James Maddison budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2340
James Maddison budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname "Madder". James Maddison budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna téh salah sahiji pangalusna pamaén tengah narajang Inggris tina generasi-Na. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi James Maddison urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

James Daniel Maddison lahir dina dinten 23rd of 1996 Nopémber ka indungna, Una Maddison jeung bapa, Gary Maddison di Citeureup, Inggris. James lahir salaku anak kahiji sarta putra ka kolot denok Na, Una jeung Gary gambar.

James Maddison urang Parents- Una na Gary

Asal James Maddison urang:

Sabalikna mun kapercayaan popular, James Maddison boga asal na ti Républik Irlandia ngaliwatan salah sahiji nini na anu Irlandia.

Maddison tumuwuh nepi kalayan lanceukna saeutik sarta anjeunna mimitina ti tukang kulawarga-kelas tengah. Ieu sateuacan monies bal elevated somah na. Mulang teras, anjeunna kungsi a somah kulawarga nutup-knit nu miboga loba ngarojong Manchester United kaasup James dirina. Di handap ieu sapotong video buktina nu nembongkeun Maddison ngagem Manchester United jersey bari Maen Bal salaku budak hiji.

Kumaha anjeunna murag asih jeung Game:

home kulawarga James Maddison urang éta ngan hiji dua menit drive ti Higgs Center Alan nu ngarep Citeureup Kota Football Akademi.

James Maddison Awal Kahirupan Story

deukeutna nutup ieu jadi alesan pikeun kapentingan kontinyu Maddison di kenging gelar profésional anu anjeunna pernah nempo salaku lamunan lulus.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- mimiti Karir

Football tanpa ragu a steered Maddison ngora jauh ti pilihan karir goréng séjénna anjeunna bisa geus dijieun salaku anak. Anjeunna ngamimitian kaluar ku ngabogaan kolotna enroll anjeunna salaku murid-Akademi pre bari tetep di Richard Lee Sakola primér.

James Maddisons budak Story

Maddison urang pre-akademi taun mantuan diteundeun dina anjeunna hiji yayasan bal alus nu di tungtungna jelas dibayar dividends na. Anjeunna diantara footballers nak séjén anu spent soré maranéhanana (sanggeus jam sakola) Maen Bal, hijina olahraga aranjeunna cinta. Di handap ieu sapotong buktina video tina sési latihan pre-akademi Maddison urang nu lumangsung di sabudeureun Maret 2004.

Mimiti Kahirupan di Citeureup Akademi:

Maddison éta antara nak pangleutikna anu diliwatan percobaan akademi anu ngagaduhan anjeunna enrolled kalawan nonoman Citeureup dina yuswa 9. Ieu hiji waktu kolotna kungsi sakola na robah. Maddison ulubiung dihadiran Caludon Castle Sakola.

Kahirupan di akademi nu geus senang, tapi Maddison kungsi nyieun loba kurban mimiti on. Anjeunna gancang naek jalan nepi ti budak pangleutikna tur rata jeung murid pisan pangalusna di jajaran umur akademi-Na. pertumbuhan sapertos sumping salaku hasil tina gawé teuas nu ngarah ka panghargaan gotten tina peran-Na pikeun milu dina kaulinan kalapa. Tempo video buktina handap;

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

James Maddison mangsa rumaja taun mimiti mimitian némbongkeun ka naluri sabenerna hiji gelandang narajang tur playmaker pikeun tim Citeureup-Na. Najan sabenerna leutik, Maddison jadi Tembongkeun-Boy anu bakal nganteurkeun iraha keur tasked mun nyieun gol. Sunda nu nyababkeun manéhna dibéré No: jersey 10.

"The No: kalungguhan 10 mantuan kuring ngawangun kapribadian kuring sabab nu midfield sentral ieu salawasna dibungkus ku badag, budak kuat anu dicoo midfield pertahanan salaku lawan" nyebutkeun Maddison.

Di handap ieu hiji video buktina nyiptakeun gol mimiti James Maddison urang jeung skill setelan.

Kenging gelar Judul collector:

James Maddison nurutkeun TheGuardian sakali ngaku mun nyokot unsur Philippe Coutinho urang Kaulinan kana na sorangan. Taya Maddison urang: kalungguhan 10 nempo manehna teu ngan ngamekarkeun penchant keur nyetak jeung ngumpulkeun piala. Teangan di handap, sapotong bukti video.

James Maddison réngsé karir nonoman diangkat jadi salah sahiji pamaén greatest na paling skillful di generasi Citeureup-Na. Alatan pangabisana pikeun nyitak jeung nyieun gol, anjeunna hired maén Cage Football turnamén dimana anjeunna ngaleuwihan ekspektasi saperti biasa.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

The 2013-2014 usum nempo Maddison keur kaasup dina pakuat mimitina-tim Citeureup dimana manehna terus caang.

James Maddisons Jalan mun Inohong

Dina Januari 2016, sanajan bari di tingkat katilu maén bal Inggris (Liga Hiji), Maddison jadi courted beurat ku klub Premier League jeung Liverpool kabawa sabagian getol mésér anjeunna. Najan kitu, manéhna ngarasa waktos ieu teu bener pikeun anjeunna maén di luhur-hiber bal Inggris.

Maddison mutuskeun pindah ka Norwich kitu anjeunna bakal tetep deukeut ka kulawargana. Bulan di handap, kinerja-Na pikeun tim klub na nempo manehna keur kaasup dina Inggris di handapeun-21 pakuat dina Maret 2016.

James Maddisons naékna Inohong Story

Handap hiji 2018 impressive / 2019 ngamimitian pikeun Leicester kalawan deui-ka-deui gol Premier League, manajer Inggris ayeuna Gareth Southgate kapaksa nelepon James Maddison bareng jeung béntang Inggris sasama Jadon Sancho ka tim senior dina Oktober 2018. Sunda impressive Ieu nempo ngimpi Maddison ngeunaan maén keur nagara na euweuh hiji lamunan lulus. sésana, sabab nyebutkeun aya sajarah.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kabogoh James Maddison urang

romances nu kamungkinan disumputkeun Yakobus Maddison hiji nu escapes nu scrutiny tina panon publik saukur kusabab kahirupan cinta na pisan swasta jeung kamungkinan drama-gratis.

Kaleresan, James Maddison geus pikaresep bade difokuskeun karirna sarta geus ditéang ulah sorotan wae dina kahirupan pribadi-Na. Kanyataan ieu ngajadikeun hésé pikeun urang gaduh fakta ngeunaan kahirupan cinta sarta sajarah dating.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi James Maddison bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna.

Kahirupan James Maddisons Personal

Maddison mangrupakeun jalma panasaran tur energetic anu boga pikiran kabuka sarta rasa hébat humor. minat na keur hirup jeung paling importantly kulawargana boga bounds. Ieu disaksian dina kabiasaan playful tur pikaseurieun pikeun jalma anjeunna mikanyaah.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Maddison boga jaringan rojongan kuat ti salah-waktu tukang-kelas tengah kulawargana. Sarerea geus nyumbang ka na kaasup na dad tercinta Gary Maddison sakumaha katingal dina video nonoman na di handap.

Sanajan rojongan nu, James weruh pamustunganana éta turun ka anjeunna ngalakukeun tur némbongkeun kumaha bisa manéhna pigawé dina pitch nu. Sanajan ngadegkeun hubungan ramana-putra kalawan dad-Na dina pangadilan bal, Maddison geus dipikawanoh janten teuing ngadeukeutan ka mum na salaku wangsit ti pos média sosial-Na.

Kahirupan James Maddison kulawarga

Duanana mum na dad na masih mibanda watek ningali hirup, sakabeh game putra maranéhanana sacara dina musim pinuh teu bakal papisah iinditan luhur jeung ka handap nagara dina weekends na weekdays lalajo James ngalakukeun naon manéhna teu pangalusna dina widang ulin.

James Maddison budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

The tato Fakta:

James Maddison boga panangan na pinuh ku tato nu ngan teu digambar keur demi fashion. Kabéh tato dina panangan kénca na nu husus ka anjeunna.

Fakta tato James Maddisons

Maddison geus digambar tattoo keur denote fakta ngeunaan kulawargana nu boga bagian pangbadagna anu berbunyi; "Nu cinta kulawarga nyaeta berkah greatest hirup urang. "

Ogé, éta jurus husus tina perdana panarjamah-Na ogé ditandaan salaku tattoo dina panangan-Na. Na poé ngimpi-Na jadi hiji footballer profésional tungtungna sumping leres.

Scuffle The:

James Maddison ieu sakali bray up dina skandal ngalibetkeun manehna, babaturanana jeung sababaraha grup ti strangers. Anjeunna sakali boasted mun strangers of onetime £ 7,000-a-minggu gaji na sateuacan sobat na disangka diserang salah sahiji lalaki keur teu recognizing Maddison sakumaha selebritis a. Lamun dipenta pikeun narrate kajadian, salah sahiji korban ceuk;

"Cenah anjeunna earns £ 7,000 per minggu. Cenah anjeunna earns leuwih dina sabulan ti urang ngalakukeun dina sataun. Anjeunna teu ménta naon atuh naon. Cenah sapatu na éta patut leuwih ti outfits urang. "

kanyataan parios: Heuheu James Maddison budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu