Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2753

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Mitro". Aleksandar Mitrovic budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan kamampuan gawang nyetak Na. Tapi ngan sababaraha mertimbangkeun Aleksandar Mitrovic urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Awal jeung Kahirupan kulawarga

Aleksandar Mitrovic lahir dina dinten 16th September 1994 ka indungna, Natasha Mitrović, sarta bapana, Ivica Mitrović di Smederevo Sérbia, Slowakia baheulana Yugoslavia.

Alexandr Mitrović urang Kolot Ivica jeung Natasha Mitrović

Mitrovic tumuwuh nepi kalayan lanceukna Milan anu ayeuna agén na di kota Smederevo, wétan Sérbia. Katuhu ti pisan mimiti, anu Mitrovic kulawarga geus fans Newcastle kuat anu admired Alan Shearer. Dina taneuh leuwih pribadi, Mitrovic mangsa poé mimiti nya éta kaluar, socially yakin tur nekad. Anjeunna sakali recalled tumuwuh nepi na keur ngawartoskeun yen anjeunna bakal jadi kriminal atawa kickboxer a ku bapana. Dina kecap na;

Reflecting on Awal kahirupan na, nalika ditanya ku telegrap on naon anjeunna bakal jadi lakukeun tanpa bal. Mitrovic sakali jawab; ...

Kuring henteu weruh naon anu kuring ngalakukeun lamun kuring henteu maén bal. Meureun hal dimana abdi tiasa make adrenalin abdi. Meureun hal kawas tinju.

Mitrovic kungsi pisan énergi nalika anjeunna anak. Tumuwuh nepi, anjeunna hésé pikeun kolotna pikeun mere ampun kabiasaan-Na. Ieu partisipasi na di bal nu steered anjeunna jauh ti pilihan bangsat manehna nyieun salaku anak.

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Mitrovic salaku anak dipercaya anjeunna henteu ukur bakal jadi footballer a tapi bakal cinta maén sarta retire di Newcastle. Deui lajeng sakumaha nak, manéhna dipiboga sababaraha jerseys Newcastle. Dina kecap na;

Newcastle geus klub favorit abdi kantos saprak kuring éta hiji budak leutik di Sérbia. Kuring geus dituturkeun Newcastle sakabeh hirup abdi. Kuring kungsi dua kaos Newcastle lamun ieu mah saeutik. Ieu mahiwal, paling urang milih hiji tim kawas Manchester United atanapi Barcelona, ​​tapi keur kuring, geus salawasna geus Newcastle.

cinta Mitro pikeun soccer ningal anjeunna ningal anjeunna di 2005 enrolling dina roster of a tim nonoman Serbia lokal Partizan anu eweh tahap ka kickstart karirna sarta showcase bakat-Na.

A karir nonoman suksés sumping ka hiji tungtung di 2011, sataun anjeunna tos profésional sanggeus mantra injeuman dina Teleoptik. Kana balik, manéhna jadi footballer béda. Mitrovic dipingpin timnya pikeun meunang Serbia SuperLiga di musim kahijina.

Gugah Alexandr Mitrović pikeun Inohong

Dina yuswa 18, Mitrović ieu ngaranna diantara luhureun bakat 10 di handapeun umur 19 di Éropa ku pilihan UEFA wartawan. Sunda ieu endah katarik pramuka sakuliah klub Éropa. Saatos hungkul, Mitro tungtungna ngagabung Belgian Anderlecht dimana anjeunna nuluykeun nyitak gol 44 dina kaulinan 90 tur unggul dina liga scorer luhur di Usum kadua.

Alexandr Mitrović Belgian Story

Sunda ieu katarik na klub ngimpi liga Premier, Newcastle anu kaala anjeunna di 2015. Sanggeus mumusuhan jeung Rafa Benitez di 2018, Mitro mutuskeun waktu-Na jeung klub budak leutik nya éta leuwih. Dina réaksi, anjeunna dipundut bisa loaned kaluar tina klub Propinsi Sulawesi Tenggara. Fulham in Bandung Kulon London janten tujuan-Na. Dina kecap na;

Kuring diperlukeun ninggalkeun Newcastle sabab kuring diperlukeun waktu kaulinan sareng diperlukeun kaulinan di suku kuring. Kuring éta nekat maén bal, janten dina pitch, nepi ka skor gol.

Anjeunna ngagabung Fulham permanén sanggeus nulungan ka promotion ka Liga Premier di 20118. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki hébat, aya hiji awéwé hébat, atawa jadi nyebutkeun nu mana. Sarta balik ampir unggal suksés Serbia Footballer (Tempo Nemanja Matić), Aya hiji wag glamorous atawa kabogoh sakumaha katingal dina nami Kristina, gambar jeung cinta hirup nya.

Alexandr Mitrović urang Wife- Kristina

Kalawan pasangan na Kristina, Mitrović ngabogaan putra, ngaranna Luka sarta putri anu ngaran geus kanyahoan.

Alexandr Mitrović urang kulawarga Facts- Pamajikan jeung KidsTanpa ragu a, pangabisa keuna Mitrovic urang, kitu ogé gaya hirup kulawarga sehat na ngawangun gambar lengkep anjeunna.

hasilna gambar pikeun Aleksandar MitroviÄ ?? sarta Kristina

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- watek dipanaskeun

Ayana fisik Mitrovic di kotak sarta hawa prowess ngan bisa loyog ku watek fiery jeung unpredictable na nu sarua jeung nu ti Zinedine Zidane. Mitrovic kasohor lawan sirah-butting dirina.

Kajadian hina lumangsung dina bulan Méi 2014, nalika béntang Anderlecht diserang puseur Club Brugge deui Björn Engels sarta duly dikirim pareum. Watch Video handap;

Teu héran mun mayoritas fans bal sadar watek dipanaskeun Mitrovic urang nu geus earned anjeunna saeutik ngaran goréng di klub saméméhna Anderlecht na di Sérbia. Mitrovic geus dijelaskeun ku Wartawan Belgian salaku batur anu kapribadian bonus lamun dibandingkeun bisa nyieun hiji mario Balotelli Tingali Normal.Mario Balotelli pilari Normal

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Tujuanana Perayaan KontroversiAlexandr Mitrović hajatan gawang kontrovérsi

perayaan Mitrovic urang (gambar luhur) perlu aya katerangan sakumaha naon jalma geus ngaku eta ngagambarkeun. Sanajan Mitrovic dirina denies eta mangrupakeun se ** rujukan al cheeky.

Gantina, maju Serbia ngaku yen anjeunna nyangkut kaluar basa sarta nyimpen dua jari boh sisi nya ku eta sabab anjeunna mimicking "Motong ati basa tina kritik na".

Aleksandar Mitrovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- The Next Zlatan

Naha Anjeun Apal? ... Mitrovic geus dubbed The "Salajengna Zlatan Ibrahimovic"Salaku anjeunna asalna tina bloodline Na.

Personality Zlatan Alexandr Mitrović urang

Dua alesan aya naha Mitrovic geus dubbed nu "Teras Zlatan Ibrahimovic"Saprak umur dini Na. Anu mimiti, Ibrahimovic lahir jeung jawa di Swedia kumaha oge, kulawargana hijrah ti urut bangsa Yugoslavia ka Éropa kalér loba sababaraha taun ka pengker. Mitrovic oge ti wewengkon sarua tina urut bangsa anu dipikanyaho pikeun Tret sarupa maranéhanana.

kanyataan parios: Heuheu Aleksandar Mitrovic budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami!

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu