Luka Jovic budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1229
Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun
Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta ku sedengkeun

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Serbia Falcao". Luka Jovic budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Luka Jovic budak Story- Ti waktos budak leutik nepi ka tanggal
Luka Jovic budak Story- Ti waktos budak leutik nepi ka tanggal

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi, hirup kulawarga, sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh ngeunaan naluri na di hareup gawang, hiji nu geus ngancik anjeunna kana salah sahiji footballers paling coveted dina maén bal Éropa. Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun fans bal mertimbangkeun Luka Jovic urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Luka Jovic lahir dina dinten 23rd Désémber 1997 ka indungna, Svetlana Jovic jeung bapa, Milan Jovic (hiji urut footballer) di kota Bijeljina, Bosnia jeung Hérzégovina.

Jovic tumuwuh nepi di imah miskin pisan ku kolotna sarta adina di kampung désa di Batar, nu 14 mil kiduleun Bijeljina. Sateuacan lahirna, kolotna jeung sakabéh anggota kulawarga ngalaman awal provocation na Panyandakan Alih ku 1990 urang nu lumangsung dina Bijeljina, Bosnia jeung Hérzégovina.

Luka Jović kulawarga Latar
Luka Jović kulawarga sarta nagara batur sasama sakali ngalaman provocations dina mimiti 1990 urang.

instability ieu Bosnia jeung Hérzégovina dicegah footballers ti gaduh karir makmur jeung bapana Luka Jovic urang éta di tungtung panarima tina eta. Sedih, Milan Jovic ukur ngagaduhan kasempetan maén bal amatir kalawan Partizan Belgrade nu ditawarkeun saeutik panghasilan keur rumah tangga-Na.

Tumuwuh nepi, aya henteu Toys atawa kaulinan, ngan bal nu Jovic ditajong sarta dicoo kalayan dad-Na. dad Luka Jovic urang Milan di sawatara titik di karir slow na mutuskeun neruskeun hirup impian na ngaliwatan putrana.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pendidikan dan Karir meta

Gaduh dad bal-asih sarta indung supportive, ieu ukur alam keur cinta tina kaulinan geulis bisa instilled dina ngora Luka Jovic anu salawasna katempo ngabogaan outings kalawan dad-Na. Milan wanti putrana bade difokuskeun pangajaran bal jeung harepan nulungan manehna neruskeun hirup impian ghaib-Na.

Luka Jovic- Atikan sarta meta Karir. Kiridit ka IG
Luka Jovic- Atikan sarta meta Karir. Kiridit ka IG

Luka Jovic dipikawanohkeun ka buruan dina yuswa 5 di 2002, sataun gairah-Na pikeun soccer ningal anjeunna compromising na hatur nuhun pangajaran ka hiji kasempetan pikeun mibanda karir ngamimitian.

Dina 2004, untung Luka sanggeus sidang suksés ngagaduhan kasempetan iklas yayasan karirna dina bergengsi mini Maxi. Ieu liga ngembangkeun di Belgrade keur budak umur antara 4 na 12. Sateuacan iinditan ka gaduh game kahijina, Jovic dad diajarkeun anjeunna kumaha carana digawekeun ku duanana suku. Sanajan Jovic mimitina favored suku katuhu na kitu, manehna diajar ka pencét bal sagampil confidently kalawan kénca-Na.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

bakat Luka Jovic urang éta bener dibuktikeun tina kaulinan pisan kahijina kana liga dina. Naha anjeun terang?… Anjeunna ngoleksi hat-trik dina kaulinan kahijina, hiji karya nu nempo direksi klub urang pledging nawarkeun kas dad pikeun ajak putrana nyitak deui gol.

Milan Jovic ieu ditawarkeun € 50 pikeun tiap gawang anjeunna putra ngoleksi. Anjeunna ogé dibayar iinditan waragad dinars 2000 mana anjeunna ditanggung dina bringing Luka ti desa imah maranéhanana ka Belgrade. Kabéh ieu anu dipidamel ku sabab putrana dianggap pamuter maranéhanana paling berharga.

Di salah sahiji kaulinan Jovic urang mana anjeunna banged gol, anjeunna meunang scouted ku Toma Milicevic, pramuka mangrupa Beureum Star urang anu diondang anjeunna keur sidang kalayan Beureum Star Belgrade. Luka Jovic diliwatan kalawan kelir ngalayang na anjeunna ngagabung bandung. Di handap ieu hiji poto manehna dina kelir klub urang.

Kahirupan Luka Jovic Awal Karir
Kahirupan Luka Jovic Awal Karir

Sateuacan gabung klub teh rama Jovic urang sakali ngabawa ka ngalatih kalawan Partizan, klub anjeunna dicoo pikeun nu anjeunna ngalaman lobbied maranehna ka asup Jović. Partizan ditawarkeun euro Milan 200 per bulan keur putrana Luka Jovic maén sareng maranehna, tapi anjeunna robah pikiran sarta hanacaraka on budak saeutik na bade tetep mibanda Beureum Star.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

Jović terus caang dina tim nonoman sarta gancang dianggap salaku wonderkid keur mangsa nu bakal datang. Tumuwuh nepi ka rumaja, manéhna mimitian idolizing Ibrahimovic na Radamel Falcao. Naha anjeun terang?… Jovic sakali wrote ngaran brahala di kurung sanggeus sorangan di profil Facebook-Na.

Dina 28 Méi 2014, dina yuswa 16 taun, Jovic dijadikeun perdana panarjamah-Na kalawan Beureum Star. Mimiti on kana karir professional, manéhna peupeus catetan Dejan Stanković urang salaku goalscorer bungsu dina cocok kalapa di sajarah klub urang.

Luka Jovic Jalan mun Inohong Story. Kiridit ka RedStar na IG
Luka Jovic Jalan mun Inohong Story. Kiridit ka RedStar na IG

Sunda impressive Ieu nempo klub sakuliah Éropah pilari kaluar pikeun signature-Na. Hiji titik kaputusan sumping dina bulan Pebruari of 2016 nalika Jovic mutuskeun pikeun ngaléngkah ka pastures anyar. Béntang bal 18 taun heubeul dilakukeun move utama kahijina karirna nalika anjeunna ngagabung raksasa Portugis Benfica.

Nalika bade nu boga tangguh:

Bari Jovic éta di Benfica, aya laporan ku leaks Football anu kakeunaan kapentingan di kontrak Jović urang, sapotong warta nu demoralized béntang ngora. Engké deui, Jovic mimiti stagnate dina ngembangkeun ieu disababkeun kavling marabahaya keur footballer ngora.

Luka Jovic Jalan mun Inohong Story- Nalika bade nu boga tangguh. Kiridit ka IG
Luka Jovic Jalan mun Inohong Story- Nalika bade nu boga tangguh. Kiridit ka IG

"Kuring kungsi isu mental, kuring kungsi homesickness na mah dijieun kasalahan serius."

ceuk Jovic di Breakingthelines laporan. Maju Serbia anu sakali indit ti breaker catetan mimiti-pilihan dina Beureum Star nempo dirina lalaki demoted mun maén keur Benfica B dina Segunda Liga.

Sanggeus ampir keur poho di Éropa, hiji klub ngadeg ku anjeunna dina pamundut maranéhna terus keur Serbia. Ieu klub Jerman Eintracht Frankfurt anu tungtungna disimpen Jović ti ngimpina tina mantra Benfica Na. bandung katampa anjeunna dina pinjaman sarta engké dijieun borongan nya permanén.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Sanggeus usum kadua scintillating di Jerman, maju stocky tur gancang massana formulir sarta janten bagian integral Eintracht Frankfurt tim munggaran. Jovic jadi dipikawanoh minangka salah saha panarajangan bal crisply kalawan duanana suku. Manéhna jadi rahayu kalawan rasa leuleuy of timing, salah nu geus dibawa dina gol indah tur celebrations gigantic.

Luka Jović naékna Inohong Story. Kiridit ka Playingfor90
Luka Jović naékna Inohong Story. Kiridit ka Playingfor90

Jovic endured naékna meteoric mun prominence nu dijieun manehna jadi sahiji sipat hottest jeung bungsu di Éropa. Tanjeunna maju Serbia anu geus Real Madrid knocking di lawang na geus jadi tinggi na perkasa teu siap kantos nyandak kaka na ati pedals gas. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Kalawan naékna Jovic pikeun Kinérja, éta tangtu anu fans na pasti bakal nanya ka sual ngaduruk. Saha kabogoh Luka Jovic urang, pamajikan atawa sakumaha sababaraha bakal nelepon deui, WAG ?.

Luka Jovic geus dina hubungan kalayan Andjela Manitasevic saprak na poé karir nonoman kalawan Beureum Star Belgrade. Di handap ieu hiji poto manuk cinta salila hubungan mimiti maranéhna taun.

Luka Jovic Hubungan Life- The Fakta Untold
Luka Jovic Hubungan Life- The Fakta Untold

Ditilik tina poto maranéhanana luhur jeung hiji di handap, éta atra yén Andjela Manitasevic bisa jadi heubeul ti lalaki nya. Saha anu paduli!! sanggeus kabeh, cinta sajati téh penting jeung umur mah sakadar jumlah hiji.

Andjela Manitasevic na Luka Jovic
Andjela Manitasevic na Luka Jovic

Luka Jovic dipikanyaho pikeun némbongkeun off escapades duanana anjeunna jeung kabogoh na Andjela Manitasevic dina média sosial. Tanpa ragu a, duanana mikaresep hubungan padet nu diwangun dina silaturahim.

Andjela Manitasevic na Luka Jovic mikanyaah ka gaduh beluk waktos kualitas
Andjela Manitasevic na Luka Jovic mikanyaah ka gaduh beluk waktos kualitas

Kanyataan yén duanana pencinta geus bobogohan bari daun henteu ragu yén hiji pernikahan bisa jadi lengkah formal hareup keur maranehna.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Luka Jovic urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Dimimitian off, Jovic boga pikiran muka. Anjeunna pisan optimis, sumanget, sarta diaku parobahan. Jovic téh bisa transformasi pikiran na kana lampah beton jeung bakal ngalakukeun nanaon pikeun ngahontal karirna jeung tujuan pribadi.

Soccer pamaén, kawas kami di LifeBogger cinta pets urang jeung Luka Jovic dirina teu iwal. Malah thou aya hiji nyebutkeun yen aya geus teu kasatiaan ditinggalkeun di buruan modern, Teu tumut kana akun hubungan dibagikeun antara Jovic, anjing jeung monyét-Na.

Luka Jovic Fakta Personal Kahirupan
Luka Jovic Fakta Personal Kahirupan

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong Kahirupan

Jovic ieu hargana di £ 49.50 m nu sacara harfiah ngandung harti manehna mangrupakeun footballer millionaire. Sanajan kitu, ditilik tina akun média sosial, manéhna mangrupa tipe footballer anu spends monies na ngabogaan lalampahan mewah duanana di darat jeung cai.

Luka Jovic Otong
Luka Jovic Otong

Jovic kitu, moal noticeable ku sakeupeul mobil geulis impressing, booze, swagger jeung katresna. Anjeunna pinter ngeunaan menata monies-Na dina pamadegan aspek kahirupan.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Diomongkeun ngeunaan asal kulawarga Luka Jovic urang, aranjeunna gaduh akar maranéhanana ti Yugoslavia anu sanggeus Perang Dunya II peupeus kana genep républik salah sahiji nu Bosnia jeung Hérzégovina. Bapana Luka Jovic urang Milan, lahir di 1975 éta urut kénca-jangjang tina Partizan klub maén bal lokasina di Sérbia.

Luka Jovic urang Father- Milan Jović
dad- Luka Jovic urang Milan Jović. Nostalgija

Teu kawas putrana Luka, Milan pernah kahontal loba jangkung alus dina karirna. Anjeunna maén ngan 82 cocog dina karir senior na unggul dina Rusia Premier League di 2000 sataun saméméh nongkrong nepi sapatu di 2003.

Milan Jovic jeung pamajikanana Svetlana prefers tinggal hiji hirup-kelas menengah di Sérbia sanajan harta putrana urang ti maén bal. Inpo ieu sumping nalika Jérman BILD koran sakali indit dina pilarian tina ngambah pikeun Luka Jovics imah kulawarga di Sérbia. Aranjeunna kapanggih bapana sarta status kulawarga-kelas tengah maranéhanana.

Luka Jovic urang Rama -Papa Milan
Luka Jovic urang Rama -Papa Milan. kiridit ka gambar

Salila wawancara jeung Blid, Milan Jovic wangsit anjeunna sakaligus tricked pamajikanana, Svetlana pikeun karir putrana sarta ngagaduhan dirina indebted dina prosés. Dinten, duanana Jovic urang dad, mum, adina jeung baraya tos reaped mangpaat tina resiko dicokot ku kapala kulawarga.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Naha anjeun terang?… November 2015 éta hiji bulan nyobian pikeun kulawarga Luka Jovic urang. Ieu hiji waktos kulawarga ngalaman ti leungeun hiji racketeer ti Loznica (hiji kota di Sérbia) anu kaancam Luka Jovic yen lamun manehna henteu mayar anjeunna monies, anjeunna ngalakukeunana "megatkeun suku na".

Luka Jovic Fakta Untold
Luka Jovic Fakta Untold. Kiridit ka YouTube jeung IG.

kasangka ieu apprehended sanggeus kolotna Jovic urang dilaporkeun materi ka pulisi anu ngawasa waktu maranéhna pikeun nalungtik tur meunang penjahat pikeun buku.

Naha anjeun terang?… Luka Jovic sakali ngalaman kacilakaan jeung mobil Mercedes na di kota Patkovača, deukeut lahirna nya ku Bijeljina di Bosnia jeung Hérzégovina. Dina kacilakaan éta, Luka Jović ieu luka tapi geuwat rescued sanggeus sababaraha campur gancang.

Luka Jovic sakali ngalaman kacilakaan
Luka Jovic sakali ngalaman kacilakaan. kiridit ka Fenix.

Naha anjeun terang?… Jovic ngabogaan tattoo dina dada Na, salah nu geus diteundeun fans wondering naon hartosna tattoo-Na.

Fakta tato Luka Jovic
Fakta tato Luka Jovic

Muhun, eta Sigana mah hiji gambar Yesus anu ngagambarkeun ageman Ortodoks Kristen na nu paling kaprah di Sérbia. Jovic munggaran wangsit tattoo ieu salila 2018 FIFA Piala Dunya di Rusia.

Naha anjeun terang?… Jovic teh pamuter kantos bungsu nyitak lima gol dina kaulinan Bundesliga tunggal. Hiji catetan saméméhna dicekel ku Robert Lewandoski. Di handap ieu hiji video tina catetan-megatkeun lima gol na dina patandingan tunggal.

Luka Jovic budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Luka Jovic budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu