Carita Budak Leutik Tom Davies Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

0
282
Tom Davies Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: Football-Addict sareng Everton Twitter Account
Tom Davies Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kredit Gambar: Football-Addict sareng Everton Twitter Account

Dimimitian, nami nyata na nyaéta "Thomas". Kami masihan panjelasan pinuh anjeun ngeunaan Tom Davies Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Hirup Awal sareng acara-acara kasohor sanésna nalika anjeunna masih leutik dugi ka anjeunna janten populér.

Tom Davies Carita Budak Leutik- Ningali Kahirupan Awal na Rise Na
Tom Davies Carita Budak Leutik- Ningali Kahirupan Awal na Rise Na. Kiridit: SportsdotNet, Twitter sareng SkySports

Leres, sadayana terang yén Davies mangrupikeun salah sahiji panengah tengah anu paling keren dina maén bal Inggris. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun versi Tom Davies 'Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ti mimiti pangetahuan-na dasar sareng tabel eusi na sateuacan carita lengkep.

Fakta Biografi Tom Davies (Inquiries)waleran
Nami lengkep:Thomas Davies (Ngaran Asli)
Landihan:Tom
Tanggal lahir:30 Juni 1998
Tempat kalahiran:Liverpool, Inggris
Jaman:21 (sakumaha dina Pebruari 2020)
Tempatna anjeunna dewasa:West Derby (Wétan Liverpool, Inggris)
Nami Kolot:Daine Davies (Ibu) sareng Tony Davies (Bapa)
duduluran:Liam Davies (Sepuh Lanceukna)
Band Musik Favorit:Raja-raja Leon
Dahareun paporit:Pesto pasta nganggo kéju parmesan.
Sobat dalit:Dominic Calvert-Lewin
jangkungna:5 ft 11 di (1.80 m)
penjajahan:footballer
Maén Posisi:Babak tengah
Atikan Maén Awal:Maén Bal sareng Tranmere Rovers

Tom Davies ' Carita Budak Leutik:

Tom Davies Childhood Story- Ieu mangrupikeun hiji poto pangheulana poto budak leutik
Tom Davies Childhood Story- Ningali pandangan anu jelas dina poto budak leutik na. Kiridit: FPCP-BlogSpot

Dimimitian kaluar, ngaran lengkep nya Tom "Thomas" Davies. Tom lahir dina kaping 30 Juni Juni ka indungna Daine Davies (juru cukuran) sareng ramana, Tony Davies (PNS) di kota Liverpool. Béntang homegrown tumbuh saderek lanceukna kokolot Liam sareng babarengan, aranjeunna diboyong ku kolotna di West Derby. Bisi anjeun teu terang?… West Derby mangrupikeun suburb luhur di wétan Liverpool, Inggris.

Latar Kulawarga Tom Davies:

Kulawarga Tom Davies kagungan kelompok étnis Liverpool asli ka Inggris anu nyarios basa Inggris. Midfielder tengah lahir Merseyside ngagaduhan asal kulawargana ti Liverpool, kota maritim Inggris anu kasohor di beulah kalér Inggris. Ieu mangrupikeun kota anu ngagaduhan koleksi museum anu paling narik pisan. Ogé, éta anu munggaran anu ngagaduhan jalur karéta panumpang munggaran di dunya.

Tom Davies Galuh dina latar kulawarga kulawarga kelas menengah, sareng kalolobaanana kulawargana anu hirup di pinggiran pinggiran Liverpool di West Derby. Gaduhan ibu anu ngoperasikeun salon hairdressing sareng bapak anu mangrupakeun penghasilan kelas tengah nunjukkeun yén kadua kolotna Tom Davies henteu resep.

Tom Davies ' Kahirupan Awal sareng Maén Bal jeung Atikan:

Mimiti nalika murangkalih janten kolot, kolotna Tom Davies ngadaptar anjeunna di sakola Merseyside lokal, hiji anu nyorong muridna milu bal maén saingan sakola. Numutkeun kana Telegraph, sakedik Tom (digambar di handap) mangrupikeun murid anu terang, salah sahiji anu saé hususna dina matematika sareng sains.

Saeutik Thomas maén maén bal di sakola, dina waktos nalika sakola nolak nawiskeun pamaén ka klub.
Saeutik Thomas maén bal di sakola, dina waktos sakola Liverpool ngagaduhan masalah sareng akademi klub nyandak mahasiswa pangsaéna. Kiridit: FYC

Balik harita, kolotna Tom Davies sami-sami ningali yén putra éta henteu kedah badami pendidikan pikeun maén bal. Daine sareng Daine hoyong Tony saeutik dugi ka tingkat Universitas. Hanjakalna, hal-hal henteu acan dilaksanakeun sakumaha anu aranjeunna ngarep-ngarep henteu takdir.

Pangaruh Tom Davies 'Paman kagungan anjeunna:

Sanaos nalika pendidikan dilaksanakeun kalayan penting pisan, cinta Tom pikeun maén bal tetep berkat motivasi ti hiji-lalaki. Éta henteu sanés ti "kang Paman- Alan". Naha anjeun terang?… gen maén balapan ogé ngajalankeun di Kulawarga Tom Davies 'ngaliwatan paman anu kawéntar, Alan Whittle. Alan (gambar di handap) anu Tom nyarupaanana dicoo pikeun Everton sareng Crystal Palace di taun 1970-an.

Minuhan Paman Tom Davies, Alan Whittle- Naon anu anjeun tampilkeun
Minuhan Paman Tom Davies, Alan Whittle- Naon pikir anjeun? KREDIT: Twitter

Alan Whittle ngabantosan sakedik Tom Davies pikeun janten kakuatan anu badé diitung dina maén bal sekolah Merseyside. Jauh ti sakola Davies nyandak takdirna di panangan anjeunna sering-terasan nyiptakeun kamampuan dina widang maén lokal di West Derby.

Tom Davies ' Hirup Karir Awal:

Bakat sepak bola Davies muncul nalika waktos kontroversi antara akademi maén bal sareng sistem maén bal sakola. Dina mangsa éta, sistem sakola Merseyside ngiringan bakat munculna ti milu akadém bal. Ieu sumping sabab aranjeunna sering karasa sidelined sareng tebih.

Saeutik Davies kapangaruhan ku anjeunna parantos ngarepkeun hiji akademi sareng dina waktos anu sami, ngiringan maén bal sakola. Aya ngan ukur hiji pilihan pikeun anjeunna, nya éta anjeunna ngan ukur ngagabung hiji akademi atanapi neraskeun maén bal. Tungtungna, kolotna Tom Davies nyatujuan anjeunna milih bal-balan sakola pikeun gabung ka akademi Tranmere Rovers anu aya di Liverpool.

Biografi Tom Davies- Jalan-Na ka Fame Story:

Ngartos hasrat budak lalaki maranéhna maén bal pikeun hirup, anggota kulawarga Tom Davies hususna pamanna ngalakukeun sagala anu aranjeunna pikeun ngadukung cita-cita na. Nalika di Tranmere Rovers, sakedik Tom janten kana precocious budak leutik. Gaya maén anjeunna narik akademi maén bal Everton, salah sahiji ti dua klub Inggris utama ti Liverpool.

Dina taun 2009 dina yuswa 11 taun, Tom parantos ngiringan namina kana témplat akademi T/XNUMX saatos percobaan anu suksés sareng klub kasebut. Di handap ieu gambar, éta mangrupikeun kabagjaan murni pikeun dirina sareng anggota kulawargana.

Enom Tom Davies ngora dina waktos anjeunna ngagabung Everton
Tuda sareng bagja Tom dina sataun 2009- Taun anjeunna ngagabung Everton. Kiridit: FPCP-Blogspot

Kaleresan, tdidieu teu aya hubungan sapeuting dina akademi Everton. Sadérék disababkeun pisan ku berkat yuswa kematangan sareng atribut kapamimpinan na anu dipiboga. Naha anjeun terang?… Perwatakan sareng gaya maén anjeunna ogé ningali anjeunna ngajemput tim nasional U16 Inggris di taun 2013. Sakumaha anu dipiharep, Davies teras naékkeun jajaran nasional, janten kaptén nonoman Inggris dina prosés na.

Biografi Tom Davies- Naikna kanggo Inohong Rame:

Ti saprak moment kéngingkeun Davies nonoman Inggris, kamajuanna parantos janten mantep kalayan harepan ngarobih handapeun Roberto Martinez anu ngarebut ti David Moyes. Dina usum 2014-15, anjeunna nampi promosi dina Everton 21-an.

Dina ahir usum, anjeunna nandatanganan kontrak profésional kahijina, sakedik kabagjaan pikeun pamanna, kolotna sareng anggota kulawarga. Tom Davies bentuk anu narik sareng tim U21 Everton anu meunang anjeunna dina debut Liga Premier ku manager Roberto Martínez.

Budak awéwé éta, hatur nuhun kana hikmah jalan sareng pinggir bal maén bal sekolah saé diadegkeun dina waktos henteu. Minggu kana tanggal 15 Januari 2017 tetep janten tanggal bagian penting dina Biografi Tom Davies anjeunna henteu bakal hilap. Poé éta anjeunna nimukeun impian budak leutik na ku nyetak gawang profésional kahijina pikeun Everton ngalawan Manchester City.

Gambar di handap ieu, Davies nunjukkeun kasabaran anu saé sanggeus balung dina bal langkung onrushing Claudio Bravo hoyong kiyamat gawang senior anu kantos munggaran. Pinunjulannya dina sasih diusahakeun anjeunna Pamuter Pans bulan PFA Januari sareng Pamuter Pamuda Usum.

Panempoan moment anu henteu émut pisan Thomas mencetak tujuan kahijina salaku pamuter senior
Panempoan moment anu henteu émut pisan Thomas mencetak tujuan kahijina salaku pamuter senior. KREDIT: TheTimes jeung DailyMail

Teraskeun terasna kana waktos nyerat Tom Davies Biografi, urang percanten tiasa ngémutan hirupna parantos dirobih. Anjeunna tangtosna sanés maén bal rata-rata sareng parantos disaluyukeun janten pamuda paménta. Tom parantos ngalambangkeun klub tercinta (Everton) 74 kali sateuacan ulang taun 21 na.

Tanpa ragu, urang fans maén bal masih ningali maestro midfield sejen anu mekar dina bakat kelas dunya anu pas hareupeun panon urang. Tom Davies saéstuna mangrupikeun salah sahiji garis produksi anu henteu terbatas tina panengah tengah anu kaluar ti Inggris. Sésana, sapertos anu kami nyarios, ayeuna jujutan.

Saha Tom Davies ' Kabogoh?

Kalayan naékna pikeun Kinérja sareng kapribadian bergaya, dipastikeun yén sababaraha peminat Everton sareng Inggris pasti ngagaduhan pamikir pikeun saha kabogoh Tom Davies. Atanapi naha anjeunna nikah, sareng istri sareng murangkalih. Kabeneran aya, teu aya anu nolak kanyataan yén penampilan Tom anu lucu pisan henteu bakal ngajantenkeun anjeunna A-Lister pikeun poténsi bahan kabogoh sareng pamajikan. Salaku Philippe Coutinho.

Everton sareng Inggris Fans naros- Saha nyaéta Tom Davies Bobogohan
Everton sareng Inggris Fans parantos naros- Saha Bobogohan Tom Davies? Naha anjeunna gaduh kabogoh? atawa pamajikan?. Kiridit: IG

Saatos sababaraha panyungsi di internet, kami parantos ngawujudkeun yén Tom Davies tiasa bujang (sakumaha dina waktos nyerat).

Tom Davies ' Kahirupan Pribadi:

Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Tom Davies
Ngenalkeun Kahirupan Pribadi Tom Davies. Kiridit: Instagram

David Beckham, Thierry Henry, Andrea Pirlo sadayana ngagaduhan mojo nyata nalika maénbal sanésna kumaha waé henteu (teu ngalanggar Danny Drinkwater!). Tom Davies nyaéta hiji jalma anu ngabuktikeun ka dunya éta- anjeun teu kedah janten superstar anu ageung janten super cool.

Bahkan sareng Skateboard-Na, rambut panjang, baju vintage, katingali anéh, kapribadian Tom dina pitch masih dijaga. Tom Davies mangrupikeun panawaran kana kapercayaan masarakat sacara langkung umum (Stereotype) ngeunaan penampilan bal-balan urang sareng kamampuan pikeun janten pamimpin. Sanaos sareng penampilan aneh na, Tom kami pisan nyalira, dina sababaraha waktos janten pamimpin di lapangan. Naha anjeun terang?… Tom Davies direbut, boh nonoman Inggris sareng tim senior Everton.

Tungtungna, dina kahirupan pribadi Tom Davies, gelandang sentral nyaéta batur anu karasaeun teu resep dina gaya nyalira. Anjeunna henteu resep dipangaruhan ku jalma séjén. Tom percaya anjeunna ngan ukur kedah pandamel kana naon anu anjeunna laksanakeun gaganti nganut naon waé pikeun sabagian jalmi (conto; jalma anu hoyong anjeunna ngagem saham langkung lami sareng motong rambutna) hoyong anjeunna laksanakeun.

Tom Davies ' Otong:

Ngenalkeun gaya hirup Tom Davies
Ngenalkeun Tom Davies Otong Gaya Ngaluar. Kiridit: Instagram

Ngenalkeun gaya hirup Tom Davies 'bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar lengkep pikeun standar hirupna. Ngamimitian, anjeun bakal satuju sareng urang yén anjeunna tfootballer anjeunna paling keren di sadayana-dunya. Sapertos dina waktos nyerat, Davies henteu hirup gaya hirup anu méwah gampang katingali ku mobil flashy, imah gedé (agén) jsb.

Sakumaha anu ditingali di luhur, Tom sanaos meujeuhna bersih sareng nilai pasar masih langkung milih drive sapédah ngaropéa salaku mobilna. Ieu mangrupikeun tanda gaya hirupna hina. Tom henteu nyumputkeun kanyataan yen anjeunna ngadukung FC Barcelona bahkan minangka pamuter Everton. Anjeunna resep konsol PlayStation, salah sahiji anu anjeunna maénkeun Dominic Calvert-Lewin (sobat panginten nya).

Tom Davies ' Kulawarga Kulawarga:

Saha waé di Liverpool resep lamun aya jalma ti kota ogé, éta sanés ngan ukur kulawarga Tom Davies anu bangga prestasi na. Jalma ti kota Liverpool nampi emosi nalika ningali aranjeunna sorangan lakukeun ogé. Conto panganyarna nyaéta; John Lundstram jeung Chris Wilder anu nuju maju maén bal basa Inggris. Dina bagian ieu, urang bakal nyungkeun langkung seueur kahirupan kulawarga, nunjukkeun jalma salah ti kolotna Tom Davies- indungna.

Langkung Ngeunaan Tom Davies 'Mama:

Daine Davies mangrupikeun juru cukur anu terkenal di Liverpool sareng super mom of Tom Davies. Daine mangrupikeun jenis indung anu siga kitu ka putra. Davies nyarios dina Daily Mail yén balik deui ka akademi na, indungna teu kapikiran ngajaga salon rambut rambutna ditutup supaya tiasa ngajalankeun anjeunna ka Finch Farm (Latihan dasar Everton FC). Ieu kajantenan sanajan anjeunna minangka pamuter senior tapi henteu acan lulus ujian nyetir na. Dina hiji wawancara, Davies sakali nyarios ieu ngeunaan indungna;

"Indung kuring nyangking unggal isuk sareng leupaskeun kuring, ”Saur Sadérék, kalayan nyengir gedé. Nalika ditaros upami anjeunna dipoyoki ku gaul tim Toffees na, anjeunna némbalan: "Hehehehe, tapi kuring henteu ningali salahna!"

Langkung Ngeunaan Dadang Tom Davies:

Tony Davies nyaéta bapak super cool Tom. Anjeunna mangrupikeun jenis bapak anu resep gaduh putrana Davies di sabudeureun anjeunna dimana aranjeunna duaan lalajo buruan babarengan. Numutkeun kana telegrap, Davies sakali nyarios yén saatos tujuan karir senior kahijina, anjeunna angkat ka bumi kulawargana pikeun lalajo pertandingan éta sareng bapak super (Tony). Kadua bapa sareng putra parantos ngawangun hubungan anu hebat, anu dipasang salamina.

Ngeunaan Saudara Tom Davies 'Saudara: Liam:

Kolotna Tom Davies henteu gaduh anjeunna salaku hiji-hijina anak. Bal ti Inggris maén balak gaduh lanceukna kokolot anu disarengan ku namina Liam Davies. Lanceukna Tom Davies sapertos anjeunna ogé ngagaduhan olahraga. Numutkeun Wikipédia, Liam mangrupikeun saurang pemain maén semi semi-profésional anu maén pikeun Curzon Ashton. Laporan anu sanésna yén Liam ogé mangrupikeun Chef anu santun anu masak sagala jinis tuangeunana kalayan pesto pasta favorit na ku kéju parmesan.

Ngeunaan Paman Tom Davies:

Minuhan Paman Tom Davies, Alan Whittle- Naon anu anjeun tampilkeun
Minuhan Paman Tom Davies ', Alan Whittle- Naon pikir anjeun anu katingali

Pamanna Alan Whittle nyaéta paman Tomna, anu urang nyarios mangrupikeun nyalira karirna Davies, ngajantenkeun anjeunna ningkatkeun salaku pamuter. Idéal, Tom Davies mangrupikeun putra tilas pamuter Everton anu ngagaduhan 74 penampilan pikeun klub antara 1967 sareng 1972.

Tom Davies ' fakta:

Dina bagian ieu Tom Davies Biografi, kami bakal nampilkeun anjeun sababaraha fakta biografi anu teu jelas ngeunaan Liverpool lahir sareng footballer jawa Barat Derby.

Fakta # 1- Tom Ngarobol Gaji Tom Davies dina Kadua:

Dina triwulan munggaran taun 2019, gelandang Inggris asup kontrak sareng Everton, hiji anu ngandung gaji whopping £ 1,293,684 (Million Pound) sataun. Crunching Tom Davies gaji kana penghasilan per detik, menit, jam, dinten, jsb,… kami ngagaduhan ieu;

UlayatPendapatan Gaji Tom Davies di Pounds (£)Pendapatan Gaji Tom Davies dina Euro (€)
Pendapatan Gaji Tom Davies Per taun£ 1,293,684€ 1,500,000
Pendapatan Gaji Tom Davies Per Bulan£ 107,807€ 125,000
Pendapat Gaji Tom Davies Per Minggu£ 26,294€ 30,488
Pendaptaran Gaji Tom Davies Per Day£ 3,534€ 4,098
Pendaptaran Gaji Tom Davies Per Jam£ 147€ 171
Pendaptaran Gaji Tom Davies Per Minute£ 2.45€ 2.85
Pendaptaran Gaji Tom Davies Per Detik£ 0.04€ 0.05

Ieu sabaraha Tom Davies parantos hasil ti anjeun mimiti nempo Halaman ieu.

€ 0

Upami anu anjeun tingali di luhur masih maca (0), maka éta hartosna anjeun ningali halaman AMP. ayeuna Klik IEUH ningali gaji na ku undakan detik. Naha anjeun terang?… Lalaki rata di Inggris kedah damel sahenteuna 3.6 taun kanggo earn £ 107,807, anu jumlahna Tom Davies kéngingkeun ngan ukur 1 sasih.

Fakta # 2- Ngeunaan Tom Davies Rambut:

Alesan dina Rambut Tom Davies '
Alesan dina Rambut Tom Davies '. Kiridit: SB-Bangsa, Zimbo jeung EvertonFC

Tanpa ragu, rambut pirang panjang nya ngajadikeun anjeunna langsung dikenal dina lapangan. Kanyataan yén anggota kulawarga Tom Davies ngesahkeun rambutna sakali masihan palatih nonoman-Na pikeun ngabangun. Ieu sabab anjeunna nyangka buuk asalna tina Daine, indungna, sareng tukang cukuran. David Unsworth [Pelatih Everton Bawah-23s] dipaké pikeun masihan Davies seueur iteuk pikeun rambut-Na, sok masihan anjeunna ka dipotong. Nalika ditaroskeun ngeunaan rambutna, Tom saurna;

"Kuring mimiti ngembang rambut kuring sababaraha taun deui, teras di ngaleupaskeun. Ujug-ujug, kuring mimiti leungitna, ku kituna kuring kedah tumbuh deui. "

Pamaén sepak bola utama anu nyatakeun yén bari ngakuan ironi yén indungna, Diane, janten tukang cukuran.

Fakta # 3- Naha Tom Davies nganggo Saham pondok:

Naha bidan tengah nganggo saham pondok?
Kami ngawartosan anjeun naha pangna pusat tengah nganggo stok pondok ?. Kiridit: Zimbo

Ti rambutna ka gado teu dicukur teras janten kaos kaki na pondok, Tom Davies ngarebut imajinasi maén bal bebas berjiwa. Naha anjeun terang?… Tom-lami sakola, kaos kaki anu lowuh nyababkeun rujukan nostalgia ka pamanna, Alan Whittle. Leres, anjeunna ngalakukeun éta pikeun ngahargaan paman Alan Whittle anu sakali ngagem saham pondok dina waktosna di Everton. Dugi ka ayeuna, seueur mertimbangkeun sanés ngan ukur Tom, tapi footballers sanés sapertos Jack Grealish atypical kusabab tekadna pikeun keun kaki kaos kana hampang.

Fakta # 5- Tom Davies Rating FIFA:

Sadikin di 21 (sakumaha tanggal 2020 FebXNUMX) berpotensi janten salah sahiji midfielder Inggris anu pangsaéna dina FIFA. Midfielder tengah gaduh rating poténsi FIFA tina 82, sahingga anjeunna ngagaleuh pasti pikeun pencinta modeu karir FIFA.

Gelombang sentral ngagaduhan Poténsial FIFA anu saé, mang saatosna pikeun masa depan
Gelombang sentral ngagaduhan Poténsial FIFA anu saé, mang saatosna pikeun masa depan. Kiridit: SoFIFA

Fakta # 6- Tom Davies Tato:

Tom dina waktos nyerat henteu percanten ka Budaya tato anu kasohor dina dunya olahraga dinten ieu. Gambar di handap, gelandang henteu kedah inks dina awakna luhur sareng handapna pikeun ngagambarkeun agama, hal anu dipikacinta atanapi anggota kulawargi.

Thomas pisan urang sorangan henteu (dina waktos nyerat) percanten ka Tattoos
Thomas pisan urang sorangan henteu (dina waktos nyerat) percanten ka Tattoos. Kiridit: Instagram

Fakta # 7- Tom Davies Agama:

Ngaran nyata Tom Davies "Thomas”Mangrupikeun ngaran asalna tina Alkitab. Ngaran ieu nunjukkeun yén kolotna Tom Davies kamungkinan janten urang Kristen. Dina waktos nyerat, teu aya tanda-tanda yén Tom gedé dina agama. Tapi, kami bakal ngamutahirkeun anjeun saatos aya ayana buktina poto anu nunjukkeun prakték agama Kristenna.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Urang Tom Davies Ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu