola pensiunan) dina Krumbach, Bavaria, Jerman. Di handap ieu poto kolot Thomas Tuchel urang anu nembongan jadi di maranéhna 70 urang.

parents- Thomas Tuchel urang Rudolf na Gabriele Tuchel
parents- Thomas Tuchel urang Rudolf na Gabriele Tuchel. Poto Kredit mun Leparisien.

Pikeun Thomas Tuchel, gaduh indung maén bal-asih dijieun ukur alam keur game bisa instilled di anjeunna. Sateuacan putrana sumping kana manajemén bal, Sir Rudolf Tuchel geus kungsi deal gede pangaweruh dina olahraga.

Naha anjeun terang?… Rudolf Tuchel ieu credited jadi palatih mimiti putrana Thomas jeung salah anu ngawasa tanggung jawab ngajarkeun anjeunna kumaha carana kick bal maénbal. Thomas Tuchel miboga rasa kahijina maén bal di Krumbach Jerman Kulon kampung halaman tatanén Na. Jeung pernyataan dukungan dad na saha éta hiji palatih nonoman bal, Thomas Tuchel wholeheartedly dirangkul putusan pikeun jadi footballer profésional jadi pilihan karir kahijina.

Thomas Tuchel tumuwuh nepi kalawan mindset atikan. Mulang teras, anjeunna dihadiran Krumbach SD. Mémori pangheubeulna pendidikan na ieu kasampak dina album sajak tina sobat sakola-Na, Martin Bosch ti Krumbach.

Thomas Tuchel urang Awal Kahirupan Story
Thomas Tuchel urang Story Kahirupan Awal. Kiridit ka AugsBurger

Waktu éta, saeutik Tuchel ditimbang 28 kilogram na di 1.40 méter dina ukuranana. Numutkeun kana Augsburger-Allgemeine, Thomas Tuchel diasupkeun sababaraha garis dina album sajak dina yuswa salapan.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

cinta Tuchel pikeun soccer ningal anjeunna di 1979 enrolling kana roster sahiji tim nonoman lokal-Na, TSV Krumbach. Maén di tim lokal na mana éta dunungan dad na urang dijieun saeutik Tuchel hiji budak kaeusi.

Thomas Tuchel Awal Taun di TSV 1863 Krumbach
Thomas Tuchel Awal Taun di TSV Krumbach. kiridit ka tsv1863krumbach

Kana gabung bandung, Tuchel ngamimitian karirna salaku gelandang a masih di handapeun pengawasan dad na saha manéhna kavling latihan kalawan.

Pilihan kadua Karir:

Thomas Tuchel kénéh indit ka sakola malah bari anjeunna dicoo bal dina perawatan bapana. Deui dina poé, anu 9 taun heubeul sakali kagungan niat kenging gelar "helikopter nyalametkeun pilot".

Thomas Tuchel urang budak Impian - Pilihan kadua
Thomas Tuchel urang budak Impian - Pilihan kadua. kiridit ka Ausgurger

Néangan pikeun jadi Pilot helikopter salaku pilihan cadangan karir jadi alesan naha Tuchel terus ngulik-Na. Sanajan hiji jadwal maén bal akademi sibuk, Tuchel masih kapanggih waktu maén bal kalapa di Krumbacher SMA mana engké anjeunna dihadiran. kenangan pangalusna na sill tetep dina Triumph muluk meunangna 1987, kompetisi nu lumangsung di Stadion Olimpiade Berlin.

Thomas Tuchel urang Awal Karir Story
Thomas Tuchel Awal Karir Success- ngadeg di balik ka katuhu. kiridit ka Augsburger-Allgemeine.

Nyieun kasuksésan dituluykeun dina karir soccer na nempo Tuchel engké compromising pangajaran di pursuance pinuh ku karirna.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Tuchel nyandak fase hareup dina ngembangkeun karirna dina 1988 sataun, sataun anjeunna kungsi sidang suksés kalayan FC Augsburg akademi. taun mimiti na kalawan klub sakumaha footballer hiji nempo manehna keur dianggap bakat harepanana.

Thomas Tuchel Jalan mun Inohong Story
taun Thomas Tuchel urang perjuangan dina FC Augsburg. kiridit ka T-Online.

Nalika bade di Gets tangguh:

Salaku waktu nuluykeun, hal dimimitian bade goréng pikeun Tuchel. manehna pernah mucunghul keur tim kahiji sarta pintonan inconsistent ngagaduhan anjeunna ningal dinten na keur wilanganana di bandung.

Thomas Tuchel - The taun mimiti nyeri
Thomas Tuchel urang - Nalika bade nu ngagaduhan tangguh. kiridit ka MIS

Wanoh anjeunna tos 19, anu taun kalulusan na sakuduna dituju jeung konversi kana footballer senior, Thomas Tuchel meunang dileupaskeun tina bandung. Ieu musibah Thomas Tuchel jeung kulawargana. sataun anu 1992 nempo Tuchel urang gagal mudahan tina ngagunakeun FC Augsburg salaku springboard karir.

Pindah Dina:

Tekad jeung timer kapercayaan éta watchwords na mangsa waktos nyeri na trauma di release ti buruan. Tuchel kitu, dipindahkeun kana kalawan klub Jerman sejen, Kickers Stuttgarter anu eweh teuing diantisipasi mimiti karir senior-Na.

karir Thomas Tuchel kalawan Stuttgarter Kickers
Thomas Tuchel di Stuttgarter Kickers. kiridit ka ClickPic

Disappointment séjén:

Tuchel urang tetep di Stuttgarter Kickers ieu sakitu legana didominasi kalayan runtuyan pintonan unimpressive. Handap hiji mangsa 1993-94 malah leuwih nguciwakeun, klub nu masihan nepi di manehna jeung mutuskeun rék dipegatkeun anjeunna.

Pindah Dina Deui:

Tuchel deui dipindahkeun kana handap release kadua. Anjeunna dihadiran percobaan sarta deui meunang sorangan ditarima ku klub séjén, SSV Ulm. A senang Tuchel tungtungna nempo dirina recovering ti jaman lila kinerja goréng.

Thomas Tuchel urang Senior Karir Kahirupan
Thomas Tuchel’s Senior Career Life: Credit to FoxSports

Manéhna jadi andalan pikeun klub di na mantra opat taun saméméh tragedi sejen sumping ngahalangan deui.

Nalangsara setback kasar séjén:

Salaku waktu nuluykeun bari maén keur SSV Ulm, Tuchel ngagaduhan niup sejen dina karirna, waktos ieu teu mibanda kinerja na, tapi anu tatu kartilage. struggles Tuchel urang mun meunang dirina kana recovery pinuh éta sakabéh kapiran. henteu mampuh pikeun cageur tina tatu ngarah ka anjeunna forcing karir aktif na ka tungtung kasar dina umur ngora 25. Ieu tersirat yén manéhna spent ukur 5 taun keur Maen Bal profésional.

"A ngimpi lifelong ieu ujug-ujug musna,"

Tuchel sakali wangsit dina wawancara.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Kahirupan Saatos Dream Na Lost:

Thomas Tuchel teu ngijinan tatu pikeun meunang unggal bagian tina anjeunna. Bari asuhan tatu-Na, manéhna mimitian diajar ékonomi jeung maén bal. Antara taun pait tina 1998 mun 2000, Tuchel ogé mimiti nyokot palajaran asah.

Di sambel tina milénium anyar, Tuchel ngarasa ieu waktos nempatkeun sertipikat asah na kana pamakéan. aplikasi pikeun jadi palatih nonoman indit suksés kalayan klub Jerman, VfB Stuttgart.

Salaku guru bal ngan kawas bapana, Thomas mantuan puluhan kids tumuwuh nepi, nyekel posisi palatih nonoman keur lima taun. Naha anjeun terang?… Anjeunna jawab ngembangkeun hareup pamaén tim kahiji, nyaéta mario Gómez jeung Sami Khedira.

Thomas Tuchel naékna Palatihan Atikan Olahraga Inohong
Tuchel urang Hiji-Juniors of VfB Stuttgart - kaasup Sami Khedira (sakaligus luhur, 2nd ti kénca). kiridit ka najongna

Forgiver The:

Dina 2005, guru bal balik ka Augsburg, urut klub na anu sakali threw anjeunna kaluar. Dina nawar ka writeoff nu wrongs, manajemén klub urang mutuskeun sangkan anjeunna maranéhanana tim nonoman ko-ordinator. Sanggeus ngayakeun posisi keur tilu taun, anjeunna engké meunang diangkat jadi manajer tim mimiti klub urang di Augsburg II dimana manehna ari keur sataun saméméh Kinérja na ngagaduhan anjeunna ka Mainz. Di Mainz 05 Tuchel meunang Rheinhessen A-Junior Championship.

Thomas Tuchel naékna Inohong Story kalawan Mainz 05
Thomas Tuchel celebrating nu Rheinhessen A-Junior Championship. kiridit ka najongna

Tangtangan ti sustaining Mainz salaku Bundesliga klub karek-diwanohkeun éta hésé alatan kanyataan yén Tuchel diwariskeun a pakuat sahiji kualitas sub-standar anu unequipped pikeun tingkat pangluhurna maén bal. Leuwih ti kitu, anjeunna dibéré duit kawates méakkeun.

Tuchel nuluykeun nyandak Mainz, klub unequipped na ngéléhkeun Bayern Munchen dina arena Allianz. Anjeunna masihan aranjeunna pangalusna maranéhanana kantos mimiti usum sarta Bundesliga finish kalima, anu pangluhurna di sajarah na.

The BVB Inohong:

kinerja Tuchel urang di Mainz bray panon klub luhur Éropa. Anjeunna dipilih jadi hijina pilihan pikeun ngaganti charismatic Jürgen Klopp. Na akuisisi ku dortmund ieu unanimously dipeunteun salaku luncat karir greatest. Bari di dortmund, Tuchel dipingpin timnya pikeun unggul dina Piala Garman.

Thomas Tuchel Kasuksesan Story kalawan BVB
Thomas Tuchel, a Tien Juara Piala Jerman kalawan Borussia Dortmund

Bari di dortmund, Tuchel ieu credited keur fokus-Na dina ngembangkeun pamuter. The nonoman guruna berbudaya ngagaduhan Ousmane Dembele jeung Christian Pulisic janten béntang aranjeunna geus jadi.

métode Tuchel urang janten hiji adrenaline ditémbak nepi PSG urang dewan Pupuhu Nasser Al-Khelaifi anu dina Méi 2018 dibawa manehna keur ngaganti Unai Emery. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik manajer suksés, aya aya hiji awéwé hébat sakumaha katingal dina baé geulis Sissi anu sakali urut pagawe di hiji imah penerbitan.

Thomas Tuchel urang Wife- Sissi Tuchel
Thomas Tuchel urang Wife- Sissi Tuchel. kiridit ka FabWags.

Duanana Sissi na salakina Thomas Tuchel geus nikah saprak Méi 2009 antukna-Na jeung Mainz 05. Kalawan babarengan, biologi gaduh dua katresna; Emma na Kim anu dilahirkeun sataun eta.

Thomas Tuchel urang Barudak
Barudak Thomas Tuchel urang. Kiridit ka FabWags.

Duanana Sissi na Tuchel boro nyieun appearances umum. Aranjeunna ukur hadir turnamén ténis kawas nu ti Paris-Bercy na ulang pihak ngeunaan footballers nutup kana éta hal.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Personality Thomas Tuchel urang
Ngarti Personality Thomas Tuchel urang. Kiridit ka Instagram na Zimbio

Ngauningaan hirup pribadi Thomas Tuchel urang bakal nulungan anjeun meunang gambar nu leuwih lengkep anjeunna. Numutkeun kana Augsburger laporan, Thomas Tuchel digambarkeun salaku "single-dipikiran"Jalma anu sok mibanda"edges kasar".

Ogé kana kapribadian Na, Thomas Tuchel nyaéta lalaki tina appearances publik dugi na hiji ahli dina meunang dirina langka mangsa libur. Anjeunna shields hirup pribadi na purposefully. Malah na pamajikan jeung kolot ulah ngawawancara atawa nyieun komentar umum.

Tuchel nyaeta batur anu bayaran perhatian ka rinci pangleutikna sarta ngabogaan pendekatan methodical jero pikeun kahirupan nu ensures nu nganggur geus ditinggalkeun pikeun kasempetan.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Ngabogaan sistem rojongan kulawarga kuat ningkatkeun kapercayaan tur olahraga sukses. Ieu naon kulawarga Thomas Tuchel urang geus disadiakeun anjeunna. Ieu kabeh dimimitian ti momen Rudolf Tuchel mantuan putrana pikeun manggihan bakat leuleuy sarta skill.

Kahirupan Thomas Tuchel kulawarga

kolotna Thomas Tuchel urang masih hirup di Krumbach kota Jerman maranéhanana jeung leuwih warga 13,000. Dina éta lingkungan pertanian, kota a ngeusi leuweung, sawah jeung grasslands. kulawarga Tuchel geus mutuskeun pikeun ngukir kaluar hiji Ecological maén bal.

Thomas Tuchel tukang kulawarga tur Akar:

Ieu mungkin nu Rudolf Tuchel kudu geus dipimilik ku trainers bal profésional pisan sababaraha di Krumbach. Ieu ngakibatkeun yen anjeunna bisa mayar ogé antukna sarta meureun dioperasikeun hiji rumah tangga nyaman.

Naha anjeun terang?… Dina Krumbach, aya aya perséntase tinggi padumuk Yahudi ka anu sahiji Bavarian rata. Ku implication, mungkin wae nu Thomas Tuchel nyaeta ti tukang kulawarga Yahudi.

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Otong Thomas Tuchel urang

Katuhu ti nonoman nyeri-Na, Tuchel geus pernah geus jinis jalma anu hirup di gaya hirup lavish nu gampang noticeable ku sakeupeul geulis impressing mobil, swagger, booze, sarta imah hébat.

Sanajan earning rejeki 7 juta dollar ku Borussia Dortmund & Mainz 05, sarta ayeuna boga patut net tina sabudeureun 7 juta Euro, di palatih Jerman-dilahirkeun hirup hiji hirup modest. hirup sosial na muncul bisa ditutup keur dunya luar

Thomas Tuchel budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fact Untold

Keur hiji manajer bal kudu jadi hiji apan manggung tangguh. Tuchel kadang nyanghareup stress tina ngamekarkeun / babysitting dinten modern pamaén ngora. Salaku observasi tina video di handap, antics garis touch nya sumber tawa ka buruan geulis maén bal.

Sks mun Pabbel sarta Kaptén Sandfurz.

kanyataan parios: Heuheu Thomas Tuchel budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu