Divock Origi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
2806
Divock Origi budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna katelah "Origi". Divock Origi budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina Pace kilat sarta versatility sakumaha striker a. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Divock Origi urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

dimimitian kaluar Divock Okoth Origi lahir dina dinten 18th April 1995 di Ostend di Bélgia. Anjeunna nu kadua ti tilu barudak dilahirkeun ka indungna, Linda Adhiambo jeung ka bapana, Mike Origi.

Ngeunaan Divock Origi Kolot Mike jeung Linda

kolotna Origi mangrupakeun olahraga asih Kawarganagaraan of Kenya anu ushered anjeunna kana dunya dina waktu bapana dicoo bal profésional pikeun KV Oostende di liga pro Belgian. kituna Origi ieu diangkat dina munisipalitas Belgian caket dieu di Houthalen-Oost dimana manehna tumuwuh nepi barengan adina kokolot na Natasha jeung adina ngora Deneen.

Bari tumuwuh nepi di Houthalen-Oost, anu Bélgia & Kénya nasional etnis hideung jeung akar Kenyan-Luo, kabukti hiji apal yén teu digolongkeun tebih ti tangkal nu ku exhibiting makings of a footballer budding.

"Footballs éta geus di imah pas anjeunna dimimitian leumpang. Anjeunna biasana bakal kick aranjeunna sabudeureun di imah jeung di kebon. "

Recalled Mike dipikaresep mimiti putrana di maén bal.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -meta karir

Teu lila méméh prodigy bal ieu enrolled dina Sistim nonoman of a tim liga propinsi Belgian, KFC De Zwaluw Wiemesmeer nalika anjeunna umur 5.

"... na Ti umur genep, anjeunna geus kagungan bakat na éta taller tur kuat ti kids lianna."

Catetan Mike tumuwuhna ajeg ngora Origi urang.

Divock Origi di KFC De Zwaluw Wiemismeer

stints nonoman bal saterusna nempo Origi move ka tim Belgian, KRC Harelbeke sarta engké KRC Genk dimana bapana tadi stints profésional. Ieu di sistem nonoman ti KRC Genk yén Origi dirékam pertumbuhan rongkah di bal gandeng jeung akademisi di Taman Houthalen primér Sakola jeung Sint-Jan Berchmans College.

"Jeung nalika laporan sakola na bakal datangna, Abdi ningali komentar guru 'anu anjeunna alus kalawan bal na anu anjeunna anu pangalusna diantara mates umur na".

Wangsit Mike.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Jalan Ka Inohong

Éta worthwhile ka dicatet yén Origi tadi paling karir nonoman na di KRC Genk dimana anjeunna dilatih pikeun 9 taun saméméh Pindah ka Lille di caket dieu Perancis dina yuswa 15. Bari di Lille, Origi nempatkeun pintonan impressive yén courted perhatian pramuka ti Liverpool.

Divock Origi di Losc Lille

Sisi Inggris diperlukeun euweuh deui dmana eta Origi bakal masihan eta amprok alus keur duit maranéhanana sanggeus aranjeunna diawaskeun anjeunna dikirim Bélgia timnas kana hambalan knockout tina Piala Dunya 2014 ku nyetak gol munggaran internasional na dina 87th menit meunangna 1-0 leuwih Rusia.

divock-origi-gol-ngalawan-Rusia-a

Anjeunna pamustunganana ditawarkeun kontrak genep taun ku samping Inggris dina 29th Juli 2014 pikeun fee ti 10 Million pon jeung geura loaned deui Lille pikeun leuwih pangalaman kalayan tim munggaran.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Naek Pikeun Inohong

Origi ngagaduhan pangalaman loba-diperlukeun maén keur Lille salila mantra injeuman na dina usum 2014-2015. Anjeunna tungtungna ngagabung Liverpool dina usum hareup sanggeus nyieun caps 44 na netting jumlahna aya gol 9 pikeun Lille.

Origi dijieun debut pikeun Liverpool salaku diganti nalika nyanghareupan sisi na urang off jeung Manchester United. Teu lila sanggeus manéhna ngoleksi gol munggaran kalapa-Na pikeun Liverpool ku cara off hat-trik dina meunangna 6-1 Liverpool urang leuwih Southampton.

Divock Origi - naékna Inohong

sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -hubungan Kahirupan

Aya geus euweuh rékaman jaman baheula hubungan atawa dating sajarah Origi urang. Ngayakeun anu aranjeunna aya tumbu kana hubungan ayeuna-Na. Ieu bisul handap kanyataan yén maju leuwih paduli nyokot karirna keur jangkung gede.

Divock Origi - Hubungan Kahirupan

Notwithstanding, Origi boga naon nu diperlukeun sangkan hiji kabogoh impressive atawa salaki dibere Tret disiplin sarta museurkeun yén anjeunna brings kana kaulinan maén bal.

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Kahirupan kulawarga

Divock Origi lahir kana kulawarga olahraga-asih. Urang mawa Anjeun rinci faktual ngeunaan kulawarga saharita sarta nambahan Na.

Ngeunaan bapana Origi urang: Mike Okoth Origi nyaeta bapa payun. Anjeunna ngalahir dina 16th of 1967 November di Nairobi di Kenya. Teu kawas putrana, Mike dimimitian kaluar salaku kiper anu ngancik striker pikeun Shabana dina Kenyan Liga Super. Anjeunna engké diamankeun move ka klub Belgian, KV Oostende di 1992 na 3 warsih saterusna, tampi kalahiran budak kahijina sarta anak kadua Divock.

Lega dipercaya jadi footballer Kenyan munggaran maén di Éropa, Mike geus duanana mangrupa bapa sarta mentor ka putrana anu admired anjeunna pikeun bakti na leres mun maén bal.

"Kapan ieu mah Kid I bisa ningali dad kuring kungsi pisan disiplin tur di bal mun anjeun masihan sagalana ka buruan, di buruan bakal salawasna masihan hal deui".

Ceuk Divock of bearing pangaruh bapana.

Poto Divock Origi budak Jeung Rama Mike
Divock Young kalawan bapana Mike

Bapa jeung anak ngajaga hubungan deukeut pisan jeung Mike putting up ngarojong appearances dina kalolobaan kaulinan Divock kana surak anjeunna nepi.

Divock Origi Hubungan Sareng Rama

Ngeunaan indung Origi urang: Linda Adhiambo nyaeta indung Origi urang. Kawas salakina, Linda deukeut ka hijina putra nya anu heroics tur konduktor alus dijieunna nya nangtung kaluar diantara ibu di duanana Kenya jeung Bélgia.

Ngeunaan Origi urang duduluran: duduluran Origi urang kaasup Natasha na Deneen. Natasha teh cikal ti duduluran. Manehna tumuwuh nepi kalawan Origi anu dibagikeun aspirasi bal-Na jeung dirina. Manehna oge boga putri - Maliya saha kaponakan awewe Origi urang. Deneen, di sisi séjén, aya adina Origi urang ngora sarta salah sahiji fans na pangbadagna.

Divock Origi kulawarga Jeung Natasha na Deneen
Ditinggalkeun-Katuhu: ayah Divock urang Mike, adina ngora - Deneen, adina heubeul -Natasha kalayan putri Maliya, indung Divock urang Linda jeung Divock.

Ngeunaan Hubungan Origi urang: Jauh ti hubungan saharita Origi urang nu uncles na Austin, Gerald jeung Aom anu dicoo bal profésional di leagues béda. Divock ogé ngabogaan misan Arnold Origi anu muterkeun bal profésional salaku kiper keur Lillestrom jeung Kénya tim nasional.

Divock Origi Jeung lur Arnold Origi

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta Karir Untold

Naha anjeun terang?

  • Divock teh pamuter munggaran asalna Kenyan nyitak dina acara Piala Dunya.
  • Hiji lauk lumba-lumba orok ieu christened "Origi" di Boudewijn Seapark di Bruges. ngembangkeun datang sanggeus gol 88th-menit lone Divock urang dikirim Bélgia timnas kana hambalan knockout tina Piala Dunya 2014, dina meunangna 1-0 leuwih Rusia. Sedih nu lauk lumba-lumba teu hirup salami eta dikabarkan maot dinten engké.

Ngeunaan Divock Origi lauk lumba-lumba

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -Fakta Kahirupan pribadi

Divock Origi ieu dipikacinta ku duanana Kawarganagaraan of Kenya jeung Bélgia sanajan teu ngagambarkeun urut di acara internasional. Notwithstanding, anjeunna nyusun keur Kenyans nu diomongkeun béntés Swahili mun delight maranéhanana.

Anjeunna oge speaks Flemish, basa anjeunna diajar bari tumuwuh nepi di Ostend sarta boga paréntah hade Walanda. Divock mikanyaah kulawarga, maén bal jeung boga kapentingan dina psikologi, utamana dinamika kerja otak manusa jeung kumaha eta relates to jenis kapribadian béda.

Divock Origi - Fakta Personal Kahirupan

Divock Origi budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta -gaya hirup

Divock dikabarkan ngabogaan imah anu sia $ 1 Million di Bélgia. kempelan mobil na ngagambarkeun merek kawas Audi, Ford ogé salaku Cooper Mini nu anjeunna drive kana latihan.

Divock Origi - Otong

kanyataan parios: Heuheu Divock Origi budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu