Carita Budak Budak Thuram Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Budak Thuram Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Carita Budak Budak Thuram Ditambahkeun Fakta Biografi Untold.

Panungtungan diropéa

Biografi kami masihan liputan pinuh tina Carita Budak Leutik, Hirup Awal, Kolot, Fakta Kulawarga / Kahirupan, Kabogoh / Istri, Kahirupan Pribadi sareng Gaya Hidup. Éta analisa lengkep tina Life Life-Na, ti mimiti na nepi ka nalika anjeunna janten Famous.

Raka Thuram Life Story ti raka déwata ka ayeuna
Raka Thuram Life Story ti raka déwata dugi ka ayeuna. 📷: Instagram sareng Twitter

Nuhun, anjeun sareng kuring terang anjeunna mangrupikeun conto anu sampurna a maén bal anu nuturkeun tapak ramana anu kawentar. Nanging, ngan ukur sababaraha fans anu parantos nganggap maca Carita Kahirupan Marcus Thuram, anu cukup narik. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Kisah Budak Raka Thuram:

Pikeun ngamimitian, julukan na "Tikus", sareng nami lengkep nya éta Marcus Lilian Thuram-Ulien. Anjeunna lahir tanggal 6 Agustus 1997 ka indungna, Sandra Thuram, sareng bapakna, Lilian Thuram, di kota Parma, Italia. Kolotna kolotna Marcus Thuram ngagaduhan anjeunna salaku putra kahiji kulawarga, sareng nalika kalahiranna, aranjeunna namina namina nami aktivis Jamaika 'Marcus Garvey'.

Pemain bal generasi kadua tumuh biasana dibarengan barayana lanceukna anu anjeunna yuswa lima taun langkung lami ti saha saha anu disebat ku nami Khéphren Thuram. Gambar di handap ieu, duanana budak Marcus sareng Khephren nyéépkeun taun-taun awal di Parma dimana bapakna maén balna sareng tim kota- Parma Calcio 1913.

Saeutik raka Thuram Galuh dibarengan barengan lanceukna, Khephren Thuram.
Saeutik raka Thuram Galuh dibarengan barengan lanceukna, Khephren Thuram. 📷: Instagram

Sanaos dilahirkeun di Itali, raka ngawakilan nagara kulawargana- Perancis. Leresna, bapakna, antara taun 1996-2006, maén bal-balan Italia Parma sareng Juventus. Éta taun pakait sareng waktos anjeunna sareng lanceukna ngalahir.

Latar Kulawarga Marcus Thuram:

Pamaén maén asal kulawarga anu beunghar ngagaduhan sirah anu saé pikeun hirup, sanaos aranjeunna kasulitan. Sanaos éta henteu gampang pikeun sasama anu nyerang Perancis-na generasi anu dipikaresepna Jean-Philippe Mateta jeung Neal Maupay, raka urang sorangan gaduh sadayana, hatur nuhun ka Lilian, bapak legendaris na.

Kolotna kolotna Marcus Thuram, Lilian sareng Sandra, mangrupikeun jinis anu ngagaduhan budak lalaki pikeun koleksi kaulinan ténis. Nanging, éta langkung seueur bal maén bal salaku kado tinimbang kaulinan. Kabeneran aya, monét maén balégun Keluarga Marcus Thuram sareng tanggung jawab pikeun kasalametan kulawargana anu beunghar.

Asal Kulawarga Marcus Thuram:

Pikeun tujuan kajelasan, pamuter bal maén Italia anu bapak sareng mama mangrupikeun warga Perancis, henteu ngagaduhan akar kulawargana langsung disusud ka Afrika. Sabalikna, bapak sareng ibu raka Thuram asal-usul ti Guadeloupe. Nagara ieu mangrupikeun pulo anu aya di Laut Karibia beulah kidul.

Kolot Kolot Thuram Kolot gaduh asal ti Guadeloupe
Poto orok imut raka Thuram sareng bapak sareng indungna. Asal kulawargana nyaéta Guadeloupe. 📷: 90Min

Naha anjeun terang? ... sasama legenda Perancis Thierry Henry sareng footballers sapertos Aom bela diri jeung Kingsley Coman ogé asalna asal kulawarga ti Guadeloupe. Henteu janten ogé hilap, nagara éta janten bumi budak-budak Afrika munggaran anu sumping di dinya dina taun 1650.

Raka Atikan sareng Karir Ngiringan:

Pikeun nuluykeun hirup impian kulawarga, maén bal sareng lanceukna mutuskeun awal, pikeun nuturkeun sampéan bapakna. Dina rumah tangga Marcus Thuram, maén bal sok dijantenkeun. Saatos deukeut pensiunan, kapala kulawarga (Lilian) nyiptakeun strategi, hiji anu bakal ningali putra nya teras hirup ngimpi na.

"<Yoastmark

Dina usum 2004/2005, bapak raka, ngagaduhan posisi pertahanan sentral Juventus anu dikaluarkeun ku anu ngora Giorgio Chiellini anu ngamimitian karir Turin na. Ayana sepuh anu ngagem haté dina leungeun baju na, terasna ngalaman tragedi- Malformasi Cardiac. Ngabogaan haté anu ageung ningali karir Perancis anu caket.

You, bapak raka, ngagaduhan transfer murah ka Barcelona nalika kajadian Skciopoli Skandal anu ningal Juve diliput deui ka Serie B. Sedih, karirna teu tiasa salami langkung ti dua musim.

Sateuacan ngiringan karirna, juara Piala Dunia 1998 mutuskeun bakal langkung fokus kana kulawargana. Anjeunna ngajamin putrana Marcus ngamimitian karirna di Perancis sareng sanés sanésna. Alesanna kusabab anjeunna hoyong budak lalaki pikeun berkenalan kalayan kulawarga kulawarga. Ayah legendaris ngadaptar dua putrana sareng Olympique de Neuilly, hiji akademi maén bal anu ayana di kulon Paris.

Biografi raka Thuram- Kahirupan Karir Awal:

Saatos nyéépkeun opat taun sareng Olympique de Neuilly, kasuksésan raka ningali anjeunna maju ka fase anu langkung penting dina karirna. Bapana nyandak anjeunna dialihkeun ka AC Boulogne-Billancourt, hiji akademi anu langkung seueur anu pernah ngagaduhan sasama bentang Perancis Allan Saint-Maximin salaku salah sahiji béntang akademi pangadéanna.

Dina akademi anu énggal, Marcus janten ribut-budak ieu, saurang anu ngagaduhan reputasi pikeun nyetak gol tinimbang ngabela sapertos bapakna. Youngster ngabantosan klub pikeun sababaraha waktos anu unggul sareng penghargaan akademi.

"<Yoastmark

Biografi raka Thuram- Jalan pikeun Inohong Rame:

Saatos ngagulung akademi Perancis, AC Boulogne-Billancourt, raka mutuskeun mangkat ka Sochaux dina usum 2012-2013. Langsung saatos anjeunna ngantunkeun aranjeunna, Khéphren Thuram (lanceukna budak na) ngadaptar sareng mantan akademi, pikeun nuluykeun tempat lanceukna anu angkat.

Naha anjeun terang? ... Ayah Legenda, Lilian, ngagaduhan bantosan dina gerakan putrana ka Sochaux. Kanggo kabagjaan Rumah Tangga Marcus Thuram, budak éta henteu suksés lulus ti akademi nonoman; anjeunna mirip ngagaduhan hiji U-17 panggero U-XNUMX.

Kasuksésan diteruskeun saatos anggeus panggero nonoman nasional. Naha anjeun terang? ... Raka aya diantara batur sepak bola - anu dipikaresep ku Kylian Mbappe jeung Issa Diop anu ngabantosan Perancis meunang Juara 2016 UEFA Dina 19 Championship.

Anu ngora mangrupikeun tim juara 2016 UEFA Éropa handapeun-19
Anu ngora mangrupikeun tim juara 2016 UEFA Éropa handapeun-19. 📷: Actusen sareng UEFA

Biografi raka Thuram- Banget pikeun Inohong Rame:

Saatos genep taun saé sareng Football Club Sochaux-Montbéliard, raka mutuskeun ngiringan léngkah-léngkah anu dicandak salah sahiji legenda Chelsea FC - sanés sanés Didier Drogba. Anjeunna ngadaptarkeun pikeun Guingamp, klub anjeunna percanten bakal nyanyi namina Thuram anu langkung saé, pikeun ngupingkeun klub Éropa top.

Di Guingamp, striker nampi perhatian anu diperyogikeun sateuacan anjeunna mimiti nyetak tujuanana. Naha anjeun terang? ... Raka, saatos pertandingan sareng PSG, gaduh sapatemon émosional sareng legenda gawang Itali Gianluigi Buffon, anu parantos janten istilah panjang babaturan sareng urut pasangan ti bapakna, Lilian.

Raka Thuram patepung Idol budak leutik sareng sobatna réncang kamandang-sanés sanés tina Buffon Legendaris.
Raka Thuram patepung Idol budak leutik sareng sobatna réncang kamandang-sanés sanés tina Buffon Legendaris. 📷: IG

Saatos patepungan anjeunna sareng stopper legenda, striker ngagunakeun kasempetan pikeun ngamimitian ngadamel nami dirina. Akibat mimiti raka ieu ngabantosan timnya pikeun ngaleungitkeun PSG tina saparapat akhir 2018/2019 tina Coupe de la Ligue.

Kusabab namina ngadamel babak gedé dina média, klub maén bal Jerman Borussia Mönchengladbach parantos narik, sareng neraskeun serangan pikeun Guingamp pikeun tandatangan na. Sakumaha anu ditingali tina pidio di handap ieu, raka parantos teu katingali mundur ti saprak gabung ka klub.

Nalika waktos Biografi Marcus Thuram ayeuna dipasang, juru main bal ieu sacara lega dianggap janji-janji anu éndah pikeun Perancis sareng generasi Perancis-Guadeloupe teras maju maén saatos hebat Thierry Henry. Anjeunna ngagaduhan sadayana- tina tujuan, teknik, kakuatan luncat luhur sareng gaya perayaan. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

TIKUS ayeuna dianggap salaku salah sahiji janji anu saé pikeun Generasi Bola Sepak Perancis
TIKUS ayeuna dianggap salaku salah sahiji janji anu saé pikeun Generasi Bola Sepak Perancis. 📷: Bundesliga & IG

Raka Hubungan Kahirupan-Kabogoh, Pamajikan?

Asides ningali anjeunna nyetak gol dina lapangan, para peminat maén bal nembé janten langkung dipikaresep pikeun putra bal-balan legendaris. Akibatna, aranjeunna parantos mikir dina patarosan pamungkas ... Saha Kabogoh Marcus Thuram?

Saha Kabogoh Marcus Thuram
Seueur fans anu kantos naroskeun… Saha éta Kabogoh Marcus Thuram? 📷: Instagram

Pikeun mimitian ku, raka Thuram mangrupikeun saurang pemain bal anu kasép, hiji anu seukeut rupa anu tiasa lebur manah para pujian awéwé anu nganggap diri janten pasangan pacar sareng garwa.

Pikeun ngabenerkeun kaleresan, raka Thuram dina média sosial bijil tunggal. Nanging, tiasa janten yén maén bal ngagaduhan kabogoh tapi parantos mutuskeun henteu ngajantenkeun hubunganana umum. Peharbs, sepuh Marcus Thuram kedah masihan naséhat putrana supados langkung fokus kana mertahankeun kamulyaan kulawarga tinimbang janten headline média pikeun urusan henteu maén bal.

Rakait Pribadi Marcus Thuram:

Anu mimiti sareng pangpentingna, maén bal nyaéta jalma anu kreatif, dramatis sareng percaya diri. Anjeunna mangrupikeun jalma anu kapribadian anu luarna sesah nolak. TIKUS, sakumaha anjeunna namina, nyaéta Big, Jangkung, Kuat sareng gaduh rasa harga diri atanapi pentingna.

Kahirupan Pribadi Marcus Thuram bakal ngabantosan anjeun gambar anu langkung saé
Kahirupan Pribadi Marcus Thuram bakal ngabantosan anjeun gambar anu langkung saé. 📷: Picuki

Ngeunaan hobi Marcus Thuram, sigana anjeunna tiasa janten kipas NBA, saurang anu resep maén baskét. Striker anu seukeut ogé ngagaduhan karakter anu flamboyant, anu ngajadikeun anjeunna kadang-kadang nunjukkeun 'Raja tina status leuweung'. Tapi sacara umum, raka henteu sapertos kitu mario Balotelli.

Raja ngeunaan Status Hutan. Nanging, anjeunna henteu sapertos Balotelli
Raja ngeunaan Status Hutan. Nanging, anjeunna henteu sapertos Balotelli. 📷: Twitter

Gaya hirup raka Thuram:

Nyaho cara hirupna pasti bakal ngabantosan anjeun nangkep gambaran lengkep ngeunaan anjeunna. Anu mimiti sareng pangpentingna, Marcus Thuram nyaéta jalma anu tiasa ngaluarkeun mésér mésér gadget superhero- khususna hiji anu ngagaduhan kualitas cybernetic / robotic.

Maén Perancis hirup hiji gaya hirup Luxirious. Anjeunna beunghar sareng tiasa nanggung nanaon.
Football Perancis hirup gaya hirup méwah. Anjeunna beunghar sareng tiasa nanggung nanaon. 📷: IG

Asalna ti rumah tangga anu beunghar, ngagaduhan 3,200,000 Euros upah taunan sareng 7 Juta Euro bersih bersih pasti langkung ti cukup pikeun ngawangun arsenal mobil. Ditilik tina poto mobil Marcus Thuram, tétéla warna karesepna deui, sareng anjeunna milih merek Mercedes.

Marcus Thuram's Car- Anjeunna kipas tina Mercedes-Benz G-Kelas SUV méwah
Marcus Thuram's Car- Anjeunna kipas tina Mercedes-Benz G-Kelas SUV méwah. 📷: Insta
Langkung langkung ti gaya hirupna, éta muncul salah sahiji Marcob Thuram's Hobbies dina perjalanan baskét asides. Striker langkung milih nyalira artosna pikeun ngadamel perjalanan ka Gurun Safari di Dubai. Anjeunna yakin yén hirup luar biasa, sareng éta kedah tetep waé cara éta.
Raka nyiptakeun artosna di Gurun Safaris di Dubai
Raka nyiptakeun artosna di Gurun Safaris di Dubai. 📷: Picuki

Marcus Thuram Kahirupan Kulawarga:

Dilahirkeun kana rumah tangga anu ngagaduhan juara Piala Dunia nyaéta, tanpa ragu, sumber inspirasi anu ageung pikeun soccerer. Dina bagian ieu, kami bakal nyangking anjeun langkung seueur fakta ngeunaan kolot kolot Marcus Thuram ogé anggota kulawargana.

Ngeunaan Bapa Marcus Thuram:

Anu panginten anjeun terang, super bapakna raka anu hirup Katerangan Perancis. Ngaran lengkepna nyaéta Ruddy Lilian Thuram-Ulien, sareng anjeunna lahir tanggal 1 Januari 1972, DIDI di Perancis, tapi di Pointe-à-Pitre, kota panggedéna di Guadeloupe.

Minuhan Bapa raka Thuram, Lilian Thuram. Anjeunna resep gaduh perusahaan anu saé sareng putrana. Anjeunna ogé émut salaku Katerangan Piala Dunia
Minuhan Bapa raka Thuram, Lilian Thuram. Anjeunna resep gaduh perusahaan anu saé sareng putrana. Anjeunna ogé émut salaku Katerangan Piala Dunia. 📷: DailyMail

Lilian mangrupikeun cerai, hartosna anjeunna teu parantos kawin sareng ibu raka, Sandra. Ngalih, anjeunna mimiti bobogohan Karine Lemarchand, wartawan saluran TV Perancis. Sedih, duanana pencinta mungkas hubunganana taun 2013.

Beda sareng putrana Marcus, Lilian kagungan pangembangan hina di Guadeloupe dimana anjeunna maén sepi di jalan sareng pantai. Dina yuswa 11 taun, kulawargana ngalih ka Perancis, nagara anjeunna maén bal na sareng nasionalisasi.

Lilian Thuram nyerang gelandang tengah sateuacan ngalih ka posisi pertahanan biasa na. Anjeunna ngagaduhan seueur individu, klub sareng nasional pikeun ngahormat namina, sareng anu kasohor nyaéta anjeunna janten pamenang Piala Dunia FIFA 1998. Lilian Thuram nyaéta, tanpa ragu, dianggap salaku salah sahiji Pembela panggedéna dina sajarah maén bal dunya.

Ngeunaan Ibu Marcus Thuram:

Ibu hébat parantos ngaluarkeun suami sareng putra anu hébat, sareng Sandra Thuram (gambar di handap) mangrupikeun salah sahiji jalma super mum. Anjeunna paling ngajelaskeun salaku urut pamajikan pamajikan Lilian Thuram sareng indung raka sareng Khephren.

Minuhan Ibu Raka Thuram, Sandra Thuram. Anjeunna minangka mantan Lilian Thuram
Minuhan Ibu Raka Thuram, Sandra Thuram. Anjeunna minangka mantan Lilian Thuram. 📷: Instagram

Anjeunna sobat budak leutik anu tepang sareng salaki nalika sakola di SD. Kadua pencinta parantos kawinan di poé kaping 3 Juni 1995 sareng pamisah dina taun 2007. Para peminat maén bal émut Sandra pikeun peran indung naékkeun pikeun ngasuh raka sareng adi na.

Ngeunaan dulur dulur Marcus Thuram:

Khéphren Thuram dilahirkeun dina dinten ka-26 Maret 2001, nyaéta adi dudulian raka. Oe anjeunna henteu kasohor salaku lanceukna anu ageung, anjeunna ogé maén bal profésional. Khephren, sapertos bapak legenda na mimiti karir seniorna sareng Monaco.

Naha anjeun terang? ... Kolot kolotna Marcus Thuram satuju pikeun nami lanceukna (gambar di handap) saatos Firaun Mesir 'Khafra'. Kami masih teu ngartos naha aranjeunna ngalakukeun éta.

Minuhan lanceukna raka Thuram- Khéphren Thuram
Minuhan lanceukna raka Thuram- Khéphren Thuram. 📷: WorldOfFootballHD

Ngeunaan Pakuan Marcus Thuram:

Béntang Perancis kagungan paman anu namina Gaetan Thuram. Anjeunna lan lanceuk kolot ti ramana Marcus Thuram (umur 7 taun). Gaetan Thuram mangrupikeun bapa Anthony Thuram, anu misan raka.

Ngeunaan Nini Eusus Thuram:

Diantara anu seueur grika, anu pang populerna nyaéta ninina sipat ninina anu disarengan ku nami Mariana Christiane Thuram. Mariana ngasuh putrana (Lilian) dina kamiskinan anu hina sareng tetep hésé percaya yén anjeunna bakal suksés, sumangga menangkeun cup dunya 1998 sareng janten Katerangan Perancis.

Raka Fakta Raka:

Dina pangkalan akhir Carita Budak Leutik sareng Biografi kami nyerat, kami bakal nyangking sababaraha fakta anu anjeun henteu pernah terang ngeunaan juru main bal.

kanyataan #1- Ruksakna Gaji Raka Thuram

Kontrak maju sareng Borussia Mönchengladbach ningali anjeunna nampi gaji pelumasan 3.2 Juta Euros sataun. Kami parantos ngabandingkeun mayar Marcus Thuram sareng tina rata-rata manusa, sareng éta yakin henteu katingali saé. Sateuacan nunjukkeun anjeun, ieu mangrupikeun naon anu urang peroleh saatos gaji nya kana sakedik jumlah.

KEJOHANAN / JABATANPendapatan di Euros (€)Pendapatan dina Dolar ($)Earning in Pounds (£)
Per Taun€ 3,200,000$3,467,504£ 2,800,000
per Bulan€ 266,667$288,958£ 233,333
Per Minggu€ 61,538$66,580£ 53,846
Per Poé€ 8,767$9511£ 7,671
Per Jam€ 365$396£ 320
Per Menit€ 6.09$6.6£ 5.33
Per Detik€ 0.10$0.11£ 0.09

Ieu naon raka Thuram parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

kanyataan #2- ngabandingkeun Gaji na kanggo Rata-rata Manusa

Naha anjeun terang? ... Di nagara asal (Perancis), éta bakal nyandak warga rata-rata sakitar 7 taun sareng lima bulan ngadamel € 266,667, anu mangrupikeun jumlah raka peroleh dina sabulan.

Éta ogé bakal nyandak rata-rata warga Jerman (5 taun sareng genep bulan), rata-rata warga UK (7 taun lima bulan), sareng rata-rata warga Amérika Serikat (4 taun sareng dua bulan) ngadamel panghasilan bulanan Marcus Thuram.

kanyataan #3- Raka FIFA Raka Thuram:

Dina waktu nulis Biografi Marcus Thruam, anjeunna yuswa 22 taun sareng langkung hébat kana FIFA. Ditilik tina stats di handap, panémbong maju, sapertos batur tingkatna - anu resep Lautaro Pramanik jeung Joshua Raja ngagaduhan sadayana ngagaduhan syarat tina striker modern.

Dina waktos nempatkeun Biografi Marcus Thruam, anjeunna yuswa 22 sareng henteu ngalakukeun goréng dina stats FIFA na
Dina waktos nempatkeun Biografi Marcus Thruam, anjeunna yuswa 22 sareng henteu ngalakukeun goréng dina stats FIFA na. 📷: SoFIFA

kanyataan #4- Raka Agama Thuram:

Teraskeun sigana moal aya hubunganana. Teu aya bukti anu nunjukkeun kanyataan yén kolotna Marcus Thuram ngangkat anjeunna saluyu sareng doktrin agama Kristen. Lilian Thuram, bapakna, parantos neraskeun agama pikeun mangtaun-taun, dina upaya pikeun ngadukung pernikahan sami.

Sanaos urang henteu acan ningali raka dina modeu religius, masih aya kamungkinan anjeunna tiasa janten Katolik ngalangkungan bumina. Naha anjeun terang? ... 80% tina populasi Guadeloupe (akar kulawarga Marcus Thuram) mangrupakeun Katolik Roma.

Wiki:

Pertanyaan Biografiwaleran
Nami lengkep:Raka Lilian Thuram-Ulien
nicknameTIKUS
dilahirkeun:6 Agustus 1997, Parma, Italia.
Kolot:Lilian Thruam (Bapa) sareng Sandra Thuram (Ibu)
Dulur:Khephren Thuram
Mamang:Gaetan Thuram
Indung tere:Karine Lemarchand
jangkungna:1.92 m (6 ft 4 di)
Hobi:Wisata sareng Baskét
Worth Net:7 Juta Euro
Zodiak:Leo

kacindekan:

Pikeun cicing ieu tebih, kami ngucapkeun hatur nuhun. Kami ngahargaan dina waktos anjeun nyandak artikel ieu ngeunaan Biografi Marcus Thuram.

Mangga ngawartosan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Neruskeun dina sesi koméntar kami. Salaku conto, naha anjeunna resep ngajaga warisan kulawarga Thuram atanapi anjeunna bakal tétéla langkung saé ti bapak Katerangan?

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu