Joel Matip budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Joel Matip budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

LB nampilkeun Carita Pinuh ku genius Sepakbola anu paling dikenal kalayan landihan; "Jimmy". Joel Matip budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan jangkungna 6 ′ 5 ″ na anu mengesankan. Nanging, ngan sakedik anu nganggap Biografi Joel Matip anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan Awal & Latar Kulawarga

Dimimitian off, ngaran nyata na aya proyék Joel André Matip. Joel Matip sakumaha anjeunna mindeng disebut lahir dina Dinten 8 Agustus 1991 ka indungna, Eva-Maria Matip sareng ramana, Jean Matip di Bochum, Jérman. Di handap ieu poto kolotna Joel Matip anu saé nalika aranjeunna ngadukung putra aranjeunna salami 2014 FIFA WorldCup.

Kolot Joel Matip- Indung, Eva-Maria sareng Bapa, Jean Matip. Kiridit ka Waz.
Joel Matip Parents- Ibu, Eva-Maria na Rama, Akang Matip. kiridit ka Waz.

Ditilik ku penampilanna, anjeun bakal satuju yén Joel lahir satengah pamaén. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngalahir ka dad Cameroonian sarta mum Jerman anu jigana boga nuhun Asia.

Joel Matip asalna tina latar kulawarga kelas menengah anu hina. Indungna, Eva-Maria, mangrupikeun spesialis terkenal dina pikun. Anjeunna parantos ngahaturanan hirupna pikeun damel sareng penderita kaleungitan ingetan. Mumi Joel Matip ogé damel pikeun Palang Merah Jerman.

Naha anjeun terang?… Bapana Joel Matip, Jean asalna guru kimia sateuacan ngoleksi sepakbola di nagara asalna Kamerun. Anjeunna sumping ka Jérman ti Kamerun sareng gelar kimia. Kolotna Joel Matip Jean sareng Eva-Maria patepung nalika bapakna Jean ngalanjutkeun kuliah di universitas di Bochum. Aranjeunna murag asih, ngadukung hubungan aranjeunna, nikah sareng ngalahirkeun Joel.

Joel Matip tumuwuh nepi kalayan adina Na, Rebecca anu saterusna jadi dermatologist suksés di Gelsenkirchen. Anjeunna oge boga adi kokolot ngaranna Marvin Matip anu oge footballer a.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Éta hésé pikeun bapakna Joel Matip Jean pikeun nungkulan pangsiun na tina maén bal. Tilas pamaén bal Kamerun nyusun rencana pikeun tetep hirup impianana ngalangkungan putrana Mavin sareng Joel. 

Ngabogaan hiji urut footballer sakumaha dad, nya eta ukur alam keur game bisa instilled kana Joel malah bari anjeunna dihadiran sakola Gesamtschule Berger Feld. markisa na keur game nempo manehna lalaki enrolled bagian-waktos kalawan SC Weitmar 45 dina sataun 1995.

Anjeunna henteu nyandak waktos lami pikeun Joel alit pikeun mimiti ngajantenkeun kesan sareng klub. Smiley Joel gambar di handap ieu naék pangkat gancang pisan nalika anjeunna mekar ngalawan pamaén anu langkung lami ti anjeunna.

Poto budak leutik Joel Matip. Kiridit ka IFC Globe
Poto Joel Matip budak. kiridit ka IFC Globe

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Kinerja anu luar biasa ku Joel ngajantenkeun anjeunna janten tempat di klub asalna, VfL Bochum. Éta normal pikeun unggal pamaén bal ngora Jerman ngimpi ageung sareng Joel Matip henteu terkecuali. Tekadna pikeun maén di klub nonoman top Jerman sanés janten lamunan.

Dina yuswa 9 dina 2000 sataun, Matip meunang enrolled kalawan Schalke sanggeus sidang suksés. Salaku Matip terus tempo, manéhna nempo dirina settling ogé kana hirup jeung Akademi, sahingga kamajuan hening ngaliwatan Grup umur na kana bal senior.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Debutna Matip dina hiber top Jerman ningali anjeunna nganterkeun performa Man of the Match ngalawan Bayern Munich dina 7 Nopémber 2009. Ngaluncurkeun pagelaran anu luar biasa ku gawang éta ningali anjeunna janten starter anu bahagia sareng klub.

Matip nuluykeun ka spent tujuh musim kalawan klub nyieun 194 appearances. Momen watesan nu dipicu akuisisi Liverpool na sumping nalika Matip ngéléhkeun urut manajer dortmund Jürgen Klopp di final 2011 / 2012 DFL Supercup.

Joel Matip ngarayakeun DFL Supercup sareng batur sakamarna. Kiridit ka Faz.
Joel Matip ngarayakeun DFL Supercup sareng batur sakamarna. Kiridit ka Faz.

Lamun keuna ku na kalawan Schalke meunang kadaluwarsa dina usum panas tina 2016, Jürgen Klopp éta diantara manajer anu perang pikeun signature-Na. Hatur nuhun kana demi waktos lami, anu Cameroonian Jerman mutuskeun pikeun gabung manajer rival di Liverpool.

Salaku dina waktu tulisan, anu Liverpool puseur-balik geus jadi tinggi na perkasa di partnership formidable-Na jeung van Dijk jeung Dejan Lovern. sésana, sabab nyebutkeun aya sajarah.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik unggal lalaki anu hébat, aya waé awéwé, kitu paribasa. Sareng di tukangeun ampir unggal pamaén bal tina akar Afrika, mémang aya WAG anu mempesona dina jalma Larissa.

Joel Matip sareng Kabogohna, Larissa. Kiridit ka Gambar: Imgur sareng WTFoot.
Joel Matip sareng Kabogohna, Larissa. Kiridit ka Gambar: Imgur sareng WTFoot.

Larissa ieu meureun nu WAG paling misterius lantaran salah henteu weruh nanaon ngeunaan dirina iwal kanyataan yén manehna geus bobogohan Matip tur mikanyaah lalajo anjeunna maén.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan kahirupan pribadi Joel Matip bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambaran lengkep ngeunaan anjeunna. Joel mangrupikeun kapribadian anu dramatis, kréatip, percaya diri, dominan sareng teu kaampeuh. Anjeunna tiasa ngahontal naon waé anu dipikahoyongna dina sagala bidang kahirupan anu dilakukeun ku dirina.

Joel Matip boga loba babaturan keur aranjeunna berehan tur satia kawas dirina. rasa cageur na humor ngajadikeun kolaborasi jeung jalma lianna malah gampang. Hiji conto anu kaungkap dina video-Na jeung Daniel Sturridge.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Naha anjeun terang?… Aya geus hal cerebral, sanajan bedah, ngeunaan Joel Matip urang defending. Sugan nu teu reuwas yen ubar na soccer anu trades kulawargana.

Joel Matip kulawarga nyaeta salah sahiji kulawarga Jérman tersukses tina akar Cameroonian. Hatur nuhun ka kapala kulawarga Akang Matip, kulawarga Matip geus dijieun sajarah dina ngahasilkeun palatih sepakbola hideung mimiti di tanah air maranéhanana, Bochum. Jean Matip, guru urut kimia (gambar di handap kalawan kulawargana) janten pamaén sareng engké janten palatih FC Italia di B.

Poto Kulawarga Joel Matip, bapakna (kénca), lanceukna Marvin (kénca salajengna). Kiridit ka WTFoot.
Poto Kulawarga Joel Matip, bapakna (kénca), lanceukna Marvin (kénca salajengna). Kiridit ka WTFoot.

Lanceukna Joel Matip, Marvin Matip nyaéta 6 taun langkung kolot ti anjeunna. Sapertos Joel, Marvin ogé ngawakilan Singa Indomitable Kamerun. Tina sudut klub, anjeunna janten kapten tim FC Ingolstadt, klub Jerman di Bundesliga 2.

Numutkeun rumor, indung indung Matip gaduh langkung seueur anggota kulawarga anu parantos diajar kedokteran. Misalna, akina Joel Matip sareng lanceukna Martin ogé dokter.

Beda sareng perdagangan médis, kulawarga Joel Matip ti pihak bapakna ngagaduhan akar sepak bola anu jero. Anjeunna mangrupikeun dulur misan anu namina Joseph-Desire Job anu ngagaduhan 52 topi Kamerun dibentang antara 1998 sareng 2011.

Kahirupan Kulawarga Joel Matip- Ngeunaan Babaturan na.
Kahirupan Kulawarga Joel Matip- Ngeunaan Babaturan na.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Beda sareng sababaraha dulur-dulurna na ti akar Afrika, sapertos Obafemi Matins, Mario Balotelli, Adebayor, sareng sajabana… Matip sanés jinis pamaén bal anu hirup Gaya hirup Lavish anu gampang ditingali ku sababaraha mobil anu cukup narik ati, minuman keras, tukang bajo, budak awéwé jsb. Anjeunna pisan teu nyaman jeung mobil Mercedes rata-Na.

Joel Matip budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Hubungan jeung Rigobert Song:

Dina waktu Signing pikeun Liverpool, Joel Matip jadi Cameroonian kadua pikeun maén keur Reds sanggeus ikon nasional nya, Rigobert Song.

Mecahkeun héran tina gajih na:

Dina Juli 2016, Joel Matip nandatanganan kontrak sareng Liverpool anu nalika crunched, earn anjeunna € 10,383 (£ 9,347) per dinten, € 433 (£ 389) per jam sareng £ 0.11 unggal detik. Ieu sakuduna dituju dijalankeun salami 5 taun. Bayangkeun upami anjeun anu kéngingkeun sapertos kitu sareng naon anu bakal anjeun laksanakeun ku artos sapertos kitu!?…

kanyataan parios: Heuheu Joel Matip budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar