Cerita Budak Raphael Guerreiro Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Fakta Biografi Raphael Guerreiro urang nampilkeun sinyalna pinuh ku Carita Budak Leutik, Kahirupan Awal, Kolot, Kulawarga, Istri, Barudak, Kahirupan Pribadi sareng Fakta Gaya Hidup. Cukup gampang, nya éta analisa lengkep tina Life Life-Na, ti mimiti na nepi ka nalika anjeunna janten Famous.

Crita Biografi Raphael Guerreiro- Ti jaman Budak Leutik na nalika anjeunna janten dikenal. 📷: LeParisien sareng Picuki

Leres, anjeun sareng kuring terang Bélter, anu namina “Batre"Nyaéta diantara Pungkur kénca Kiri Pangsaéna. Nanging, urang sadar yén anjeun panginten henteu acan maca salinan pinuh ku Biografi Raphael Guerreiro, anu kami parantos disusun sareng cukup narik. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Cerita Budak Raphael Guerreiro:

Pikeun ngamimitian, ngaran lengkepna nyaéta Raphaël Adelino José Guerreiro. Footballer Portugis dilahirkeun dina dinten ka-22 Désémber 1993 ka bapakna, (saurang pabrik pabrik), sareng indungna, (saurang ibu rumah tangga), di Le Blanc-Mesnil, hiji komuni anu aya di pinggiran laut wétan Paris, Perancis.

Bisi anjeun teu acan terang, Moussa Sissoko ngabagi tempat lahir anu sami sareng pamuter kénca. Numutkeun média Perancis, Raphael Guerreiro lahir ka kulawarga 5, anu diwangun ku kolotna sareng tilu sadulur. Anjeunna mangrupikeun bungsu pikeun duduluran na.

Disantos namina "Raphael," anjeun satuju sareng kuring yén Guerreiro lahir ka Kulawarga Kristen. Ogé, nami asalna tina basa Ibrani, anu hartosna "Gusti Maha Kasembuhan." Panungtungan tapi teu saatosna, éta ogé nami salah sahiji Archangels anu hoyong nyageurkeun.

Latar Kulawarga Raphael Guerreiro:

Anu mimiti sareng pangpentingna, kénca-mundur, sapertos kanca Portugis na- Ricardo Pereira jeung Diogo Jota, henteu babar di bumi anu beunghar. Kolotna Raphaël Guerreiro sanés jinisna anu TINGGO Nanggung anjeunna anu maén anu paling mahal, maka anjeun henteu bakal mikiran bal-balna.

Sakumaha anu kaungkap sateuacana, gaduh bapak anu damel pabrik sareng ibu anu ibu rumah tangga hartosna asalna tina latar kulawarga kelas menengah. Balik harita, pikeun ngaminimalkeun biaya kontrakan, kulawarga Raphael Guerreiro kedah netep di Le Blanc-Mesnil, sub-urbs Perancis anu 32 menit nyetir ka pusat kota Paris.

Kulawarga Raphael Guerreiro ngan ukur 32 menit perjalanan ti Paris City Center. 📷: Peta Google.

Asal Kulawarga Raphael Guerreiro:

Dina istilah pangbasajanna, Pamuter Balusna ngeunaan katurunanna, nyaéta satengah Portugis sareng Perancis Perancis. Naha anjeun terang? ... Raphaël Guerreiro lahir ka indung Perancis sareng bapa Portugis. Kénca-tukang, anu sanaos gaduh asal ibu ti Perancis, parantos lami nampi akar Kulawarga Portugis.

Raphael Guerreiro Kahirupan Awal- Kumaha Football Football Mimitian:

Pikeun unggal murangkalih anu hoyong janten maén bal profésional, hiji hal sacara universal. Henteu aya lian ti nyandak sasaruaan pikeun Idol. Naha anjeun terang? ... Muda Raphael Guerreiro, salami déwana leutik, mangrupikeun kipas badag tina urut striker Portugis, Pauleta.

Raphael Guerreiro nalika pamuda na nyandak inspirasi ti penyerang Portugis, Pauleta. 📷: PortuguseseAJ sareng Bernews

Masih kénéh gambar Pauleta dina témbok di bumi kolot kuring

Guerreiro sakali ngawartoskeun L'Equipe- koran mingguan nasional di Perancis. Anjeunna terus;

Kuring diajar pisan tina intelijen striker Portugis, Pauleta. Anjeunna jalma anu maénkeun kaulinan dina sirah na acan ngan ukur sukuna.

Pauleta, pamuter dua waktos Ligue 1 taun ngagaduhan pangaruh anu paling gedé dina anjeunna salaku anak ngora. Pikeun ngora Guerreiro, gawang prolific henteu ngan ukur Ligue 1 Katerangan, tapi saurang pamaén anu ngajantenkeun anjeunna ngan ukur cinta bal-balan Portugis tapi Portugal asal-usulna.

Asih anu hébat pikeun maén bal ningali Guerreiro sakedik, dina taun 1999, ngadaptarkeun tim lokal anu disebut Blanc-Mesnil, anu sababaraha méter jauh ti bumi kulawargana. Saatos lima taun maén maén bal nonoman amatir, éta nonoman parantos karasa waktosna leres pikeun ngamimitian karir nonoman.

Raphael Guerreiro Biografi- Kahirupan Karir Awal:

Émut yén turnamén EURO 2004? ... Leres, éta mangrupikeun motivasi ageung pikeun pamuda sawaktu persaingan ningali pengumuman idola pang anyarna, anu mangrupikeun salah saurang Pamuter Paling Agung Portugal - C Ronaldo. Saatos EURO 2004, pamuda janten hoyong ngadangu percobaan di akademi Perancis caket dieu.

Pikeun girang anggota kulawarga, tekad Raphael Guerreiro mimiti mayar nalika pamuda disebut di akademi élémis Perancis, INF Clairefontaine. Akademi kasebut, anu diawasi ku Féderasi maén Perancis Perancis henteu janten murangkalih budak.

Mimiti, INF Clairefontaine maksa Guerreiro diajar kumaha maén gancang pisan, lagu anu pasti teu ngabantosan anjeunna dugi ka ayeuna. Henteu hilap, kadewasaan muda, teknik sareng kamampuan tendangan bebas ningali palatih pamuda na janten anjeunna kaptén.

Raphael Guerreiro Kisah Kahirupan- Ningali Kariuhan Dinten-Na. 📷: LeParisien.

Ngomong ngeunaan kumaha cemerlang anjeunna salaku pamuter nonoman, salah sahiji batur sepuh na sakali nyarios;

Anjeunna mangrupikeun pamaén anu paling tapa dina tim éta, maksa ka Ivan Tankeo, mantan timnya dina 13 taun. Ngan sapertos CR7, anjeunna damelkeun sagala tendangan set anu suksés pisan.

Kolot Raphael Guerreiro henteu ngalakukeun pikeun ngarayu anjeunna:

Balik deui dina dinten-ayeuna, ngan ukur nyandak sajam drive pikeun mam sareng bapakna ngadatangan anjeunna di akademi nonoman- Clairefontaine, dimana anjeunna maén bal. Raphael Guerreiro teu keukeuh, yén mémori pangsaéna dina waktos kolotna bakal ngarayu anjeunna Sandwich Chorizo, kado anu sumping unggal waktos anjeunna ngahasilkeun pagelaran anu saé.

Narima roti lapis dianggap salaku 'Little Little Sin', nurutkeun toko énggal Perancis. Nalika nonoman tuang, anjeunna bakal émut hoyong nawiskeun sakedik rerencangan sakedik. Dina kanyataanana, anjeunna ditingali ku seueur anu béréhan, sareng sareng pareum pitch.

Biografi Raphael Guerreiro-Jalan pikeun Inohong Rame:

Saatos sumping ka akademi Clairefontaine Perancis anu kasohor, nyaéta naékna béntang, dina yuswa 14 mutuskeun mutuskeun jauh, sakitar 253.3 km jauh ti bumi kulawargana maén sareng Stade Malherbe Caen. Di akademi kasebut, budak anu dewasa lulus ti nonoman ka bal maén senior nganggo warna ngalayang.

Saatos sukses lulus ti Caen, Raphael Guerreiro, sapertos seueur mitra anjeunna ti mimiti maén ka tim cagar Caen. Nalika aya di dinya, anjeunna naékkeun kanca saingan anjeun, lagu anu ngaharepkeun anjeunna langsung ka tim senior klub. Malah di tim senior, sahamna teras naék. Anu ngora, anu teras-terasan nyandak inspirasi ti C Ronaldo ningali dirina gaduh reputasi pikeun nyetak gratis bebas tendangan.

Hatur nuhun kana kawani na, FC Lorient, kitu ogé palatih Portugal U21 nyandak perhatosan sareng sumping ka razia klub maén bal Caen dina nami kéngingkeun tandatanganana. Di FC Lorient, Raphael Guerreiro janten tukang nyalametkeun. Naha anjeun terang? ... Peran na nyalametkeun FC Lorient tina relegation ngabalukarkeun impian pangbadagna na bakal dilahirkeun. Miraculously, naékna bintang ngagaduhan telepon Portugis pikeun maén dina EURO 2016.

Biografi Raphael Guerreiro - Banget pikeun Inohong Rame:

Ngalawan sagala odds, Portugis ngiringan impian budak leutik na ku janten bagian anu penting dina sisi nasionalna anu ngejat jantung Perancis di EURO 2016. Fans ngaapresiasi Raphael Guerreiro kalayan julukan - 'The Batre''-sadayana hatur nuhun ka seueur énergi di na pitch, salami pasanggiri.

Saatos naékkeun kana kasempetan di EURO 2016, palaku top mimiti narik katarik pawai klub top Europan. Diantarana nyaéta Thomas Tuchel's Borussia Dortmund anu dilaporkeun mayar FC Lorient tempat di daérah € 12m kanggo jasa na.

Saperti dina waktos nyerat Biografi Raphael Guerreiro, Footballer ngagaduhan, tanpa ragu, nyangkut unggal kasempetan tunggal anu dipasihkeun ka anjeunna di tingkat dua tingkat nasional sareng tingkat nasional.

Geulis Free-najong, antara kakuatan anu sanés, parantos janten senjata konci dina gudang senjata Raphael Guerreiro mangtaun-taun. Teu heran anjeunna dilabélan salaku salah sahiji na Kénca Balik deui turunanana. Sésana, sebutkeun anu ayeuna, ayeuna mangrupikeun sajarah.

Pamajikan sareng Barudak Raphael Guerreiro:

Aya anu nyebatkeun unggal tukang lalaki anu suksés, aya hiji awéwé. Dina kasus urang, di tukangeun pamaén anu suksés sapertos Raphaël Guerreiro, aya kabogoh anu engké janten garwa glamorous. Anjeunna henteu lain ti awéwé blond anu mana anu ku nami Marrion.

Minuhan Pamajikan Raphael Guerreiro, Marrion. Anjeunna mangrupikeun wanoja tukangeun kasuksésan ayeuna.

Tina sumber média sosial, éta muncul pamajikan Raphael Guerreiro, Marrion ngamimitian janten kabogoh sateuacan janten garwa sadina-taun 2016. Langkung sanés, sigana anu kadua anu mikacinta ngagaduhan kawinan pribadi kalayan ngan ukur kulawarga deukeut sareng babaturan anu hadir. Nikah nikahna memang kaberkahan.

Minuhan Pamajikan sareng Putra Raphael Guerreiro di tempat tujuan cai anu indah.

Kadua pencinta janten sepuh ti putra kahiji, Sacha, anu lahir dugi ka akhir taun 2014. Ogé, sakitar kaping 18 Agustus 2016, Raphael Guerreiro sareng garwa ngabagéakeun orok gadis orok 'Ana' ka rumah tangga.

Sakumaha anjeun parantos diperhatoskeun, juara EURO Portugis langkung milih masalah ngeunaan kulawargana pribadi pisan. Salaku conto, anjeunna mastikeun sadayana pameunteu barudak, kolotna, duduluran (kecuali pamajikanana) dijauhan tina pandangan umum. Dina bagian anu satuluyna, urang bakal nyaritakeun jinis bapa anjeunna.

Kami parantos mastikeun kanyataan yén dina taun 2020, pamajikan Raphael Guerreiro parantos ngagaduhan dua murangkalih pikeun anjeunna.

Hubungan sareng Anak:

Ditilik tina carita ngeunaan karir awal-awal taun, tétéla sepuh Raphael Guerreiro sok ngagaduhan jalan-jalan pikeun meunang anu pangsaéna dina dirina. Balik dina dinten, aranjeunna nawiskeun nyogok nganggo Sandwich Chorizo ​​favorit na. Ayeuna éta pamaén maén baléng pikeun ngayakeun réplika kana putrana, ku jalanna sorangan.

Dinten ayeuna, kulawarga Raphael Guerreiro butuh generasi pamaén sepuh anu sanés, sareng ieu ngan tiasa ngaliwat putrana. Salaku bapa modern, béntang BVB ayeuna gaduh kawajiban. Strategi kahijina nyaéta ngawangun beungkeut bapa-putra éta. Cara anu sampurna pikeun ngahontal éta nyaéta nyéépkeun waktos di Disney Land. Saha anu terang! Kanyaah budak lalaki pikeun dadanya tiasa ningali anjeunna ngauihkeun nikmatna ku ngakuan maén balukar nasibna.

Hubungan Bapa-Anak penting pikeun masa depan.

Kahirupan Pribadi Raphael Guerreiro:

Pikeun terang uninga naon soccer bintang bakal ngabantosan anjeun meunangkeun gambaran anu langkung saé kapribadian. Anu mimiti sareng pangpentingna, Raphael Guerreiro nyaéta batur anu gaduh anjeunna, kaayaan kamerdékaan batin atanapi dina sederhana; anjeunna langkung seueur introvert.

Jauh tina kagiatan maén bal, béntang BVB kamungkinan bakal dipendakan di bumi di luhur hobi karesepna. Tebak naon nya? ... Éta kabiasaan ningali Siri TV. Sakumaha ditaliti di handap, Raphael Guerreiro mangrupikeun kipas Netflix gedé, salah sahiji anu tiasa nyayogikeun jasa-jasa média sadinten. Minangka buktina, ieu mangrupikeun conto ngeunaan anjeunna anu ningal séri TV Netflix "Narcos."

Raphael Guerreiro Kahirupan Pribadi - Footballer resep gaduh waktos santai ningali Netflix Series nalika anjeunna henteu maén bal.

Langkung janten dina kahirupan pribadi-na, upami Footballer henteu katala sareng Netflix, anjeunna langkung resep milih waktosna maén kaulinan video sareng putrana. Ningali di handap, éta bijil anjeunna manggihkeun gampil pikeun ngamimitian putrana kana hobi judi.

Kulawarga Kulawarga PlayStation nyata. Ngalangkungan putrana dua taun ngabuktikeun yén.

Gaya hirup Raphael Guerreiro:

Dina bagian ieu, urang bakal nyaritakeun kumaha Footballer ningal dana, nilai jaring na kumaha anjeunna ngaluarkeun gajih na. Anu mimiti sareng pangpentingna, sepuh Raphael Guerreiro masihan latihan kanggo imah anu saé kumaha ngajaga kasaimbangan anu séhat antara belanja sareng nyimpen artos.

Kanggo sabagianna, juara EURO 2016 henteu percanten ka masarakat sacara langsung nunjukkeun gaya hirup anu aheng- gampang gampang katingali ku segelintir mobil flashy, gedung gedé / imah jsb. Nya ayeuna bersih 8 Juta Euros sareng 2020 nilai pasar langkung seueur deui tibatan 25 Juta Euros masih baffles anjeunna. Raphael Guerreiro sakali nyarioskeun perkayaan -na dina kecap-Na;

Nalika kuring ngantunkeun klub Old Caen ka Lorient, kuring henteu percaya yén kuring patut € 3m. Éta seueur artos kanggo kuring, khususna terang abdi bakal kaluar tina Ligue 2. ” Kolot kuring langkung langkung kaget tibatan kuring.

Salaku janji ka diri kuring, kuring usaha pikeun hirup pikeun biaya kuring jeung ngabuktikeun sia. Maka, dina hiji waktos kuring nyarios ka diri: 'Naon naraka anu lumangsung?' gaduh hargana gedé anu hargana tiasa janten rumaos percaya diri.

Kahirupan Kulawarga Raphael Guerreiro:

Dina pangalaman nyerat bal-balan carita biografi, urang parantos sadar yén pamaén kalayan kulawarga anu deukeut anu dipikanyaho gaduh raos anu kuat. Dina bagian ieu, urang bakal masihan anjeun langkung seueur fakta dina kolotna Raphael Guerreiro ogé hubungan na sareng anggota kulawarga.

Ngeunaan Bapa Raphael Guerreiro:

Anu mimiti sareng paling penting, bapakna kantos maén bal amatir sareng Blanc-Mesnil, klub di mana putrana ngamimitian karir nonoman na. Teu hatur nuhun kana karir maén bal anu gagal, bapak Raphael Guerreiro teras teraskeun damel di pabrik caket Paris.

Naha anjeun terang? ... bapa bangga sakali hoyong putrana maénkeun salaku striker tapi patepung sareng palatih Blanc-Mesnil anu negeskeun Guerreiro kedah tetep dina posisi kénca-midfield atanapi posisi kénca-tukang. Kana nolak, manajemén bandung sieun bapak bakal narik putrana kaluar tina kleub. Maenya pikeun aranjeunna, éta henteu kajantenan.

Ngeunaan Ibu Raphael Guerreiro:

Anu pangpayunna, anu super mom nyaéta jalma uteuk di tukangeun éta ideu anu mésér dina mésér Sandwich Chorizo ​​minangka cara pikeun ngagampangkeun putrana dina unggal waktos anjeunna ngalakukeunana di lapangan.

Asides ieu, ibu Raphael Guerreiro ogé kalindung pisan. Anjeunna sakali negeskeun ka Blanc-Mesnil (akademi nonoman na) pikeun ngajagi putrana kusabab anjeunna langkung 10 cm langkung pondok tibatan batur umurna sareng tim na. Tujuanna pikeun Raphael pondok supaya teu bersaing sacara fisik sareng kanca-kanca timnya sabada latihan.

Ngeunaan dulur Raphael Guerreiro:

Portugis asalna tina kulawarga budak lalaki. Di rumah tangga, mung hiji awéwé janten indungna. Diantara dua sadulur Raphael Guerreiro, éta katingalina anu cikalna, Emanuel langkung dikenal tibatan lanceukna. Naha anjeun tiasa gambar adi adi Emanuel tina poto di handap ieu?

Minuhan Abang Raphael Guerreiro, Emanuel Guerreiro. Anjeunna diposisikan kadua tina peran kénca.

Raphael Guerreiro Untold Fakta:

Dina bagian penutupan Cerita Budak leutik ieu sareng panulisan Biografi, kami bakal masihan anjeun sababaraha bebeneran anu anjeun henteu pernah terang ngeunaan 'The Batré.'

kanyataan #1- Gaji dirobih:

Dina kaping 16 Juni 2016, Raphael Guerreiro nandatanganan kontrak sareng Borussia Dortmund, hiji anu ningal anjeunna ngahasilkeun gaji whopping 1,979,040 Euros per taun. Sanggeus ngiringan gaji na kana bit anu langkung alit, kami parantos di handap ieu.

KABENISAN / KURIKULUMPendapatan di Euros (€)Pendapatan di Pounds (£)Pendapatan dina Dolar ($)
Per Taun€ 1,979,040£ 1,764,146$1,907,386
per Bulan€ 164,920£ 147,012$158,949
Per Minggu€ 38,000£ 33,874$36,624
Per Poé€ 5,428.6£ 4,839$5,232
Per Jam€ 226£ 202$218
Per Menit€ 3.8£ 3.4$3.6
Per Kadua Kadua€ 0.06£ 0.056$0.60

Ieu naon Raphaël Guerreiro parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

kanyataan #2- Gajian Perbandingan kanggo Rata-rata Manusa:

Naha anjeun terang? ... Rata-rata warga Perancis anu earn sakitar € 2,999 sabulan peryogi damel pikeun 4 taun sareng genep bulan kanggo ngadamel Raphael Guerreiro nampi sabulan.

Langkung janten kitu, rata-rata warga Jerman anu earn 3,770 euro sabulan peryogi damel sakitar tilu taun sareng tujuh bulan kanggo nampi gaji bulanan Raphael Guerreiro.

Tungtungna, rata-rata Portugis anu ngagaduhan 1188 euro per bulan panginten kedah damel pikeun ngaluarkeun sabelas taun sareng genep bulan kanggo mayar gaji bulanan.

kanyataan #3- Anjeunna pernah dicétupkeun Tujuanana anu teu dipercaya:

Naha anjeun terang? ... cuplikan video Raphael Guerreiro nyetak voli backheel anu ngerakeun teuing latihan nalika sakali latihan. Video (handap) mangrupikeun bukti pikeun kamampuan téknis anu luar biasa sareng kalenturan taktis anu, kanyataanna, kakuatan pangageungna.

kanyataan #4- Naon Saur FIFA na:

Saperti dina waktos nyerat Biografi Raphael Guerreiro, Pemak Bola (Umur 26 taun) gaduh seueur atribut anu hadé pikeun namina. Thy, henteu 30, tapi gaduh 83 rating umum dina umur 26 hartosna, masih aya seueur taun pikeun tumuh. Tungtungna, urang nitenan Raphael Guerreiro kurang-dipeunteun pikeun skor poténsi FIFA na.

Poténsi FIFA nunjukkeun anjeunna mangrupikeun salah sahiji anu panghadéna dina dagangna

Fakta # 5- Anjeunna kagungan Orde Portugis tina Merit Honor:

Raphael Guerreiro kami pisan henteu ngan ukur meunang gelar. Naha anjeun terang? ... Anjeunna sakali nampi 'Orde Portugis Merit. ' Penghargaan ieu biasana nuju ka anu parantos ngajadikeun nagara ku reueus ngalangkungan polah atanapi jasa maranéhna. Raphael Guerreiro barengan gengna janten panampi tina pangajén ieu nalika aranjeunna ngabantosan Portugal meunang EURO 2016.

Ningali Winger Kiri sareng Geng Na. Aranjeunna sadayana nampi Ordo Portugis Merit berkat Euro 2016

Wiki:

Kami parantos nyiapkeun méja anu ngungkabkeun sababaraha inpormasi anu ringkes ngeunaan Raphael Guerreiro Fakta Biografi. Tujuanna nyaéta pikeun masihan anjeun kamampuan pikeun ngalangkungan profil pamaén Portugis.

Pertanyaan BiografiJawaban Wiki
Nami lengkep:Raphaël Adelino José Guerreiro
dilahirkeun:22 Désémber 1993 di Le Blanc-Mesnil, Perancis.
Kolot:Indung (Kapungkur Perancis) sareng Bapa (Kapital Portugis)
duduluran:Emanuel Guerreiro
jangkungna:1.70 m (5 ft 7 di)
Hobi:Lalajo Siri TV sareng maén PS4.
Maén Posisi:Kénca deui / Midfielder
Worth Net:8 Juta Euros
Zodiak:Capricorn

kacindekan:

Hatur nuhun pikeun maca panulisan aslina ieu dina Raphael Guerreiro's Childhood Story and Biografi. Sakumaha anjeun parantos diperhatoskeun, langkung seueur ngeunaan Footballer ti anjeun panginten terang ngeunaan anjeunna.

Pamiarsa anu masihankeun, punten pasihan kami pandangan (ngeunaan) ngeunaan tulisan ieu sareng ogé, Pamuter Bola dina bagian koméntar. Salaku conto, naha Footballer kénca-kénca ngagaduhan langkung nawiskeun dina karirna?

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu