Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

0
304
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka PremierLeague
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit ka PremierLeague

LB nampilkeun Pinuh Pinuh tina saurang juru main profésional Perancis nganggo nickname "LaZoumance". Kurt Zouma Childhood Story kami sareng Fakta Biografi Untold mawa anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna. Analisis ngalibatkeun kahirupan awal na, latar kulawarga, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang kakuatan-Na, kamampuan maca game sareng ayana hawa. Nanging, ngan ukur sababaraha anu nganggap Kurt Zouma's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian pareum, Kurt Bahagia Zouma lahir di dinten 27 kaping 8 Oktober 1994 di Lyon di Perancis. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji murangkalih 6 anu dilahirkeun pikeun ibu anu kawéntar sareng bapakna, Guy Zouma.

Bapa Kurt Zouma
Bapana Kurt Zouma - Guy. Kiridit Gambar: 5foot5.

Bangsa Perancis tina Étnis Hideung sareng akar Afrika digedékeun di tempat lahirna di Lyon, Perancis dimana anjeunna tumbuh disarengan lan lanceukna anu diidentipikasi salaku Lionel sareng 4 duduluran sanés.

Kurt Zouma Awal Kahirupan sareng Latar Kulawarga
Kurt Zouma digedékeun di Lyon di Perancis. Gambar Kiridit: FPCP sareng WorldAtlas.

Ngembang di Lyon, pamuda Zouma teu mimitina kabetot maén bal. Nyatana, anjeunna resep maén baskét. Ku waktosna Zouma yuswa 9, anjeunna usaha maén bal di Vaulx-en-Velin lokal sareng sadar yén anjeunna leres pisan dina éta.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Henteu lami saatos Zouma mimiti maénkeun pikeun Vaulx-en-Velin, anjeunna damel jangji ka kolotna yén anjeunna bakal ngajantenkeun dina patandingan éta. Ku kituna, anjeunna kerja keras pikeun ongkos saé dina olahraga mikirkeun tujuan anu langkung luhur pikeun ngajadikeun bangga kolotna.

kurt Zouma Kasang Tukang
Kurt Zouma - 3rd ti kénca di 2nd baris - di klub budak lalaki Vaulx-en-Velin. Kiridit Gambar: FPCP.

Nalika di Vaulx-en-Velin, Zouma ngagaduhan atikan komprehensif sareng karir dina maén bal anu ningali anjeunna nyobian sababaraha posisi anu béda sateuacan janten salaku bek. Kana kana genep musim pelatihan, Zouma ngagabung ka Akademi Saint-Étienne salaku 15 taun 2009.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Di Vaulx-en-Velin parantos Zouma ngasah kaahlian pertahananana sareng ngarékam naék meteoric ngaliwatan sistem nonoman. Gaya maén na dibédakeun pas waé waé narik perhatian para pajabat klub anu ditéang pikeun naékkeun anjeunna payuneun usum 2011-12.

Kurt Zouma - 3rd ti kénca di posisi nangtung - naékna di Vaulx-en-Velin. Kiridit Gambar: FPCP.

Janten, Zouma nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng Saint-Étienne dina 2nd April 2011 sareng ngadamel debut profésional pikeun tim kahiji salami pertandingan coupe de la Ligue ngalawan Bordeaux dina 31st Agustus 2011. Anjeunna neraskeun ngabantosan Saint-Étienne meunang gelar Coupe de la Ligue di 2013 sareng ngarepkeun karir anu ngajanjikeun di klub penerbangan top-flight.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story

Zouma ngaharepkeun surup langkung luhur tungtungna dina 2014 nalika anjeunna parantos lebet ka Inggris Inggris Chelsea FC ku kontrak lima-taun-setengah sareng £ 12 juta (€ 14.6 juta).

Sanajan kitu, pamindah pamuter anu gumbira ka klub sareng kéngingkeun debut pikeun blues henteu gancang sapertos anjeunna ngarep-arep nyatana kanyataan yén anjeunna nginjeumkeun anjeunna ka Saint-Étienne kanggo sésana usum.

Kurt Zouma - Jalan Ka Inohong
Chelsea nginjeum Kurt Zouma ka Saint-Étienne saatos daptarna dina 2014. Kiridit Gambar: Olahraga.
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story

Puseur tengahna teras-terasan ngadamel debut euphoric-na pikeun Chelsea dina ramah pre-usum ngalawan Wycombe Wanderers. Klambi sareng nomer Jersey 5, anjeunna narik prestasi anu hébat dina kampanye pinuh na ku ngabantosan Chelsea menang piala Liga sareng liga utama di 2015.

Kurt Zouma - Tonggak Inohong
Kurt Zouma meunang gelar Liga Premier bareng jeung Chelsea dina 2015. Kiridit Gambar: TransferMarket.

Teras gancang ka ayeuna, Kurt Zouma mangrupikeun anggota tim pangpentingna di Chelsea FC sareng parantos didadarkeun salaku "bek mupangat" pikeun na laju, luncat, lulus, moto sareng nyerat kaahlian. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan

Kurt Zouma kawin dina waktos nyerat. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan sajarah bobogohan sareng kahirupan perkawinan na. Pikeun dimimitian ku, Zouma henteu dipikanyaho ngagaduhan kabogoh sateuacan anjeunna mendakan pamajikanana Sandra.

Satengah anu langkung saé nyaéta nasional Perancis sareng dua taun langkung lami tibatan Zouma. Zouma yuswa 19 taun nalika nikah ka dirina di 2012. Nikah aranjeunna langkung kuat sareng kaberkahan sareng dua murangkalih - putra sareng putri - dina waktos nyerat.

Kurt Zouma sareng pun bojo sareng murangkalih. Kiridit Gambar: TheSportReview.
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan

Kurt Zouma asalna tina latar kulawarga kelas handap. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan kahirupan kulawargana.

Ngeunaan bapa Kurt Zouma: Bapana Zouma diidentifikasi ku nami - Guy. Anjeunna mangrupikeun nasional Republik Afrika Tengah anu hijrah ka Perancis pikeun milarian padang rumput hejo mangtaun-taun sateuacan Zouma lahir. Nalika di Perancis, Guy nyambut damel pikeun nyayogikeun kulawargana sareng sering nyorong Zouma ka pelatihan. Kurt kridit bapak anu ngadukung pikeun terang iraha kudu ketat sareng sopan sareng anak na.

Bapa Kurt Zouma
Bapana Kurt Zouma, Guy. Kiridit Gambar: 5foot5.

Ngeunaan indung Kurt Zouma: Zouma ngagaduhan ibu anu saé terang anu damel salaku tukang bersih. Anjeunna ngalaksanakeun minat anu hébat dina patandingan Zouma sareng hadir nalika pusat-tukang nandatanganan kontrak profésional kahijina sareng St. Etienne salaku yuswa 16. Saeutik heran anjeunna teu tiasa ngeureunkeun lawon Bungah nalika diumumkeun yén Zouma parantos ngadaptar pikeun Chelsea di 2014. Ibu anu ngadukung sok masihan nasihat ka Zouma supaya difokuskeun kana kaulinan sareng tetep kipas panggedénana.

Ngeunaan dulur sepah Kurt Zouma: Kurt gaduh duduluran 5 anu kalebet adina anu sakedik dipikanyaho. Sanaos Zouma bagikeun hubungan anu caket sareng aranjeunna, anjeunna langkung caket ka lanceukna kokolot Lionel anu mendorong anjeunna maén bal. Lionel maén pikeun undakan katilu Bourg-en-Bresse dina waktos nyerat. Di pihakna, Zouma ngagaduhan pangaruh motivasi ka adi rayina Yoan anu maén pikeun Bolton Wanderers.

Kurt Zouma Kahirupan Kulawarga
Kurt Zouma sareng barayana. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan baraya Kurt Zouma: Jauh ti kulawarga Zouma langsung, sakedik dipikanyaho ngeunaan nini-nini sepuhna ogé datuk sareng ninina. Kitu oge, henteu seueur anu dipikanyaho ngeunaan paman, bibi, budak sareng nieces Zouma, bari misan na henteu acan dicirikeun dina kagiatan kasohor dini ti mimiti dugi ka tanggal.

Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Naon anu matak Kurt Zouma keletik? Calik deui nalika urang nyangking anjeun kapribadian kapayunna pikeun ngabantosan anjeun nyandak gambaran lengkep anjeunna. Pikeun mimitian ku, persona Zouma mangrupakeun adun tina sipat kapribadian Scorpio zodiak.

Anjeunna gairah, rajin, intuitif sareng sedeng ngungkabkeun fakta anu berhubungan sareng kahirupan pribadi sareng pribadi. Anjeunna ngagaduhan sababaraha kapentingan sareng hobi anu kalebet maén video kaulinan, nonton animes, tetep nganggo kaulinan baskét, iinditan sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng babaturan sareng kulawarga.

Kurt Zouma Minat sareng Hobi.
Kurt Zouma ningali anime salaku kagiatan pastime. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong

Kurt Zouma ngagaduhan perkiraan bersih bernilai langkung $ 5 Million dina waktos nyerat. Asal muasal kabeungharanna asalna tina gaji anu ditampi tina usaha balna ogé ogé nguruskeun kaunggulan.

Hasilna pusat éta dipasihkeun pikeun nyéépkeun belanja ageung sareng gaduh aset anu nyarios gaya hirup sapertos di rumah tangga di Lyon di Perancis ogé kapal pesiar di mobil-mobil eksotik anu kalebet Porsche Panamera diantara mobil sanés.

Kurt Zouma digambar dina salah sahiji tunggangan anu aheng. Kiridit Gambar: WTFoot.
Carita Kurt Zouma Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kanggo ngalacak carita sareng biografi budak leutik Kurt Zouma urang, ieu mangrupikeun fakta anu boro dilebetkeun kana bio na.

Naha anjeun terang?

  • Zouma dibéré ngaran anu munggaran "Kurt" saatos Kurt Sloane, karakter Jean-Claude Van Damme dina film 1989 'Kickboxer', kusabab kanyataan yén kolotna kagum saatos ningali performs thrilling karakter dina film. Ngaran tengahna 'Bingah' saluyu sareng tradisi Afrika nganggo kecap positif pikeun ngaran tengah.
Kurt Zouma Ngaran Fakta
Kurt Zouma dingaranan Kurt Sloane, karakter Jean-Claude Van Damme dina 'Kickboxer' (1989) Kredit Gambar: Eunteung.
  • Anjeunna teu ngagaduhan tato dina waktos nyerat, sareng anjeunna henteu ogé belang nginum atanapi ngaroko.
Kurt Zouma - Fakta Life Life
Kurt Zouma teu gaduh tato dina waktos nyerat. Kiridit Gambar: Instagram.
  • Ngeunaan agamana na, Zouma mangrupikeun muslim sareng ngadedikasikeun dina éta. Langkung janten kitu, anjeunna ngadoa lima kali sadinten sareng diusiran hadir di haji dina bulan Agustus 2018.
Kurt Zouma Agama
Kurt Zouma dina ibadah haji kalayan Paul Pogba sareng babaturan. Kiridit Gambar: Twitter.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Kurt Zouma urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu