Joshua Raja budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
818
Joshua Raja budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Kiridit ka AFCB sarta linggih Bull 1845

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu dipikawanoh ku nickname "Josh". Joshua Raja budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun footballer berbakat kalayan bakat atah jeung hiji panon pikeun tujuan nyetak. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Yosua Raja sacara nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Joshua Christian Kojo Raja lahir dina dinten 15th Januari 1992 ka bapana Gambian sarta indung Norwegia di Oslo, anu Capital Norwégia. Anjeunna ngalahir hiji lomba dicampur sunda darker nu mangka gén dominan ramana anu ngaran geus Chuku Raja.

Numutkeun kana telegrap, Chuku kawas loba migran séjén sumping ka Oslo, Norwégia ti Gambia sanggeus wanti ku pamanna anu saméméhna sempet ngumbara na kapanggih gawé di Swédia. Anjeunna disimpen nepi dua taun dina urutan pikeun ngangkat monies mun naek kapal dina lalampahan ka Éropa Kalér.

Kana ngahontal Norwégia, Chuku nempo kasempetan pakasaban sakumaha baheula assured ku relatif-Na. Anjeunna réngsé nepi meunang dua jobs well-Mayar. Manéhna digawé salaku repairman déwan keur pakasaban daytime bari anjeunna joggled keur impresario reggae peuting. Pakasaban engké ngagaduhan Chuku populér salaku anjeunna jawab bringing nu likes of Damian Marley nedunan di Oslo. Ningali dirina Hirup comfortably di Oslo ngarah ka putusan moal wangsul deui ka Gambia jeung nyieun kulawarga.

Bari di Norwégia, Chuku patepung na pamajikan (Yosua Raja sacara mum) jeung rugbi maranéhanana ngajurung kana kalahiran Josh. Joshua Raja tumuwuh nepi di salah sahiji lingkungan multiracial toughest di Oslo. Anjeunna hiji sufferer asma saprak umur ngora. Tekad pikeun jadi profésional a nempo manehna gelut jeung ngéléhkeun asma.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Bari kids séjén nyandak kana ski nu olahraga pangbadagna Norwégia urang, saeutik Raja éta diantara sababaraha kids séjén anu ngawasa kana maén bal maénbal. markisa Raja sacara keur game ningal anjeunna dina yuswa 6 enrolling kana roster sahiji klub lokal kota na urang Romsas nu eweh tahap ka showcase bakat-Na.

Romsas nu nami klub nonoman kahijina oge lingkungan kulawarga Yosua Raja di kota Oslo, Norwégia. Bari di Romas, saeutik Josh dipindahkeun up jajaran pisan gancang-anjeunna thrived ngalawan lawan tina setups nonoman séjén.

Dina 2006, dina yuswa 8, manéhna indit ka gabung Valerenga, klub Norwegia ogé dipikawanoh keur reputasi of berkembang projecting pamaén ngora kana academies badag di Éropa. Ieu ngimpi unggal anak urang mun gabung hiji akademi badag di sawatara titik di karir nonoman maranéhanana. Kahirupan di Valerenga éta teu senang jadi Yosua kungsi nyieun loba kurban. Aya kali dad na Chuku bisa ngelingan leungit jobs na dina urutan hadir countless kaulinan putrana urang. Anjeunna teu kieu malah lamun eta dimaksudkan saré dina mobil na bari anjeunna nyokot manéhna jauh turnamén.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Joshua Raja dina mangsa poé-Na jeung Valerenga éta untung papanggih urut Serikat Katerangan Ole Gunnar Solskjaer anu dicoo bagian kritis dina move pikeun akademi Serikat urang. Maju ngora bari maén kalawan klub nonoman na ogé multitasked dirina ku milu dina Ole Solskjaer urang sakola panas soccer di 2007. Bari di Valerenga, Raja ngaliwatan Ole Solskjaer urang sambungan éta untung mun ngalatih kalawan Manchester United akademi di sababaraha kali.

Raja sacara Pace, kakuatan jeung pagawean alam pangabisa ragaji Devils beureum pramuka panyiri anjeunna salaku bakat ngora hottest dina maén bal Norwegia. Salajengna, anjeunna diondang ka Inggris keur percobaan. Anjeunna lulus tapi aturan UEFA dicegah anjeunna ti Signing kontrak kalayan klub teh dugi anjeunna 16. Raja dina yuswa 16 geuwat ngagabung setelan nonoman maranéhanana. kaputusan ieu sumping sanggeus anjeunna ditolak sidang nawarkeun ti Chelsea. Sumuhun! Anjeun ngan maca éta.

Raja miboga kasuksésan instan di tingkat nonoman Serikat, hiji karya nu nempo manehna nyieun debut Serikat na ngan sataun sanggeus ngagabung akademi klub urang.

Struggles Yosua Raja sacara kalawan Man Serikat
Joshua Raja sacara Awal Serikat Days (Kredit mun SittingBull)

Alatan kabeungharan Manchester United ngeunaan pilihan nepi hareup, Raja éta teu bisa maksa jalan kana samping senior. Ieu alatan éta henteu gampang benching Wayne Rooney, Carlos Tevez sarta Dimitar Berbatov, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs jeung Nani.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Dina salah sahiji usaha mangtaun mimitina-tim football, Raja spent waktos on injeuman dina urutan ngabuktikeun dirina. Joshua Raja terus mantra injeuman na sanggeus ningali dirina masih teu keur sanggup ngaragragkeun a dominan Man Serikat garis hareup sanajan dina henteuna Carlos Tevez jeung Cristiano Ronaldo. Kasempetan di Serikat nya inevitably teuas datang ku.

Shockingly, dina lima taun, Prabu ieu kaserang mun Manchester United, manehna nyieun ngan dua appearances kalapa jeung sésana dina pinjaman. Diantara klub 5 dicoo dina injeuman, waktos na di Hull Kota éta paling nguntungkeun.

Putusan pikeun Ninggalkeun Serikat:

Gaduhan uninga cukup waktu non-maén, Raja mutuskeun maksa move a sanggeus ningali kontrak Serikat na liwat. kaputusan ieu sumping dina waktu Sir Alex Ferguson anu pernah eweh kasempetan ieu pakakas retire. Sateuacan retiring, anjeunna diprediksi Yosua Raja mun boga masa depan positif. Dina kecap na;

"Anjeunna gancang pisan ku physique hébat sarta manéhna kudu boga karir alus".

Joshua Raja mutuskeun pikeun mindahkeun dina mindahkeun bébas Bournemouth mana Eddie Howe dibawa kaluar pangalusna di anjeunna. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Joshua Raja mangrupa salah sahiji golongan footballers anu romances kabur ti scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta nya drama-gratis. Tukangeun hiji Norwegia suksés, aya aya hiji pamajikan geulis di jalma tina Magdalena Temre.

Joshua Raja sacara Girlfriend- Magdalena Temre.
Joshua Raja sacara Girlfriend- Magdalena Temre (Tulisan ka Jolygram na Sortitoutsi)

Magdalena Temre teu ngan hiji pamajikan geulis, tapi salah sahiji mibanda kaéndahan sarta brains. Manehna teh ogé dilatih di Marketing sarta Brand Ngatur. Duanana pencinta anu éta sakali tunggal jeung babaturan pangalusna ngarasakeun hubungan maranéhanana pikeun sababaraha taun saméméh mutuskeun dina 2015 mun dasi cangreud dina. Ieu upacara rusiah ngalibetkeun ukur kulawarga sarta babaturan Yosua Raja sacara.

Joshua Raja na Pamajikan, Magdalena Temre
Joshua Raja na Pamajikan, Magdalena Temre (Kredit ka DailyMail)

sababaraha babarengan ngabogaan putra anak sanggeus nikah. putra maranéhna Noah Raja lahir dina Maret 1, 2016. Ditilik tina tulisan média sosial maranéhanana, Yosua jeung Temre hirup senang babarengan jeung Noah putra maranéhanana tercinta.

Joshua Raja sacara kulawarga
Joshua Raja sacara kulawarga

A katingal pisan nutup di rupa Bapa jeung Putra nembongkeun resemblances keuna tur ayana dicampur-lomba nada kulit dominan di Noah berkat bapana.

Joshua Raja na anaking, Noah
Joshua Raja na anaking, Noah (Kredit ka Yosua Raja sacara Instagram)

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Yosua Raja sacara bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Nyampurkeun pamajikanana Magdalena Temre kawas putri boga keur ciri khas na salaku observasi tina tattoo crested on aréa haténa nu manéhna ngagunakeun pikeun némbongkeun komitmen ka pamajikanana.

Fakta tato Yosua Raja sacara
Joshua Raja tattoo Fakta (Kredit ka Yosua Raja sacara Instagram)

Joshua Raja téh batur anu ngagambarkeun waktos, tanggung jawab tur bisa ngakibatkeun jalan dina nyieun hiji rencana padet tur realistis pikeun hirupna. Anjeunna mibanda hiji kaayaan batin kamerdikaan nu nyandak anjeunna sangkan kamajuan signifikan dina duanana hirup pribadi tur profésional Na.

Salaku observasi ti akun Instagram Na, loba komitmen hirup pribadi na ieu dipuseurkeun di sabudeureun pamajikan na putrana. Joshua Raja enjoys sambungan pohara alus ku budak saeutik na Noah anu sigana mikaresepan sagalana bapana manten.

Joshua King- A lalaki tina tato
Joshua King- A lalaki tina tato (Kredit ka Yosua Raja sacara Instagram)

Ditilik tina closeness maranéhanana, mangka dianggap yén Noah bakal paling dipikaresep nuluykeun hirup ngimpi bapana sanggeus anjeunna lirén tina maén bal.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Joshua Raja asalna ti tukang kulawarga hina, salah anu anggota tingali partisipasi Raja di bal Norwegia, hiji ngahargaan. Jadi workaholics (sakumaha observasi tina bapana Raja sacara) jeung ngabogaan kumawula ka achieving gol karir geus ti ciri khas tina hiji kulawarga anu dipikacinta bal leuwih ti éta Norwegia rata.

"Kapan ieu mah hiji budak ngora, sataun sakali, dad abdi bakal nyandak kuring ka London meuli sapatu bal anyar sateuacan aranjeunna sumping kaluar di Norwégia," Raja sakali recalled sakumaha anjeunna dinyatakeun commitments soccer mimiti na.

Joshua Raja budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Joshua Raja babagi jujutan kulawarga sarta jalur karir sami sareng sasama Norwegia jeung urut striker Aston Villa John Carew.

Joshua Raja na John Carew Babandingan
Joshua Raja na John Carew kamiripan (Kredit ka Tv2 Norwégia)

Duanana footballers boga physique sarupa, Pace jeung kakuatan mental. Thou sababaraha fans yakin Yosua Raja téh bit gancang.

Naha anjeun terang?… The dreadful catetan tatu tina Callum Wilson masihan Raja kasempetan pikeun némbongkeun kumaha alus anjeunna téh dina pitch nu. Malah bari Wilson sumping deui, Bournemouth kapaksa ngajaga formasi nu cocog dua strikers.

Naha anjeun terang?… Joshua Raja éta diantara Man Serikat pamaén Federico Macheda jeung Jibril Obertan anu sakaligus Cut Nyak Dien nyieun tanda di liga Premier. Anjeunna geus hasil bari nu batur layu jauh sarta murag kaluar peta Premier League.

kanyataan parios: Heuheu Yosua Raja budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu