Francesco Totti budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
3378
Fakta Francesco Totti budak Story Ditambah Untld Biografi

Sedengkeun presents carita pinuh ku mangrupa Katerangan Roma pangalusna dipikawanoh ku nickname nu; "Gladiator". Kami Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan jeung loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna hiji-klub lalaki anu dicoo pikeun Roma sadaya ngaliwatan karirna. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Francesco Totti urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Dimimitian off, Francesco Totti lahir dina dinten 27th September 1976, dina Roma, ibukota Italia.

Francesco ngalahir ka ibu-Na, Fiorella Totti (a pembantu rumah tangga ketat) jeung Rama Lorenzo Totti (urut juru tulis bank). kolotna Totti urang gambar dihandap kalayan saeutik anjeunna téh Italians na tina iman Katolik Roma.

Francesco Totti budak Story- The Fakta Untold

Totti tumuwuh nepi kalayan lanceukna kokolot Riccardo Totti. Duanana anu digedékeun di lingkungan Porta Metronia kota Roma.

Francesco Totti na Brother- Riccardo

Tembok kasinugrahan: Totti bari tumuwuh nepi, hanjakalna, teu dibere nyaho akina sabab anjeunna pupus dina yuswa ngan hiji budak saeutik. Sanajan kitu, granddad na ditinggalkeun kado hébat balik. kado nu ieu keur "Masif Roma Fan". Gianluca Totti diliwatan cinta ka bapana anu lajeng diliwatan ka Riccardo lajeng anjeunna. Katuhu ti budak leutik na, Roma geus di getih sarta jiwa ti Francesco Totti saeutik tur somah na.

Francesco Totti- Roma Getih tina budak leutik

Bari salaku anak, Totti teu meunang ningali loba Roma cocog dina televisi. Ieu alatan kanyataan yén éta cocog teu ditémbongkeun dina 80 urang. Momen happiest of Totti urang kulawarga ieu disaksian nalika tiket Roma nu meuli ku dad-Na. Hal ieu méré dulur kasempetan pikeun nganjang ka Stadio Olimpico.

Francesco Totti Awal Years- Ngadatangan Stadion

Salaku Totti nyimpen eta;

Urang teu meunang nonton loba teuing patandingan di televisi sabab sanajan di Roma maranéhna teu salawasna ditémbongkeun dina '80s. Tapi nalika kuring yuswa tujuh taun, bapa kuring ngagaduhan tiket. Abdi tiasa nutup panon kuring sarta apal rarasaan. Warna, anu chants, anu bom haseup bade pareum. Kuring éta misalna anak meriah tur ngan keur di stadion sabudeureun sakabeh jalma fans séjén Roma cahayana up hal jero kuring.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Malah salaku budak ngora, bal éta leuwih ti saukur cinta maén bal pikeun Totti. Dina témbok pangkeng-Na, Totti tadi poster sarta kliping koran ngeunaan Gianni, urut kaptén Roma urang, sarta mentor. Sagampil kalawan paling prodigies bal, suku Totti di bal ningal anjeunna maén jalan bal kalayan kids heubeul lianna.

Ieu di apartemen kulawargana meungpeuk kaahlian maén bal na meunang perfected. Totti salajengna diasah kaahlian maén bal na turun Liwat Vetulonia, hiji jalan alatan kiduleun coliseums na basilicas Roma urang.

Sapatemon teh: Hiji poé, kulawarga Totti urang éta dina liburan ka kota basisir Torvaianica, kira satengah jam ti sentral Roma. Lorenzo, dad-Na, ningal grup saeutik lads dalapan taun heubeul keur Maen Bal. Anjeunna nuluykeun nanya aranjeunna upami putrana bisa gabung di buruan.

"Anjeunna teuing leutik,"

ceuk maranehna, maksa nu Totti saeutik anu yuswa opat taun bisa meunang dirina menyakiti.

Naon ngamotivasi Francesco Totti mun Game

Sanggeus loba Cipanas ti Lorenzo, anu budak sapuk yén Totti muterkeun sareng maranehna. Saeutik Totti kana ngagem kolor beureum sarta kaos bodas jeung No: 4 on deui nu tinggaleun sagala pamaén dina widang ngabéwarakeun sanggeus mintonkeun dazzling Na. Kalawan saeutik atawa teu lalawanan tina kolotna, tuluy manéhna honing kaahlian di olahraga.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Ringkesan karir

Salaku budak hiji gaduh interest staunch dina maén bal, Francesco Totti, dina yuswa dalapan kedah kolotna enroll anjeunna dina roster sahiji klub nonoman lokal, Fortitudo Luditor, ayana di Roma. Sanggeus maén aya pikeun sataun hiji, bapa Totti di 1984 ngagagas a mindahkeun keur putra maranéhna pikeun Smit Trastevere dimana anjeunna dicoo pikeun sejen dua musim.

Meta Francesco Totti budak Story- Karir di Smit Trastevere

Rising luhureun jajaran nonoman klub urang, Totti janten noticeable ku greats, sanajan pahlawan budak leutik na, Giannini. Ermenegildo Giannini, Kangjeng Giuseppe Giannini hébat éta dina waktu éta jawab sektor nonoman Roma. Anjeunna ngalaman kungsi geus ngadéngé hiji blond tangtu, budak ceking jeung pisan skillful, jadi anjeunna mutuskeun pikeun didatangan timnya jeung lalajo anjeunna maén.

Francesco Totti Pemuda Karir Story

Dina ahir hiji patandingan anjeunna ngalaman diawaskeun, Ermenegildo Giannini ditilik Totti sarta ngadawuh:

"Anjeun ngingetkeun kuring ngeunaan anak kuring, anjeun bakal jawara kawas anjeunna".

Saatos saran ti Ermenegildo, Totti mutuskeun pindah ka Lodigiani, sejen klub nonoman Roma di 1986. kaahlian sarta bakat, kitu ogé pangabisana pikeun nanganan kaayaan, ningal manehna jadi perhatian pramuka ti klub luhur sakuliah Italia.

Big panolakan: Dina taun 1989, nalika Totti éta 13, aya sumping a sambel dina panto apartemen kulawargana di Roma. indung Totti urang, Fiorella, indit ka ngajawab. The jalma dina sisi séjén panto anu sakuduna dituju keur ngartikeun karir sepak bola na. Nalika Fiorella dibuka panto, grup lalaki maké beureum sarta hideung (ngalambangkeun AC Milan) diwanohkeun diri salaku direksi maén bal. Aranjeunna miharep Totti datang muter pikeun tim maranéhanana di ongkos nanaon. Numutkeun Totti;

indung kuring threw nepi leungeun dirina sanggeus dédéngéan pamadegan lalaki. Kumaha saur anjeun manéhna ceuk kana gentlemen? Nalika anjeun hiji nak di Roma, aya ukur dua pilihan mungkin: Anjeun boh beureum atawa biru. AS Roma atawa Lazio. Tapi kulawarga urang, aya ngan hiji pilihan mungkin di getih na jiwa urang. Éta Roma.

Leungit, kantun sejen sumping nalika klub nonoman mana Totti dicoo kapaksa mimitina sapuk pikeun ngajual manehna ka tim nonoman of Lazio, masih lokasina di Roma. Untungna, Roma disebut dina eta waktos anu sareng. Totti katampa Roma, tungtungna janten Giuseppe Giannini miheulaan na ari di bandung keur 24 taun salajengna. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

The Short Love Story: Ilary teu mere Totti loba kasempetan pikeun nyaho nya jeung anjeunna kapanggih hiji cara pikeun meunangkeun perhatian gadis urang.

Totti dijieun yakin anjeunna ngoleksi gol dina derby Roma Vs Lazio. Saatos nyetak, anjeunna lumpat tepi pitch ka showcase baju "6 unik!" nu Ilary oge kagungan dina dirina. Ku implication, eta hartina "Anjeun unik".

Kumaha Francesco Totti patepung Ilary Blasi

Ieu dilakukeun ragrag Llary geulis asih sarta tungtungna katampa kana titimangsa anjeunna.

Totti nyaeta dinten happily nikah ka pamajikanana, Llary Blasi saha urut host acara TV. Ilary Blasi mangrupakeun urut showgirl anu geus mangrupa ko-host tina hit acara Italia 1 urang Le Iene saprak 2007. pasangan disilihtukeurkeun vows kakawinan dina 19th Juni, 2005 di Basilica tina Santa Maria di Aracoeli.

Francesco Totti Kawinan Poto

pernikahan maranéhanana ieu ditayangkan dina televisi jeung proceeds keur disumbangkeun amal. Salaku dina waktu tulisan, rugbi maranéhanana nyaéta rahayu kalayan tilu barudak. Totti urang anak kahiji Cristian lahir dina 6th tina 2005 Nopémber. Cristian nyaéta anu ngabalukarkeun hajatan ramo-nyusu Totti urang nu sumping saeutik sanggeus anjeunna dilahirkeun.

Fakta ngeunaan Francesco Totti Barudak

Duanana pencinta gaduh putri kahiji maranéhanana Chanel, dilahirkeun dina 13th Mei, 2007. anak katilu maranéhanana, Isabel lahir dina 10th Maret, 2016.

Totti sarta kulawarga on Pakansi

Naha anjeun terang??... Mun rék manggihan Totti & kulawarga dina pakansi, mangka anjeun kudu indit ka Sabaudia, ayana di propinsi Latina, 100 km ti Roma. Geus ilahar pikeun manggihan manehna ngojay atawa ngan catching aliran saeutik on pantai.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Saméméhna Hubungan Kahirupan

Dugi nyungsi awéwé hirupna, Francesco ieu geus mibanda sababaraha model. Dina 1992, di 15 umur, Totti miboga cinta kahijina. Manéhna mimitian bobogohan Marzia Silvestri, pamaén voli.

Francesco Totti Mimiti Love- Hubungan jeung Marzia Silvestri

Dina hiji wawancara jeung Corriere della éra di 1996, Totti sakali ngomong;

"Kuring sarta Marzia bakal nikah di '98, di ahir kontrak kuring jeung Roma. Simkuring geus babarengan pikeun 4 taun sarta kawinan bakal hiji kasempetan pikeun ninggalkeun imah. Di momen, abdi teu hoyong ninggalkeun kulawarga abdi. babaturan kuring ngarobah girlfriends maranéhna ku sabab geus leuwih Chances papanggih jalma anyar. Pikeun kuring éta béda, lajeng Abdi cinta, naha kuring kudu ngarobah? Jeung nya abdi hoyong ngawangun hiji kulawarga. "

The cutatan di luhur éta ngan blab minangka hubungan maranéhanana lekasan dina bulan Juni taun di handap. Dugi nyungsi Llary Blasi di 2002, anu awéwé hirupna, Francesco tanggal handap model geulis nyaéta; Manuela Arcuri (2001), Maria Mazza (2000 - 2003) jeung Flavia Vento (2005).

Francesco Totti Kapungkur hubungan

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Keur satia ka Roma

Francesco Totti Story Untold ngeunaan kasatiaan

Totti ngurusan kasatiaan ka Roma sanajan meunang kamajuan tina klub badag, kaasup Real Madrid, datang ka maén keur maranehna. Diomongkeun di belanja sakabeh hirupna di Roma, anjeunna sakali ngomong;

"Jalma nanya ka kuring, naha méakkeun sakabeh hirup anjeun di Roma?

Roma mangrupakeun kulawarga kuring, babaturan kuring, jelema anu Abdi bogoh. Roma mangrupakeun laut, gunung, nu monumen. Roma, tangtosna, nyaeta bangsa Romawi. Roma teh konéng sarta beureum. Roma, mun abdi, nya dunya. klub ieu, kota ieu, geus hirup abdi. "

Francesco Totti Loyalty- The Untold Storycinta Totti pikeun Roma, kitu ogé Roma, geus katempo manehna nyieun beungkeut nu geus leuwih ti maén bal jeung sakumaha misalna keur sohor minangka pahlawan nasional ku artworks sarta kuadrat dedicated ka anjeunna. Anjeunna arguably nu Italia sarta Roma pamuter paling dipikacinta antarana fans alatan warisan na salaku "hiji klub lalaki".

Di pangsiun-Na, dunya mutuskeun mayar upeti ka kaos maranéhanana 10 tur kaptén Romanista. Urang nampilkeun ka anjeun ucapan pamitan emosi pinuh Totti urang. Lalajo di handap;

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=bzDR0DQjG04 ″ /]

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- The Nicknames

Totti ngagaduhan lolobana nicknames ti fans na anu dipuja gaya na maén ogé na prowess bal maén.

  • nickname nu Il Gladiatore (The Gladiator) Sumping kusabab resilience sarta sumanget tarung. Ieu kasampak dina tattoo na gambar di handap ieu.

Naha Francesco Totti ieu nicknamed Gladiator

Ngabogaan Gladiator on panangan na teh tattoo mimiti Francesco. tattoo Ieu sumping salaku hasil tina hiji alungan manéhna jeung balad na Claudio Amendola. Aranjeunna duanana sapuk yén nalika Roma meunang Scudetto, maranéhanana bakal tato a gladiator di panangan katuhu maranéhanana. poé sanggeus meunangna, dua indit ka studio sahiji Gabriele Donnini, artis tattoo kawentar di kota urang. Di handap ieu hiji poto Totti ngaropéa tato kahijina.

Kumaha Francesco Totti Gladiator tato Datang Ngeunaan

  • Totti ieu dianggap "undisputed Raja Roma". Ieu exemplified dina poto di handap ieu.

Francesco Totti disebut -The Undisputed Raja Roma

  • nickname sejen Er Bimbo de oro (The Golden Boy) Ieu anu dibikeun ka manehna ku sabab anjeunna teh olahragawan paling hargana di Roma.
  • Totti ngagaduhan nickname nu 'er Pupone' (Dina tarjamah bebas hartina Bebezão). Ngaran ieu datang ti poé-Na ngora lamun Totti éta laér leuwih leutik batan teammates. Ngaran dina hartosna Inggris "badag Baby"

Francesco Totti- Sakali dianggap pangleutikna diantara teammates na

  • Tungtungna, on nicknames, Totti éta called- Il Capitano (nu Kaptén) Ku fans na for kabawa pamingpin klub pikeun taun.

Fakta Francesco Totti Captaincy

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Francesco Totti Mum- The Untold Story

Langkung Ngeunaan Totti urang kulawarga: Anjeunna biasana nyaéta panggero mum na "mamma mia ". Dina ngajéntrékeun mum na, Totti sakali ngomong;

My indung éta boss. Manehna masih aya boss. Jeung manehna ieu rada napel budak nya, hayu urang nyebutkeun. Kawas naon indung Italia, manéhna saeutik overprotective. Manehna teu hayang kuring ninggalkeun imah for sieun hal bisa kajadian.

indung Totti urang diajarkeun geus diajarkeun putra nya hal. Anu imahna téh hal pangpentingna dina kahirupan. Mulang teras, Fiorella Totti éta hiji anu drove putra nya prakna. Luar grounds, manéhna kukituna ngadagoan manehna. Manehna bisa ngadagoan dua, tilu, sakapeung opat jam bari Totti bakal neangan dilatih. Fiorella bakal antosan di hujan, di tiis, éta henteu masalah.

lanceukna: Naha anjeun terang ?? .. tekenan ieu sakaligus dina Riccardo nalika diomongkeun ngeunaan maén bal di kulawarga Totti. adi badag Riccardo, putra pangkolotna, sarta Totti urang sakali dicoo sakumaha sock a.

Bapana maranéhanana, Enzo, pernah mayar teuing perhatian ka Francesco saeutik saha genep taun ngora ti lanceukna. Riccardo sumping ka maénkeun dina kategori dasar Roma tapi ieu eclipsed ku lanceukna saeutik-Na, Francesco. Dinten, anjeunna ayeuna samet ASD Totti sakola soccer milik Francesco lanceukna saeutik-Na.

Francesco Totti budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Pribadi Fakta / Karir

  • Nalika Totti meunang Football kasinugrahan Mimiti na: Dina Roma, salila taun mimiti Totti urang. Aya salawasna tradisi husus dina 5 na 6th Januari.

Francesco Totti Mimiti Ball Gift- The Untold Story

Hiji nona heubeul ngaranna Befana (pérsi diadaptasi tina Santa) pas dina sakabéh imah jeung daun permen na presents séjén pikeun barudak anu behaved ogé atanapi potongan areng pikeun maranéhanana anu behaved parah. Dina heubeul 3 taun, saeutik Totti meunang kado Befana kahijina: bal maénbal. Anjeunna angon jeung nya unggal peuting.

  • Kanggo sabagéan ageung kids, ieu téh kumaha asa kawas ningali jeung nahan Totti pikeun kahiji kalina.

  • markisa Totti pikeun manisan jeung és krim sarta cinta husus pikeun puppies Labrador. Anjeunna boga anjing 6 sakumaha dina waktu tulisan. Francesco sakali mutuskeun pikeun nyumbang dua anjing na ka sakola nyalametkeun maranehna bisa dilatih dina kumaha carana mantuan jalma masakat di laut.

Fakta ngeunaan Francesco Totti urang Dog- The Untold Story

anjing na Ariel sakali disimpen dua jalma, hiji awéwé ti 60 taun sarta gadis of 8 taun, di pantai of Sant'Agostino.

  • Hiji AS Roma Fan ayeuna honors Footballer Francesco Totti ku tato masif. Tingali kahandap!!

    pikeun Totti: Jurus Éta mun anjeun sadar maneh bakal dina awak bodo urang salamina !!

Kipas tato Francesco Totti

  • Tim impian tina Francesco Totti nyaéta saperti kieu: Buffon, Maicon, Candela, Samuel, de Rossi, Xavi, Iniesta, Totti, Cristiano Ronaldo, Messi jeung Ibrahimovic. Narikna, Totti teu milih hiji palatih pikeun nutup daftar. Totti ngemutan Gianluigi Buffon salaku salah sahiji babaturan nyata sababaraha anjeunna geus dimaénkeun di maén bal. Dua patepung dina mangsa maranéhanana kali handapeun-15.

para sahabatna lianna kalayan saha anjeunna mertahankeun kontak sering aya Alessandro Nesta, Vincent Candela, Cristian Panucci, Vincenzo Montella, Gennaro Gattuso jeung Alessandro Del Piero saha anjeunna séntral dipilampah kalawan aturanana sanajan sihungan heubeul maranéhanana dina pitch nu.

  • Dina 2004, Totti ieu ngaranna dina 100 FIFA, daptar pamaén hirup greatest di dunya, dipilih ku Pelé, salaku bagian tina celebrations centenary FIFA urang.
  • Totti sakumaha dina waktu tulisan, nyepeng catetan salaku goalscorer pangkolotna di sajarah Liga Champions League, yuswa 38 taun sarta poé 59.

kanyataan parios: Heuheu Francesco Totti budak Story kami Sarta Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, Simkuring narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

1 comment

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu