Carita Budak Ferran Torres Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Ferran Torres Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Carita Budak Ferran Torres Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Panungtungan diropéa

Wilujeng sumping!. Artikel kami nyayogikeun jangkauan lengkep dina Ferran Torres Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, Kahirupan, Kabogoh, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna janten anak ka nalika anjeunna janten populér.

Hirup naékna Ferran Torres
Hirup naékna Ferran Torres. Gambar Kiridit: Instagram.

Leres, sadayana terang yén anjeunna nyaéta murangkalih anyar dina blok- midfielder anu lega dipikanyaho pikeun dérét-karyana sareng penchant pikeun henteu kaduga, kreativitas, sareng kadali deukeut dina laju. Nanging, ngan ukur sababaraha anu resep maén bal parantos nganggap maca Biografi Ferran Torres 'anu kami atos siap sareng anu cukup pikaresepeun.

Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang nyayogikeun ka kami Daptar eusi sateuacan carita budakna sareng Biografi anu saé.

Carita Budak Ferran Torres:

Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Ferran Torres
Salah sahiji poto budak leutik anu kawéntar ti Ferran Torres. Kiridit Gambar: Instagram.

Pikeun mimitian ku, Ferran Torres García lahir tanggal kaping 29 Pebruari 2000 di munisipalitas Fois di Spanyol. Pamasukan Spanyol nyaéta putra kahiji sareng kadua ti tilu murangkalih anu ngalahirkeun indungna sareng ramana.

Siga nagara na legendaris na Andreas Iniesta, Xavi jeung Sergio Ramos, Ferran mangrupikeun nagara nasional Spanyol Bonafide. Nyatana, anjeunna dewasa di tempat kalahiran di Fois di sisi adi lanceukna sareng réncang alit “Arantxa” sareng adi lanceukna anu kirang dikenal.

Photo Budak leutik Ferran Torres sareng lanceukna Arantxa
Photo Budak leutik Ferran Torres sareng lanceukna Arantxa. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngembang taun:

Ngembang di Fois, Ferran mangrupikeun peminat maén bal ambisius anu ngagaduhan hal pikeun nonton maén bal dina TV sareng nyobian niru set skill anu ningali pamaén béntang nunjukkeun. Sakapeung manehna leres, lain waktos anjeunna salah.

Kolotna kolotna Ferran Torres aya di sisi panampi nalika anjeunna ngolotan bal maén bal. Éta sering diganggu ku sora vas-setir, peupeuskeun gelas sareng figurines. Nanging, teu aya anu damel nanaon pikeun ngusir anjeunna tina nafsu bal sareng cinta bal-balan sareng hiji-hijina dipikacinta - Valencia cf.

Anjeunna tumuwuh janten peminat maén bal. Naha anjeun kéngingkeun naon logo logo dina cap na
Anjeunna tumuwuh janten peminat maén bal. Naha anjeun kéngingkeun naon logo logo dina cap na? Kiridit Gambar: Instagram.

Latar Kulawarga Ferran Torres:

Salaku murangkalih alit, sepuh Ferran Torres teu merangsang gairah pikeun maén bal ku nyandak anjeunna ka stadion di Valencia CF Mestalla dimana anjeunna ningali seueur patandingan salaku murangkalih sareng saksi pikeun naek, pitfalls sareng triumph club Spanyol.

Kaleresanna, duanana sareng papa sareng ibu parantos earner kelas pertengahan anu sanggup mayar tikét pertandingan kanggo dirina sareng murangkalih. Salaku murangkalih, Ferran mangrupikeun kapastian anu caket sareng salah sahiji kolotna, utamina bapakna anu super ramah.

Minuhan salah saurang kolotna Ferran Torres- dad super cool na (salami déwasa leutik)
Minuhan salah sahiji sepuh Ferran Torres- bapakna anu super keren (salami déwasa leutik) - Kiridit: Instagram.
Dina cara olahraga éta, Ferran ngora tuwuh salaku kipas Valencia sareng ngagaduhan impian maén pikeun Los Ches ogé ngalaksanakeun karir anu bakal nyandak anjeunna langkung jauh ti basisir Spanyol.

Carita budak leutik Ferran Torres- Ngawangun Karir:

Kolot kolotna Ferran Torres, dina waktos yuswa 6 taun senang ningali ka pendaptaran na dina sistem nonoman Valencia di mana anjeunna ngamimitian ngawangun karir saharita dina maén bal kompetitif.

Nalika Ferran aya di dinya, anjeunna mimiti nyiptakeun modélna saatos sababaraha juru basa lokal sareng nasional kalebet legendaris David Villa anu mangrupikeun pamaén béntang pikeun waktos.

Poto anu jarang tina produén bal harita teras ngembangkeun dirina di akademi Valencia
Poto anu jarang tina produén bal harita teras ngembangkeun dirina di akademi Valencia. Kiridit Gambar: Instagram.

Carita budak leutik Ferran Torres- Taun Awal dina Bal Bal:

Sakumaha harepan budak sapertos cita-cita, Ferran teu ngagaduhan masalah sareng naékna jajaran sistem nonoman Valencia sabab anjeunna mangrupikeun prospek anu terang kalayan makhluk anu ngabantosan budak-budak.

Sapertos kitu, Ferran nampi kasempetan langka pikeun nyieun debut pikeun cadangan Valencia nalika anjeunna masih 16 taun + sababaraha dinten lami dina Oktober 2016, lagu anu netepkeun anjeunna salaku salah sahiji jaga di masa depan anu jauh.

Tingali saha yuswa 16 taun nalika anjeunna mimiti maén pikeun cadangan Valencia
Tingali saha yuswa 16 taun nalika anjeunna mimiti maén pikeun cadangan Valencia. Kiridit Gambar: Instagram.

Carita Biografi Ferran Torres - Jalan Pikeun Inohong:

Bentukna sareng konsistensi Ferran pamustunganana ningali anjeunna ngahontal promosi ka Val-B-sisi sateuacan kampanye 2017-18, minangka pamekaran anu ngaharepkeun cita-cita tim pangpayunna.

Valencia terangkeun minat Ferran sareng henteu ngirangan waktos kanggo ngetik sambungan kontrak janji sareng budak dina Oktober 2017 sateuacan ngamajukeun anjeunna ka tim pangurus dina tanggal 1 Januari 2018.

Winger ngagaduhan penyambungan kontrak anu sateuacana saencan promosi sumping ka léngkah-léngkahnya sababaraha bulan ka hareup.
Winger ngagaduhan penyambungan kontrak anu sateuacana saencan promosi sumping ka léngkah-léngkahnya sababaraha bulan ka hareup. Kiridit Gambar: Instagram.

Kisah Biografi Ferran Torres - Usik Pikeun Inohong:

Saatos promosi ka tim pertama Valencia, Ferran saé ngabuktikeun patut na ku kéngingkeun ngamimitian dina pertandingan Copa del Ray, La Liga sareng Liga Liga. Penémbong konci awal sapertos ieu anu ngasilkeun Kinérja kana bangsana.

Pikeun mimitian, winger janten pamuter kahiji anu lahir dina taun 2000an ti tim Spanyol nyitak dina liga juara nalika Valencia kagungan 4-1 kameunangan Lille dina bulan Nopémber 2019. Panyiaran ogé ningali anjeunna janten gawang bungsu termuda Valencia dina sajarah kompetisi.

Mimiti seueur celebrasi See Ferran tina gawang liga juara kahijina.
Mimiti seueur: Ningali celeberation Ferran tina liga juara kahijina. Kiridit Gambar: Marca.
sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ferran Torres 'Cinta Kahirupan- Bujang, Kabogoh atanapi Pamajikan ?:

Naon waé anu winger jangkung sareng gagah sapertos Ferran tiasa saé kalayan pamajikan atanapi langkung goréng, tanpa kabogoh. Kaget, Ferran tunggal dina waktos nyerat sareng teu ngagaduhan putra atanapi putri henteu nikah.

Winger éta ngartos yén anjeunna henteu kedah ngabantosan kabogoh (sakurang-kurangna) pikeun ngalereskeun prioritas utamina hususna nalika anjeunna siap nambut langkung seueur kasempetan anu maén bal top-flight kedah ditawarkeun.

Teu aya kabogoh acan sareng anjeunna katingalina sepi dina poto lucu ieu
Teu aya kabogoh acan sareng anjeunna katingalina sepi dina poto lucu ieu. Kiridit Gambar: Instagram.

Kahirupan Kulawarga Ferran Torres:

Balik layar anu pikunjatna jeung kaahlian menak ku Ferran bal nyaéta kulawarga anu ngadukung. Kami mawa anjeun kanyataan ngeunaan anggota kulawarga Ferran Torres anu dimulai ku kolotna.

Ngeunaan Bapa sareng Ibu Ferran Torres:

Ibu sareng bapak Ferran parantos gaduh peminat gemar Valencia sateuacan winger lahir. Aranjeunna leres-leres nyandak anjeunna ka buruan di Mastella kalebet final Copa del Ray 2008 émut anu dimeunangkeun ku Valencia. Kadua kolotna janten titik tugas pikeun ngiringan kaulinan Ferran sareng ngalakukeun rutin masihan anjeunna pelajaran dina kedah tetep hina sareng berprilaku dirina.
Balikeun deui foto Ferran Torres sareng monyét piaraan sareng indungna
Balikeun deui foto Ferran Torres sareng monyét piaraan sareng indungna. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Budak Ferran Torres:

Ferran ngagaduhan dua duduluran aranjeunna kalebet adina sepuhna Arantxa sareng lanceukna anom anu langkung dikenal. Arantxa nyaéta jalma anu pangdeukeutna pikeun haténa Ferran sareng penjaga carita budak leutik. Anjeunna terang sadayana ngeunaan bro saeutik nya sareng aranjeunna duanana mendakan tato jangkar dina suku aranjeunna. Tato ngingetkeun duo yén henteu ngantunkeun naon waé anu beuratna.
Ferran Torres sareng lanceukna sepuh Arantxa
Ferran Torres sareng lanceukna sepuh Arantxa. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan Baraya Ferran Torres:

Jauh ti kahirupan kulawarga saharita Ferran Torres, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan akar kulawargana sabab aya hubunganana sareng nini-nini sareng ibu nini. Henteu aya catetan ngeunaan sepupu sareng bibi Ferran urang bari budakna sareng duduluran anu henteu acan dikenal nalika nyerat biografi ieu.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Ieu sapertos jalan ngojay pinter. Henteu Ferran genuis
Ieu sapertos jalan ngojay pinter. Naha genius teu? Ferran? Kiridit Gambar: Instagram.

Naha anjeun terang yén Ferran Torres gaduh persona anu dipikaresep sareng anu nunjukkeun sipat jalma anu tandatangan zodiak mangrupikeun potongan? Anjeunna hina, émosional calakan, rajin sareng gairah.

Salaku tambahan, Ferran teu aya masalah sareng ngungkabkeun fakta ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Nalika winger henteu dina widang maén anjeunna tiasa dipendakan ngalaksanakeun sababaraha kagiatan anu dipikanyaho janten minat sareng hobi. Aranjeunna kaasup perjalanan, ngojay sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng babaturan.

Fakta Gaya hirup:

Parahu laju méwah dimaksudkeun pikeun kapal pesiar ku balanja liburan ageung. Anu winger mangrupikeun spérma anu gedé
Parahu laju méwah dimaksudkeun pikeun kapal pesiar ku balanja liburan ageung. Anu winger mangrupikeun spérma anu gedé. Kiridit Gambar: Instagram.

Ngeunaan kumaha Ferran Torres nyiptakeun sareng ngaluarkeun artos na, hargana bersih dina perkiraan jumlah 1.5 juta Euros dina nyerat bio ieu. Kontribusi aliran ka kabeungharan winger éta kalebet gaji sareng gajih anu ditampi nalika maén bal sepak bola. Salaku tambahan endorsement sareng merek sapertos Adidas mupangati pisan pikeun naékkeun bersihna.

Balukarna, Ferran henteu kéngingkeun pikaresepeun kana kahirupan anu ngalangkungan jalan Spanyol kalayan mobil éksotis sareng hirup di imah anu mahal. Naon deui? Ferran nyéépkeun lebaran dina liburan sareng pésta pédah anu teuas.

Fakta Ferran Torres Untold:

Peminat maén bal sigana hilap fakta, tapi aranjeunna émut carita budak leutik langkung saé. Ieu sababna dina bagian ieu Ferran Torres Biografi, kami nyayogikeun anjeun fakta anu kirang dipikanyaho atanapi henteu terang ngeunaan winger.

kanyataan #1: Kami Bawah gaji nya:

Kontrak winger sareng Valencia CF ningali anjeunna ngajantenkeun gaji méja £ 40,000 saminggu. Gajih Ferran Torres gaji kana angka anu langkung alit, kami parantos di handap ieu.
KEJOHANAN / JABATANEarnings-Na dina Euros (€)Pendapatan-Na dina Pounds (£)Pendapat-Na dina Dolar ($)
Naon Anjeunna Earns Per Taun€ 2,368,377.2£ 2,085,600$2,559,031
Naon Anjeunna Earns Per sasih€ 197,364.8£ 173,800$213,253
Naon Anjeunna Earns Per Minggu€ 45,898.8£ 40,418$49,593.6
Naon Anjeunna Earns Per Day€ 6,556.9£ 5,774$7,084.8
Naon Anjeunna Earns Unggal Jam€ 273.2£ 240.6$295.2
Naon Anjeunna Earns Unggal Menit€ 4.6£ 4.0$4.9
Naon Anjeunna Earns Unggal Kadua€ 0.08£ 0.07$0.08

Ieu naon FERRAN TORRES parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna cngaletak IEUH ningali gaji naékna gaji ku detik.

Naha anjeun terang?… Rata-rata manusa di Spanyol anu earns sakitar € 1.889 sabulan kedah dianggo sahenteuna 2 taun sareng 1 sasih kéngingkeun € 45,898.8 nyaéta jumlah Ferran Torres dina sasih (dina waktos nyerat).

kanyataan #2: Naon Agama Ferran Torres:

Kulawarga Ferran Torres mangrupakeun Katolik sareng ngalaksanakeun hiji nalika éta. Kanyataanna, Anjeunna mikabutuh bakti ka Virgin Mary anu serius sareng henteu kantos balks dina nyieun tanda salib iraha waé anjeunna ngalangkungan pungutan kompetitif.
Anjeunna tiasa ditingali di dieu ngalebetkeun kembang caket arca Virgin Mary.
Anjeunna tiasa ditingali di dieu ngalebetkeun kembang caket arca Virgin Mary. Kiridit Gambar: Instagram.

kanyataan #3: Fakta Tatu Ferran Torres:

Siga anu sateuacanna nyarios, Ferran parantos cocog sareng tato jangkar sareng lanceukna. Kasenian ngawula pikeun ngingetkeun aranjeunna supaya henteu masihan rohangan pikeun naon waé anu tiasa beuratna. Salaku tambahan, Ferran gaduh tato salib saeutik dina pigeulangna.

kanyataan #4: Fakta FIFA Ferran Torres:

Naha anjeun terang yén Ferran Torres ngagaduhan rating FIFA umum 78 dina waktos nyerat? Tapi, éta ngan ukur janten waktuna sateuacan winger ngahontal rating poténsial pinuh na 86 nimbangkeun énergi anu dipasangkeun ku anjeunna.

"<Yoastmark

kanyataan #5: Ngeunaan Ulang tahun sareng Tanggal na - 29 Pebruari:

Torres lahir dina dinten 29 Pebruari. Sapertos kitu, anjeunna ngan ukur tiasa ngagungkeun ulang tahunna sakali dina 4 taun.
Untungna, anjeunna ngagungkeun deui dina bulan Pebruari 2020. Salaku tambahan, taun kalahiran 2000 nyaéta taun anu Ridley Scott sacara “Gladiator"Pencét bioskop. Naha anjeun terang yén éta ogé taun anu majalah Oprah Winfrey anu populér diluncurkeun? Ayeuna anjeun terang!
Sababaraha sékrési konci anu ngajantenkeun 2000 sataun kanggo diinget.
Sababaraha sékrési konci anu ngajantenkeun 2000 sataun kanggo diinget. Potret Gambar: Imdb sareng Oprah.
Data Biografi.Jawaban Wiki.
Nami lengkep:Ferran Torres García.
dilahirkeun:29 Pebruari 2000 (umur 20 dugi ka April 2020).
Tempat kalahiran:Foios, Spanyol.
Kolot:Bapak sareng Ibu García.
duduluran:Arantxa (lanceuk lanceuk) sareng lanceukna kawéntar.
Ageman:Kristen (Katolik).
Zodiak:Banténg.
jangkungna:1.84 m (6 ft 0 di).
beurat:kg 77.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Ferran Torres urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu