Carita Budak Faiq Bolkiah Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Faiq Bolkiah Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Tulisan kami nampilkeun anjeun sareng pinuh ku Kisah Kanak-kanak Faiq Bolkiah, Biografi, Kahirupan Awal, Fakta Kabogoh, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup, Kulawarga, sareng acara-acara kasohor anu séjén ti jaman budak nepi ka nalika anjeunna dikenal.

Salah sahiji poto budak leutik anu mimiti dikenal ti Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.
Salah sahiji poto budak leutik anu mimiti dikenal ti Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.

Leres, sadayana terang winger mangrupikeun salah sahiji na pamaén bal paling terkenal di dunya. Nanging, ngan ukur sababaraha penggemar anu maca biografi Faiq Bolkiah, anu cukup wawasan. Tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Faiq Bolkiah:

Salah sahiji poto budak leutik anu mimiti dikenal ti Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.
Salah sahiji poto budak leutik anu mimiti dikenal ti Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.

Faiq Jefri Bolkiah lahir tanggal 9 Méi 1998 di Los Angeles di California, AS. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji sét kembar dilahirkeun ka ibu anu katelah ibuna sareng bapakna, Jefri Bolkiah (Pangeran Brunei). 

Sanaos Faiq lahir di Amérika sareng gaduh dua tingkat kabangsaan (Amérika sareng Bruneian), anjeunna biasana tumbuh di Karajaan Inggris dina perawatan wali -Dennis Wallace (saurang profésional NBA). 

Tumuwuh Up Taun:

Tumuh di Berkshire di Inggris babarengan sareng dulur misan - Ukasyah, ngora Faiq mangrupikeun jalma resep maén bal anu sok senang kaluar di lapangan sareng bal di sampéanna. Nyatana, maén bal mangrupikeun olah raga anu mangrupikeun tahapan tengah budakna.

Faiq Bolkiah seuseueurna ageung di Berkshire di Inggris 📷: IG sareng MapIt.
Faiq Bolkiah seuseueurna ageung di Berkshire di Inggris 📷: IG sareng MapIt.

Latar Kulawarga Faiq Bolkiah:

Malah sateuacan ngalih ka Inggris ti nagara asalna - Brunei (dimana anjeunna sabagian ageung), Faiq parantos janten peminat bal, sareng kolotna anu jegud ngadukung karepna.

Sapertos kitu, aranjeunna ngintun anjeunna 11,000 kilométer ti Brunei pikeun diajar sareng ngembangkeun dirina maén bal di Inggris, jauh tina gangguan anu datangna sareng harta kulawargana.

Young Faiq Bolkiah sareng salah saurang kolotna. 📷: Eunteung.
Young Faiq Bolkiah sareng salah saurang kolotna. 📷: Eunteung.

Pendidikan sareng Karier Faiq Bolkiah:

Hatur nuhun kana perawatan sareng ketatna wali na - Dennis Wallace, Faiq tiasa épisién nyampurkeun akadémik di Woolton Hill Junior di Berkshire kalayan maén bal pikeun sisi désa - Woolton Hill Argyle.

Spanduk klub dimana anjeunna nyandak léngkah kahijina dina maén bal kalapa. 📷: WooltonHill.
Spanduk klub dimana anjeunna nyandak léngkah kahijina dina maén bal kalapa. 📷: WooltonHill.

Prodigy maén bal indit diajar di Thorngrove Prep School di desa Highclere anu caket nalika wali na mimiti ngalakukeun gerakan anu antukna bakal ningali umur 11 taun mimiti maén pikeun AFC Newbury di 2009.

Kahirupan Karir Awal Faiq Bolkiah:

Naha anjeun terang yén Faiq menonjol dina musim kahijina di AFC Newbury's pikeun kamampuan narik ati sareng kecerdasan na ku bal? Luhureun sadaya, budak ngora éta pisan turun ka bumi, sapertos anu ngan ukur sababaraha staf manajemén anu ngahaja terang latar kulawarga na anu beunghar. 

Pelupusan-konci sapertos sapertos ieu henteu bénten nalika Faiq mimiti maén pikeun Southampton dina usum hareup. Anu mudik neraskeun gaduh uji coba anu ringkes sareng Bacaan FC saencan ngagabung ka Arsenal FC dina taun 2013.

Anjeunna janten bagian tina sistem nonoman Arsenal di 2013. 📷: Facebook.
Anjeunna janten bagian tina sistem nonoman Arsenal di 2013. 📷: Facebook.

Biografi Faiq Bolkiah - Carita Jalan Ka Fame:

Éta kalayan Arsenal yén Faiq anu yuswa 15 taun kéngingkeun gelar penting kahijina sabab nampi namina dina keran kanggo ngabantosan The Gunners U15 sisi meunang turnamen Piala Kota Kota ngalawan pilihan pemuda Singapura di Singapura. 

Nalika Faiq pamitan ka Arsenal dina 2014, anjeunna optimis ngeunaan masa depan anu langkung cerah sareng Chelsea FC, anu anjeunna nginjeumkeun tandatanganana pikeun taun anu sami. Nanging, hal-hal angkat ka kidul sabab anjeunna henteu dipasihan cekap waktos maén sareng sistem nonoman klub.

Rezeki henteu seuri ka anjeunna di Chelsea FC 📷: FB.
Rezeki henteu seuri ka anjeunna di Chelsea FC 📷: FB.

Biografi Faiq Bolkiah - carita naék:

Kukituna, budak ambisius ninggalkeun tim sataun taun ka hareup dina taun 2015 pikeun gaduh uji coba sareng Stoke City sateuacan ngadaptarkeun ka Leicester City taun 2016. Saatos ngadaptarkeun Foxes, Faiq mangrupikeun fitur rutin pikeun tim akademi Foxes, kalebet dina taun 2016 / 17 Liga Pemuda UEFA. 

Teruskeun gancang ka Maret 2020, Faiq maén kanggo tim cadangan Leicester, sareng anjeunna henteu acan damel debut dina aksi tim kahiji pikeun Foxes sanaos kaptén terkenal di timnas Brunei sareng dikenal lega salaku footballer pangbeungharna di dunya. Dimana waé arah karirna miring, sésana, sakumaha anu didarioskeun, pasti bakal jujutan. 

Pemain sayap éta populér sanaos henteu janten penampilan tim kahiji pikeun Leicester. 📷: Tujuan.
Pemain sayap éta populér sanaos henteu janten penampilan tim kahiji pikeun Leicester. 📷: Tujuan.

Saha Kabogoh Faiq Bolkiah?

Neruskeun kahirupan cinta Faiq Bolkiah, éta moal wajar mun dicatet yén anjeunna henteu ngagaduhan kabogoh kantun kusabab usaha anu dilakukeun pikeun ngabeungkeut anjeunna sareng awéwé tunggal anu abortive.

Panilitian halaman kipas winger di Instagram bakal nembongkeun seueur poto anjeunna sareng awéwé anu béda. Sapertos kitu, sesah nyarioskeun kabogohna ti awéwé sanés. Ogé henteu dipikaterang naha Faiq ngagaduhan putra atanapi putri di luar nikah.

Saha ari Faiq Bolkiah kencan? 📷: LB & Instagram.
Saha ari Faiq Bolkiah kencan? 📷: LB & Instagram.

Kahirupan Kulawarga Faiq Bolkiah:

Ampir teu mungkin pikeun ngobrol ngeunaan Faiq Bolkiah tanpa masihan rujukan pikeun kulawargana anu hebat. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan anggota kulawarga Faiq Bolkiah dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Bapana Faiq Bolkiah:

Jefri Bolkiah mangrupikeun bapa winger. Anjeunna lahir tanggal 6 November 1954 ka Omar Ali Saifuddien III, ka-28 Sultan Brunei. Janten, Jefri mangrupikeun Pangeran sareng ahli waris tahta, tapi anjeunna henteu janten Sultan. Sabalikna, lanceukna anu sepuh, Putra Hassanal Bolkiah ngalahir tahta saatos Omar mutuskeun kaputusan nyulik. Jefri mangrupikeun menteri Keuangan tina beunghar minyak Brunei. Anjeunna seueur jegud sareng hirup sareng hirup gaya hirup boros. 

Bapana Faiq Bolkiah Jefri pisan jegud. 📷: BleacherReport.
Bapana Faiq Bolkiah Jefri pisan jegud. 📷: BleacherReport.

Ngeunaan Ibu Faiq Bolkiah:

Dina nyusun biografi Faiq Bolkiah dina April 2020, henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan indungna. Nanging, sayap éta sakali ngungkabkeun yén indung sareng bapakna ngadukung pikeun ngabantosan anjeunna ngahontal impianana janten pesepakbola. Nyatana, anjeunna nganggap aranjeunna salaku panutan pikeun ngalatih anjeunna sacara psikologis sareng fisik. Kalayan kecap séjén, éta bakal janten gangguan anu hébat pikeun nyerat carita budak leutik Faiq Bolkiah tanpa ngaku peran kolotna anu ngadukung. 

Ngeunaan Duduluran Faiq Bolkiah:

Henteu seueur jalma terang yén Faiq ngagaduhan sadulur kembar anu namina - Qiana Faiq Bolkiah. Qiana nyaéta vérsi awéwé anu hadé pikeun Faiq. Aranjeunna silih asih sareng silih asih sareng ngagaduhan poto imut anu nyarioskeun kimia diantawisna. Asides Qiana, Faiq ngagaduhan duduluran getih sanésna sareng satengah sadulur anu henteu seueur dipikaterang. 

Faiq Bolkiah sareng adi kembaranna Qiana Faiq Bolkiah. 📷: Gram.
Faiq Bolkiah sareng adi kembaranna Qiana Faiq Bolkiah. 📷: Gram.

Ngeunaan Baraya Faiq Bolkiah:

Neruskeun ka karuhun Faiq Bolkiah sareng akar kulawarga, akina anu janten bapakna nyaéta Omar Ali Saifuddien III, bari henteu aya catetan ngeunaan nini-nini na anu sanés. Mamang Faiq nyaéta Putra Mahkota Hassanal Bolkiah, Sultan Brunei, sedengkeun salah saurang dulur misan na namina Ukasyah. Nanging, teu aya seueur anu terang perkawis bibi-bibi Faiq, dulur-dulur na. 

Kahirupan Pribadi Faiq Bolkiah:

Nyarioskeun sipat anu ngahartikeun persona Faiq Bolkiah, naha anjeun terang yén anjeunna disetir ku karep, rendah haté, sareng fokus? Ogé, winger anu rajin sareng ambisius sapertos individu anu dilahirkeun dina tanda zodiak Taurus.

Nalika Faiq henteu ngalatih atanapi maén bal, anjeunna tiasa mendakan minat sareng hobi anu kaasup maén baskét, kuda nunggang, perjalanan, ngojay sareng gaduh waktos anu saé sareng kulawargana sareng babaturan.

Baskét nangtung gigireun cinta-Na pikeun maén bal. 📷: Gram.
Baskét nangtung gigireun cinta-Na pikeun maén bal. 📷: Gram.

Gaya hirup Faiq Bolkiah:

Ngeunaan kumaha Faiq Bolkiah ngahasilkeun sareng nyéépkeun artosna, naha anjeun terang yén nilai bersihna dina taun 2020 aya dina perkiraan jumlah langkung tina $ 20 milyar? Kaseueuran kabeungharan winger ngagaduhan asal tina warisanna salaku anggota kulawarga Royal Royal. 

Oge Faiq ngahasilkeun panghasilan anu signifikan tina merek anu nyetél sapertos Nike ogé tina upah sareng gaji anu anjeunna katampi maén bal. Henteu aya anu kedah dicarioskeun, Faiq tiasa cicing di unggal bumi anu dipikahoyongna paduli biaya. Anjeunna ogé gaduh mobil éksotir sareng kapal pesiar dina kapal super-mahal anu bagian tina konvoi.

Anjeunna gaduh artos $ 20 milyar dina waktos nyerat bari Messi sareng Ronaldo masing-masing $ 400 sareng $ 460. 📷: Eunteung sareng PhotoFunia.
Anjeunna gaduh artos $ 20 milyar dina waktos nyerat bari Messi sareng Ronaldo masing-masing $ 400 sareng $ 460. 📷: Eunteung sareng PhotoFunia.

Fakta Ngeunaan Faiq Bolkiah:

Pikeun ngaleungitkeun carita sareng biografi budak leutik Faiq Bolkiah, didieu mangrupikeun fakta anu langkung saé ngeunaan winger. 

  • Fakta # 1: Agama:

Faiq mangrupikeun jalma anu iman anu ngajalankeun Islam Sunni. Kapercayaanana langkung dominan di Brunei (nyatakeun sakitar 67% agama bangsa). Éta ogé agama kulawarga Royal di nagara éta. 

  • Fakta # 2: Pet

Sanés unggal ningali pamaén bal ngagaduhan ucing ageung salaku piaraan, utamina nalika ucing éta nyaéta macan. Éta naon anu dipimilik ku Faiq. Anjeunna ngagaduhan macan sareng anjeunna ti saprak éta budak.

Katingali winger sareng piaraan ageung na. 📷: Eunteung.
Katingali winger sareng piaraan ageung na. 📷: Eunteung.
  • Fakta # 3: Tato:

Beda sareng kaseueuran jenius maén bal ngora, Faiq henteu ngagaduhan tato atanapi seni awak ti April 2020. Anjeunna rada pas sareng jangkungna sareng kombinasi beurat na masing-masing 5 kaki, 9 inci & 70kg. 

  • Fakta # 3: Trivia:

Lahirna Faiq Bolkiah - 1998 mangrupikeun taun anu penting dina acara téknologi sareng hiburan. Éta mangrupikeun taun dimana mesin pencari Google didirikeun. 1998 ningalkeun pilem populér sapertos Titanic sareng Saving Private Ryan.

Sababaraha peluncuran sareng rilis anu ngajantenkeun taun 1998 mangrupikeun taun anu pikaresepeun. 📷: Google sareng IMDB.
Sababaraha peluncuran sareng rilis anu ngajantenkeun taun 1998 mangrupikeun taun anu pikaresepeun. 📷: Google sareng IMDB.

Faiq Bolkiah Wiki:

Inpo WikiJawaban Wiki
Nami lengkepFaiq Jefri Bolkiah
nicknameN / A
tepang warsi9th Méi 1998
kolotJefri Bolkiah (Bapa)
pendidikanWoolton Hill Junior & Thorngrove Prep Sakola
maén PosisiWinger / tengahna
kabogohN / A
MamangPangeran Mahkota Hassanal Bolkiah
dulur misanUkasyah
EyangOmar Ali Saifuddien III (Eyang)
zodiakkaurus
hobimaén baskét, kuda nunggang, iinditan sareng renang.
Worth net$ 20 milyar
luhur5 suku, 9 inci
beurat70kg.

kacindekan

Hatur nuhun parantos maca nyerat kreatif ieu ngeunaan biografi Faiq Bolkiah. Di Lifebogger urang narékahan pikeun keadilan sareng akurasi dina rutin rutin kami nganteurkeun fakta biografi jeung carita budak leutik. Upami anjeun ningali anu katingali ganjil dina tulisan ieu punten taros Kami atanapi pasang koméntar di kotak di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar