Diego Godin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2684
Diego Godin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna katelah "Capitan". Diego Godin budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh kaahlian pertahanan na alus teuing tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami Diego Godin urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Awal jeung Kahirupan kulawarga

Diego Roberto Godin Leal lahir dina 16th Pébruari, 1986 di Rosario, Uruguay. Anjeunna ngalahir ka indungna, Iris Lial jeung ka bapana Julio Godin.

Diego Godin urang Kolot Julio na Iris

Tumuwuh nepi di Rosario di Hungaria, ngora Godin, di hiji umur dini tina opat taun najis maot nalika manehna ngahaja murag kana aliran a. Kajadian nu nandaan salah sahiji loba battles Godin urang keur survival lumangsung nalika kulawargana indit moro di leuweung tina Rosario. Salaku kulawarga disiapkeun keur manggang manuk maranéhna sempet diburu, Godin jeung adina-Na, Lusia indit for keur leumpang sarta dina prosés datang di sakuliah aliran (meungkeut gawir a) nu tadi lauk ngojay dina beungeut cai.Poto Diego Godin budak

Ngora budak urang moro naluri ditajong di sakumaha anjeunna crouched on batu pikeun nyekel salah sahiji lauk. Dina hitungan detik, anjeunna kapanggih dirina beuheung-jero dina aliran jeung ieu keur disapu jauh ku ayeuna kuat. Lusia lumpat ka ngawartosan kolotna anu tanpa ragu dashed mun ngalirkeun data dina jangka waktu ningali Godin nyokot kuir panungtungan of a ngojay miraculous kana kaamanan.

Diego Godin survival naluri

Recalling taun kajadian engké Godin kaungkap;

"Ieu mujijat a, i teu boga pangalaman ngojay dina yuswa opat gandeng ku kanyataan yén abdi ieu maké sapatu na clothings usum tiis. Sanajan kitu, flapping leungeun kuring di jalan a i cant inget disimpen hirup abdi "

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- meta karir

Kajadian deukeut-pati engké bakal jadi salah sahiji ti saeutik kali nu Godin rebelled ngalawan kaayaan nu ditéang narik anjeunna handap. Sanggeus kajadian éta, manéhna jadi aktip aub dina athletics kaasup baskét bal jeung sakali ngancam kahirupan-ngojay.

Teu lila saméméh Godin mutuskeun pikeun utama dina maén bal, kaputusan manehna nyieun nalika anjeunna umur 15 tur salamina hirup mun cherish treading yén jalur di crossroads sahiji prospek;

"Padahal eta éta hésé milih hiji olahraga Abdi utama di Nyai indit pikeun jukut sarta kiwari boga sagalana janten bersyukur pikeun nyieun pilihan nu"

Teu kawas paling Geniuses bal anu perlu enrolled di klub nonoman saméméh umur 10, ngora Godin, dina yuswa 15 mimiti quest-Na pikeun profesionalisme dina Defensor Sporting, klub mana bungangang anjeunna tina jasa na dina grounds yén anjeunna teu cukup alus .

Kumaha Diego Godin ditolak di Defensor Sporting Club

ngembangkeun éta ditinggalkeun Godin dejected jeung ngajadikeun anjeunna ngahuleng mikiran masalah mere up quest nya ku maen bola profésional sakumaha manéhna gélo loba kurban sababaraha nu diantarana ninggalkeun kota imahna tina Rosario kana ibu kotana Uruguayan of Montevideo sarta méré up olahraga sejenna ngan maén pikeun Defensor Sporting.

The soldadu survival éta teu salah nyerah gampang, sanggeus ngalakukeun putus pondok anjeunna masihan bal shot sejen ku néangan enrollment di Club Atletico Cerro nu ditawarkeun anjeunna kasempetan sidang. Godin exhibited pangalusna na mangsa tryout jeung bray perhatian sutradara nonoman, William Lemus, anu masihan Godin kontrak kahijina.

Diego Godin di Atletico Cerro

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Diego Godin dimimitian kaluar salaku maju dina Atletico Cerro. Anjeunna ngarasakeun maén dina posisi nu sateuacan anjeunna dijadikeun alat anu fungsina jadi gelandang sarta tungtungna jadi bek a. Sanajan Godin pernah fancied peran anyar, anjeunna diadaptasikan ka dinya sarta ngadegkeun dirina minangka salah sahiji pembela pangalusna klub urang sateuacan mindahkeun ka Club Nacional de Football.

Diego Godin di Club Nacional de Football

Godin putus badag sumping di 2007 nalika anjeunna direbut kapentingan klub Spanyol, Villarreal, sanggeus belanja hiji mangsa di Club Nacional. Ieu di Villarreal yén Godin dijieun ngaran keur dirina ku forging hiji batu pertahanan formidable kalawan Gonzalo Rodriguez di haté pertahanan Villarreal.

Diego Godin di Villarreal

formulir luhur na aman manehna move mun Atletico Madrid dimana manehna nyieun debut dina cocok UEFA Piala Super ngalawan Inter Milan jeung jadi salah sahiji pamuter luhur Club urang. datangna di Atletico Madrid nempo tim meunang dua piala Liga Europa, salah piala La Liga tur Dua final Liga Champions dimana maranéhna leungit duanana keur tandingan kotana Real Madrid. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Diego Godin naékna Inohong

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Balik unggal footballer sukses, aya mang wag glamorous. Diego Godin geus dina hubungan kalayan kabogoh na, Sofia Herrera salila kira opat taun saprak jaman tulisan.

Diego Godin Sareng kabogoh atawa Wag Sofia Herrera

duo teh patepung salila cocok bal antara Barcelona na Atletico Madrid nalika Sofia ieu nyobian pikeun meunangkeun tikét keur cocok jeung hubungan maranéhna geus blossomed kantos saprak.

Kumaha Diego Godin patepung jeung ngagaduhan kalibet kana Sofia Herrera

Sofia Herrera mangrupakeun lulusan Scuola Italiana di Montevideo. Manehna oge putri urut béntang bal Jose Herrera, anu dicoo pikeun Penarol di Uruguay. pasangan ngan meunang aktipitas anyar jeung fans teu tiasa ngantosan ngadangu bells kawinan ring keur duo teh.

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Fakta pribadi

Diego Godin tumuwuh nepi ngawangun kapribadian bajoang jeung survivor. Nyaho dunya jadi tempat kasar, anjeunna ngamekarkeun kaahlian survival-Na dina prinsip uprightness tur salawasna ngadeg nepi keur dirina. A kapribadian nu geus dicokot anjeunna tebih dina karirna.

Fakta Diego Godin Personal

Godin téh hina, tapi paling importantly, anjeunna nyaéta saurang pamaén tim. Hiji jéntré Kadé teu matak dipaliré ngeunaan Diego Godin nyaeta yén manéhna téh bapa baptis, sarta nalika urang nyebutkeun bapa baptis, urang hartosna anjeunna teh bapa baptis ka Peuting Griezmann urang putri, Mia. (Gambar handap kalawan dad dirina). Teu heran bek kungsi ngomong;

"Kuring salawasna coba sareng masihan conto alus ka barudak anu nuturkeun kuring".

Fakta Ngeunaan Diego Godin goddaughter

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Leungitna Sababaraha huntu

Kajadian séjénna anu éta kirang hirup-ngancam tapi ditinggalkeun Diego Godin kalawan scars pikeun kahirupan éta leungitna sababaraha huntu salila clash Athletico Madrid urang kalawan Valencia dina bulan Pebruari 2018. kajadian lumangsung bari Godin ieu dina aktipitas tantangan hawa pangperangan kalayan kiper oposisi, Neto.

Kumaha Diego Godin Kilang kitu Sababaraha huntu

Handap kajadian éta, Godin ieu Cirian bari klub na ngarilis pernyataan moments engké noting anu bek bakal kudu ngajalanan operasi reconstructive. pernyataan nu maca;

"Diego Godin ngalaman hiji tatu nepi beungeutna salila cocok ngalawan Valencia. bek urang geus ngalaman narekahan dentoalveolar ka tilu tina maxilla na [lokasina di rahang luhur]. Anjeunna bakal ngajalanan operasi maxillofacial dina poé datang. "

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kaptén Godin

Mun boasting nanaon datang ku keur Godin eta ngalakukeunana utama dina kanyataan yén anjeunna clinched
'Captainship' salila usum katilu na di klub Uruguayan Atletico Cerro dina yuswa ngora 19. Salajengna, Diego Godin kasebut dibikeun ka Primera Divisi Powerhouse Club Nacional de Football dimana anjeunna dijadikeun kaptén tim on kadatangan na di 2006 sataun. Sajaba ti éta, anjeunna geus nyieun sababaraha appearances pikeun Athletico Madrid ngagem handband hiji kaptén urang.

Diego Godin Kaptén di Athletico Madrid

captainship na mana saluareun endeavors klub salaku urut kaptén tim Uruguayan Nasional Diego Lugano, on retiring ti maén bal internasional dibikeun band kaptén pikeun Diego Godin mingpin tim dina mertahankeun na Judul Copa Amerika.

Diego Godin Kaptén tim Nasional

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-kasehatan

Diego Godin mangrupakeun pamuter fit. Padahal teu salah ku jurus Macho beurat muscular ngawangun up na, Godin nyoba pangalusna pikeun nyimpen hiji hirup pas basajan. latihan na exempts weightlifting tapi ngawengku latihan cardiorespiratory kawas sprinting.

Diego Godin Kabugaran Fakta
Diego Godin ogé engages di tangerang pasir keusik jeung ketahanan jogging mana akun pikeun stamina na dina widang ulin.

Diego Godin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-The Promoter

prestasi Diego Godin urang nu sababaraha on pitch nu. Najan kitu, manéhna geus sababaraha leuwih kasohor kaluar pitch nu. Keur hiji bek astute, éta diperkirakeun yén anjeunna bakal janten cocok gede pikeun promosi merek jeung pausahaan. Dua poéna dukungan utama clinched ku Diego Godin anu pantes nyebut jelema jeung Tech-brand, Apple sarta produser maké cikur, Puma.

Diego Godin deal dukungan Jeung Puma na Apple

earning na sakabéh ti klub na geus dirékam janten 14.543 juta dollar harga nilai pasar na panganyarna nyaeta 22.8 juta dollar. Resultantly, nya net-patut téh ti upscale. Anjeunna earns hiji gaji taunan 4.576 juta dollar tur boga patut net ditaksir ti 4.5 juta dollar sakumaha tina 2017.

kanyataan parios: Heuheu Diego Godin budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu