David Neres budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

David Neres budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football kalawan nickname nu "Saeutik Neymar". Kisah Budak David Neres kami sareng Fakta Biografi Anu Henteu Kéngingkeun masihan anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng kanyataan anu henteu dipikanyaho saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadaya jelema terang kagancangan, katerampilan sareng dribbling na. Nanging ngan ukur sakedik anu nganggap Biografi David Neres 'anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, David Neres Campos lahir dina dinten 3rd Maret 1997 di Perus di Sao Paulo, Brazil. Anjeunna ngalahir ka indung anu digawé minangka cleaner a dina waktu kalahiran sarta ka rama anu dicét lampu gantung.

David Neres lahir ka kolot saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. Sks: PxHere na Instagram.
David Neres lahir ka kolot saha saeutik geus dipikawanoh ngeunaan. Sks: PxHere na Instagram.

The Brazillian nasional etnis hideung jeung akar Amérika Afro ieu diangkat di kampung halaman di Perus, Sao Paulo dimana manehna tumuwuh nepi barengan lanceukna, Vinicius ogé dua sadulur, Kim na Ingrid.

Perus di Sao Paulo mangrupikeun waktos hirup mimiti Neres, lingkungan anu goréng sareng tempat narkoba dimana murangkalih ti bumi anu miskin tiasa gampil dipangaruhan pikeun ngarangkul bisnis anu nguntungkeun tina ngajualan narkoba.

David Neres tumuwuh nepi di Perus di Sao Paulo Brazil. Sks: Wikimedia na Instagram.
David Neres tumuwuh nepi di Perus di Sao Paulo Brazil. Sks: Wikimedia na Instagram.

Hatur nuhun kana parenting éféktif, Neres ieu terus counseled ku dad jeung mom na tetep jelas ti obat na difokuskeun sarakola, hiji bagean nu anjeunna anu dicampurkeun jeung maén jalan maén bal.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Sanajan Neres sumping ti handap tukang kelas kulawarga anjeunna dididik di sakola kahadean swasta ngeunaan hibah dileler ka anjeunna pikeun pintonan beredar akademik Na. Ku waktu Neres ieu umur 10, bapana dipandu anjeunna dimimitian ngawangun karir di bal ku sia anjeunna enrolled di sistem nonoman of São Paulo FC.

Kitu mimiti perjalanan Neres nuju kana profesionalisme sareng ngaleungitkeun kagiatan budak leutik anu kalebet maén sareng tol sareng kelereng, layang-layang warna-warni sareng ogé ngupingkeun dongéng.

David Neres flew kites kawas paling kids Brazillian mangsa poé budak leutik na. Kiridit: Pinterest.
David Neres flew kites kawas paling kids Brazillian mangsa poé budak leutik na. Kiridit: Pinterest.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan Karir tur Jalan Ka Inohong Story

Bari di akademi nonoman São Paulo, Neres steadily acuk ngaliwatan jajaran sarta ngalaman setback utama kahijina nalika anjeunna sustained a tatu taktak dina bulan Pebruari 2016. The lajeng 19 taun heubeul ieu sidelined keur bulan dugi anjeunna Certified pinuh pulih.

Saatos pamulihan, Neres diwanohkeun kana skuad utama klub ku urut manajer na, Ricardo Gomez dina bulan Agustus 2016. Promosi éta henteu nyambung kana formulir luhur anu dipamerkeun Neres sateuacan ngadukung cilaka.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Pindah kana, Neres dijieun tim kahiji sarta Serie A perdana pikeun Sao Paulo FC dina 17th Oktober 2016. Pintonan impressive mana anjeunna nempatkeun nepi mangsa pertandingan mantuan steered timnya leuwih tebih jauh ti relegation.

Anjeunna nuluykeun pikeun ngadegkeun dirina minangka sensasi gawang-nyetak homegrown tur jadi ditéang sanggeus ku klub Walanda AJAX dimana manehna dipindahkeun ka pikeun fee mindahkeun dilaporkeun of € 12 juta dina Januari 2017. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Neres ieu acan bisa nikah dina waktu tulisan. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan sajarah dating sarta status hubungan hadir. Pikeun dimimitian ku, Neres henteu dipikawanoh geus ngalaman sagala hubungan saméméhna saméméh anjeunna patepung kabogoh Jerman sarta modél, Kira Winona. The lovebirds mimiti bobogohan di 2019 sanggeus Neres dikirim nya pesen swasta on Instagram.

David Neres kalayan kabogoh Kira Winona. Kiridit: Bolasport.
David Neres kalayan kabogoh Kira Winona. Kiridit: Bolasport.

Diomongkeun bulan engké mun sarakah Parool ngeunaan kahirupan hubungan-Na, Neres wangsit kumaha anjeunna patepung pamajikanana di ragam handap: 'Kuring mendakan didieu di Instagram sareng ngirim pesen pribadi: "Kuring David Neres, sumping ka kuring". Éta cekap kanggo kencan. '

Winona mangrupakeun instruktur kabugaran sarta modél anu commutes antara London tur Amsterdam. Asides keur kabogoh ka Neres manehna ngajarkeun maén bal genius basa Jerman. Taya lalaki (s) sarta putri (s) geus dilahirkeun ti hubungan maranéhanana ngayakeun ulah duanana mibanda barudak wae kaluar tina wedlock.

Kabogoh Neres 'Kira Winona mangrupikeun modél, instruktur kabugaran diantara usaha-usaha sanésna. Kiridit: Metrosport.
Kabogoh Neres 'Kira Winona mangrupikeun modél, instruktur kabugaran diantara usaha-usaha sanésna. Kiridit: Metrosport.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Neres lahir kana kulawarga olahraga-asih genep. Urang mawa Anjeun fakta ngeunaan anggota kulawargana.

Ngeunaan Ibu Neres: Indung Neres mangrupikeun tukang ngabersih anu ngabantosan Neres sareng dulur-dulurna. Anjeunna mangrupikeun pangacara anu kuat pikeun sakola anu sering nyarankeun ka Neres supados serius pendidikanana sareng ngupayakeun ngahontal cita-citana. Kusabab ieu Neres rewarding ngagaleuh bumi anu mewah pikeun kolotna di Pirituba, lingkungan anu saé di Sao Paulo.

David Neres kalawan Tulisan ibu dipikawanoh na saeutik: Instagram.
David Neres kalawan Tulisan ibu dipikawanoh na saeutik: Instagram.

Ngeunaan Bapana Neres: Bapana Neres mangrupikeun pelukis lampu gantung. Anjeunna dikredit pikeun maénkeun peran utama dina kahirupan genius maén bal ku nyandak anjeunna ka sakola sareng maén bal. Ayah anu ngadukung anu sering nyarankeun ka Neres janten wijaksana sering ngaliwat tuang kanggo mastikeun yén Neres henteu telat ka buruan atanapi sakola.

Ngeunaan Duduluran Neres: Neres gaduh tilu duduluran anu sakedik kanyaho. Duduluran kaasup lanceuk, Vinicius anu katingalina langkung sepuh tibatan genius maén bal. Di sisi anu sanésna, adi-adina na - Kim sareng Ingrid - mangrupikeun kaéndahan anu rambutna brunette alami.

David Neres Duduluran. LR: Vinicius - Ingrid - Kim sareng Neres. Kiridit: Instagram.
David Neres Duduluran. LR: Vinicius - Ingrid - Kim sareng Neres. Kiridit: Instagram.

Ngeunaan Baraya Neres: Jauh tina kahirupan kulawarga langsung Neres henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan nini-aki na paman sareng bibi kaasup dulur-dulurna sareng dulur-dulurna.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu ngajantenkeun David Neres keletik? Diuk deui nalika kami nyandak anjeun nyiptakeun kapribadian Neres pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna. Pikeun ngamimitian, Neres persona mangrupikeun campuran sipat zodiak Pisces.

Anjeunna intuitif, artistik, lembut sareng henteu ngungkabkeun seueur perkawis kahirupan pribadi sareng pribadina. Hobi na kalebet nyéépkeun waktos sareng rerencangan sareng kulawarga, ngadatangan pantai sareng maén kartu. Anjeunna ogé ngagaduhan minat maénkeun kaulinan jero rohangan.

David Neres (kénca ekstrim) enjoys waktos kualitas belanja jeung babaturan sareng kulawarga. Kiridit: Instagram.
David Neres (kénca ekstrim) enjoys waktos kualitas belanja jeung babaturan sareng kulawarga. Kiridit: Instagram.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Keuntungan bersih David Neres masih dina tinjauan. Nanging, anjeunna ngagaduhan nilai pasar € 32 juta dina waktos nyerat. Maju hirup gaya hirup kelas menengah sareng terang kumaha pangsaéna pikeun kasaimbangan antara belanja sareng penghasilan atanapi gaji na.

Asal kabeungharan Neres di luar sepakbola henteu dipikaterang sedengkeun nilai asli imahna di Sao Paulo henteu acan tiasa dipastikeun. Nya kitu, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan mobil di garasi na sabab anjeunna henteu acan tiasa ningali nyetir kanggo masihan upacara atanapi lapangan latihan. Nanging, anjeunna rutin ngumbara nganggo hawa dina jet mewah.

David Neres rutin ngumbara ku hawa di jet mewah. Kiridit: Instagram.
David Neres rutin ngumbara ku hawa di jet mewah. Kiridit: Instagram.

David Neres budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Mungkus up biografi budak leutik Daud Neres urang dieu sababaraha fakta untold nu jarang kaasup dina bio na.

Naha anjeun terang?

  • David Neres prefers minum cai jeung buah juices kana inuman teuas.
  • Manéhna nyaéta salah diantara sababaraha pamaén anu boga tato atawa badan kasenian.
David Neres boga tato atawa badan seni. Kiridit: Instagram.
David Neres boga tato atawa badan seni. Kiridit: Instagram.
  • Ngeunaan ageman-Na, Neres lahir jeung digedékeun salaku Kristen. Anjeunna lila Kristen tapi henteu dipikawanoh geus dijieun sapuan agama atanapi pernyataan di rojongan tina aqidah-Na.

David Neres budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. Bageur nawaran reureuh di Tingali na ngalanggan kami Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Daud Neres budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar