Arék Hamsik budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

1
2665
Arék Hamsik budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "Marekiaro". Arék Hamsik budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina nyetak gol sarta mantuan kamampuhan tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami Arék Hamsik urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Awal jeung Kahirupan kulawarga

Arék Hamsik lahir dina 27th dinten 1987 Juli di Banska Bystrica, Slowakia. Anjeunna ngalahir ka indungna, Renata Hamsik jeung ka bapana Richard Hamsik.

Arék Hamsik Kolot Richard sarta Renata Hamsik

Tumuwuh nepi di Banska Bystrica (gambar handap), hiji kota pangalusna dipikawanoh pikeun significance Téknik Pertambangan sarta edifices sajarah, ngora Oblak ieu dikurilingan ku cinta ti na kulawarga olahraga-asih anu mantuan ngatur anjeunna dina jalur karirna mimiti dina kahirupan.

Sectional Témbongkeun of Hometow Arék Hamsik urang, Banská Bystrica

Hamsik urang ibu éta hiji tangan pamuter hiji-waktu bari bapana ieu kaptén tim lima hiji-sisi Slowakia urang wanoh ti maén bal genius kalahiran. Sangkan kulawarga olahraga lengkep, adina Hamsik urang, Michaela éta saurang pamaén tangan anu dicoo pikeun tim kampung halaman maranéhanana, Banská Bystrica.

Ieu ukur alam pikeun Hamsik anu loba dipangaruhan ku bapana mertimbangkeun karir di bal profésional. Dijieun jeung Téknis Tahu-Kumaha ramana, Hamsik nyandak léngkah munggaran badag na nuju profesionalisme dina cara unconventional ku lalaki enrolled dina hiji tim nonoman leutik, Jupie Podlavice tinimbang dimimitian kaluar ti tim lokal kampung halaman na urang, Dukla Banská Bystrica.

Arék Hamsik di Jupie Podlavice

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-meta karir

Maén keur Jupie Podlavice afforded Hamsik kompeténsi requisite anjeunna diperlukeun pikeun ongkos ogé di tim nonoman utama kasohor diantara nu ieu Slovan Bratislava, klub Hamsik ngembang dina 2002 dina kaayaan kurban sakumaha anjeunna bakal ngelingan taun engké:

'Kuring ngahutang sagalana ka kolot kuring. Sanajan pami kitu mah hiji kulawarga beunghar, kolot mah indit dina tebih kana ngarojong kuring kaasup ngajual hijina mobil urang tadi supados abdi tiasa gabung Slovan Bratislava nalika abdi ieu umur 14. '

Arék Hamsik di Slovan Bratislava

Hamsik éta teu salah nyieun lampu tina kurban kolotna 'sakumaha manéhna sadayana dina kapasitas na sangkan mangpaat pangseueurna ti na genep kali appearances pikeun Slovan saméméh mindahkeun ka Italia Club Brescia di 2004.

Dimimitian ku klub urang handapeun 19 urang, Hamsik kacabut naékna meteoric ngaliwatan jajaran sangkan Serie na A debut di 2005 tapi miboga saeutik pangakuan salaku Brescia sakumaha Brescia gagal ulah relegation taun éta.

Arék Hamsik di Brescia

Sanajan kitu, Hamsik dituluykeun kalawan formulir Top na nu nempo nawar Napoli pikeun anjeunna sanggeus anjeunna dirékam Sapuluh gol di appearances 40 Serie B.

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Ieu Napoli yén Hamsik ngagaduhan perhatian deserved nu dimimitian katuhu sanggeus anjeunna ngoleksi on debut ngalawan Cesena dina Coppa Italia. Saterusna tilu musim kalawan Napoli ningal anjeunna amass gol kana samagaha catetan Maradona sakumaha scorer anjog klub urang.

Arék Hamsik di Napoli - Jalan mun Inohong

Teu lila saméméh Hamsik nampi nu pangalusna pangajén pamuter ngora di Serie A katelah 'Oscar del Calcio' dina Januari 2009. pangajén ieu mimiti jenis na bisa conferred dina pamuter tanpa akar Italia. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Arék Hamsik naékna Inohong

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Hiji anu nyangka tina pola repetitive karir na hubungan pilihan anu ngajalankeun dina kulawarga henteu bakal jadi tebih diajar kahirupan Hamsik anu trod jalur ramana (hiji kaptén urut bal) ku bobogohan jeung lalaki nikah pamaén tangan (nu olahraga sarua yen indung Hamsik urang ieu aktip aub dina).

Hamsik kungsi hubungan jangka panjang kalayan kabogoh atawa wag ngancik pamajikanana, Martina Franova.

Gariswanci Hubungan Hamsik urang kalawan Martina Franova.

Martina Franova éta saurang pamaén tangan anu dicoo pikeun tim kampung halaman maranéhanana, Banská Bystrica barengan adina Hamsik urang, Michaela. Hubungan pasangan urang sparked kaluar bari Hamsik éta di Brescia sarta geus blossomed kantos saprak.

Kumaha Arék Hamsik patepung Martina Franova Sedengkeun di Brescia

Pasangan tanggal keur taun saméméh lalaki nikah dina 4th Juli 2014.

Kumaha Arék Hamsik patepung jeung Kawin Martina Franova

Rugbi maranéhanana dikaruniai dua putra Kristen sarta Lucas (dilahirkeun 2010 na 2012) ogé gadis Melissa, dilahirkeun dina bulan Désémber 2017.

Arék Hamsik sarta kulawarga

Bari Dua putra geus kick-dimimitian karir maranéhna maén bal di hiji akademi filial mun Udinese, fans teu tiasa ngantosan ningali lamun Melissa bakal ngajaga pola olahraga tina kulawarga ku maén tangan.

Arék Hamsik Sakulawarga na Football

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Robberies misah

Dina bulan Nopémber 2011, pamajikan reuneuh Hamsik urang, Martina Franova, ieu rampok di gunpoint, dispossessed tina barang berharga nya sarta ogé kenca terdampar di Naples sanggeus garong ditinggalkeun di BMW manéhna tunggang.

Kumaha Hamsik urang Pamajikan Ieu rampok

Kajadian anu lumangsung jam saméméh cocok Liga Champions Napoli urang ngalawan Manchester Kota tuh nganggur ngaganggu Hamsik anu dicoo cocog jeung konsentrasi pinuh.

Gancang maju ka 2013, Hamsik ieu rampok bari nyetir di Sanggeus draw goalless Napoli urang ngalawan Sampdoria. The garong dikabarkan dieureunkeun sarta smashed nu sagelas mobil Hamsik urang sateuacan brandishing gun di beungeutna.

Kumaha Arék Hamsik ieu rampok di 2013

Hamsik ieu ditinggalkeun kalawan euweuh pilihan tapi mun oblige kana tungtutan maranéhanana salaku aranjeunna dijieun jauh jeung nonton pigeulang na diantara barang berharga lianna.

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kasatiaan ka Club

Bari pamaén Big kaasup Edinson Cavani, Ezequiel Lavezzi na Gonzalo Higuain ditinggalkeun pikeun 'klub badag', Hamsik mutuskeun pikeun tetep sanajan kamajuan nu dijieun ku klub basa Inggris pikeun asup anjeunna sarta insiden robberies ngalawan anjeunna jeung pamajikan hamil na. Hasilna, Hamsik geus sohor minangka pahlawan modern-dilahirkeun ti Napoli ngan sanggeus Diego Maradona anu nyetak rékaman di Napoli geus surpassed ku genius satia.

Kasatiaan Arék Hamsik pikeun Napoli

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Teu Ngan Hiji Jumlah Shirt

Jumlah kaos 17 geus jadi Identity utama Hamsik anu nembongan donned di kit mawa jumlah salila appearances pikeun duanana Napoli jeung Tim Nasional Slowakia urang. Numutkeun juragan, sosok engké tina jumlah 17 muterkeun hiji peran kumat kaping kalahiran sarta waktu di, fakta anjeunna ngungkabkeun salila hiji wawancara kalawan newsmen.

'Kuring lahir dina 27th sahiji bulan katujuh (Juli) dina 1987, di 7pm,'

Arék Hamsik mangka Alesanna Tukangeun Jumlah Shirt 17

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Alesan Tukangeun nickname

Nickname Hamsik urang, 'Marekiaro' ieu culled ti bagian tina ngaran hareup na 'Marke' bari kecap séjén "kiaro" bayaran upeti ka cai laut bersih sabudeureun Napoli nu Neapolitans cinta jadi loba.

Alesan Tukangeun Arék Hamsik nickname Marekiaro

Arék Hamsik budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Fakta kapribadian

Dina widang ulin, manehna geus digambarkeun jadi gancang, energetic, teuas-kerja, sarta tactically gelandang calakan, anu sanggup maén dina sababaraha posisi karasa.
énergi-Na, kreativitas sarta hususna kaahlian kapamimpinan na geus katempo manehna ngalayanan salaku kaptén ti klub Italia na Napoli ogé porsi salaku wakil-kaptén ti timnas Slowakia.

Fakta Arék Hamsik Personal - Football

Sajaba ti éta, kecerdasan emosi Na gandeng jeung aura lega komik anu accompanies anjeunna téh Tret nu dijieun manehna nangtung kaluar diantara pamaén séjén sarta dijieun anjeunna sigana "irreplaceable" dimana wae anjeunna mana.

Fakta Arék Hamsik Personal

kanyataan parios: Heuheu Arék Hamsík budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

1 comment

  1. The nickname "Marekiaro" geus ngalakonan jeung bagian leutik kota Naples disebut Marechiaro. Ieu mangrupakeun aréa saeutik ku caina dimana salah bisa nempo sakabeh kota Naples, kaasup Gunung Vesuvius. Éta geulis tur Arék Hamsik geus dibere nickname "Marekiaro" sabab leuwih taun anjeunna geus lambang kota urang jeung tim. nickname Saperti mangrupakeun compliment badag, sarta Hamsik weruh yén sarta admires eta. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, panalungtikan Marechiaro, Posillipo, Naples.

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu