Anderson Talisca budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1922
Anderson Talisca budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna katelah Talisca. Anderson Talisca budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan nya ku shooting sarta kaahlian pagawean. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Anderson Talisca urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

dimimitian kaluar, Anderson Souza Conceicao lahir dina dinten 1st of 1994 Pébruari di Feira de Santana di Bahía, Brazil. Anjeunna ngalahir ka indungna Ivone da Silva jeung ka bapana Augusto Carlos.

Anderson Talisca Kolot Augusto na Ivone

Tumuwuh nepi di Feira de Santana, ngora Talisca kungsi mimiti tangguh pikeun hirup owing mun separation kolotna 'lamun anjeunna ukur yuswa lima. Hasilna, dina prodigy bal tumuwuh nepi kalawan na unggal kolotna di titik béda dina jangka waktu.

Poto Anderson Talisca budak

Mimitina éta kalawan bapana, Augusto anu mondok kalawan dugi anjeunna tos 11. Talisca salajengna cicing jeung nini na tungtungna ku indungna, Ivone. The Brazillian bakal taun engké ngajelaskeun periode salaku waktu paling hese hirupna kalayan méré wawasan ngeunaan kumaha anjeunna fared.

"Kuring cicing nepi ka umur 11 di Feira, kalawan bapa jeung nini sipat siga bapa abdi (Ana)," Ti 11 mun 13 taun heubeul, abdi cicing jeung indung kuring dina tegalan (tina Sao Jose) deukeut Feira de Santana. kaayaan éta pisan goréng, indung kuring teu bisa mampuh kaayaan hirup alus, sakumaha hasilna, kuring cicing jeung tipung, roti jeung jus, abdi éta bener lapar ".

Recalled Talisca.

Dina spite percobaan sarta kasusah tina momen, Talisca dilaksanakeun dina ka gairah nya budak leutik keur Maen Bal, dimimitian dina Rojongan Yayasan nu Feira de Santana Anak (FAMFS), dimana anjeunna dipikawanoh jeung nickname "Doda".

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Ke eureun heula di karir Talisca urang ngawangun nepi di bal éta stint na di Astro Komunitas Olahraga Association, pusat latihan di partnership kalawan Rojongan Yayasan nu Feira de Santana Anak.

Ieu di puseur nu Talisca urang nempatkeun up pintonan impressive. Hasilna, manéhna di 2007 dina yuswa 13, diondang pikeun ngalatih di Vasco da Gama ku Álvaro Miranda, putra klub urang Presiden-milih wanoh, Eurico Miranda. Warsih saterusna, Álvaro bakal ngelingan kaayaan nu dipingpin anjeunna keur tender hiji uleman ka Talisca dina ragam handap.

"Kuring patepung Talisca salila hiji turnamen cangkir di Bahía. Kuring nempo manehna maen bal dina widang na ieu impressed kalawan gaya na. Kuring meunang deukeut ka anjeunna sarta nanya ka manéhna ti ngaranna, umur sarta lamun manéhna hayang ngalatih di Vasco. Talisca Cenah enya. Ngeunaan dua, tilu bulan ka hareup, deukeut tungtung taun, anjeunna mucunghul siap di Sao Januario. Kuring ieu kaget di zeal-Na pikeun olahraga. "

Sanajan kitu, Talisca urang tetep di Vasco éta pondok-cicing owing kanyataan yén anjeunna ditolak tempat di klub Rio de Janeiro. commenting on ngembangkeun éta Álvaro catetan anu:

"Nuturkeun miang bapa urang ti kapersidenan nu, manajer anyar ngambil alih urusan klub jeung urang réngsé nepi kaleungitan Talisca. Sarerea disebut anjeunna banci. "

Dina lampu sarua Newton Motta, hiji urut direktur kalawan klub nu tatan yén prodigy bal ieu diliwatan leuwih owing kanyataan yén aya aya spasi pikeun nampung anjeunna.

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Pindah kana ti tampikan, hiji Talisca unstoppable ieu katampa di klub relatif leutik dina Salvador katelah Esporte Clube Bahía. Bari di Bahía nu youngster lanky jangkung wanoh acuk ngaliwatan jajaran akademi jeung lulus dina 2013.

Meta Anderson Talisca Karir

Talisca ieu salajengna drafted kana pakuat senior Bahía urang mana anjeunna dijadikeun perdana profésional ngalawan Korinta dina 7th Juli 2013 jeung ngoleksi gawang kahijina dina cocok hareup ngalawan São Paulo.

Anderson Talisca di Esporte Clube Bahía

Sanajan Talisca ieu utamana salaku diganti dina musim kahijina, manéhna ogé ka pangadilan perhatian ku nulungan samping na meunang Bahía Propinsi Championship, a ngembangkeun nu dijieun pramuka impressed ti Benfica move dina gancang mun asup youngster nu.

Pindah kana kana Benfica, Talisca diganjar kapentingan klub di anjeunna ku nyetak gol unggul keur samping na mangsa 2014-15 ogé 2015-2016 usum. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Anderson Talisca - naékna Inohong

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Talisca geus ngarasakeun hubungan kakawinan jeung pamajikanana katelah Anna Paula Ramos.

Talisca jeung Anna keur bobogohan Sajarah

The pasangan anu di 2014 cicing di Portugal salaku lovebirds, aya kalana lasut silih iraha Talisca indit kémping di Algarve, ninggalkeun heartthrob di Lisbon.

Talisca na Anna Kawin Hubungan Kahirupan

Éta kitu, nyieun kaputusan tetep nutup salawasna ku lalaki nikah dina 6th Juni 2015 salila upacara lumangsung di Bahía, Brazil.

Kumaha Anderson Talisca patepung jeung Kawin Anna Paula Ramos

Hubungan maranéhanana dikaruniai dua budak, hiji putri, Maria Laura (dilahirkeun Agustus 2016) jeung putra, Samuel Davi (Lahir Pébruari 2018).

Talisca Jeung Pamajikan Anna & Barudak Maria Laura jeung Samuel Davi

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Nicknames

Loba geus datang ka hal nu genius bal salaku "Talisca" tanpa nyaho yén nami sabenerna hiji nick kaasih dibikeun ka manehna ku fans, teammates na admirers mangsa nya tetep maling Esporte Clube Bahía. Talisca nu geus dibaca jadi "Talişka" ditarjamahkeun jadi 'Beanpole', hiji rujukan ka jangkung, pigura langsing Brazillian.

Anderson Talisca The Bean Kutub

Ditambahkeun kana disebut tadi, Talisca ieu nicknamed "Yaya Talisca" mangsa nya tetep maling Benfica di hormat ka siga na mun Ivorian Yaya Touré.

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Ngabandingkeun kalayan Rivaldo

Talisca geus lembur dibandingkeun jeung Brazillian Katerangan Rivaldo. Loba yakin yén Talisca dubbed "The New Rivaldo" biasa kamiripan jeung legenda di wewengkon mana teu saurang ogé bisa ngajelaskeun lian ti manajer Benfica Jorge Yesus. Numutkeun Jorge:

"Ciri fisik jeung teknis Talisca urang pisan sarupa Rivaldo. Éta pisan sababna naha urang asup anjeunna. Lamun kuring nempo budak ka, Teu sangka geuwat of Rivaldo ".

Di handap ieu hiji video panyorot kamiripan antara duanana pamaén abilities.

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Disrespected Ku Benfica

Sanajan Talisca ieu dipikacinta di Benfica, anjeunna ninggalkeun bandung on Sarat goréng leuwih dugaan non mayar gaji nalika anjeunna paling diperlukeun éta.

"Kuring ieu disrespected di Benfica. everybody genep poe sanggeus putri abdi lahir geus dibayar sajaba ti kuring ".

Catetan Talisca.

Corroborating klaim, wawakil Talisca Nuno Oliveira salajengna ngécéskeun yén:

"Nalika putri ngalahir, Benfica teu mayar anjeunna, anjeunna béak duit na diperlukeun bantuan babaturan. Anjeunna mangrupa-22-taun heubeul, ngayakeun anjeunna atawa pamajikanana hayang ninggalkeun Portugal. Tembok sampurna loyog, putri nu lahir di dieu. Anjeunna teu duitan, manéhna deui prihatin kalayan karaharjaan kulawarga. Jalma mikir yén hiji pamaén bal mah béda ti worker sejen. Naon kajadian lamun eta éta ahir bulan jeung perusahaan teu mayar anjeun? Kuring yakin anjeun oge bakal boga kasusah, teu ?. "

Hiji Talisca infuriated wungkul hayu balik ti grudge na dina bulan Séptember 2016 ku nyetak ngalawan Benfica pikeun Beşiktaş (klub anjeunna loaned ku Benfica). A Talisca joyous tur wareg basked di pamales kanyeri na ku celebrating gawang na nu dicegah meunangna Benfica urang leuwih Beşiktaş di Liga Champions UEFA dina 13th September 2016.

Talisca Celeberates Goal Ngalawan Benfica

Ieu dilakukeun urut teammates Talisca urang hate manehna tur ditanya fans Benfica mun hujan nyiksa ras dina kaca Instagram pamajikanana urang.

Anderson Talisca budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Kahirupan pribadi

Talisca mangrupa pamuter ambisius anu mikanyaah Allah na kulawarga jadi dibuktikeun dina nyanghareupan Yesus Kristus tattooed on leungeun kénca sarta beungeut pamajikanana urang dina pigeulang Na. Luhureun sadaya, anjeunna mikanyaah mere deui nyaeta renowned pikeun méré $ 850 sarébu ti fee Signing Benfica pikeun Astro Association Olahraga Komunitas mana Anjeunna nyandak léngkah utama kahijina dina maén bal.

Anderson Talisca Fakta Personal Kahirupan

Dina sisi flip tina kapribadian Na, Talisca bisa jadi kadang emosional tur uncompromising. Mangkaning, anjeunna nyaéta saurang pamaén tim hébat anu pangalusna nyaéta acan datang.

kanyataan parios: Heuheu Anderson Talisca budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu