Carita Budak Digne Lucas Digne Tambihan Fakta Biografi Untold

0
207
Carita Budak Digne Lucas Digne Tambihan Fakta Biografi Untold
Carita Budak Digne Lucas Digne Tambihan Fakta Biografi Untold

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh kalawan nickname nu "Luca". Carita Budak Leutik Lucas Digne urang sareng Fakta Biografi Untold parantos nyababkeun anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan awal na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang kabisa pikeun ngaganggu para panyerang kana milikna. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap Biografi Lucas Digne anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Balik-kénca Lucas Digne lahir dina dinten 20 kaping Juli 1993 di komérsina Meaux di Perancis. Anjeunna anu kadua dua murangkalih anu ngalahir ka indungna, Karine Digne sareng ka ramana, Philippe Digne.

Lucas Digne ngalahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho.
Lucas Digne ngalahir ka kolot anu sakedik dipikanyaho. Kiridit Gambar: Perancisfootball.

Nasional Perancis anu kagolong tina pamotongan pamaén etnis bodas sareng akar anu teu jelas digedékeun di Meaux di Perancis dimana anjeunna tumbuh disarengan lanceukna - Mathieu Digne.

Lucas Digne digedékeun di komérsina Meaux di Perancis.
Lucas Digne digedékeun di komérsina Meaux di Perancis. Kiridit Gambar: Perancisfootball jeung WorldAtlas.

Ngembang di darat pribumi di Meaux Perancis, Digne ngalacak jalan lanceukna kolotna Mathieu ku maén bal dina umur anu lembut pisan. Nalika Digne aya di dinya, anjeunna kasual naroskeun ka saha waé anu paduli ngupingkeun yén anjeunna bakal janten profesional dina raga éta sareng ngagaduhan cara anu sampurna pikeun nyetir titikana.

Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Nalika ngora Digne maju dina jangkungna sareng umur, kapentingan balna janten obsesi. Untungna, hiji enrollment di klub lokal Mareuil-Sur-Ourcq nyayogikeun anjeunna rohangan anu cukup pikeun ngalaman maén bal sareng paling penting, nyorékeun rétorika ngeunaan janten profesional.

Ku waktos Digne yuswa 9 di 2002, anjeunna gabung sareng klub tatangga, Crepy-en-Valois dimana anjeunna henteu ngan ukur ningkatkeun kaahlian-kemahiran anu diangkat ti 3 taun pelatihan di Mareuil-Sur-Ourcq tapi tetep kabuka pikeun diajar langkung dasar.

Kartu identitas Lucas Digne di Crepy-en-Valois
Kartu identitas Lucas Digne di Crepy-en-Valois. Kiridit Gambar: Perancisfootball.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Dina puncak pagelaran bal maén Digne sareng Crepy-en-Valois, anjeunna parah hésé teu malire nalika rambut pirang nya ngagurilap janten sababaraha jinis pananda anu damel pramuka ti Lille ngalacak jabatan impresipna nalika pertandingan kompetitif.

Ku sabab kitu, prodigy maén bal 12 taun lami dibawa ka sistem nonoman Lille dimana anjeunna ngiringan jajaran dina taun 5 ka ahirna ngamanca promosi ka tim mimitina di klub. Anjeunna nuluykeun asup kontrak profésional kahijina sareng sisi Perancis dina Juli 2010.

Lucas Digne maén pikeun Lillle salaku profésional.
Lucas Digne maén pikeun Lille salaku profésional. Kiridit Gambar: FMS.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Pikeun Digne, Lille henteu langkung janten tempat pembiakan nalika anjeunna fokus kana minuhan impian budak leutik na pikeun maén di Paris Saint Germain. Perkembanganna ngajelaskeun move gancang pikeun "klub impian" di 2013 saatos nyéépkeun dua musim di Lille.

PSG ditandatanganan Lucas Digne ti Lille di 2013
PSG ditandatanganan Lucas Digne ti Lille di 2013. Kiridit Gambar: Sportskeeda.

Nalika aya di PSG, Digne katingalina siap nyetél waktos dina bangku bangku. Anjeunna henteu kantos ngagaduhan kasempetan pikeun netepkeun dirina di klub dimana anjeunna dijantenkeun pamuter tukang nalika sumping sareng janten biasa janten pengganti anu teu diingkeun tina sababaraha kaulinan penting impiannya. Pikeun ngudag sadayana, anjeunna dipinjamkeun ka Roma pikeun usum 2015 / 2016 saatos nyéépkeun dua taun sareng urang Paris.

Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Padahal Digne ngan ukur nyéépkeun sataun di Roma, panémbongna pikeun klub ngalegaan naon anu dirékam di PSG dina dua musim, henteu ogé anjeunna dianggap flop di Barcelona dimana anjeunna ngalih di 2016 sareng nyéépkeun dua musim dina maén barengan anu hébat sapertos Lionel Messi.

Maju dugi ka ayeuna, Digne maén pikeun Everton FC saatos nampi ditandatanganan ka klub di 2018. Anjeunna henteu gaduh mamang bagja di Inggris Inggris dimana anjeunna parantos ngarekam paling seueur tujuan dina karirna dina waktos nyerat. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Lucas Digne aya dina formulir nyetak gawang anu hadé di Everton.
Lucas Digne aya dina formulir nyetak gawang anu hadé di Everton. Kiridit Gambar: Thewest.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Naékna Digne ngalangkungan jajaran Lille tetep momentous pikeun anjeunna dina sababaraha taun, khususna kanyataan yén anjeunna tepang kabogoh - Tiziri Digne salami periode éta. The lovebirds anu duanana umur 16 dina waktos pasamoan kahijina, janten pasangan anu teu pisah sareng neraskeun nikah dina bulan Désémber 2014.

Lucas Digne sareng pamajikanana ngamimitian janten pelan pemeget
Lucas Digne sareng pamajikanana ngamimitian janten pelan pemeget. Kiridit Gambar: Instagram.

Tziri mangrupikeun hal-hal sanés anu resep kabugaran sareng fashion anu ngarepkeun ngawangun karir dina jurnalisme. Anjeunna nembe ngalahirkeun anak kahiji (putrana) dina bulan April 2019 kanggo nyalungkeun kulawarga janten dunya anyar.

Digne sareng Tiziri kagungan anak kahiji kahiji dina April 2019.
Digne sareng Tiziri kagungan anak kahiji kahiji dina April 2019. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Jauh tina tongkat susah, nutup cirian sareng ngabersihan bola kanggo Toffees, kulawarga langkung penting pikeun Digne. Kami leumpang anjeun dina kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapa Lucas Digne: Philippe bapa ramana Digne. Anjeunna damel di bumi percetakan di Lizy-Sur-Ourcq caket Meaux nalika umur dini Digne déwék ogé maénkeun pikeun tim kahiji klub budak kénca-tukang Mareuil-Sur-Ocrcq. Éta tanpa nyarios yén anjeunna nyumbangkeun kéngingkeun dina ngawangun kebangkitan Digne maén bal sareng maénkeun peran pivotal dina pamekaran dugi ka dugi.

Ngeunaan Ibu Digne Lucas: Karine nyaéta indung Digne. Siga salakina sareng putrana, anjeunna ageung maén bal sareng sakali janten sékretaris ti klub budak lalaki Digne Mareuil-Sur-Ocrcq. Indung asih anu dua nyahankeun piringan putra-putrana hususna Digne anu nembé nyandak imah incu panganyarna na.

Lucas Digne digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho.
Lucas Digne digedékeun ku kolot anu sakedik dipikanyaho. Potret Gambar: ClipArtStation sareng FotballWikia.

Ngeunaan duduluran Lucas Digne: Digne gaduh adi anu diidentifikasi minangka Mathieu. Lanceuk lalaki anu nyaritakeun carita budak leutik anu sami sareng Digne ogé ngagaduhan karirna di Lille tapi henteu profesional. Tapi, anjeunna henteu pernah lirén ngadukung Digne anu komitmen ngadamel nami saé pikeun kulawarga dina maén bal top-flight.

Ngeunaan baraya Lucas Digne: Digne gaduh nini sareng ibu nini anu henteu kanyahoan bari teu aya catetan tina sepupu na, bibi sareng ganteng. Nya kitu, sepupu-kénca anu kénca deui acan dikenalkeun utamina dina peristiwa mimiti umur na dugi ka tanggal.

Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Leres, Digne ngagaduhan penampilan anu saé waé, nyaéta kapribadian anu nyandak manah saha waé anu gaduh patepungan sareng anjeunna. Sipat persona anu pikaresepeun ti Digne anu asalna tina tanda zodiak Kanker ngalangkungan karyana pikeun cita-cita, pameran kecerdasan émosional sareng batal daya tahan.

Minat sareng hobi kalebet jalan-jalan, ngaregepkeun musik khususna R&B sareng Rap. Digne ogé tetep sareng kaulinan ténis sareng baskét ogé nyéépkeun waktos waktos anu kulawarga sareng réréncangan.

Wisata mangrupikeun salah sahiji kapentingan Lucas Digne.
Wisata mangrupikeun salah sahiji kapentingan Lucas Digne. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Ajén pasar € 30 juta dina waktos nyerat gandeng sareng ampir seueur dasawarsa pangalaman bal maén profésional parantos ngadegkeun Digne dina liga penghasilan gaji tinggi kalayan sia bersih luar biasa.

Anjeunna hirup gaya hirup mewah anu sacara terus dibuktikeun dina pola belanja, imah ogé rasa anu aheng pikeun apartemen pamondokan nalika maén di luar liga Perancis. Panginten paling pikaresepeun nyaéta koleksi mobilna dikawasa ku merek sapertos Ferrari, Mercedes sareng Audi.

Lucas Digne posing gigireun salah sahiji pamiarsa Audi.
Lucas Digne posing gigireun salah sahiji pamiarsa Audi. Kiridit Gambar: Wtfoot.
Carita Budak Leutik Digne Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Nyangka sareng terang teu sami. Punten mendakan fakta-fakta anu langkung saé atanapi henteu terang ngeunaan Lucas Digne.

Udud sareng Nginum: Digne teu gaduh sajarah sareng rokok, sareng anjeunna henteu nginum dina waktos nyerat. Anjeunna rada narékahan pikeun dina kaayaan kaséhatan anu saé sareng berkah kana naon waé anu sanggup ngawatesan pagelaran na.

Tato: Anjeunna kagungan tato nonjol dina panangan sareng kecap-kecap kontroversial (Kuring gé Selalu Diémah Nyalira ') dina dada na anu sakali-leres salah janten cinta ka Liverpool. Nyetél catetan langsung kana masalah éta, Digne ngajelaskeun yén éta mangrupikeun upeti ka kolotna.

Tatoo dada Lucas Digne maca "Kuring moal pernah leumpang waé".
Tato dada Lucas Digne maca "Kuring moal pernah leumpang nyalira". Kiridit Gambar: Instagram.

Komitmen Internasional: Putereun kénca pikeun tim nasional Perancis sarta parantos ngagambarkeun sadaya kategori nyaéta U16 nepi ka tingkat U21. Anjeunna maén pikeun Perancis nalika piala dunya 2014 sareng ngantosan skuad Perancis dina piala dunya 2018 FIFA.

Ageman: Henteu seueur anu dipikanyaho ngeunaan jabatan Digne ngeunaan masalah iman, kumaha oge, anjeunna masihan pikasieuneun salaku mukmin ku nyebrang dirina di lapangan maén. Praktek sapertos kieu populer di kalangan urang Kristen khususna Katolik.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Lucas Digne urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu