Boubakary Soumare Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Boubakary Soumare Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Sedengkeun LB nampilkeun Story of Footballer kalayan landihan "Bouba". Éta mangrupikeun liputan lengkep Carita Budak Boubakary Soumare, Biografi, Kolot, Fakta Kulawarga, pangalaman hirup mimiti sareng acara-acara penting anu sanés ti saprak anjeunna janten nol ka nalika anjeunna janten populer.

Katingal, Kahirupan Awal sareng Pendak Usul Boubakary. Gambar Kiridit: Lequipe, Twitter sareng Picuki
Katingal, Kahirupan Awal sareng Pendak Usul Boubakary. Gambar Kiridit: Lequipe, Twitter sareng Picuki

Leres, sadayana terang sepak bola ti kulawarga kulawarga Senegal mangrupikeun gelandang gabungan-kotak-kotak anu ngajanjikeun, saurang anu resep ngabandingkeun sareng Paul Pogba berkat kamampuan téknis rasa fisik sareng nyata na. Nanging, ngan ukur sakedik anu nganggap versi Biografi Boubakary Soumare urang anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Hirup Aula sareng kulawarga Latar

Boubakary Soumare lahir dina dinten ka-7 Pebruari 1999 ka kolotna di Noisy-le-Sec, Perancis. Di handap ieu poto Noisy-le-Sec, hiji komérsér anu aya di pinggiran désa wétan Paris. Ieu mangrupikeun komunitas (Noise-le-Sec) dimana kulawarga Boubakary Soumare cicing sateuacan sareng saatos kalahiranana.

Ieu mangrupikeun Noisy-le-Sec dimana kulawarga Boubakary Soumare asalna. Kiridit: Wikipedia
Ieu mangrupikeun Noisy-le-Sec dimana kulawarga Boubakary Soumare asalna. Kiridit: Wikipedia

Ditilik tina paningalna di luhur, anjeun tiasa nyarankeun kolotna Boubakary Soumare nyaéta NOT pribumi asli Perancis. Kaleresan pisan, aranjeunna gaduh akar kulawargana ti Senegal sareng paling dipikaresep janten migran anu mutuskeun pikeun ninggalkeun tanah air pikeun netep di Perancis pikeun kasempetan anu langkung saé pikeun anggota kulawargana.

Sapertos kaseueuran pendatang, kolot Boubakary Soumare ngoperasikeun latar kulawarga kelas menengah. Dina raraga milarian artos, aranjeunna sering ngumbara sakitar 8.6 km ka pusat kota Paris dimana kasempetan padamelan biru sareng bodas kolar anu paling saé.

Kahirupan Awal Boubakary Soumare: Numutkeun kana PerancisFootball, Kasusukan Boubakary janten dewasa sakumaha "Sulkier" (Saha waé anu watekna teu bageur). Anjeunna anak anu super pikaresepeun TIAK KRIMANA sareng bakal sok dipendakan di juru saeutik na (karakteristik murni tina umur budak leutik na).

Diantara sagala hal, Boubakary Soumare ngan nikmati kajantenan anu eces - nyaéta nalika-waktos maén bal. Nalika anjeunna henteu maén bal, éta murangkalih sigana paling dipikaresep anu resep tuang jajan jajanan karesepna - Daging Éloh. Di handap ieu mangrupikeun poto kahirupan awal langka tina Boubakary Soumare dina ngalakukeun naon anu anjeunna terang lakukeun anu saé salaku budak.

Boubakary Soumare Awal Kahirupan- Poto anu jarang anjeunna ngagem Daging Pie. Kiridit: Twitter
Boubakary Soumare Awal Kahirupan- Poto anu jarang anjeunna ngagem Daging Pie. Kiridit: Twitter
Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Saatos sadar yén anjeunna sanés murangkalih sosial sareng éta ngan ukur maén bal anu ngajaga anjeunna jalan, kolotna Boubakary Soumare mutuskeun pikeun ngantep putrana nuturkeun nasibna (janten maén bal) anu aranjeunna sadar dina awal. Naha anjeun terang?… Pangaruh tina katiisan nya nyusun upaya pikeun anjeunna dianggo pikeun nyorong diri pikeun ngalakukeun hal biasa tina bal.

Ngadidik diri sacara tuntas dina patandingan ngalahirkeun mentalitasna kaégah, salah sahiji anu nyababkeun Boubakary Soumare ngahontal naon waé anu anjeunna lakukeun ku bal maén bal. Salaku maén bal anak, anjeunna payuneun batur anu maén bareng anjeunna dina pitches lokal di lingkunganana.

Saatos kasuksésan Perancis dina Piala Dunia 2006, kolot Boubakary Soumare anu diideuan ku sepak bola mutuskeun aranjeunna kedah netepkeun hal anu resmi sareng putrana. Aranjeunna mutuskeun milari kleub caket kitu sakedik Bouba bisa boga cobaan. Kasusukan Boubakary anu umur 7 taun (in taun 2006) ngumbara pikeun 23km barengan kolotna ti bumina Noise-le-Sec lingkungan ka Voie des Saules dimana anjeunna ngalaman cobaan sareng Paris FC.

Kolotna Mangsa Boubakary parantos sina anjeunna ngarambat ti Noisy-le-Sec ka Voie des Saules pikeun ngadamel cobaan. Kiridit: Google
Kolotna Mangsa Boubakary parantos sina anjeunna ngarambat ti Noisy-le-Sec ka Voie des Saules pikeun ngadamel cobaan. Kiridit: Google
Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Dina sababaraha detik saatos diumumkeun anjeunna parantos ngamankeun sidang anu suksés sareng klub, kabagjaan anggota kulawarga Boubakary Soumare henteu terang. Éta taun piala dunya anu sami (2006), saeutik Bouba (nickname budak leutik na) didaptarkeun dina akademi jangjang na Paris FC (TANPA PSG) anu netepkeun yayasan anu langkung saé pikeun karir ngora.

Bouba gancang netep ka akademi Paris FC. Ngadeukeutan yuswa anomna, anjeunna masih tiasa ngalakukeun sadayana- sok payuneun anu sanés nalika anjeunna maén di stadion Déjerine Paris FC.

Balik harita, Marc Moesta- pelatih U12 sareng U13 di Paris FC sakali kasaksian yén Boubakary Soumare sanggup ngalakukeun hal-hal tingkat luhur pikeun umur saeutikna. Sanaos anjeunna tetep gaduh watek anjeunna ditangtayungan sareng teras dipendakan di juru. Kanyataanna, Bouba mangrupikeun jenis anu maén bal nonoman anu resep maén bal saeutik-saeutik-hiji tanda murni tina Loner.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Nalika béntang anu naék dina U13 na, berita ngeunaan kamampuan & bakatna parantos mimiti sumebar ka Perancis. Dina waktos éta, kolotna Boubakary Soumare mutuskeun pikeun nyatujuan ideu putrana angkat ti Paris FC ka PSG dimana anjeunna ngalaman sidang anu suksés. Bouba terus maju sareng PSG, ngagabung sareng anu resep Matteo Guendouzi saha salah sahiji bintang nonoman PSG anu pangsaéna dina waktos éta.

Boubakary Soumare mimiti tingkat budak ngora U14s di PSG dina palatih Sébastien Thierry anu ningal anjeunna salaku pamuter anu ditangtukeun pisan - pejuang di lapangan. Sanaos dipuji, aya hariwang angger pikeun budak ngora sabada lulusan akademi. Maénkeun sareng Paris Saint-Germain B hartosna anjeunna handapeun bayangan tim senior PSG, pamekaran anu katingali siga lamunan anu lulus. Sedih, pamuda éta masih kénéh mendakan bayangan PSG paling tengah.

Bouba ngalakukeun sadayana anu anjeunna mampu tapi tetep tetep aya dina kalangkang gelandang tengah PSG. Kiridit: Footmercato sareng Twitter
Bouba ngalakukeun sadayana anu anjeunna mampu tapi tetep tetep aya dina kalangkang gelandang tengah PSG. Kiridit: Footmercato sareng Twitter

Ngahasilkeun lawang ka tim senior PSG artina ngalangkungan naon waé anu dipikaresepna Julian Draxler, Javier Pastore, Marco Verratti jeung Adrien Rabiot anu sadayana aya dina puncak kakawasaanana. Tumuwuh pasien rawat inpatient sareng saatos ditinggalkeun kalayan henteu aya pilihan, Boubakary Soumare ngagetér dina pamundut pikeun ngadaptar kontrak profésional sareng PSG. Ieu masihan seueur klub SMP pikeun mangsana anjeunna sareng ngémutan biu tangani.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Diantara sadaya klub, éta Lille OSC anu nyandak kasempetan berkat panaséhat olahraga klub Luis Campo. médan ngagaduhan leungeun-Na kana bakat anu dipikaresep pisan dina usum panas tina 2017. Mimitina, hal-hal henteu sapertos anu diarepkeun pikeun Boubakary Soumare nalika anjeunna frustasi ningali palatih Christophe Galtier masang sistem 4-2-3-1 anu ngan ukur dua tempat di lini tengah. Ngan ukur ngagaduhan dua slot lini tengah anu nyauran persaingan ageung diantara gelandang. Bouba parantos dugi kana éta pancén.

Sedengkeun masalah tengah lapangan anu saeutik tetep, kulawarga Boubakary Soumare mamatahan anjeunna pikeun sabar ngeunaan pamekaran sareng henteu kedah sanés nyandak kasempetan anu datang. Sapertos anu diarepkeun, Bouba henteu nguciwakeun nalika kasempetan nampilkeun dirina. Anjeunna mawa langkung seueur pangaruh di lapangan tibatan sasama sabangsa na Thiago Maia, anu saacanna kantos di payuneun hirarki midfield ngagantian.

Tapi tibatan runtuh, gelandang indit ti kakuatan ka kakuatan, ngahontal naékna meteorik di alam gelandang kombatan na. Dugi ka ayeuna, salah sahiji atribut konci Bouba nyaéta jarak luar biasa anu luar biasa, anu ngamungkinkeun anjeunna pikeun nandeskeun tempo pertandingan, ngajaga hal-hal anu aya di lini tengah sareng ngagentoskeun maén pikeun nyetél serangan. Gaya maén Boubakary Soumare ngingetkeun dulur Paul Pogba [Tingali sareng dihandap pikeun].

Bouba dina yuswa 20 taun tiasa ngalakukeun ampir nanaon di Midfield. Kiridit: Imago
Bouba dina yuswa 20 taun tiasa ngalakukeun ampir nanaon di Midfield. Kiridit: Imago

Nyaman ku bal di suku-Na, Bouba tiasa milih umpan atanapi dribble payun sareng awakna anu gancang sareng tangkas anu nipis sahingga lawanna bajoang ngusir anjeunna. Sanajan aranjeunna ngalakukeun éta, aranjeunna moal tiasa naksa anjeunna. Atribut ieu naék namina "Anyar Pogba"Sabab Bouba nyarupaan kapang ti pamaén bal Perancis anu ngabantosan nagara na meunang Piala Dunia FIFA 2018.

Tanpa ragu, para peminat maén bal tiasa ningali versi anu langkung saé Paul Pogba mekar jalan jadi bakat kelas dunya anu leres di hareupeun panon urang. Boubakary Soumare mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di antawisna garis produksi produksi tina gelandang generasi Perancis-Na. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Kalayan naékna janten Kinérja sareng ngadamel judul-judul sapertos katingal rumor Transfer Transfer Football Éropa (dina waktos nyerat), jelas yén para peminat parantos ngamimitian mendakan patarosan dina patarosan; saha Kasusukan Boubakary?... Naha anjeunna gaduh kabogoh?. Leres !! Teu aya anu nolak kanyataan yén imutna anu katingali orok anu lucu ditambah ku naékna meteorik moal ngajantenkeun anjeunna A-daptar pikeun calon kabogoh sareng bahan pamajikan. 

Saha Kabogoh Boubakary Soumare urang? - Seueur peminat anu naros. Kiridit Gambar: Picuki sareng ScoutNationHD
Saha Kabogoh Boubakary Soumare urang? - Seueur peminat anu naros. Kredit Gambar: Picuki sareng ScoutNationHD

Saatos nyéépkeun waktos nganggo internét pikeun pitunjuk, kami parantos janten kacindekan yén Boubakary Soumare dina waktos nyerat sigana parantos ngalakukeun upaya sadar pikeun henteu ngungkabkeun kabogoh atanapi pamajikanana.

Di sisi anu sanés, bisa waé yén Bouba geus tunggal (dina waktu tulisan), pernyataan anu nunjukkeun ayana sanés a WAG. Tapi anjeun terang kumaha sepak bola tiasa dihampura nalika henteu ditangani kalayan leres kalayan masalah hubungan. Ieu tiasa janten alesan kunaon anjeunna Bouba panginten henteu gaduh kabogoh atanapi pamajikan dina waktos nyerat.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Ayeuna waktuna pikeun ngajawab patarosan anu nyata- Saha Boubakary Soumare?… Kéngingkeun Boubakary Soumare Personal Life off pitch, pasti bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambar anu langkung saé.

Saha Boubakary Soumare? - Fakta Kahirupan Pribadi Na bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar anu langkung saé pikeun anjeunna. Kiridit: D-Express & Picuki
Saha Boubakary Soumare? - Fakta Kahirupan Pribadi Na bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun gambar anu langkung saé pikeun anjeunna. Kiridit: D-Express & Picuki

Dimimitian, Boubakary Soumare mangrupikeun jalma anu nyarios sakedik pisan sareng anjeun kedah ngagetek anjeunna ATAWA ngalakukeun anu lucu-lucu pikeun ngajantenkeun anjeunna seuri. Ogé, anjeunna henteu sieun nanaon sareng parantos terang naon anu dipikahoyong ti saprak budak. Nalika anjeun nyarios sareng Bouba, anjeun kedah langsung terang. Anjeunna nyaéta jalma anu nekad sareng anjeunna hoyong angkat saluhur mungkin.

Catetan sanés ngeunaan kahirupan pribadi Boubakary Soumare nyaéta kabiasaan na nolak sadaya pamundut kanggo wawancara (numutkeun La Voix du Nord). Dina waktu nyerat, anjeunna henteu resep ningali média di sabudeureun anjeunna. Numutkeun kana PerancisFootball, Bouba henteu percanten kana kabutuhan pikeun gaduh jaringan média sosial pikeun dirina. Kulawarga Boubakary Soumare, babaturan caket sareng klub hormat kahoyongna pikeun kabijaksanaan média sosial. Kanggo rerencangan, anjeunna caket pisan sareng tilas réncang klub Nicolas Pepe. Kadua sapertos kulawarga- nyatana, barayana.

Katilu dina kahirupan pribadi Boubakary Soumare, sakumaha anu anjeun kedah perhatoskeun, sakabeh jalma na diringkeskeun kana tilu kecap- (kulawarga, babaturan, atanapi maén bal). Teu aya kahirupan sosial dina waktos nyerat. Nalika aya anu henteu pikaresepeun anjeunna, éta gampang pisan pikeun anjeunna sareng anjeunna henteu kabeneran nganyatakeun amarahna di lapangan. Éta gancang terang nalika anjeunna kesel ngeunaan hiji hal. Numutkeun kana PerancisFootball, anjeunna sakali ngambur nalika anjeunna maén salaku bek tengah bari di PSG.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Dina bagian ieu, kami nyayogikeun inpormasi tambahan ngeunaan anggota kulawarga Boubakary Soumare dimimitian ku kolotna.

Dimimitian, Bouba urang sorangan asalna ti kulawarga anu resep dihargaan sareng anu paling penting, henteu resep diperhatoskeun. Kolotna Boubakary Soumare nyayogikeun anjeunna pendidikan anu diperyogikeun anu ngabantosan ngawangun sikepna pikeun suksés. Aranjeunna parantos ngajantenkeun anjeunna caket kana lingkungan na dimana anjeunna ageung. Dina momen ieu, duanana indung sareng bapakna sadayana parantos ngalakukeun upaya sadar pikeun nyegah média.

Ogé dina waktos nyerat, Bouba parantos ngajagaan dulur-dulurna, dulur-dulurna, paman sareng bibi ti ngagunakeun anjeunna supados terkena média Perancis sareng Inggris. Sadaya anggota kulawarga sigana resep hirup anu saé di Perancis sareng hiji dinten, masihan sési wawancara anu pantes sareng média Perancis atanapi Inggris. Fokus pikeun sadayana ayeuna nyaéta ningali yén Bouba terus naék dina maén bal.

Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Pamuter bal modern dina hirup gaya hirup anu luar biasa, gampang gampang ditingali ku armada mobil aheng, imah gedé (agén) sareng baju mahal. Ieu, kitu, sanés kasus Bouba sakumaha anjeunna, numutkeun seueur anu terang anjeunna, dianggap salaku panangkal kana gaya hirup anu aheng.

Bouba hirup gaya hirup anu teratur, salah henteu dibuwang sacara irasional - hartosna anjeunna nyepeng kabutuhan praktis anu henteu hargana. Henteu aya anu sapertos anjeunna ngusir mobil anu aheng atanapi anu nunjukkeun dirina ngarasakeun kahirupan di bumi gedé (agam). Poto ieu di handap nyimpulkeun gaya hirup Boubakary Soumare. Kaleresan, anjeunna langkung resep nyandak beus umum sanaos gaduh seueur artos kanggo nyayogikeun mobil. Hiji-hijina hal anu urang kantos ningali anjeunna tumpak nyaéta sapédah.

Gaya hirup Boubakary Soumare ngungkabkeun anjeunna terang bédana antara kepraktisan sareng kasenangan. Kiridit: Picuki & Imago
Gaya hirup Boubakary Soumare ngungkabkeun anjeunna terang bédana antara kepraktisan sareng kasenangan. Kiridit: Picuki & Imago
Boubakary Soumare budak Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

nickname: Anjeun panginten anjeun sadar yén kami sacara sesah ngarujuk anjeunna ku nami landihan “Bouba”Sababaraha kali dina tulisan ieu.  Naha anjeun terang?… Boubakary Soumare ngagaduhan julukan kadua “Bougba"Dina rujukan anjeunna kagungan Paul Pogba gaya maén.

Ageman: Tagama anjeunna anu utami di Senegal nyaéta Islam anu ngawangun 92% pendudukna. Ieu masihan panunjuk arah kana agama Praktek kulawarga Boubakary Soumare nyaéta Islam. Kami bakal ngamutahirkeun anjeun pas aya ayana buktina poto nunjukkeun prakték kaagamaan muslim na.

Tato: Budaya tato kasohor pisan di dunya olahraga ayeuna. Pamaén bal sering ngagunakeunana pikeun ngagambarkeun agama hiji jalma atanapi jalma anu aranjeunna cinta. Bouba dina waktos nyerat henteu bébas tato tanpa tinta dina awak luhur sareng handapna. Poto kahirupan pribadi na nyarios sadayana.

Poténsi FIFA: Soumare berpotensi janten salah sahiji pemain tengah Perancis anu paling saé dina FIFA 20. Gabungan gelandang nyekel paripurna gaduh rating poténsi FIFA tina 87 ngajantenkeun anjeunna mésér pikeun pencinta modeu karir FIFA.

Poténsi Boubakary Soumare FIFA Dijelaskeun. Kiridit: FutHead sareng SoFIFA
Poténsi Boubakary Soumare FIFA Dijelaskeun. Kiridit: FutHead sareng SoFIFA

Tanpa ragu, éta bakal teras-teru pisan nganggo Boubakary Soumare dina modeu karir FIFA. Bayangkeun mésér anjeunna dina taun 2020 sareng ningali anjeunna naek ka luhur 87 poténsial na dina taun 2025.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Boubakary Soumare Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar