Gerard Deulofeu budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1277
Gerard Deulofeu budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka Premier League jeung Instagram
Gerard Deulofeu budak Story Ditambah Untold Biografi Fakta. Kiridit ka Premier League jeung Instagram

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh salaku "Supplier nu". Gerard Deulofeu budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa.

Gerard Deulofeu budak Story- The Analisis. Kiridit ka Twitter, Telegraph jeung Liga Utama
Gerard Deulofeu budak Story- The Analisis. Kiridit ka Twitter, Telegraph jeung Liga Utama

analisis ngalibatkeun hirupna mimiti, latar kulawarga, meta atikan / karir, hirup karir mimiti, jalan carita Kinérja, gugah carita Kinérja, hirup hubungan, hirup pribadi sarta fakta gaya hirup jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna henteu ngan rusuh, tapi saurang pamaén skillful gifted kalawan téhnik alus, abilities dribbling na hiji panon pikeun gawang.

Naon everyone weruh ngeunaan Gerard Deulofeu. Kiridit ka Liga Utama
Naon everyone weruh ngeunaan Gerard Deulofeu. Kiridit ka Liga Utama

Sanajan kitu, ngan saeutik leungeun fans bal weruh loba ngeunaan Gerard Deulofeu urang Biografi nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Gerard Deulofeu budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, ngaran lengkep na anu Gerard Deulofeu Lázaro. Gerard Deulofeu sakumaha anjeunna mindeng disebut lahir dina dinten 13th Maret 1994 ka indungna, Maria Jesús Lázaro jeung bapa, Marcel Deulofeu di Desa Spanyol of Riudarenes.

Gerard nya tina turunan Spanyol murni, kalawan sakabéh anggota kulawargana ngabogaan akar maranéhanana ti Katalonia nu ngarep étnis ti FC Barcelona.

Gerard Deulofeu kulawarga Asal
Gerard Deulofeu kulawarga Asal. Kiridit ka Atlas na Sapatu

Wewengkon Spanyol ieu populasi total tina sabudeureun 7.5 juta jalma, akuntansi pikeun leuwih 16% tina total populasi Spanyol sarta 6.3% (32,114sq km) tina Spanyol urang Téritori Atlas jeung Sapatu.

Numutkeun laporan media, ngora Deulofou tumuwuh nepi nyalira kalayan kolotna teu mibanda lanceukna atawa rajakaya. Sanajan kitu, gaduh dad bal-asih dijieun ukur alam pikeun kaulinan geulis maén bal jadi instilled kana anjeunna salaku anak.

Naha anjeun terang?… Young Deulofeu tumuwuh nepi maén jeung budak asli dina taneuh désana. Numutkeun DailyMail, anjeunna tumuwuh nepi ngabogaan kayakinan jeung watek jeung overstepping tanda-Na, ngalakonan hal kaluar tina bulao kalawan bal maénbal.

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Meta karir na Atikan

Numutkeun Liverpool Echo, Salila 1990s telat, Desa Catalonian tunduh of Riudarenes bakal rutin jadi kaganggu ku nois of smashing vases, megatkeun sagelas jeung shrieks tina hiji indung exasperated, Maria Jesús Lázaro.

Jero imah kulawarga tina Deulofeus, a Gerard ngora bakal salawasna dititénan footballs firing ditinggalkeun, katuhu sarta puseur. Sakapeung, manehna bakal maén barengan bapana sarta babaturan dina pitch désa.

Otong sarupa Gerard Deulofeu Awal Taun
Otong sarupa Deulofeu Awal Taun. kiridit ka Sarasota Herald-Tribun

Young Gerard spent leuwih ti waktu na honing bakat na di ruang tamu kulawarga. Gerard sakali ngomong kieu ngeunaan pangalaman nya budak leutik;

"Kuring dipaké pikeun balik kalawan bapa prakna dina pitch désa jeung babaturan kuring. Tapi di imah mah, abdi meureun tadi 10 bal na booming, booming, salawasna. "

The Putusan Pikeun Atikan Football:

Salaku observasi saméméhna, salah sahiji kolotna Gerard Deulofeu urang (mum na) éta teu jadi pleased jeung escapades soccer putrana di ruang tamu maranéhanana. Mangkana kaputusan dijieun ku dirina salaku putra nya terus wreak bencana di imah kulawarga kalawan prakna shooting indoor Na.

Maria Jesús Lázaro jeung rojongan ti salakina mutuskeun pikeun whisk Gerard ngora ka akademi bal caket dieu, Penya Bons Aires. Anjeunna dihadiran percobaan aya, diliwatan ku kelir ngalayang na jadi anggota tim ngora.

Kahirupan Gerard Deulofeu Awal Karir
Young Gerard Deulofeu kalawan Penya Bons Aires. Gambar hareup role- 3rd ti kénca. Kiridit ka Instagram

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Sanggeus maén keur Penya Bons Aires salila tilu taun (2001-2003), tekad Gerard urang nempo manehna enrolling na ngalirkeun percobaan kalawan famed Le Masia akademi Barcelona urang.

Awal Kahirupan Gerard Deulofeu urang di Le Masia akademi
Awal Kahirupan Gerard Deulofeu urang di Le Masia. Kiridit ka footballplayerschildhoodpics

Tanpa ragu a, éta impian unggal anak urang mun gabung Le Masia akademi FC Barcelona urang. Kana gabung, ieu fun pikeun Gerard ngora sakumaha manéhna sangkan loba kurban. Aya kali manéhna kantun pihak ulang atawa hal anjeunna ningali maju ka di sakola. Tapi dina sisi flip, ngora Gerard éta bungah ngalakukeun hal anjeunna sabenerna dipikacinta.

Gerard Deulofeu Awal Kahirupan Story. Kiridit ka Instagram
Gerard Deulofeu Awal Kahirupan Story. Kiridit ka Instagram

Gerard Deulofeu spent paling waktu aya honing bakat na kalawan Le Masia. Salaku manéhna mimitian tempo, manéhna nempo dirina settling ogé kana kahirupan kalawan akademi jeung nyieun kamajuan hening ngaliwatan Grup umur. kamajuan sapertos ningal anjeunna jadi pamingpin ngora di prosés.

Gerard Deulofeu éta sakali hiji kaptén jeung pamimpin
Gerard Deulofeu éta sakali hiji kaptén jeung pamimpin

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong Story

2011 éta taun ngora Gerard ngagaduhan kana Barcelona B. Sedengkeun dina tim, manéhna némbongkeun téhnik hébat sarta abilities. Aya moments anjeunna ngadeg kaluar salaku pamaén paling ngajangjikeun dina jajaran junior.

sukses Gerard Deulofeu urang jeung Barcelona B
sukses Gerard Deulofeu urang jeung Barcelona B. Kredit ka FC Barcelona.

Nyetak gol 27 di appearances 67 nempo Gerard ngora kénéh nepi ka ekspektasi exceedingly tinggi tina Nou Camp. Sunda ieu meunang anjeunna diwanohkeun kana FC barca tim munggaran.

Bari jeung tim senior barca, ngora Gerard dirasakeun tekanan angger ieu nedunan hadé ti posisi rivals- Daud Villa na Pedro Rodriguez. Henteu keur sanggup nanganan tekanan nu saw anjeunna lalaki shipped on injeuman mun Everton.

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong Story

Gerard Deulofeu naékna Inohong Story. Kiridit ka Deadspin
Gerard Deulofeu naékna Inohong Story. Kiridit ka Deadspin

Everton urang Goodison Park éta kasampak salaku sakola pagawean pikeun Deulofeu rumaja. Sanajan anjeunna farmed kaluar ka klub séjén (Sevilla, AC Milan) nu ngajadikeun anjeunna acquire pangalaman gawé maénbal. Saatos Ngajalajah formulir Na, Deulofeu indit deui ka Liga Utama.

Deulofeu tungtungna kapanggih deui ngiuhan di Watford nu jadi dina waktu tulisan geus katempo hiji partnership formidable kalawan pamimpin spiritual klub urang Troy Deeney.

Gerard Deulofeu na Troy Deeney Inohong Story. Kiridit ka Zimbo
Gerard Deulofeu na Troy Deeney Inohong Story. Kiridit ka Zimbo

Gerard bakal salawasna inget keur cocok-unggul na wizardry. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta ayeuna mah sajarah.

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Aya denying kanyataan yén qualities endearing Gerard Deulofeu urang kaasup kasatiaan, gawé teuas tur humility moal nyieun anjeunna a Vine Darling mun Ladies.

Balik footballer suksés, aya aya hiji kabogoh glamorous, dina baé geulis ameng Vilches.

Gerard Deulofeu na ameng Vilches. Kiridit ka spanishwagsandkids
Gerard Deulofeu na ameng Vilches. Kiridit ka spanishwagsandkids

Ditilik tina nuhun maranéhna, Anjeun bisa nebak, Deulofeu kedah bit heubeul. Sabenerna, ameng Vilches lahir dina dinten 8th Juni 1992. Ieu ngakibatkeun baé 2 taun heubeul ti lalaki nya.

Ameng ngabogaan asal kulawarga Catalan kawas Gerard. Manehna oge boga latar kulawarga sarupa. Kawas lalaki nya, manéhna speaks Catala, Spanyol jeung Inggris.

Kalawan babarengan, duanana pencinta, Gerard na ameng bapa ka putri orok pikaresepeun maranéhanana anu ngaran geus kanyahoan salaku dina waktu tulisan.

Gerard Deulofeu urang kulawarga. Kiridit ka Tumblr
Gerard Deulofeu urang kulawarga. kiridit ka Tumblr

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan Gerard Deulofeu urang Personal Kahirupan bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna.

Gerard Deulofeu Kahirupan Pribadi. Kiridit ka Instagram
Gerard Deulofeu Kahirupan Pribadi. Kiridit ka Instagram

Dimimitian off, anjeunna téh jalma anu pernah mere up dugi manéhna meunang naon anjeunna hayang atawa manggih hiji tempat solace. Ayana Gerard Deulofeu nandaan awal hal energetic na ngagalura. Katuhu ti poé karir mimiti na, Deulofeu geus kabuktian manehna geus wani, ditangtukeun sarta yakin ngeunaan abilities Na. Gerard nya batur anu ignores pamikiran ngeunaan mangsa nu bakal datang. Nurutkeun kana Spaniard;

"Mangsa nu bakal datang? Abdi henteu terang. Kuring ngan hayang museurkeun unggal beurang unggal cocok jeung maén bal pangalusna abdi. Lamun pikir di masa depan di kumaha rék bisa di tilu, opat bulan, Jigana sirah anjeun gélo. Jadi anu pangalusna [cara] nyaeta bade difokuskeun kiwari sarta maénkeun pangalusna anjeun. "

Anu pamungkas dina hirup pribadi-Na, Gerard mangrupakeun dad miara anu nilik putri-Na mangrupakeun harta sarta sumber leres karapihan jero-Na.

Gerard Deulofeu jeung Putri. Kiridit ka Instagram
Gerard Deulofeu jeung Putri. Kiridit ka Instagram

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Gerard Deulofeu ieu digedékeun di hiji desa Catalan teu a kota Spanyol atawa kota. Kanyataan ieu exemplifies beginnings hina sarta asal kulawarga. Kabéh anggota rumah tangga Deulofeu urang nganggo basa Catalan sapanjang kalawan Spanyol.

Salaku dina waktu tulisan, bapa Gerard Deulofeu urang dipikanyaho hirup hiji kahirupan pribadi tur senang. Deulofeu geus dijieun pilihan sadar teu neangan pangakuan umum pikeun mum na dad-Na. Émbaran ngeunaan nadya jeung sadulur-Na tetep rusiah.

Kiwari, kurban dijieun ku Deulofeus geus diideuan loba footballers upcoming ti kampung Spanyol of Riudarenes na environs.

Gerard Deulofeu kulawarga urang Asal. Désa of Riudarenes. Kiridit ka tumpur
Gerard Deulofeu kulawarga urang Asal. Désa of Riudarenes. Kiridit ka tumpur

Numutkeun Wikipédia, Riudarenes mangrupakeun kampung lokasina di propinsi Girona, Spanyol. kampung nyertakeun wewengkon 47.6 kilométer pasagi sarta pendudukna sakumaha dina 2014 éta 2,148. Paling pangeusi tina Riudarenes kaasup Deulofeu urang nu urang Kristen ku agama.

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Salaku dina waktu tulisan, dumasar Laporan Market Transfer, Gerard Deulofeu ngabogaan nilai pasar kiwari £ 16.20m sarta £ 60,000 upah mingguan ka ngaranna.

Keur a millionaire teu transcend ka gaya hirup glamorous pikeun Deulofeu. beginnings pisan hina na geus diajarkeun anjeunna janten pinter ngeunaan menata monies bal na. Ieu hartina teu belanja kawas gélo, atawa ngarobah gaya hirup na.

Gerard Deulofeu Otong Fakta. Kiridit ka Zimbo
Gerard Deulofeu Otong Fakta. Kiridit ka Zimbo

pangabisa Gerard Deulofeu urang nungkulan Kinérja is langsung sabanding jeung jalan anjeunna museurkeun kana bal na.

Gerard Deulofeu Budak leutik Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Untold

Cinta keur Anjing Na:

Anjing Gerard Deulofeu urang. Kiridit ka SoccerBible
Anjing Gerard Deulofeu urang. Kiridit ka SoccerBible

Sugan maneh geus katempo loba pamaén JABAR némbongkeun cinta ka pets maranéhanana. Gerard Deulofeu teu iwal. Sanajan aya anu nyebutkeun yen euweuh kasatiaan ditinggalkeun di buruan modern. Ieu henteu tumut kana akun hubungan
antara Gerard Deulofou jeung anjing na anu balik ku ngaran maranéhna Sherry na Lucas.

Naha anjeun terang?…
Taun Gerard Deulofeu lahir (1994) kagungan kajadian anu lumangsungna di handap;
(I) Nelson Mandela janten Presiden hideung mimiti Afrika Kidul sanggeus tilu abad tina aturan bodas.
(Ii) internét The ngagaduhan nyata dina 1994 sanggeus wangunna duanana Yahoo jeung Amazon. Jalma bisa ngobrol ka strangers rébuan mil jauh na meuli buku éta pernah sami deui. (Iii) Anu pamungkas, nu sataun 1994 nempo The PlayStation lalaki dibuka.

Gerard Deulofeu budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- video Ringkesan

Mangga manggihan handap, kasimpulan video YouTube kami pikeun profil ieu. bageur nawaran reureuh di Didatangan tur Ngalanggan mun urang Youtube Channel pikeun More Pidio.

kanyataan parios: Heuheu Gerard Deulofeu budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu