Nick Pausahaan Budak Paus Narkoba Ditambah Fakta Biografi Untold

Nick Pausahaan Budak Paus Narkoba Ditambah Fakta Biografi Untold

Biografi Nick Paus Nick urang ngémbarkeun anjeun dina Carita Budak Leutik, Kahirupan Aula, Kolot, Kulawarga, Hirup Asih (Kabogoh / Istri Fakta), Hargana, Gaya hirup sareng Kahirupan Pribadi.

Cukup, tulisan kami nunjukkeun anjeun kajadian anu penting dina kahirupan kiper Inggris anu dimimitian ti umur formatif (nalika anjeunna ngora) dugi ka anjeunna janten populér pisan.

Carita kahirupan Nick Paus
Nick Pope Bio urang ngécéskeun umur awal naékna anu saé. Atribut: Eadt sareng BBC.

Leres, sadayana terang Nick Pole kanggo refleks na gancang sareng nangkeup padet, Nanging, henteu seueur anu maca Nick Paus Biografi anu kaitung atikan. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang neruskeun.

Kisah Budak Nick Nick:

Pikeun ngamimitian bio, julukan na tetep "The Wall." Nicholas David Pope lahir dina 19 dinten April 1992 ka indungna Paus Bridget sareng bapak David Pole, di kota Inggris sareng paroki sipil Soham di Inggris.

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Nick Pope.
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Nick Pope. 📷: BBC

Asal Keluarga Paus Nick:

Tembok-stopper mangrupikeun warga nagara Inggris anu bonafide. Hasil tina panalungtikan anu dilakukeun pikeun nangtukeun Latar kulawarga Nick Paus nunjukkeun yén 50-60% Inggris sapertos kalolobaan warga nagara Inggris barat.

Anjeunna 50-60% Inggris
Anjeunna 50-60% Inggris. 📷: Twimg

Ngembang taun Nick Pope:

Naha anjeun sadar yén anjeunna teu leres-leres maén bal waktos dina waktos budak leutik di Soham? Anjeunna henteu kantos resep anu ngalatih atanapi badé ningali kaulinan maén sepuh sareng sepuhna.

"Anjeunna sering nyumput dina ranjang na nyarios 'Kuring hate bal, kuring henteu datang. Kami ngagaduhan setan padamelan nyandak anjeunna kaluar kana mobil '”

mengingetan sepuhna Nick Paus nalika umur awal na.

Nick Papa Kulawarga Latar:

Untung pikeun pamuda éta, sepuhna kedah ngalakukeun warga kelas tengah kalayan kapentingan tatanén. Éta ogé anu resep pisan kana maén bal. Sapertos kitu alami pikeun aranjeunna henteu nyerah dina poténsi sukan anu aranjeunna ningal dina anjeunna. Kolot indung Nick Paus némbongan-samentawis sareng hirup pinuh sanajan umurna.

Kolam kelas tengah Nick Paus boga kapentingan dina Pertanian.
Kolam kelas tengah Nick Paus boga kapentingan dina Pertanian. 📷: Wtfoot

Kumaha Bal-balan Karir dimimitian ku Nick Paus:

Nalika umur 7 taun, kolotna Nick Paus parantos ngajamin anjeunna mangrupikeun panyandang tikét usum Ipswich FC. Henteu lami sateuacan anjeunna ningali dirina maén kanggo The Blues handapeun tujuh sareng ngagaduhan impian pikeun ngajantenkeun ageung dina pertandingan.

Paus ngora mimiti maén pikeun klub maén bal Ipswich nalika anjeunna 7 taun.
Paus Ngora mangrupikeun kahirupan mimiti sareng Ipswich FC nalika umur 7. 📷: BBC

Di Ipswich mangrupikeun jenius maén bal paling seueur nonoman. Dina 16, Paus parantos bangkit ngalangkungan jajaran klub sapertos seueur lada anu anjeunna ngamimitian na.

Biografi Nick Paus - Jalan Pikeun Fame Story:

Sanajan kitu, Ipswich henteu nganggap bakat gol anu cekap pikeun promosi pikeun tingkat salajengna. Sapertos kitu aranjeunna ngabebaskeun anjeunna, pamekaran anu pohara gumbira pikeun anjeunna.

"Akademi Ipswich ngaleupaskeun kuring dina 16. Aranjeunna klub budak kuring. pangalaman anu pohara dahsyat, perasaan anu kuring henteu kantos hilap. Hal sapertos kieu tiasa nampi kapercayaan sareng kapercayaan diri, nyaéta sagala hal anu kedah maénkeun bal-balan sahingga éta waktos anu hésé pikeun kuring, ”

saur Paus.

Untungna, para pamuda langkung gancang langkung maju. Anjeunna mimitian diajar di West Suffolk College. Perguruan na parantos nyambung ka klub non-liga - Bury anu ngagabung sareng Paus gancang pikeun netepkeun dirina salaku tujuan pikeun ngaropéa tujuanana.

Nick Paus Ningkat Pikeun Inohong Bio Fame:

"Tembok" gabung sareng tim 1 Tim Charlton Athletic tanggal 24 Mei 2011 saatos dituduh ku pramuka nalika kameunangan Bury Town 2-1 ngalawan Billericay Town. Anjeunna damel henteu langkung saeutik ti 33 penampilan pikeun aranjeunna, lagu anu ngirim anjeunna injeuman ka sababaraha klub (Harrow Borough, Welling United, Cambridge United, Aldershot, York City) antara taun 2011 -2016.

Dina puncak mantra injeumanna, Paus ngagabung dina Burnley nembé diwanohkeun dina taun 2016. Anjeunna ngadamel debut Liga Premier di Séptémber 2017 ngalawan Crystal Palace (1-0 win). Teu lami sateuacan anjeunna kéngingkeun janten bagian tina skuad Inggris pikeun Piala Dunia FIFA 2018 di Rusia.

Teraskeun teraskeun nalika kuring nyerat bio ieu, Paus nyaéta salah sahiji kiper anu paling saé dina Liga Premier. Nyatana, anjeunna caket meunang pangajaran Premier Golden Glove pikeun sepré bersih tapi sempit diketok ku stopper Manchester City Ederson Morales ku ngan ukur hiji kaulinan.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Minuhan Kabogoh Nick Paus Shannon Horlock:

Ngalih dina kahirupan kahirupan The Wall (julukan na), henteu seueur terang yén gawang nyaéta bobogohan Shannon Horlock anu mangrupikeun putri tilas pemain tengah Machester City, Kevin Horlock. Henteu seueur anu disarioskeun perkawis nalika lovebirds patepung sareng mimiti bobogohan. Nanging, kami sadar yén Kevin Horlock mangrupikeun kabogoh anu ngadukung pisan.
Anjeunna malah hadir di lapak Rusia pikeun ngadukung satengahna langkung saé nalika Piala Dunia 2018. Henteu aya anu cangcaya yén lovebird anu henteu ngagaduhan putra atanapi putri kalayan nikah pasti bakal nyandak hubungan silaturahmi ka tingkat salajengna iraha waé pas.
Minuhan kabogoh Nick Paus Shannon Horlock.
Pendakan kabogoh Nick Pope Shannon Horloc- IG.

Kahirupan Kulawarga Nick Paus:

Kulawarga leres-leres sateuacan sateuacan na sanggeus maén bal pikeun gawang sareng profil urang minat sanés pengecualian. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kolotna Paus Nick, duduluran sareng baraya.

Ngeunaan Bapana Nick Paus:

Bapana Nick Paus David nyaéta patani pelengkap. Anjeunna aya dina usaha lestari tina pertanian mékanis salami sakedik ti 41 taun. David bahkan ngagaduhan traktor anu anjeunna émut paus suda sareng sadulur Josh maén sareng naon waé kasempetan anu aranjeunna ngagaduhan.
David ageung dina tani mangtaun-taun.
David gedé dina pertanian pikeun sababaraha puluh- Wtfoot.

Ngeunaan Ibu Nick Paus:

Bridget mangrupikeun indung tina kiper anu mengesankan. Anjeunna mangrupikeun saurang guru sakola di sakola King Ely dimana Nick dipercaya janten mahasiswa. Sapertos David, Bridget ngadukung pisan sareng ngabagi hubungan anu saé sareng putrana.
Bridget nyambut damel salaku guru pikeun waktos anu lami.
Bridget nyambut damel salaku guru pikeun lami- Wtfoot.

Ngeunaan Budak Nick Paus urang:

Legenda Burnley ngagaduhan lanceukna anu katelah Josh. Josh mangrupikeun penjaga gawang berbakat anu nénjo dagangna pikeun Soham dina periode tulisan. Anjeunna nyarios gaduh kamampuan pikeun ngajalankeun langkung saé dina tingkat anu langkung luhur tibatan tempat anjeunna dina momen. Nanging, saklar pikeun maén bal top-flight sigana henteu gampang pikeun anjeunna salaku umur henteu aya di sisi na. Kolotna Nick Paus sami-sami bangga boh kasuksésan Josh sareng Nick. Aranjeunna teu tiasa ngarepkeun karir naon waé pikeun putra-putra na.

Ngeunaan Baraya Nick Paus:

Jauh ti kulawarga anu ngagancangkeun gawang, rinci ngeunaan katurunan na henteu dipikanyaho khususna sabab aya hubunganna sareng nini-nini. Salaku tambahan, henteu seueur anu didokumentasikeun ngeunaan paman, bibi, sepupu, kaponakan sareng nieces.

Kahirupan Pribadi Nick Paus:

"Tembok" ngagaduhan kahirupan anu beunghar di luar dimensi pangadilan bal sareng aya seueur anu tiasa disarios ngeunaan kapribadian anu tenang di luar pertandingan. Seueur anu ngabuktikeun kanyataan yén anjeunna energetic, negeskeun, mandiri sareng kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Asides nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan Nick Pope resep nonton pilem, ngumbara, ngaraosan pidéo diantara kapentingan sareng hobi anu sanés.

Gaya hirup Nick Paus:

Hayu urang ngalihkeun kumaha anjeunna ngadamel sareng nyéépkeun artosana. Naha anjeun sadar yén anjeunna gaduh nilai bersih 12 Juta Euro dina waktos nyerat ieu bio? Paus ngadamel seueur kabeungharan éta tina upah anu lumayan sareng gaji anu datang kalayan maén bal top-flight.
Anjeunna ogé gaduh aliran panghasilan anu ngalir tina ngalirkeun. Sapertos kitu, teu aya ragu ngeunaan kamampuan anjeunna gaduh mobil posh di garasi imah mahal na di Inggris.

Fakta Nick Paus:

Pikeun ngabungkus bio gawang urang, didieu aya sababaraha fakta anu teu jelas ngeunaan Inggris shot-stopper.

Fact # 1 - Fifa 2020 Peunteun:

Paus ngagaduhan rating sakedik FIFA sacara rata-rata 80 poin tina poténsial 81. Nanging, kipas ti kiper parantos nyarios yén anjeunna pantes langkung saé Yordania Pickford. Naha anjeun pikir kitu? Naon ngeunaan Dean Henderson? Kadua gaduh rating poténsial 84 sareng 87 poin masing-masing.
80 cukup lumayan tapi anjeunna pantes langkung hadé.
80 cukup lumayan tapi anjeunna pantes langkung hadé- SoFIFA.

Fakta # 2 - Ageman:

Paus henteu gedé dina agama sareng sapinuhna tetep média sosialna ngadamel upami teu aya asosiasi agama. Nanging, odds pisan anu diarepkeun ku anjeunna salaku urang Kristen nunjukkeun yén namina nyaéta - Paus.

Fakta # 3 - Latar Pendidikan

Teu kawas kalolobaan genius bal, Paus ngagaduhan latar pendidikan atikan anu saé. Anjeunna munggaran murid King's School di Ely sareng nuluykeun diajar sakeudeung di West Suffolk College. Pamukuan akademik anu salajengna ningal Paus maca élmu olahraga di antara kursus-kursus sanés di Universitas Roehampton.

Fakta # 4 - Nick Pausahaan Gaji Nick:

KEJOHANAN / JABATANHasil dina Pounds (£)Earning di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)
Per Taun£ 1,820,000€ 2,015,286$2,404,975
per Bulan£ 151,667€ 167,940$200,414
Per Minggu£ 35,000€ 38,755$46,250
Per Poé£ 5,000€ 5,536$6,607
Per Jam£ 208€ 230$275
Per Menit£ 3.47€ 3.8$4.6
Per Detik£ 0.06€ 0.07$0.08

Ieu naon

Nick Paus parantos hasil

ti saprak anjeun mimiti ningali halaman ieu.

$0
Keuangan di luhur ngungkabkeun yén jalma anu asalna ti kulawarga kelas menengah Inggris kedah damel kirang langkung 5 taun sareng 2 bulan kanggo ngajantenkeun gaji taunan Nick Pole sareng Burnley (2020 stats).
WiKi:
Pertanyaan Biografi Data Wiki
Nami lengkepNick paus
nicknameTembok
Tanggal lahirTanggal 19 April 1992
Tempat kalahiranKota Soham di Inggris
maén PosisiKiper
kolotBridget (ibu), David (bapak).
DuduluranJosh (adi).
kabogohShannon Horlock
hobiNingali pilem, iinditan, maen pidéo ogé nyéépkeun waktos kualitas kulawarga sareng babaturan.
zodiakAries
bayaran2.1 Juta Euro
Worth net12 Juta Euro
luhur6 Kaki, 3 Inci.

kacindekan:

Aya édisi anu sanés pikeun biografi Paus Nick tapi anu parantos mutuskeun ieu. Kanggo éta, urang hatur nuhun parantos maca carita hirupna. Tanpa ragu, Nick parantos ngajantenkeun urang percaya yén titik tolok kana kasuksésan henteu kasar.

Di Lifebogger kami kareueus diri dina nganteurkeun carita budak leutik (Siga Nick Paus) anu ngagaduhan keadilan sareng akurasi. Upami anjeun mendakan naon waé anu matak nganggu, mangga ngahubungi kami atanapi tinggalkeun koméntar di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar