Carita Budak Faiq Bolkiah Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Budak Faiq Bolkiah Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger
Carita Budak Budak Faiq Bolkiah Ditambahkeun Fakta Biografi Untold ku LifeBogger

Panungtungan diropéa

Artikel kami masihan anjeun liputan pinuh ku Carita Budak Leutik Faiq Bolkiah, Biografi, Kahirupan Awal, Fakta Kabogoh, Kahirupan Pribadi, Gaya hirup, Kulawarga, sareng acara kasohor sanésna ti jaman budak leutik dugi ka anjeunna janten dikenal.

Hirup naékna tina Faiq Bolkiah
Hirup naékna tina Faiq Bolkiah. 📷: IG, Eunteung & Goal.

Leres, sadayana terang winger mangrupikeun salah sahiji na pamaén bal paling terkenal di dunya. Nanging, ngan ukur sababaraha fans anu maca biografi Faiq Bolkiah, anu cukup wawasan. Tanpa langkung ado, hayu urang mimitian.

Kisah Budak Faiq Bolkiah:

Salah sahiji poto budak leutik anu pangheulana Faiq Bolkiah
Salah sahiji poto budak leutik anu pangheulana Faiq Bolkiah. 📷: Instagram.

Faiq Jefri Bolkiah lahir tanggal 9 Méi 1998 di Los Angeles di California, AS. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji sét kembar dilahirkeun ka ibu anu katelah ibuna sareng bapakna, Jefri Bolkiah (Pangeran Brunei).

Sanaos Faiq lahir di Amérika sareng gaduh dua tingkat kabangsaan (Amérika sareng Bruneian), anjeunna biasana tumbuh di Karajaan Inggris dina perawatan wali -Dennis Wallace (saurang profésional NBA).

Tumuwuh Up Taun:

Ngembang di Berkshire di Inggris di sisi dulur misan - Ukasyah, ngora Faiq mangrupikeun pencinta sepak bola anu sok senang kaluar dina sawah kalayan balna di sukuna. Kanyataanna, maén bal nyaéta olahraga anu nyandak panggung puseur dina budakna.

Faiq Bolkiah kalolobaan tumuwuh di Berkshire di Inggris
Faiq Bolkiah kalolobaan tumuwuh di Berkshire di Inggris 📷: IG sareng MapIt.

Latar Kulawarga Faiq Bolkiah:

Bahkan sateuacan ngalih ka Inggris ti nagara pribumi - Brunei (dimana anjeunna sawaréh tumuwuh), Faiq parantos janten peminat maén bal, sareng kolotna anu beunghar ngadukung dukunganana.

Sapertos kitu, aranjeunna ngintun anjeunna 11,000 kilométer ti Brunei pikeun diajar sareng ngembangkeun dirina maén bal di Inggris, jauh tina gangguan anu datangna sareng harta kulawargana.

Ngora Faiq Bolkiah sareng salah sahiji kolotna.
Ngora Faiq Bolkiah sareng salah sahiji kolotna. 📷: Eunteung.

Pendidikan Faiq Bolkiah sareng Karir Ngiringan:

Hatur nuhun kana perawatan sareng ketat ka wali - Dennis Wallace, Faiq sanggup cekap nyampur akademik di Woolton Hill Junior di Berkshire kalayan maén bal di sisi désa - Woolton Hill Argyle.

Larangan klub di mana anjeunna nyandak léngkah munggaran dina maén bal kalapa.
Larangan klub di mana anjeunna nyandak léngkah kahijina dina maén bal kompetitif. 📷: WooltonHill

Produser maén bal nuluykeun diajar di Thorngrove Prep School di kampung caket dieu di Highclere nalika wali na mimiti ngalakukeun gerak anu tungtungna ningali ayeuna umur 11 taun mimiti maén AFC Newbury di 2009.

Hirup Karir Awal Faiq Bolkiah:

Naha anjeun terang yén Faiq nangtung dina usum kahijina di AFC Newbury pikeun kaahlian sareng intelijenna ku panonna? Luhureun éta, pamuda éta kalangkung ka bumi, sapertos anu ngan ukur sababaraha staf manajemén anu teu ngahaja kasang tukang kulawarga kakayaanna.

Pelupusan-konci sapertos sapertos ieu henteu bénten nalika Faiq mimiti maén pikeun Southampton dina usum hareup. Anu mudik neraskeun gaduh uji coba anu ringkes sareng Bacaan FC saencan ngagabung ka Arsenal FC dina taun 2013.

Anjeunna janten bagian ti sistem pamuda Arsenal taun 2013
Anjeunna janten bagian ti sistem pamuda Arsenal taun 2013. 📷: Facebook.

Biografi Faiq Bolkiah - Caritana Pikeun Inohong:

Éta kalayan Arsenal yén Faiq anu yuswa 15 taun kéngingkeun gelar penting kahijina sabab nampi namina dina keran kanggo ngabantosan The Gunners U15 sisi meunang turnamen Piala Kota Kota ngalawan pilihan pemuda Singapura di Singapura.

Nalika Faiq ngumbara perpisahan ka Arsenal di 2014, anjeunna yakin ngeunaan masa depan anu terang sareng Chelsea FC, anu anjeunna masihan tandatangan ka taun anu sami. Nanging, hal-halna ngaluncurkeun kidul sabab anjeunna henteu dipasihkeun nalika playout sareng sistem nonoman klub.

Fortune teu seuri dina anjeunna FC
Fortune teu mesem anjeunna di Chelsea FC 📷: FB.

Biografi Faiq Bolkiah - Kéngingkeun Carita Inohong:

Kukituna, budak ambisius ninggalkeun tim sataun taun ka hareup dina taun 2015 pikeun gaduh uji coba sareng Stoke City sateuacan ngadaptarkeun ka Leicester City taun 2016. Saatos ngadaptarkeun Foxes, Faiq mangrupikeun fitur rutin pikeun tim akademi Foxes, kalebet dina taun 2016 / 17 Liga Pemuda UEFA.

Teras gancang sareng Maret 2020, Faiq maén tim cadangan Leicester, sareng anjeunna henteu nganéh debut dina aksi tim mimitina pikeun Foxes sanaos janten kaptén anu misuwur dina tim nasional Brunei sareng seueur dikenal salaku footballer pangbeungharna di dunya. Dimana waé arah karirna miring, sésana, sakumaha anu didarioskeun, pasti bakal jujutan.

Winger kasohor sanaos henteu milarian penampilan tim anu munggaran pikeun Leicester,
Winger kasohor sanajan henteu nyieun penampilan tim pangheulana pikeun Leicester. 📷: Tujuan.

Saha Kabogoh Faiq Bolkiah?

Ngaléngkah kana kahirupan cinta Faiq Bolkiah, éta leres henteu épéktip pikeun dicatet yén anjeunna henteu gaduh kabogoh saukur kusabab usaha anu dilakukeun pikeun ngabeungkeut anjeunna ku awéwé tunggal anu abortive.

Ulikan ngeunaan halaman kipas winger di Instagram bakal nyungkabkeun seueur foto anjeunna sareng awéwé anu béda. Sapertos kitu, sesah pikeun nyarioskeun kabogoh ti awéwé séjén. Éta ogé henteu dipikanyaho naha Faiq gaduh putra atanapi murangkalih nikah.

Saha anu bobogohan Faiq Bolkiah
Saha Faiq Bolkiah anu bobogohan? 📷: LB & Instagram.

Kahirupan Kulawarga Faiq Bolkiah:

Mémang ampir teu tiasa diajak perkawis Faiq Bolkiah tanpa nganggo rujukan pikeun kulawargana hebat pisan. Kami masihan anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Faiq Bolkiah anu dimimitian ku kolotna.

Ngeunaan Bapa Faiq Bolkiah:

Jefri Bolkiah mangrupikeun bapa winger. Anjeunna lahir tanggal 6 November 1954 ka Omar Ali Saifuddien III, ka-28 Sultan Brunei. Janten, Jefri mangrupikeun Pangeran sareng ahli waris tahta, tapi anjeunna henteu janten Sultan. Sabalikna, lanceukna anu sepuh, Putra Hassanal Bolkiah ngalahir tahta saatos Omar mutuskeun kaputusan nyulik. Jefri mangrupikeun menteri Keuangan tina beunghar minyak Brunei. Anjeunna seueur jegud sareng hirup sareng hirup gaya hirup boros.

Bapana Faiq Bolkiah Jefri memang beunghar
Bapana Faiq Bolkiah Jefri memang beunghar. 📷: BleacherReport.

Ngeunaan Ibu Faiq Bolkiah:

Dina waktos nyusun biografi Faiq Bolkiah dina April 2020, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan indungna. Nanging, winger éta sakali ngungkabkeun yén indungna sareng bapakna ngadukung pikeun ngabantosan anjeunna ngalamun janten maén bal. Kanyataanna, anjeunna ngahargaan aranjeunna salaku panutan pikeun ngalatih anjeunna psikologis sareng fisik. Dina basa sanés, éta bakal janten disservice anu hébat pikeun nyerat perkawis budak leutik Faiq Bolkiah tanpa ngakuan peran sepuhna anu ngadukung.

Ngeunaan Budak Faiq Bolkiah:

Henteu seueur jalmi terang yén Faiq gaduh adina kembar anu ku anu nami éta - Qiana Faiq Bolkiah. Qiana mangrupikeun versi awéwé geulis tina Faiq. Aranjeunna mikanyaah sareng ngahargaan sareng silih gaduh poto lucu anu nyarioskeun kimia antara aranjeunna. Asides Qiana, Faiq gaduh duduluran getih sanés sareng satengah duduluran anu henteu seueur dipikanyaho.

Faiq Bolkiah sareng adina kembar Qiana Faiq Bolkiah
Faiq Bolkiah sareng adina kembar Qiana Faiq Bolkiah. 📷: Gram

Ngeunaan Baraya Faiq Bolkiah:

Pindah ka katurunan Faiq Bolkiah sareng akar kulawarga, akina sepuhna nyaéta Omar Ali Saifuddien III, bari henteu aya catetan tina nini-nini anu sanés. Pamanna Faiq nyaéta Putra Mahkota Hassanal Bolkiah, Sultan Brunei, sedengkeun salah sahiji sepupuna ku nami Ukasyah. Nanging, teu acan seueur dipikanyaho ngeunaan bibi Faiq, keponakan sareng nieces.

Kahirupan Pribadi Faiq Bolkiah:

Nyarioskeun ciri-ciri anu ngartikeun persona Faiq Bolkiah, naha anjeun terang yén anjeunna didorong ku gairah, rendah diri, sareng fokus? Ogé, winger éta rajin sareng ambisius sapertos jalma-jalma anu lahir handapeun tanda zodiak Taurus.

Nalika Faiq henteu ngalatih atanapi maén bal, anjeunna tiasa mendakan minat sareng hobi anu kaasup maén baskét, kuda nunggang, perjalanan, ngojay sareng gaduh waktos anu saé sareng kulawargana sareng babaturan.

Baskét nangtung gigireun cinta ka bal.
Baskét nangtung gigireun cinta ka bal. 📷: Gram

Gaya Hidup Faiq Bolkiah:

Ngeunaan kumaha Faiq Bolkiah nyieun sareng ngaluarkeun artos-Na, naha anjeun terang yén bersihna taun 2020 nangtung dina jumlahna diperkirakeun langkung tina $ 20 milyar? Sebagian besar kabeungharan winger kasebut asalna tina asalna pusaka salaku anggota kulawarga Royal Brunei.

Oge Faiq ngahasilkeun panghasilan anu signifikan tina merek anu nyetél sapertos Nike ogé tina upah sareng gaji anu anjeunna katampi maén bal. Henteu aya anu kedah dicarioskeun, Faiq tiasa cicing di unggal bumi anu dipikahoyongna paduli biaya. Anjeunna ogé gaduh mobil éksotir sareng kapal pesiar dina kapal super-mahal anu bagian tina konvoi.

Anjeunna bernilai $ 20 milyar dina waktos nyerat sedengkeun Messi sareng Ronaldo masing-masingna $ 400 sareng $ 460 masing-masing.
Anjeunna bernilai $ 20 milyar dina waktos nyerat bari Messi jeung Ronaldo patut $ 400 sareng $ 460 masing-masing. 📷: Eunteung sareng PhotoFunia.

Fakta Ngeunaan Faiq Bolkiah:

Pikeun ngaleungitkeun carita sareng biografi budak leutik Faiq Bolkiah, didieu mangrupikeun fakta anu langkung saé ngeunaan winger.

  • Fakta # 1: Agama:

Faiq mangrupikeun mukmin anu ngalaksanakeun agama Islam Sunni. Kapercayaan anu utami di Brunei (ngitung sakitar 67% tina agama bangsa). Éta ogé agama kulawarga kulawarga nagara.

  • Fakta # 2: Pet

Teu unggal waktos ningali pamaén maén bal sapertos ucing ageung, khususna nalika ucing éta macan. Éta maksadna anu ogé Faiq. Anjeunna parantos ngagaduhan maung sareng anjeunna ti saprak éta saméran.

Lah ari winger sareng piaraan gedé-Na.
Lah ari winger sareng piaraan gedé-Na. 📷: Eunteung.
  • Fakta # 3: Tato:

Teu siga sabagian jenius sepak ngora, Faiq teu ngagaduhan tato atanapi seni awakna dugi ka tanggal April 2020. Anjeunna rada oke kalayan jangkungna na sareng kombinasi beurat 5 kaki, 9 inci & 70kg, masing-masing.

  • Fakta # 3: Trivia:

Taun kalahiran Faiq Bolkiah - 1998 mangrupikeun taun penting dina acara téknologi sareng hiburan. Éta mangrupikeun taun kanggo mesin pencari Google didirikeun. 1998 ningali sékrési film populér sapertos Titanic and Saving Private Ryan.

Sababaraha peluncuran sareng ngaleupaskeun anu damel taun 1998 pikaresepeun
Sababaraha peluncuran sareng ngaleupaskeun anu damel taun 1998 pikaresepeun. 📷: Google sareng IMDB.

Faiq Bolkiah Wiki:

Inpo WikiJawaban Wiki
Nami lengkepFaiq Jefri Bolkiah
nicknameN / A
tepang warsi9th Méi 1998
kolotJefri Bolkiah (Bapa)
pendidikanWoolton Hill Junior & Thorngrove Prep Sakola
maén PosisiWinger / tengahna
kabogohN / A
MamangPangeran Mahkota Hassanal Bolkiah
dulur misanUkasyah
EyangOmar Ali Saifuddien III (Eyang)
zodiakkaurus
hobimaén baskét, kuda nunggang, iinditan sareng renang.
Worth net$ 20 milyar
luhur5 suku, 9 inci
beurat70kg.

kacindekan

Hatur nuhun pikeun maca panulis kreatif ieu ngeunaan biografi Faiq Bolkiah. Di Lifebogger urang narékahan pikeun keadilan sareng akurasi dina rutin rutin kami nganteurkeun fakta biografi jeung carita budak leutik. Upami anjeun ningali anu katingali ganjil dina tulisan ieu punten taros Kami atanapi pasang koméntar di kotak di handap.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu