Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo Ditambah Fakta Biografi Untold

0
466
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka BarcaForum sareng TheMadridIsta
Kisah Kanak-kanak Takefusa Kubo Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka BarcaForum sareng TheMadridIsta

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "The Messi Jepang"Carita Takefusa Kubo Childhood Urang Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biantara nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Takefusa Kobo Budak Budak- Analisis Ka Tanggal
Takefusa Kobo Budak Budak- Analisis Ka Tanggal. Kiridit ka Kipas Real Real Madrid

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-hirupna, kasang tukang kulawarga, kahirupan hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup sareng sajabana.

Leres, sadayana terang anjeunna kaberkahan kalayan suku kénca anu écés, kadali deukeut anu hébat sareng hiji mata pikeun tujuan, alesan naha anjeunna disebat 'dina Jepang Jepang'. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap biografi Takefusa Kubo anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Takefusa Kubo lahir dina dinten 4 kaping Juni, 4 Juni 2001 ka sepuhna; Bapana Takefumi Kubo sareng indung di kota industri Kawasaki, Jepang.

Takefusa Kubo sareng Bapa na
Takefusa Kubo sareng Bapa na. Kiridit ka WorldSportsHolic

Takefusa Kobo ditembokkeun ti latar kulawarga kelas tengah. Kulawarga gaduh asal usulna ti Kawasaki, kota Jepang anu kawéntar baseball, atlit lapangan, soccer, fasilitas indoor, balap kuda sareng balap kuda.

Asal Kulawarga Takefusa Kobo
Asal Kulawarga Takefusa Kobo

Laporan ti domain umum nunjukkeun yén Takefusa Galuh janten hiji-hijina murangkalih ka kolotna, teu gaduh adi (s) atanapi lanceuk.

Ngembangkeun tempat bapa anu dipikacinta olahraga sareng tinggal di kota soccer-gélo nyiptakeun kacenderungan alami pikeun anjeunna murag asih anu geulis. Mimiti, anjeunna ningali dirina dibéré alamiah sareng kamampuan kontrol kapal pesiar dina bal.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Sanaos gaduh seueur kulawarga ngangkat barudak kalayan pandangan gaduh pendidikan & milarian padamelan olahraga di Jepang, kolotna Takefusa Kobo negeskeun putra teu bakal kompromi atikan maén bal nya.

Dina yuswa tujuh taun, Takefusa Kubo mimiti maén bal pikeun FC Persimmon, akademi lokal anu didasarkeun di kota asal Kawasaki.
Pagelaran na ningal anjeunna diwajibkeun anu luhur ku akademi sanésna di daérah, nyababkeun lampah ka Tokyo Verdi dina 2008 sareng Kawasaki Frontale di 2010. Dina waktos ayeuna, anjeunna mimiti ngalamun maén akademi bal Éropa.

Balik harita, guruna di akadémian terang Takefusa Kobo dituju kanggo hal-hal anu hébat sabab ningali aranjeunna ngaleungitkeun kaahlianna sapertos teu aya tukang maén bal sanés. Sahingga nalika anjeunna ngadamel panggero pikeun ngadangu percobaan sareng klub Jepang luhur anu aya hubungan sareng FC Barcelona, ​​kareueus aranjeunna henteu terang.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Hirup Karir Awal di Éropa

Gagasan Takefusa pikeun pertandingan kasebut ningali anjeunna ngalangkungan percobaan akademi sareng ngiringan tim waralaba sepak bola sepak Jepang FC di Jepang. Anjeunna ngajaga gaya permaénan anjeunna salaku pamuter anu tiasa mindahkeun lawan anu saé sapertos aranjeunna henteu kantos aya.

Dina Agustus 2009, Takefusa Kobo dileler MVP kanggo kompetisi dimana anjeunna milu umur dalapan yuswa.

Takefusa Kubo- Taun Karir Awal sareng Akademi Franchise FC Barcelona
Takefusa Kubo- Taun Karir Awal sareng Akademi Franchise FC Barcelona

Anjeunna henteu lirén waé di dinya. Bieu sataun sakali, dina April 2010, anjeunna ogé dipilih dina merit salaku anggota tim FC Barcelona pikeun ilubiung dina Piala Soraxo Éropa Rusas anu diayakeun di Bélgia.

Naha anjeun terang? Takefusa Kobo dileler MVP anu sanés dina turnamén ieu sanaos timnya katilu. Seueur anu ningal ieu mangrupikeun tanda anu nandakeun anjeunna bakal tebih.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Akademi Pamuda FC anu misuwur, La Masia sadar kana prestasi di Jepang. Dina bulan Agustus 2011, akademi diajak anjeunna ka Éropa pikeun uji coba anu anjeunna uji percobaan kana ngalayang warna. Saatos nampi, aranjeunna tiasa ngawitan Barca Alevin C (U11).

Naha anjeun terang?… Dina usum kahijina (2012-13), Takefusa mangrupikeun gawang paling luhur dina liga SMP sareng tujuan 74 ngan ukur 30 kaulinan (XNUMX-XNUMX)o enya, anjeun leres!). Pilarian di handap sapotong buktina tina pagelaran di mana anjeunna nimbled ngaliwatan sababaraha lawan. Kiridit ka AirFutbol.

Saatos ningali pidio, Kami yakin anjeun parantos satuju yén gampang ningali naha Takefusa Kobo parantos digentos 'dina Jepang Jepang'. Tempatkeun koméntar saatos maca tulisan ieu pikeun nyarioskeun ka kami pikir anjeun.

Dina usum 2014-15, Takefusa Kobo diwanohkeun ka Barca Infantil A (U14). Dina waktos ayeuna, nya nyetir sareng tekad janten aset anu pangpentingna. Gaya maén Takefusa mangrupikeun keanggunan tina Rolls Royce anu dicampur sareng mesin Mustang. Sadayana ningal anjeunna ngagaduhan anu Lionel Messi atribut ngajadikeun bal caket atanapi dipasang ka sukuna. Hiji hal anu dipikacinta Takefusa Kobo nyaéta ngajantenkeun pamaén anu langkung ageung sareng ageung ti anjeunna.

Takefusa Kubo- Jalan pikeun Inohong Rame
Takefusa Kubo- Jalan pikeun Inohong Rame. Kiridit ka AquaVista

Kuciwa:

Dina hudang taun 2015, Barcelona sumping dina mikroskop tina FIFA saatos ngerjakeun peraturan nalika daptar pamaén ka tim nonoman séwang-séwangan.

Pikeun Takefusa, jalan ka tim anu munggaran nyandak pulas dramatis anu nyeri nalika akademi FC Barcelona dibéré larangan transfer FIFA keur naon anu disebatkeun transfer irregularities. Klubna dilarang tina nandatanganan Takafusa Kobo ku kituna masihan tatanan resmi pikeun Barca supaya anjeunna ngiringan kaluar ti klub.

Mimitina, Kubo nyéépkeun ahir bulan sasih waktos di Spanyol henteu maén bal anu ngabalukarkeun anjeunna ngadangukeun depresi. Kusabab cekap ieu, anjeunna mutuskeun pikeun ninggalkeun klub kéngingkeun deui ka pribumi Jepang. Nalika di Jepang, Kobo ngagaduhan nonoman ngamimitian ku tim Pemuda Tokyo Tokyo.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Takefusa Kobo bahkan di Jepang masih ditetepkeun pikeun mindahkeun profil anu luhur deui ka Éropa, dina waktos ayeuna, teu kungsi bareng FC Barcelona anu kuciwa anjeunna. Nalika di FC Toyko, bakat produsén ngagaduhan pangkat ka skuad senior klub, waktos anu reueus pikeun sepuhna.

Takefusa Kobo Kangkung ka Inohong Inohong di FC Tokyo
Takefusa Kobo Kangkung ka Inohong Inohong di FC Tokyo

Nalika aya di liga Jepang maén bal senior, Takefusa mimiti ngiringan rékaman. Naha anjeun terang?… Anjeunna janten Player bungsu sareng gawang bungsu dina Sejarah J-League. Pencét ieu nandaan datangna dina panggung profésional maén bal klub.

Perjalanan Luncat ka Éropa:

Prestasi Takefusa Kobo ningal anjeunna sumping di radar Manchester City, Bayern Munich sareng Paris Saint-Germain anu hoyong anjeunna berkat tapak kénca kénca na, kontrol deukeut anu luar biasa sareng hiji mata pikeun tujuan. Mimitina, sasarap dilaporkeun dilaksanakeun di tempat pikeun anjeunna aman pikeun balik deui ka FC Barçelona anu dina waktos éta mimiti ngalamun dina dampal tangan na.

Naha anjeun terang?… Takefusa parantos nampik uih deui ka FC Barcelona ku milih pamiluanana saingan, Real Madrid. Pikeun ngagosok uyah kana tatu, Takafusa Kobo ngarugikeun Real Madrid ngan £ 1.78m kanggo ngadaptarkeun anjeunna ti FC Tokyo.

Takefusa ngahijikeun ka Real Madrid
Takefusa ngahijikeun ka Real Madrid

Takefusa Kobo sakumaha dina waktos nyerat parantos sayogi ngabuktikeun ka dunya yén anjeunna mangrupikeun janji anu saé pikeun generasi bal-balan Jepang saatos legenda nagara Hidetoshi Nakata. Ayeuna sésana, sakumaha anu dikucapkeunana, ayeuna mah jujutan.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna janten Kinérja sareng ngahijikeun Real Madrid, seueur fans anu nampi patarosan; Saha Kabogoh Takefusa Kobo atanapi WAG?.

Saha Kabogoh Takefusa Kobos
Saha Kabogoh Takefusa Kobo? - Kredit ka pasar mindahkeun

Sapertos dina waktos nyerat, kamungkinan cinta disumputkeun ti Takefusa mangrupikeun hiji anu ngaleungitkeun kaasihanana ku masarakat ngan saukur kusabab cinta hirupna pribadi sareng kamungkinan drama bebas. Éta tétéla Takefusa langkung milih fokus dina karirna sareng parantos naroskeun pikeun nyingkahan sorotan dina kahirupan pribadi. Kanyataan ieu ngajadikeun hésé pikeun blogger pikeun terang Takefusa Kobo cinta kahirupan sareng sajarah dating.

Nanging, kusabab umur ngora na anu kaja ku klub anu panggedéna di dunya anu teu pasih ka barudak ngora anu henteu tiasa ngémutan, mungkin yén Takefusa tiasa janten sepuh sareng moal aya hubunganana sareng saha waé. Sanaos urang ningali jalma ngora-umur yuswa bobogohan, janten, urang malah tiasa nebak yén anjeunna tiasa gaduh kabogoh tapi langkung milih henteu umum.

Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Takefusa bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran kapribadian lengkep tina pitch maén.

Jauh ti tempat maén bal, Takefusa mangrupikeun perhitungan, lemah lembut, sayang, mereun, henteu pernah ngaboseneun sareng ngagaduhan kamampuan adaptasi sareng diajar gancang kana perobih lingkungan sareng budaya.

Takefusa Kubo Fakta Kahirupan Pribadi
Takefusa Kubo Fakta Kahirupan Pribadi. Kiridit ka BeSoccer
Takefusa Kobo sok katarik sareng dunya sorangan. Anjeunna panasaran pisan, ku rarasaan konstan yén teu cukup waktos anu dipikabutuh pikeun anjeunna menerkeun fans Madrid kumaha saé anjeunna.
Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Takefusa sosial pisan sareng mikanyaah nyéépkeun waktos sareng réréncangan sareng kulawarga, khususna anggota anu langkung ngora. Kulawarga penting pisan pikeun anjeunna sareng nyéépkeun waktos ngawangun beungkeut émosional anu kuat sareng aranjeunna.

Kulawarga Kulawarga Takefusa Kubo
Kulawarga Kulawarga Takefusa Kubo
Samentawis média ngarebut ramana dadina, sakedik inpormasi aya ngeunaan indungna. Dianggap yén Mama Takefusa Kubo gaduh nyieun pilihan sadar henteu neangan pangakuan umum.
Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Otong

Tangtukeun antara kepraktisan sareng kesenangan ayeuna henteu janten pilihan sesah pikeun Takefusa.

Sanaos anjeunna yakin yén nyéépkeun artos maén bal nyaéta jahat anu dipikabutuh. Takefusa gaduh dasar anu kuat kumaha ngajaga keuanganna saatos cek sareng dikelompokeun. Sapertos dina waktos nyerat, anjeunna henteu hirup gaya hirup glamor kalayan gampang katingali ku sakedik mobil mahal sapertos anu katingali di handap ieu.

Takefusa Kobo Otong Fakta
Takefusa Kobo Otong Fakta. Kiridit kana Goal.
Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Taun TakeFusa lahir: Kajadian di handap ieu kajantenan;

  • Taun éta, tepatna dina Séptémber 11, 2001, anu disebat 9 / 11 serangan kajantenan. Sembilan belas hijackers sakaligus ngontrol opat pesawat komersial domestik AS nabrak dua pesawat ka World Trade Center Manhattan, New York City.
  • Taun 2001 katelah "Usum Panas Hiu". Éta taun anu nyatakeun jumlah paling tinggi tina fatalities serangan hiu.
  • Taun éta 2001, Perusahaan Farmasi di seluruh dunya satuju ngajual obat Bantu dina harga hargana di Afrika, diskon dugi ka 90% pikeun ngabantosan tarung tina panyakit anu parah.
  • Dina 26 tanggal Januari taun éta, gempa liar anu ngukur 7.9 dina skala Richer nyerang Gujarat India, ngabunuh sakitar 20,000 sareng ngarawat nepi ka 167,000 anu sanés.
Kisah Budak Takefusa Kubo Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - video Ringkesan

Mangga manggihan handap, video Ringkesan YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan, Ngalanggan mun urang Youtube Channel teras klik Ikon Bell pikeun Bewara.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Usaha Takefusa Kobo urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu