Nelson Semedo budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1221
Nelson Semedo budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kiridit ka Facebook

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nami "The nu numpakan kandaraan". Nelson Semedo budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan abilities KUMIS-Na dina flank teh, hiji alesan pikeun nickname na "The nu numpakan kandaraan". Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Nelson Semedo urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Nelson Cabral Semedo lahir dina dinten 16th of 1993 Nopémber ka kolotna di Lisbon, Portugal. Diomongkeun ngeunaan asal-Na, Semedo nyaéta campuran duanana Portugis na Cape Verdean warisan. Ieu ngécéskeun alesan naha pamuter energetic anu cukup deukeut jeung sasama countryman na Cristiano Ronaldo anu ogé boga akar Cape Verdean.

Nelson Semedo tumuwuh nepi kalawan indung tercinta na, bapa rélatif kanyahoan sarta lanceukna di suburb Portugis of Mira-Sintra. indungna gambar dihandap diangkat anjeunna dina rumah tangga Katolik.

Nelson Semedo urang ibu
Ibu Nelson Semedo urang. Kiridit ka Instagram

Nelson saprak budak leutik na tadi euweuh tapi kenangan gemar waktu méakkeun kalayan lanceukna kokolot anu pikaresep nuturkeun jalur tina kalam soccer na handap atikan nepi ka postgraduate Na.

Brother Nelson Semedo urang

Mira-Sintra, kota ngarep Nelson Semedo nyaéta tempat welcoming, hiji kota saeutik kalayan kulawarga na PlayStation fun ngarasakeun. Pikeun Nelson, Ieu sadaya ngeunaan bal simulasi video game FIFA mana anjeunna dicoo pikeun senang. Mimiti on saméméh taun rumaja-Na, Nelson kungsi pulas jeung nasib kalawan tim FC Barcelona FIFA urang tanpa nyaho takdir na bakal nyandak anjeunna aya di mangsa nu bakal datang.

Nelson Semedo urang kenangan budak kalawan FIFA
Nelson Semedo urang kenangan budak kalawan FIFA (Kredit ka Namben / COD, Retos y Guias!)

Numutkeun ramatloka FC Barcelona, ​​Semedo sok gemar milih FC Barcelona dina FIFA nalika maén video kaulinan kalayan babaturanana lantaran katuhu ti waktu, sanajan méméh kamajuan Messi, manéhna sok mikir "aranjeunna tim pangalusna di dunya."

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Alesan keur ngagunakeun FC barca on PlayStation FIFA kaulinan Series éta kusabab salah ngaran "Ronaldinho". The pesulap footballer anu sakali dicoo di FC Barcelona didominasi kaca hareup serial kaulinan FIFA 2007 PlayStation 2.

Nelson Semedo Awal Taun
Nelson Semedo- Hiji Awal PlayStation Addict- (Kredit mun GameSpot)

Sajaba ti keur pecandu PlayStation, Nelson ogé ngagaduhan dirina addicted ka ngagem FC Barcelona kaos oblong sakumaha wanoh anjeunna mutuskeun pikeun mimiti muterkeun jalan Football sareng rerencangan dina pitches lokal. Waktu éta, ieu sadayana ngeunaan jalan maén bal.

Kuring kungsi pernah maén keur hiji tim resmi. Kuring diusahakeun sababaraha kali basa kuring ngora tapi teu bisa ngatur eta. Kuring ngamimitian maén di jalan. ceuk Nelson Semedo.

Bari paling footballers kasohor urang nyaho dinten tadi ngajemput karir dina umur nu kawilang ngora, Nelson Semedo janten béda. Anjeunna terus maén jalan bal dugi anjeunna 15, taun klub staf Sintrense ningal anjeunna sarta nyandak minat dina abilities Na.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Sateuacan sidang na nyoba di Sintrense, klub jeung standar kasohor, Semedo kungsi saméméhna ngawartoskeun anjeunna teuing leutik sangkan eta. Nempo kumaha a string of Wayang kulit sejenna dijieun, anjeunna bisa ngabuktikeun stature nu teu halangan mun usaha na aplikasi disebut dina ample ukuran.

markisa Semedo pikeun soccer di 2008 ningal anjeunna ngalirkeun percobaan sarta enrolling kana roster sahiji tim nonoman lokal Sintrense, hiji sisi lokal di division katilu Portugal urang dina mangsa éta.

Nelson Semedo di Sintrense
Nelson Semedo di Sintrense. Kiridit ka Sintra Notícias.

manajemén tim Sintrense urang disadiakeun Nelson Semedo lingkungan stress bébas nu anjeunna diperlukeun pikeun kamajuan. Nelson Semedo dimimitian maén salaku midfield anu resep maén nepi hareup jeung nyetak gol.

kamajuan awal Semedo urang ieu slow-ngaduruk kalawan kasabaran mahluk jas na pangalusna. Sabar jeung tekad dina 3 taun maén ningal anjeunna explosively rising luhureun jajaran bal ngora sarta teu meunang promosi kana tim senior klub urang. Dina waktu ieu, anjeunna meunang diawaskeun ku klub Portugis luhur diantara saha éta Benfica anu kaala jasa-Na.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Nelson Semedo ieu ditugaskeun maén kalawan Benfica B sanggeus ngagabung bandung. Di sawatara titik, anjeunna ngamekarkeun niat nyésakeun Benfica B pikeun tim leutik sabab anjeunna teu meunang kasempetan maén dina midfield. Ieu urut palatih Semedo urang O Jogo anu kapaksa ngayakinkeun Semedo maén di katuhu deui.

"Kuring junun ngayakinkeun anjeunna pikeun tetep mibanda Benfica sarta maénkeun salaku-balik ka katuhu. Kuring spoke ka anjeunna sarta dijieun anjeunna ngartos kasempetan manéhna. Dinten anjeunna geus diganjar keur usaha anjeunna parantos nempatkeun dina. ceuk Jogo.

Handap ahir karir Benfica B-Na, Semedo nuluykeun injeuman mun Centro Desportivo de Fatimah. Anjeunna katalungtik geus dimekarkeun gancang kana na balik sanggeus kaulinan 29.

Kalayan tim senior Benfica, Semedo regained posisi awal sarta nuluykeun jadi pamuter katilu panglobana dipaké di bersejarah judul liga kaopat maranéhanana dina urutan. Nelson Semedo ogé dibantuan timnya di unggul dina Taça de Portugal, Taca de Liga jeung judul Premier Liga.

Nelson Semedo urang Jalan mun Inohong Story
Nelson Semedo urang Jalan mun Inohong Story (Kredit ka Instagram)

pintonan Nelson Semedo urang sapanjang musim 2016-2017 ngarah ka anjeunna kénging pamuter narabas tina Taun 2017.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Sakapeung, nu pulas untung tina nasib kajadian di maén bal. Nelson Semedo bisa jadi anu pangalusna katuhu deui di dunya anu aspire maén keur Persib Barcelona. Tapi tekad budak leutik sarta aspirasi dibayar kaluar dina dinten 13th of 2017 Juli nalika FC Barcelona ngumumkeun signature na kalawan klub teh.

Tanda Nelson Semedo pikeun FC Barcelona
Dinten Nelson Semedo ditandatanganan pikeun FC Barcelona. (Kredit mun DailyStar)

Naha anjeun terang?... Andre Gomes dipangaruhan kamampuan Semedo urang nyieun hiji luncat dina Camp Nou. Anjeunna ogé instrumental di nulungan lalaki sasama nagara na settle handap.

Andre Gomes jeung Nelson Semedo
Andre Gomes jeung Nelson Semedo. Kiridit ka Dunya of Olahraga.

"Kuring dikaitkeun kalayan Andre ngeunaan kumaha badag klub kasebut, atmosfir alus di kamar locker sarta yén éta téh bener kawas kulawarga" Semedo wangsit kana Signing. "Nyaan resep naon anjeunna ka kuring jeung aku untung janten didieu ngalaman eta jeung manehna."

Nelson Semedo jadi 12th Portugis ngahurungkeun kaluar pikeun sisi Catala, di handap ngaran kayaning Figo, Deco na Vitor Baia. Sakuliah karir luar biasa, manéhna geus dileler LPFP Primeira Liga narabas Player di Taun (2016-17) jeung antara Liga Champions League narabas XI (2017).

Memang sakedik bakal Nelson Semedo geus imagined yén sababaraha taun ka tukang, hiji footballer 15 taun heubeul jalan kawas anjeunna bakal mungkas nepi di barca. sésana, sabab nyebutkeun aya sajarah.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

The romances of Nelson Semedo salah nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya drama-gratis. Balik footballer Portugis suksés, aya aya hiji WAG glamorous dina baé geulis Marlene Alvarenga.

Nelson Semedo na Marlene Alvarenga
Nelson Semedo na Marlene Alvarenga (Kredit ka Instagram)

Tinimbang bade pikeun nona bodas salaku paling footballers hideung do, Nelson Semedo prefers ka tanggal batur ti asal kulawargana. Marlene tanpa ragu, salian geulis ka kelimpahan awéwé geulis diantara WAGs FC Barcelona urang. Manehna pisan supportive manusa nya via tulisan ti akun Instagram dirina sorangan.

pamajikan Nelson Semedo urang Marlene Alvarenga
Marlene Alvarenga: A tambahan geulis mun WAGs FC Barcelona urang. kiridit ka OppaSportsBet.

Nelson Semedo nyaéta dinten happily nikah ka Marlene Alvarenga. Ayeuna, duanana pencinta anu dikaruniai anak ngaranna Luana Pereira Semedo anu lahir dina 9th Méi 2016.

Nelson Semedo urang kulawarga. kiridit ka Instagram

The pasangan sangkan penampilan umum babarengan jeung mindeng kadatangan maksud mahal salila pakansi maén bal.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Kahirupan Nelson Semedo Personal
Nelson Semedo Kahirupan Pribadi. Kiridit ka Instagram

Ngauningaan Nelson Semedo Personal Kahirupan bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep na anjeunna. Anjeunna geus sakali wangsit dirina minangka bodo sepi tur normal anu tempat nilai hébat teu ngan ka kulawargana tur babaturanana.

"Abdi aranjeunna bener penting, galecok jeung babaturan sareng kulawarga, sanajan éta di imah, nyaeta naon abdi resep," Semedo sakali ngaku

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Nelson Semedo nyaéta Footballer anu sigana gaduh eta sadayana. Ceuk urang ngagaduhan duit, hiji imah hébat sarta mobil nuhun flashy mun gaji rongkah diangkat jadi footballer a.

Otong Nelson Semedo urang
Otong Nelson Semedo urang. Kiridit ka SoccerInformania

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- kulawarga Asal

Semedo nembongan jadi batur anu deeply dihubungkeun jeung kulawargana jeung akar Cape Verdean Na. Tanjung Perdé sanes bangsa euyeub kawas Portugal.

Nagara boro muterkeun friendlies kusabab expense ditanggung. Leuwih taun, aya geus hiji Budalan pamaén ti pakuat nasional Tanjung Verdean. Salah sahiji footballer misalna mangrupa urut Manchester United pamuter Nani anu lahir di Praia (ibukota Tanjung Perdé) tapi opted keur ngagambarkeun Portugal. footballers kasohor lianna kalayan akar Tanjung Perdé ngawengku; Patrick Viera na Henrik Larsson.

Nelson Semedo budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Naha anjeun terang?… Sanggeus ngan nandatanganan keur FC Barcelona, ​​Semedo ngagaduhan dirina dina aktipitas gelut jeung Neymar mangsa sési latihan on wisata maranéhanana Amérika Serikat. Hiji kajadian ieu kawengku dina kaméra. Kiridit ka DailyMail.

Butuh waktu Nelson Semedo 5 bulan ngobrol ngeunaan kajadian dina wawancara jeung Maisfutrbol, anjeunna sakali ngomong;

"Tarung henteu diatur kuring balik, ieu kaayaan normal di tangerang. Kuring kungsi dukungan tim tur babaturan kuring. Kuring ngan anjog sarta salah sahiji pamaén pangpentingna dina tim anu ngagaduhan dina tarung jeung kuring. Ieu annoyed kuring wanoh tapi ogé dipikaharti Neymar éta dina momen susah dina waktu éta. Ieu waktu manéhna hayang ninggalkeun bandung. "

Kaos Jumlah Fact:

Semedo ngagem angka 50 di Benfica, jumlah nu teu bisa dipaké dina La Liga, nu ukur matak pamaén tim mimiti mun teu ngagem angka 1-25.

Fakta Untold Nelson Semedo urang
Nelson Semedo urang Jumlah Shirt Fakta (Kredit mun Barcelona pamuter warung na BestWay4You)

kanyataan parios: Heuheu Nelson Semedo budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu