Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Panungtungan diropéa

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Magnifico". Lorenzo Insigne budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina speed sarta hasil ahir-nyetak na prowess tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami Lorenzo Insigne urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Awal jeung Kahirupan kulawarga

Lorenzo Insigne lahir dina dinten 4th Juni 1991 di Frattamaggiore, Italia. Anjeunna anak kadua dilahirkeun ka indungna Patrizia Insigne jeung ka bapana Carmine Insigne.

Tumuwuh nepi di Frattamaggiore (gambar handap) pangalusna dipikawanoh pikeun ngahasilkeun sababaraha geniuses bal kaasup Arturo Lupoli jeung Francesco Lodi, Ngora Lorenzo, kungsi mimiti nangtang ka hirup.

kolotna Lorenzo urang Cut Nyak Dien kalawan raising anjeunna jeung tilu sadulur di imah cramped nu bieu bisa assure hiji kahirupan nyaman pikeun kulawarga salaku badag salaku Lorenzo urang. Kaayaan nyandak péngkolan parah lamun Carmine Insigne (dad Lorenzo urang) dijieun kaleuleuwihan dina gawe, hiji ngembangkeun nu ditanya nini Lorenzo urang pikeun mantuan cushion kesempitan of raising incu maranéhanana.

Dina spite tina tantangan keur ngalaman, Lorenzo anu kungsi dikembangkeun minat mimiti di bal pernah strayed tina gairah budak leutik na. Pikeun Lorenzo, minat keur Maen Bal sumping alam sagampil dahar asalna alam ka kids, a indung kanyataan Lorenzo recalled ku ngalaan pikiran yén;

"Salaku nak a, Lorenzo ate antara Mouthfuls na sok ngalaman bola hiji di suku-Na bari anjeunna di dinya."

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-meta karir

Dina nawar ka ngarojong usaha kolot jeung nini na, Lorenzo nyandak up proyek di hiji jongko pasar dimana anjeunna dijual baju. Teu lila saméméh anjeunna dijieun cukup duit keur meuli dirina jersey Ronaldo R9 sahiji idola bal budak leutik na, nu Brazillian Ronaldo.

Proceeds ti jualan ogé mantuan ngamajukeun kapentingan di klub nonoman mimiti nu éta Olimpia Sant Arpino mana Lorenzo spent bagian hadé taun formative Na.

Bari di Olimpia, Lorenzo tuh loba nyieun stature leutik na datangna kaluar salaku non-ngawatesan kana kinerja na ku cara kaluar gol impressive. usahana dibayar kaluar nalika pramuka ti Napoli overlooked ukuran sarta dibawa manehna ka Tim Pemuda Napoli urang nalika anjeunna ukur 15.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Ieu di tim nonoman Napoli yén Lorenzo embarked on a jalan mun lalampahan Kinérja kalawan na prowess gawang-nyetak pikeun tim Primavera klub urang. endeavors bal saterusna nempo Lorenzo loaned ka Jumlah klub tatangga kaasup Cavese, Foggia na Pescara dimana anjeunna mantuan klub nu meunang Serie B judul na nempatkeun hiji tungtung nepi keur loaned kaluar.

kamajuan na teu balik unnoticed ku klub na anu dijadikeun eweh hiji tempat di tim mimiti klub urang. Akibatna, manehna nyieun na Serie A jeung UEFA perdana juara liga dina 2012 na 2013 mungguh exhibiting versatility kalayan sagala flank, speed ogé gawang nyetak jeung mantuan kamampuhan anu teu ukur mantuan kamajuan Napoli di sagala rupa kampanye tapi aman anjeunna ngadamel debut di Piala Dunya 2014 pikeun Italia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Lorenzo Insigne geus dina hubungan jangka panjang jeung kabogoh na atanapi Wag pamajikan ngancik, Genoveffa Darone saha loba yakin Insigne moal bakal geus jadi béntang tanpa pangaruh dirina hirupna.

Pasangan patepung di Naples bari Insigne ieu maén keur Pescara, pasamoan nu Insigne bakal salawasna ngelingan ku noting yén:

"Ti momen i nempo dirina, abdi terang yen abdi hayang jadi jeung nya"

Maén dina pinjaman pikeun Pescara nempo Insigne hirup 250km jauh ti Naples mana Genoveffa cicing. Hasilna, Insigne digawé teuas ku nyetak gol 19 pikeun Pescara pikeun mastikeun Napoli disebut anjeunna deui ku extension, mastikeun yén manehna hirup deukeut ka Genoveffa.

Teu lila saméméh pasangan meunang nikah dina 31st Désémber 2012. Hubungan maranéhanana dikaruniai dua putra Carmine Insigne (dilahirkeun 2013) jeung Kristen Insigne (dilahirkeun 2015).

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Isu jangkungna

Salah teu tiasa ngobrol ngeunaan Insigne tanpa broaching subyek jangkungna Na. Nangtung di 1.63 m (ayeuna) Insigne jangkungna terus moro manehna dina cara béda ti cara eta ampir dipingpin anjeunna nyerah impian tina Maen Bal di tingkat profésional salila meta karirna.

"Dina Italia, pramuka pisan jujur, maranéhna salawasna bakal ngomong" Simkuring resep anjeunna, tapi anjeunna shorty a. "Kuring meunang fustrated lembur, nursed rencana of quitting sarta bakal bangun unggal isuk hoping Abdi dipelak sapeuting".

Recalls Insigne.

Teruskeun gancang mun gugah Insigne pikeun Kinérja nu jangkungna bal genius teu moro dina cara hanjelu kawas éta dipaké pikeun tapi geus jadi relief komik salaku anjeunna seemed mindeng meunang sial lamun dipasangkeun kalayan Mascots.

Hiji bakal rék ngajawab yén Insigne ukur meunang sial jeung mascots salila appearances pikeun timnas Italia urang kitu, insiden sarua lumangsung salila pintonan-Na pikeun sisi klub.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-perampasan Kajadian

Hiji kajadian hanjelu nu tuh loba unravel kerawanan di kota Naples ieu robbing of Insigne jeung pamajikanana di gunpoint. Insigne ieu nyetir di kota Naples nalika dua garong tunggang motor ditarik nepi gigireun mobil na bari maranéhanana dilaksanakeun di lalulintas.

The garong anu brandished pestol hiji di Insigne jeung pamajikanana kapaksa duo ka bagian jauh sareng nonton Rolex, a pinggel inten jeung euro 800 di kas. Langkung ngareureuwas éta kanyataan yen garong terang saha korban maranéhanana éta sabab adjured anjeunna nyitak hiji gol pikeun Napoli ngalawan Fiorentina dina cocok upcoming.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Alesan Tukangeun nickname

Insigne ieu nicknamed "Lorenzo Il Magnifico " ku panulis olahraga jeung fans keur pangabisana nyebarkeun nyetak gol sarta mantuan kamampuhan dina ngarobah kaulinan pajeulit keur kaunggulan timnya urang.

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-berhala Football

Insigne tumuwuh nepi asih nu Brazillian legenda Football, Ronaldo ngalawan Maradona. Cinta manéhna keur Ronaldo ieu exemplified ku cravings-Na pikeun Ronaldo bal kit hususna sapatu R9s nu sumping di pérak, biru jeung kelir konéng (gambar handap). cinta-Na pikeun legenda ogé najis nalar salaku Ronaldo anu dicoo pikeun Inter Milan wanoh ieu dipikawanoh pikeun ruthlessness ngalawan Napoli (Insigne urang klub kampung halaman).

Numutkeun Insigne;

"Bapa abdi ieu supporter Napoli badag sarta kipas agung MaradonA, sarta tangtu Ronaldo dicoo pikeun Inter dina wayah éta, sarta anjeunna nyieun Napoli ceurik. Tapi ieu mah sakadar nak a. Kuring teu nyaho naon hadé, sarta kuring ieu obsessed jeung boot R9s nu meuli dad kuring keur kuring atoh sabab i dipercaya eta bakal nyieun kuring maén kawas Ronaldo ".

Sanajan kitu, Insigne geus dipelak nepi ka ngahargaan Maradona kiwari yén anjeunna (Insigne) muterkeun pikeun Napoli sarta ngabogaan keupeul pinuh ku naon eta hartina maén dina pitch sarua mana Maradona sakali dicoo.

"Jeung sagala hormat alatan Ronaldo, ayeuna nu Kami heubeul, sarta kuring nyaho sajarah abdi, abdi kudu tobat sarta nyebutkeun yén Maradona teh greatest anu kantos mukim. Bapak Ronaldo, Anjeun kedah sapatu hébat. Anjeun genius a. Anjeun inspirasi abdi. Tapi Kami a Neapolitan, sarta jadi kuring kudu nyebutkeun yén aya ngan hiji raja, sarta ngaranna anu Diego ".

Lorenzo Insigne budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Fakta pribadi

Insigne mangrupakeun pamuter ditangtukeun saha bakal eureun di nanaon ngabuktikeun dirina pantes naon anjeunna hayang. Ieu dibuktikeun dina pagelaran impressive na di Pescara nu teu ukur meunang anjeunna tempat di Napoli tapi dibawa manehna ngadeukeutan ka cinta hirupna.

Leuwih ti kitu, anjeunna mikanyaah keur di Toel jeung babaturanana, kulawarga sareng saha anjeunna kungsi sajarah alus kalawan.

kanyataan parios: Heuheu Lorenzo Insigne budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu