Bernd Leno budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2082
Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts.jpg

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh ku nickname nu "pinalti Killer". Bernd Leno budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, hirup karir mimiti, jalan ka Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh manéhna diantawis goalkeepers brightest di dunya. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Bernd Leno urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

Bernd Leno lahir dina 4 1992 Rét ka kolotna; indungna, Rosa Leno jeung bapa, Viktor Leno di Bietigheim-Bissingen, Jérman. kulawarga Bernd Leno urang téh tina hiji Jerman-Rusia nuhun asal nepi dad na saha satengah Jerman, satengah Rusia.

Leno tumuwuh nepi kalayan lanceukna di kota leutik Bietigheim-Bissingen di Jerman kidul nu ngabogaan jarak nutup kalawan Stuttgart. Jalma anu terang Leno salaku anak ningal anjeunna salaku budak pisan energetic. énergi sapertos anu channeled kana olahraga. Diomongkeun olahraga, unggal anggota kulawarga Bernd Leno dipikacinta maén bal. Salaku Leno sakali nempatkeun eta;

"Maén Bal éta pohara penting pikeun kulawarga kuring, keur adi kuring jeung kuring ieu hirup urang. Simkuring sok hayang maénkeun bal, mun boga bal gigireun kami. Mulang teras, unggal kaulinan éta maén bal. "

Mimiti on mangsa libur, Leno bakal balik kana maén kaulinan lokal utamana di "pitches goréng" anu teu masalah mun anjeunna lantaran anjeunna ku babaturan. Dina yuswa 6, anjeunna mutuskeun nyandak bal serius ku picking up karir.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Leno enrolled kana roster sahiji tim nonoman na SV Germania Bietigheim nu eweh panggung iklas pondasi karirna. Anjeunna dimimitian ngadorong salaku gelandang katuhu ti moment anjeunna ngagabung bandung. tekad Leno urang jadi profésional éta henteu ngan hiji lamunan lulus. tekad misalna ngarah manéhna nyobian percobaan di academies badag.

Di 11 umur, Leno dilarapkeun ka gabung tim nonoman VfB Stuttgart na ieu dipilih hadir percobaan. Anjeunna ngagabung ngeunaan 200 pamaén ngora anu shortlisted hadir percobaan dina bets.

Kahirupan Leno Bernd Awal Karir

Kabeneran, Leno éta diantara pamaén 6 anu dipilih ku VfB Stuttgart sanggeus aranjeunna yakin peringkat pelatih. Leno masih ulubiung terus jadi gelandang a.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Kumaha anjeunna janten kiper hiji: Salaku gelandang ngora, Leno tuh loba ngajalankeun deui pikeun nangtayungan backline komo kiper dina paling hal. anjeunna Ieu tuh dugi anjeunna 10 heubeul taun saméméh hal ngarah ka anjeunna kénging kiper hiji. Dina hiji wawancara kalawan Arsenal FC, Leno sakali diriwayatkan. Dina kecap na;

"Hiji poé kiper ti klub kampung halaman kuring teu datang ka hiji buruan, jadi palatih nanya saha hayang jadi kiper.

Kumaha Bernd Leno janten kiper hiji

Ceuk kuring ka aranjeunna, 'abdi hoyong nyobian'. Kuring diusahakeun jeung dulur nempo kuring éta pohara alus. Lajeng kolot mah nuju abdi sababaraha sarung na I pernah hayang ninggalkeun pos gawang sanggeus éta. "

Naon anu dijieun salajengna Leno ngarasakeun kalakuan goalkeeping éta idola na, teu baé lian ti urut kiper Arsenal, Jens Lehmann.

Leno Bernd urang Idol- Jens Lehmann

Sanajan sakumaha youngster a, Leno nyandak kalungguhan na ti Spanyol jeung urut ikon Real Madrid Iker Casillas. Ieu di Stuttgart Leno munggaran patepung Jens Lehmann saha Anjeunna nyandak kavling goalkeeping palajaran ti. Diomongkeun ngeunaan éta, manéhna sakali ngawartoskeun Arsenal Pencét;

Kuring diawaskeun anjeunna jadi loba sesi latihan sarta malah kungsi sababaraha sesi latihan kalayan anjeunna lamun ieu mah ngeunaan heubeul 16 atanapi 17 taun. Anjeunna jadi ngumpul, jadi profésional. Éta nu mental nu peryogi salaku kiper profésional.

Urut kiper Arsenal, Lehmann masih tetep dina VfB Stuttgart nalika Leno rounded up karir nonoman-Na jeung bandung. Leno nempo dirina minangka pangganti Lehmann urang kana keur diwanohkeun ka sisi senior klub maranéhanana sacara. Hanjakal pikeun fans, Leno mutuskeun pikeun nampa pastures greener sanggeus dua taun kalawan klub anu sakumaha dina lajeng diputer di division katilu Jerman urang. kinerja Leno earned anjeunna tiket Bundesliga kalawan bayer Leverkusen.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Pindah ti division katilu Jerman sagala jalan ka division kahiji éta nangtang jeung dina waktos anu sareng seru pikeun Bernd Leno anu ngan 19 wanoh. Ieu nangtang alatan kanyataan yén anjeunna dijieun na perdana juara liga ngalawan Chelsea ngan sanggeus tilu minggu gabung bandung. Salila pertandingan, Leno ditampilkeun pintonan endah ngalawan striker pangalusna Chelsea urang, Didier Drogba.

Leno Bernd na Didier Drogba- UEFA

Dina hiji wawancara, Leno sakali recalled;

Saatos buruan, Peter cenah éta gumbira sarta bungah keur kuring. Anjeunna teu kudu disebutkeun eta hal tapi Nyaan ngaapresiasi eta. Anu tujuh taun ka tukang tur kiwari urang duaan di Arsenal - éta gélo!

Sanggeus pertandingan Liga Champions, éta janten jelas bayer Leverkusen kungsi kapanggih pahlawan anyar dina kiper hiji. Naha anjeun terang?… Nu cocok Liga Champions masihan Leno pangajén Éropa pikeun bungsu kantos maén dina Liga Champions UEFA. Anjeunna ukur 19 taun sarta 193 poé.

Sanggeus miang Jens Lehmann urang, Leno jadi biasa di tim kahiji sanggeus hiji string of pintonan impressive. Anjeunna nuluykeun tetep mibanda bayer Leverkusen ti 2011 mun 2018 nyieun 233 appearances. Hal indit ogé sakabeh jalma taun dugi salah pisan Bad dinten !!

tekanan nu Meunangkeun ka Anjeunna: Sarerea terang Leno boga tremendous kawani - tumpukan eta. Tapi teu saurang terang naon anu lumangsung nepi ka anjeunna dina poé pisan bad ieu salila bulan Oktober 2015 nalika anjeunna dijadikeun awon Bundesliga goalkeeping blunder musim. Dina kaulinan Bundesliga kalawan Augsburg, Leno contrived mun nyiksikan a bahya-pilari deui pass tina Jonathan Tah kana tonggong net na sorangan. Lalajo video di handap ieu;

https://www.facebook.com/lifebogger/videos/2102906156468335/

Diomongkeun furiously sanggeus diserang ku kecap fans, Leno ceuk;

"Salaku kiper hiji, anjeun hiji bajoang lone. Anjeun karéta kapisah, nu haneut nepi nyalira. Anjeun ngalawan keur ngan hiji titik lajeng lamun nyieun ngan hiji kasalahan gede, anjeun gancang jelema bodo nu ".

Ulubiung, ieu dinten pamungkas jelas Leno urang kalawan klub Jerman tercinta na bakal datang. Sadaya manéhna éta ngadagoan hiji kasempetan pikeun ninggalkeun. Untungna, di 19th Juni, 2018, klub basa Inggris gudang pakarang kaala jasa-Na. Ieu masihan Leno kasempetan papanggih sobat heubeul na Petr Čech.

The luar biasa Story of Petr Čech na Bernd Leno

Salaku takdir bakal mibanda éta, Leno jadi kiper anu bakal sukses sejen tina Arsenal kiper hébat. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Bernd Leno geus kalawan Sophie Christin saprak Agustus 15 2015, nu kajadian janten tanggal aranjeunna ngagungkeun ulang maranéhanana.

Leno Bernd Hubungan Kahirupan

Sophie anu mangrupakeun turunan Jerman sarta Czech lahir dina dinten 17th Pébruari 1997 (5 Taun ngora ti lalaki nya) Dina Düsseldorf, Jerman. Manehna teh murid pamasaran anu ogé spends sababaraha modeling waktos. Duanana pencinta geus nempo dina sababaraha lokasi aheng ngarasakeun pakansi maranéhanana.

Leno Bernd Love Story

Najan sabenerna babarengan pikeun lila, duanana pencinta teu diarahkeun sagala rencana pikeun pernikahan maranéhanana. Sanajan kitu, éta ukur hitungan waktu saméméh bells kawinan ring keur dua.

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan pribadi asides hirup goalkeeping Bernd Leno urang bakal nulungan anjeun meunang gambar nu lengkep ngeunaan anjeunna.

Dimimitian off, anjeunna mangrupakeun Katolik Roma ku iman. Leno geus sakali dilakukeun usaha didatangan St. Peter urang Basilica, Vatikan di Roma boga naon anjeunna disebut "jurus husus" jeung Paus Francis.

Kahirupan Kaagamaan Bernd Leno urang

A Real FIFA Langensari: Bari teammates Arsenal na Hector Bellerin jeung Rob nyekel bakal maén jujur ​​kaulinan; Call of Kawajiban, Bernd Leno ngan resep Juan Foyth bakal rada lengket kalayan FIFA.

Bernd Leno- Hikayat Langensari a

hormat Leno pikeun Casillas ieu reflected dina pilihan-Na tim dina runtuyan kaulinan FIFA. Diomongkeun ngeunaan éta, manéhna sakali ngomong ...

"Kuring salawasna dipaké pikeun maénkeun sakumaha Real Madrid dina PlayStation" cenahna. "Casillas éta hiji alesan badag keur nu".

Bernd Leno budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Karir Untold

Kumaha Anjeunna boga Nickname- Na "Pinalti Killer ": sanajan Leno diajar pisan ti Jens Lehmann na Iker CasillasTapi manehna sabenerna bisa ngajarkeun dua goalkeepers ieu hal. Maksudna kalakuan tina "hukuman hemat" nu eweh nickname na tercinta.

Hikayat hukuman Bernd Leno Musim Panas 4 dina urutan

Naha anjeun terang?… Urut tanjeunna glovesman Leverkusen sakali dieureunkeun whooping a dieureunkeun lima hukuman kaluar dalapan dina Bundesliga titik-najong deui di 2013 / 14. Anjeunna sabenerna disimpen opat dina urutan. Salaku dina waktu tulisan, teu kiper hirup (duanana aktif na pensiunan) geus ngéléhkeun éta catetan dunya.

kakuatan keur nahan: Leno boga kavling ketahanan kawas paling kiper dinten modern. Anjeunna sakali diteundeun di pos aman ku irung rusak jeung éta pernah sieun ngecas arah lawan-Na dina nawar nyandak bal ti aranjeunna.

Leno- The kiper kalawan kavling ketahanan

Ieu kajadian dina Liga Champions 16 panungtungan game ngalawan Diego Simeone'S Atletico Madrid.

kanyataan parios: Heuheu Bernd Leno budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu