Carita Budak Eberechi Ez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Eberechi Ez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold
Carita Budak Eberechi Ez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Credits: Skysports sareng Instagram

Panungtungan diropéa

Artikel kami masihan anjeun sinyalna pinuh ku Eberechi Eze Childhood Story, Fakta Biografi, Kulawarga Kulawarga, Kolot, Kahirup Awal, Kahirupan, Kabogoh, Kahirupan Pribadi sareng acara-acara kasohor sanés nalika anjeunna masih murub ti nalika anjeunna janten terkenal.

Hirup naékna éta Eberechi Eze
Hirup naékna éta Eberechi Eze. Gambar Kiridit: Instagram.

Leres, sadaya jelema terang ngeunaan gaya muter teknis sareng kamampuan teknis. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun versi Eberechi Eze's Bio anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Eberechi Eze:

Eberechi Oluchi Eze lahir dina dinten ka-29 Juni 1998 di daérah Greenwich London Wétan London, Inggris. Anjeunna mangrupikeun salah henteu seueur 3 murangkalih anu dilahirkeun ka kolot anu henteu dipikanyaho seueur dina waktos éta nempatkeun biografi na.

Ku ayana lahirna sareng warna, Eze nyaéta Anglo-Afrika tina etnis Wétan-Nigeria sareng katurunan. Ngan resep Chris Smalling, duanana kulawargana di wewengkon London anu sami. Eze Eberechi Galuh di daérah anu sami sareng dua duduluran - Chima sareng Ikechi - anu tiasa langkung kolot atanapi langkung ngora ti anjeunna.

Ngora Eberechi Eze diboyong di daérah Greenwich London Wétan London
Ngora Eberechi Eze diangkat dina ibukota London. Cred: IG sareng WorldAtlas.

Ngembang taun:

Tumuwuh dina salah sahiji rumah susun rumah sakit Greenwich anu lami di ibukota Inggris, Eze anom nembé budak atlet anu ngora anu maénkeun bal minangka olahraga budak leutik pikeun alesan hiburan sareng kabur.

Kasang Tukang Kulawarga:

Pikeun mimitian ku kabur, daérah tempat kulawarga kulawarga Eberechi Eze netep sareng tempat anjeunna dewasa henteu tempat anu hadé- henteu hatur nuhun sareng unsur kajahatan. Éta ngan ukur tempat anu sepuhna ninggalan kolotna Nigerian hirup nalika hijrah ka Inggris taun sateuacan anjeunna ngalahir. Siga sapertos hijrah sareng asal kulawarga Nigerian, kolotna Ez kagolong pikeun kelas menengah handap.

Teu seueur dipikanyaho ngeunaan sepuh Eberechi Eze dina waktos nyerat bio ieu.
Teu seueur dipikanyaho ngeunaan sepuh Eberechi Eze dina waktos nempatkeun bio ieu. Kiridit Gambar: ClipArtStudio

Salaku sapertos kitu, Ez henteu sapertos sepertos budak anu paling umur na di sabudeureunana. Mangkaning, anjeunna bahagia mendakan perkarangan umum sareng budak ku religius maén maén sareng aranjeunna dina waktos anu ditangtukeun.

Pendhidhikan sareng Karir Eberechi Eze:

Tempat munggaran anu prodigy bal teras sareng baturna sering angkat ka sakola nyaéta tempat caket dieu dimana aranjeunna bakal maén bal salamin dugi ka kolotna sumping nyauran aranjeunna.

Anéh produsén maén bal biasana sering maén bal sareng réréncangan saatos sakola
Anéh produsén maén bal biasana sering maén bal sareng réréncangan saatos sakola. Cred: Pinterest.

Samentawis Eze éta, anjeunna terang anjeunna diajar seni anu berharga dina olahraga anu tiasa ngadamel nami anjeunna. Anjeunna ogé waspada kana kamungkinan ngamimitian naros karir anu sénsitip dina akademi maén bal anu terhormat.

Awal Taun A Eberechi dina Football:

Nalika waktuna pas, Eze mimiti latihan sareng sistem nonoman Arsenal tapi dileupaskeun nalika taun 2011 sabab klub anu didasarkeun di London henteu ningali yuswa 13 taun ayeuna salaku prospek anu terang. Nalika Arsenal nampik anjeunna, aranjeunna nampi Eddie Nketiah, panolak sejen ti Chelsea anu aranjeunna karasa langkung saé.

Bantahan nyeri, tapi henteu kedah nahan anjeunna deui. Saperti anu diharepkeun, sepuh sareng anggota kulawarga Eberechi Ez ngadamel anu saé pikeun ngabantosan Ez pikeun tetep kuat mental dina mangsa ieu.

Sanaos ditarikna ngajantenkeun kutan sakit kana Eze kanggo sababaraha waktos, anjeunna tiasa nyandak dirina sorangan sareng ngajamin hiji tempat di akademi Fulham dimana anjeunna mimiti resep maén bal deui. Usaha karir awal saatos ningali Eze nampi stintis 4-bulan di Reading FC sateuacan anjeunna ngagabung Millwall FC salaku 16 taun dina taun 2014.

Poto anu jarang anjeunna ngaénkeun pikeun Millwall FC
Poto anu jarang anjeunna ngaénkeun pikeun Kredit Gambar Millwall FC: Instagram.

Biografi Eberechi Eze - Jalan Raya Pikeun Inohong:

Naha anjeun terang yén Eze dileupaskeun tina Millwall FC ngan nalika anjeunna ngira yén masa depan na kalayan klub éta ngajangjikeun jalan di arah anu leres? Sakali deui, pamekaran sedih ieu duanana matak olohok sareng neken pikeun muda. Sakur anu maén bal nonoman anu parantos kantos hirup dileupaskeun teu sakali sakali tapi dua kali bakal terang ngan ukur nyeri émosional jero anu tiasa nyababkeun.

Kéngingkeun ti Millwall FC kéngingkeun deui kenangan sedih ti sékrési anjeunna ti Arsenal sareng damel anjeunna suram
Kéngingkeun ti Millwall FC kéngingkeun deui kenangan sedih ti sékrési anjeunna ti Arsenal sareng damel anjeunna suram. Gambar: Tujuan.

Saatos ngareureutan héranna ku Millwall, Eze sedih sareng kolotna sareng anggota kulawargana anjeunna bakal ngiringan maén bal. Anjeunna mikirkeun nyandak tugas sambilan di Tesco ogé kanggo neraskeun pangajaran di kuliah tapi anjeunna enggal ngagaduhan telepon gabung ka Queens Park Rangers (QPR).

Kanggo kabagjaan nyalira, kolot sareng anggota kulawarga, QPR janten sumber anu lega kana kanyataanana kaganggu. Eze anu umurna 18 taun nampi kasempetan maén deui ku ngadaptarkeun kontrak kahijina sareng klub taun Agustus 2016. Di pihakna, QPR masihan Ez kasempetan pikeun nunjukkeun bakatna sareng ngembangkeun kaahlian kalebet ngintunkeun anjeunna ka Wycombe Wanderers kalayan injeuman dina 2017.

Biografi Eberechi Eze - Kangkung Saeureutan Inohong:

Kana réngsé anjeunna stintasi injeuman taun anu anéh, Eze dibawa ka klub indungna dimana anjeunna parantos kalampah saé pikeun ngamankeun jabatanana salaku winger. Teras gancang taun 2020, Eze nyaéta winger anu manajer QPR parantos ngawangun timnya.

Winger éta bagja di QPR dimana anjeunna berharga pikeun tim éta
Winger éta bagja di QPR dimana anjeunna berharga pikeun tim éta. Gambar: ESPN.

Eze henteu caket teuing disangkaan pikeun diperjuangkan pamaén maén bal lalaki. Najan kitu, anjeunna angkat anu baris janten salah sahiji janji anu paling indah di Inggris maén bal.

Terasna ayeuna nuju di radar tim utama Eropa bari Inggris sareng Nigeria ogé nuju ngaléngkah pikeun ngamanjikeun tandatangan pikeun tugas internasional. Nigeria langkung harepan yén budak éta bakal maénkeun pikeun Super Eagles. Ieu kalebet nuturkeun jalur pamaén homegrown Inggris sapertos Sone Aluko, Victor Musa, Shola Ameobi, Alex Iwobi sareng Ola Aina.

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Kabogoh Eberechi Ez nyaéta anjeunna Tunggal atanapi Kawin?

Pindah ka Eze Eberechi kahirupan cinta, urang henteu tiasa nyarios yén anjeunna masih bujang. Ieu kalolobaan kusabab kanyataan yén dua poto dina halaman winger éta Instagram nunjukkeun yén anjeunna gaduh kabogoh anu rada dipikanyaho.

Kabogoh Eze Eberechi henteu ngan ukur katingali jalma anu ngagaduhan akar Afrika tapi nyerang fans minangka patandingan anu cocog pikeun winger anu pikaresepeun. Kami ngarepkeun yén duo parantos bobogohan sareng gaduh rencana anu langkung ageung pikeun masa depan.

Poto lucu Eberechi Eze sareng kabogohna anu teu dipikanyaho
Poto lucu Eberechi Eze sareng kabogohna anu teu dipikanyaho. Sumber: Instagram.

Kahirupan Kulawarga Eberechi Eze:

Kulawarga parantos dijantenkeun mangrupikeun perjalanan Ez dina maén bal ti umur awal dugi ka ayeuna. Dina bagian ieu, urang bakal ngalungkeun langkung seueur lampu sareng kolotna sareng anggota kulawarga Eberechi Eze.

Ngeunaan Bapa sareng Ibu Eberechi Eze:

Eze henteu tetep ngungkabkeun identitas kolotna Nigerian tapi urang terang yén aranjeunna janten peminat bal sareng kolot anu ngadukung. Kanyataanna, tukang winger éta nyai indungna pikeun ngaujol anjeunna saatos anjeunna henteu pikaresepeun dina akademi Arsenal.

Di sisi séjén, Football Football Nigeria - dina akhir taun 2019 - ujar aranjeunna nuju nyawalakeun sareng bapak Eze sareng ibu kalayan pandangan pikeun mastikeun tandatangan pikeun tugas dihaja. Diskusi nyarioskeun pisan tentang involvement kolotna Eze dina kahirupan karir na.

Ngeunaan Ujang sareng Baraya Eberechi Eze:

Winger dipikanyaho gaduh dua duduluran. Aranjeunna duduluran Ikechi sareng Chima. Ikechi nyaéta saurang maén bal anu maén pikeun klub maén bal Braintree Town (sapertos April 2020). Dina bagianna, Chima katingali siga Ez. Anjeunna ngagaduhan kapentingan dina balanja fashion sareng online.

Eberechi Eze sareng dulur-dulur Ikechi (kénca) sareng Chima (katuhu).
Eberechi Eze sareng dulur-dulur Ikechi (kénca) sareng Chima (katuhu). Sumber: Instagram.

Jauh tina kahirupan kulawarga langsung Ez, henteu seueur dipikanyaho ngeunaan keturunan sareng kulawargi kulawargi na sabab aya hubunganana sareng nini-nini sareng nini. Sarupa oge, teu aya catetan bibi ti bibi, sepupu sareng sepupna bari budakna sareng niecesna teu acan dipikanyaho.

Kahirupan Pribadi Eberechi Eze:

Jauh tina karakter na on-pitch, Eberechi Eze ngagaduhan ciri-ciri kapribadian anu dipikaresep anu kalebet kakuatan tabuhan, intelektual emosional sareng raos humor anu unik. Salaku tambahan, anjeunna terang kumaha sampurna kasaimbangan ambisi sareng sikep anu leres.

Winger hebat anu Zodiak Sign nyaéta Kangker jarang ngungkabkeun rinci ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Aktivitas anu ngajantenkeun kapentingan sareng hobi kalebet nonton pilem, ngaregepkeun musik, maén kaulinan vidéo sareng nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga sareng rerencangan.

Ningali salah sahiji ti saeutik maén bal anu teras resep musik tanpa nutup panon.
Ningali salah sahiji ti saeutik maén bal anu teras resep musik tanpa nutup panon. Sumber: Instagram.

Gaya hirup Eberechi Eze:

Ngeunaan kumaha Ez Eberechi damel sareng nyéépkeun artosna, anjeunna gaduh perkiraan bersih bernilai leuwih $ 1 juta dina panulis tulisan ieu. Kontribusi aliran ka bersih winger éta kalebet gaji sareng gaji anu ditampi pikeun maén bal tim pangheulana.

Anjeunna hargana langkung ti $ 1 juta dina waktos nyerat bio ieu.
Anjeunna hargana langkung ti $ 1 juta (2020 inohong) nyerat bio ieu. Gambar: Instagram sareng Photofunia.

Salaku tambahan, dukungan sareng merek sapertos Adidas memang seueur pikeun naékkeun dasar kakayaan Ez. Sapertos kitu, anjeunna henteu asing kana kaseueuran kahirupan anu ngalangkungan jalan-jalan di London nganggo mobil anu aheng ogé tinggal di tempat anu santun.

Fakta Eberechi Eze:

Pikeun ngeureunkeun bio Eberechi Eze urang, didieu teu terang atanapi inpormasi ngeunaan Untold ngeunaan winger éta.

Fakta # 1 - Rawatan Gaji:

Dina tanggal 3 Agustus 2016, payuneun nandatanganan kontrak sareng QPR, saurang anu ningal anjeunna kéngingkeun gaji mékan £ 273,000 (313,051 Euros) sataun. Crunching gaji na kana angka nu langkung alit, éta hartosna yén anjeunna ngiringan di handap ieu.

Per Taun:£ 273,000€ 313,051
Per Wulan:£ 22,750€ 26,088
Per Minggu:£ 5,291€ 6,067
Per Day:£ 756€ 867
Per Jam:£ 32€ 36
Per Menit:£ 0.53€ 0.6
Per Kadua:£ 0.008€ 0.01
Eberechi Eze Ngarobih Gaji

Ieu naon EBERECHI EZE parantos hasil ti anjeun mimiti ningal Halaman ieu.

€ 0

Upami anu katingali di luhur dibaca (0), éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. BUKU-AMP halaman bakal ningali naék na gaji per detik.

Naha anjeun terang?… Rata-rata warga UK anu earns £ 2,830 per bulan kedah dianggo 8 bulan kanggo earn £ 22,750 nyaéta jumlah pendapatan sabulan.

Fact # 2 - Peringkat Fifa:

Eze gaduh rating FIFA sacara umum 75 titik. Rating anu saé samentawis dina lampu pikeun tumuwuh sareng bentuk anu saé anu pamor winger parantos paméran akhir-akhir ieu. Maka, ngan ukur waktos sateuacan fans ningali Ez ngahontal poténsi 83 poin.

Tanpa ragu, pangkat SoFIFA Eberechi Eze (20 FIFA XNUMX inohong) nunjukkeun anjeunna sareng kasohor. Samuel Chukwueze, Dukaeun Somare jeung Kanu Kabayan nyaéta pamaén pikeun masa depan.

Éta cocog pikeun nyatakeun yén ieu nyaéta permulaan hina-Na.
Éta cocog pikeun nyatakeun yén ieu nyaéta permulaan hina-Na. Gambar: SoFIFA.

Seueur Fakta:

Fakta # 2 - Agama:

Winger éta henteu acan nolak nunjuk ka arah naha anjeunna mangrupikeun mukmin atanapi henteu. Tapi, odds ngagem kolotna Eberechi Eze dina ngangkat anjeunna janten panganten anu ngalaksanakeun agama Kristen. Agama ieu umumna aneh sareng ékstraksi Igbo ti South East Nigeria dimana Eze ngagaduhan akar kulawargana.

Fakta # 3 - Pet:

Saperti paling jenius maén bal, Eze ageung dina ngajaga piaraan khususna anjing. Anjeunna gaduh anjing anjing langka anu anjeunna sering nyandak gambar Instagram anu pantes pikeun anu dikagumi para peminat. Tingali salah sahiji poto lucu sapertos ieu di handap.

Punten wartosan pamuter atanapi klub indungna iraha anjeun ningali anjing nyasar anu siga kitu di London
Punten wartosan pamuter atanapi klub indungna iraha anjeun ningali anjing nyasar anu siga kitu di London. IG.

Fakta # 4- Tato:

Eze henteu aya tato atanapi seni awak - dina waktos ayeuna - kusabab anjeunna ningali éta salaku tambahan anu teu perlu. Anjeunna rada damel nuju gaduh gedong awak anu saé kalayan cocog kalayan jangkungna 5 kaki 8 inci.

Fakta # 5 Trivia:

Naha anjeun terang yén taun kalahiran Eze - 1998 kaceluk mangrupikeun taun anu mesin pencari Google didirikeun? Dina adegan hiburan, taun 1998 ningali sékrési pilem populér sapertos Titanic and Saving Private Ryan.

Sababaraha peluncuran sareng ngaleupaskeun anu damel taun 1998 pikaresepeun
Sababaraha peluncuran sareng ngaleupaskeun anu damel taun 1998 pikaresepeun. Google sareng IMDB.

wiki:

Pikeun rapkeun kanyataan biografi, kami nampilkeun anjeun wiki Eberechi Eze. Tabél ieu bakal ngabantosan anjeun nyandak eusi gancang sareng singket ngeunaan maén bal.

Nami lengkep:Eberechi Oluchi Eze.
Tanggal lahir:29 Juni 1998 (umur 21).
Tempat kalahiran:Greenwich, Inggris.
Kolot:Bapak sareng Ibu Eze.
duduluran:Ikechi sareng Chima (dulur).
Asal Kulawarga / Akar:Katurunan Nigerian.
Atikan Bal:Millwall.
jangkungna:5 ft 8 in (1.73 m).
Poténsi FIFA:83 (FIFA 20).
Zodiak:Kanker.
Data Wiki Eze Eberechi

Kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun nyandak waktos maca maca versi Eberechi Eze urang carita budak leutik -including na fakta biografi. Di LifeBogger, urang tetep narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun ningali hal anu henteu katingali leres dina tulisan ieu, punten tempatna koméntar anjeun atanapi hubungi kami.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu