Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
496
Carita Budak Teemu Pukkis Ditambahkeun Untold Biografi Fakta.jpg
Carita Budak Teemu Pukkis Ditambahkeun Untold Biografi Fakta.jpg

LB ngalebetkeun Carita Pinuh ngeunaan Genius Maén Bal kalayan ngaran "Pukki". Kami Teemu Pukki Childhood Story Ditambahkeun Fakta Biografi Untold Biografi Fakta nyandak anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Carita Budak Teemu Pukkis- Analisis Ka Tanggal
Carita Budak Teemu Pukkis- Analisis Ka Tanggal. Credits ka IG, Twitter sareng ILE

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal, latar kulawarga, kahirupan karir awal, jalanna pikeun carita Kinérja, naékna carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi, kahirupan kulawarga, gaya hirup jsb.

Leres, sadaya jelema ningal anjeunna salaku striker anu paling berbakat anu terang kumaha mendakan jaring éta. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Teemu Pukki anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Ngamimitian, nami lengkep na nyaéta Teemu Eino Antero Pukki. Pukki, sapertos anjeunna katelah atanapi disebut, lahir dina 29 dinten Maret 1990 ka indungna, Teija Pukki sareng bapakna, Tero Pukki di belah kidul propinsi Kymenlaakso di Teluk Finlandia.

Pukki digedékeun di Hovinsaari, Kotka. Kota pituin di Teluk Finlandia dipikanyaho pikeun taman alam katut tempat bersejarah. Kota Kotka gambar di handap ieu dikenal salaku salah sahiji daérah anu paling industrialis di Finlandia anu dipikanyaho ku pabrik kertas na bubur.

Asal Teemu Pukki sareng Imah
Asal Teemu Pukki sareng Imah. Kiridit ka IG

Teemu Pukki henteu Galuh nyalira, tapi sareng dua dulurna anu sanés masihan sumbangan pikeun kabagjaan budak leutik. Memori budak leutik anu paling penting Teemu Pukki dijaga dugi ka tanggal dijelaskeun tina poto ieu di handap.

Teemu Pukki Hirup Budak Leutik
Teemu Pukki Hirup Budak Leutik. Kiridit ka IG
Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Pembinaan imah anu alus sareng pendidikan budak leutik mimiti ngagaduhan peran anu penting dina kamekaran anjeunna nalika murangkalih. Pukki, teu sapertos sadulur-sadulurna, henteu ngan gaduh sasaruaan anu kuat ieu pikeun manuk beo tapi ngamekarkeun kalakuan najong bola bal.

Teemu Pukki sareng Adik-Na
Teemu Pukki sareng Adik-Na
Ngagaduhan indung sepak sepah ogé ngabantuan pilihan na milih maén bal sapertos hobi. Prakték sinambung ngajadikeun anjeunna janten siap ngadeukeutan akademi maén bal. Nalika cicing di Hovinsaari di Kotka, Pukki ngagaduhan kasempetan uji coba bal-balan di klub kampung halaman anu nami HOPS (Hovinsaaren Palloseura).
Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Pukki ngamimitian karir sepak bola sareng HOPS (Hovinsaaren Palloseura) saatos ngalangkunganana uji coba dina ngalayang warna. Klub masihan anjeunna yayasan maén bal anu dibutuhkeun sareng jalan anu dipasangkeun pikeun anjeunna miluan akademi anu langkung ageung.

Nalika Pukki dewasa janten pamuda, anjeunna ngagabung dina klub kota resmi na, KTP hiji klub anu masihan anjeunna kasempetan maén. Anjeunna damel debut anu hadé pikeun tim kahiji dina yuswa 16. Debut dorongan ieu ningali anjeunna nampi telepon pikeun sisi nonoman Finlandia.

Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Dina dua musim maén bal tim mimitina sareng sisi klub, Pukki ngagaduhan telepon ninggalkeun Finlandia sareng ngiringan Sevilla Atlético, tim maén bal Spanyol di Seville. Ngan sakumaha anjeunna mimiti nyetak tujuan, Pukki parantos kedah ngalihkeun klub anu terkenal. Anjeunna ngagaduhan direkrut ku Sevilla dimana anjeunna ngagaduhan anu sesah pikeun tim maén bal munggaran. Ieu mendorong anjeunna mulang deui ka nagari bumina, Finlandia.

Dina 28 Agustus 2010, Pukki nandatanganan kontrak tilu-satengah taun sareng klub Finlandia HJK. Di klub anu aya di Finlandia, anjeunna mimiti nyetak gol deui. Sanaos anjeunna henteu pernah sugema kusabab tujuan nyetak ukur tiasa kajantenan di jero Finland sareng sareng liga anu kirang bersaing. Pukki mutuskeun pikeun mindahkeun dirina didaptarkeun pikeun ngamimitian perjalanan dina salah sahiji liga luhur Éropa.

Pukki kéngingkeun sesah anu ngumbara ngaliwatan Celtic (Scottland) sareng Schalke 04 (Jerman), tetep henteu ngarep-ngarep ngaleungitkeun kajaring gawang-gol pikeun klub asing.

Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Kasuksésan Denmark: Dina 1 Séptémber 2014, Pukki nandatanganan transaksi injeuman sataun sareng sisi Denmark Brøndby-IF. Di klub kasebut, Déwa maénbal némbalan anjeunna sareng anjeunna mimiti ngujar gol ngalawan oposisi-Na. Penggemar klub kasebut resep pisan sareng anjeunna anu nyiptakeun panji maca spanduk "Henteu aya Pesta Pukki”Salaku cara hayang lalaki béntangna dina unggal pertandingan.

Kasatiaan Fan pikeun Teemu Pukki
Fan Kasatiaan Fan pikeun Teemu Pukki dina kecap na - No Pesta Pukki No Partéi. Kiridit ka IG
Pukki réngsé usum kahijina minangka panulis luhur klub pikeun klub. Saatos nyéépkeun dua musim, klub hoyong anjeunna ngénggalkeun kontrak na tapi anjeunna nolak, keukeuh anjeunna hoyong milarian padepokan héjo sareng maén bal Inggris. Kiwari ieu klub kéngingkeun ngaluncurkeun anjeunna dina ahir usum 2017-18.
Dina 30 Juni 2018, Pukki ngagabung Kajawaraan Inggris klub Norwich Kota di mana anjeunna neraskeun nyiksa pembela sareng tujuan nyetak, lagu anu nyababkeun klub kéngingkeun promosi premierhip Inggris.
Teemu Pukki Kéngingkeun Carita Inohong dina maén bal Inggris.
Dina April 2019, Pukki dileler Pamuter Tim Championship EFL. Anjeunna ogé kaasup kana 2018-19 Championship Team of Usum. Henteu langsung liren di dinya, Pukki ogé dingaranan Pamuter Usum Norwich City FC ku pendukung Norwich City anu ogé ngajadikeun anjeunna nampi piala Peringatan Barry Butler.

Pukki mimiti ngiringan rékaman saatos déwasa nalika ngagaduhan liga. Naha anjeun terang?… Anjeunna mencetak topi ngan ukur dalapan dinten saatos liga utama, nganggo éta pikeun ngumumkeun yén tujuanana nyetak impian parantos kabuktosan. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna anjeunna katégori sakumaha anu ditingali dina catetan hat-trick -na mimiti ka usum 2018-2019 Premier League, éta pasti yén kalolobaan peminat setia pasti parantos ngadamel inpormasi ngeunaan kahirupan pribadi dirina anu nyababkeun patarosan ieu; Saha Kabogoh Temmu Pukki, Saha pamajikan Temmu Pukki ?.

Balik kana bal-balan Fétron anu suksés aya WAG anu geulis pisan anu disebat ku Kirsikka Laurikko.

Éta Wanoja tukangeun Teemu Pukki
Éta Wanoja Nyayakeun Kaédah Teemu Pukkis. Kiridit ka IG
Ditilik tina tulisan média sosial maranéhna, katingalina yén Pukki sareng Kirsikka meungkeut knots dina Juni 2019 dina naon anu katingali aya upacara anu ditutup atanapi pribadi.
Teemu Pukkis Nikah sareng Pamajikan
Teemu Pukkis Nikah sareng Pamajikan. Kiridit ka IG
Sateuacan nikahna, persis sakitar Désémber 2017, anggota anu anyar tina kulawarga Pukki sumping dina naon anu janten kabagjaan anu ageung pikeun kadua kolotna.
Teemu Pukkis sareng pamajikan sakali ngabagéakeun orok. kiridit ka IG
Teraskeun ka 2019, sakedik orok ayeuna diperhatoskeun janten gancang pisan. Kadua kolotna kareueus sorangan dina ngagungkeun momen babarengan anu bagja.
Teemu Pukkis Kulawarga
Teemu Pukkis nunjukkeun pamajikan sareng anak ka peminatna. Kiridit ka IG
Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ngenalkeun kahirupan pribadi Teemu Pukki bakal ngabantosan anjeun milarian gambar lengkep pikeun anjeunna anu jauh ti lapangan maén.

Di luar maén bal, Pukki ngagaduhan anu biasa Lionel Messi. Anjeunna gaduh beungkeut anu kuat sareng piaraan-Na. Sanaos anjeun aya anu nyarios yén teu aya satia atanapi kasatiaan sésana dina game modern, éta pasti henteu tumut kana hubungan anu dibagikeun antara Pukki sareng anjing-Na.

Teemu Pukki sareng anjing-Na
Teemu Pukki, ningalikeun sababaraha sasaruaan anjing-Na. Kiridit ka IG
Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Tangtukeun antara praktis dina mérek sareng ngaraosan kesenangan ayeuna henteu janten pilihan hésé pikeun Teemu Pukki. Pernyataan ieu diringkeskeun dina poto di handap ieu.

Naon Teemu Pukki ngaluarkeun artina na
Naon Teemu Pukki ngaluarkeun artina na. Kiridit ka IG
Ningali profil média sosial na, Teemu Pukki sanés jalma anu dititénan hirup anu glamour atanapi mewah. Anjeunna geulis saé ngatur duit maén balna, henteu kedah balanja siga gélo atanapi ngarobih gaya hirupna.
Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Saeutik terang ngeunaan anggota kulawarga Teemu Pukki. Ku kolotna Tero sareng Teija ayeuna hirup hirup pribadi sareng rendah-konci sanaos na tina seueur cara pikeun nyambung sareng média sosial. Teemu Pukki parantos dijaga sapertos kitu sanés pikeun kolotna, tapi saderek sareng baraya. Saperti dina waktos nyerat, média ngan ukur janten pokus ka dirina, pamajikan sareng putri anu éndah.

Teemu Pukki Kahirupan Kulawarga
Teemu Pukki Kahirupan Kulawarga

Pengabdian Teemu Pukki pikeun mastikeun pamajikanana, murangkalih sareng sadayana kulawargi raoseun sami sareng komitmen anu dipasihkeun dina lapangan.

Carita Budak Teemu Pukki Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Kepujian sareng Rékam: Sapertos kami, Seueur fans maén bal ngan ukur tiasa kenal sareng Teemu Pukki saatos catetan catetan topi-trick perdana na. Nanging, sakedik fans anu terang seueur-seueur ngahormatan salaku hiji individu sareng tim tim na sateuacana. Pilarian di handap ékstrak tina Wikipédia.

Teemu Pukki Kehormatan sareng Rékam
Teemu Pukki Kehormatan sareng Rékam. Kiridit ka NewsNowFinland

Pamantau Game: Pukki mangrupikeun saurang tukang anu henteu nyandak pendekatan solo kana kaulinan sareng henteu nganggo FIFA najan maén bal.

Teemu Pukki ningali babaturanana maén Game Console
Teemu Pukki ningali babaturanana maén Game Console

Sanaos janten maén bal anu dipiharep bakal bogoh séri FIFA kaulinan, Pukki tetap ka NFL (The National Football League).

Teemu Pukki Cinta pikeun Kaulinan

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Teemu Pukki urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu