Hamza Choudhury budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1422
Hamza Choudhury budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi
Sks mun SportsOnly na Instagram

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Choudhury". Hamza Choudhury budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun hirup mimiti na, latar kulawarga, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi jeung sajabana

Sumuhun, sadaya jelema weruh anjeunna mangrupakeun gelandang pertahanan dinamis, salah anu luhung ngajadikeun Afro Marouane Fellaini urang usaha kasampak amateurish. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Hamza Choudhury urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang ngawitan.

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan mimiti

Hamza Dewan Choudhury lahir dina dinten 1st Oktober 1997 ka indungna, Rafia Dewan Chowdhury di Loughborough, hiji kota di Leicestershire Britania Raya. Di handap ieu hiji poto Hamza kalawan na mum Rafia na stepdad Dewan Murshid Chowdhury anu nurutkeun sumber a nu baraya berkat budaya Bangladés.

Kolot Hamza Choudhury urang
Lengkah Parents- Hamza Choudhury urang Pa (Dewan Murshid) jeung Ibu (Rafia). kiridit ka SportsOnly

Salaku Wasalam asal-Na, Hamza téh tina hiji turunan Karibia sarta Bangladeshi dicampur. Numutkeun kana SportsOnly, Mum na hails ti Habiganj di Bangladés bari dad nyata nya ti nagara Karibia di Grenadian.

Kasang Tukang Kulawarga:

Hamza tadi duanana Asian sarta Karibia upbringing berkat kolotna ti saha hails ti tukang tengah-kelas. Numutkeun salah sahiji cousins ​​na anu sakali ngaku anonymity, mum Hamza urang firstly dihijikeun cangreud jeung salaki Karibia nya (dad Choudhury urang) sateuacan engké nikah Dewan Murshid Chowdhury sanggeus cerai. Hamza tetep mibanda mum na, Rafia, stepbrothers sarta adina di Britania Raya.

kiridit ka SportsOnly

"Sanajan kuring geus dibawa ka dina kulawarga Asia, tapi boga getih Karibia di kuring salaku dad abdi ti Grénada. Simkuring boga kulawarga masif ". Said Hamza Choudhury.

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Karir Kahirupan

Mimiti on, sadaya Hamza miharep éta pikeun jadi footballer profésional. markisa na for mabal ningal anjeunna enroll dina roster of a tim nonoman lokal Leicester FC nu eweh panggung iklas hiji yayasan karir alus.

Poto Hamza Choudhury urang budak
A Young Hamza Choudhury di Leicester Kota Akademi (Kredit ka Instagram)

Salaku Hamza Choudhury terus tempo, manéhna nempo dirina settling ogé kana hirup jeung Akademi. Sababaraha taun mimiti karirna nempo manehna jadi nurun tina hiji penghibur anu weruh nanaon lain ti némbongkeun trik kuat ku bal. Saperti katempo dina video di handap, ngora Hamza Choudhury éta jenis pamuter anu dipindahkeun kaliwat lawan kawas aranjeunna pernah eksis

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan ka Inohong

Hamza Choudhury salila taun pertengahan rumaja na kapanggih dagang bal na nu "kalakuan di tackling". Téhnik tackling luhung na dijieun anjeunna nu pangalusna dina sakabéh grup umur Leicester. Mastering téknik dasar tackling nempo Hamza progressing jeung keur diawaskeun ku Jumlah klub Inggris luhur.

Tackling mangrupakeun seni leungit di Leicester akademi bal, tapi Hamza dibawa sarta tetep tradisi heubeul bade kalawan Leicester Akademi. kawas Phill Jones, Anjeunna jenis footballer anu bakal buang sakabeh bagian tina awak na kana tackling. Tempo video.

Hamza Choudhury pas ngagaduhan dirina diwanohkeun ka tim akademi senior di Leicester klub urang dina yuswa 16. Engké on, manéhna jadi kaptén well-dimangfaatkeun anu dipingpin pengikut pikeun meunangna di turnamén.

Gugah Hamza Choudhury pikeun Captiancy nonoman

Hamza Choudhury teu bisa mampuh ninggalkeun Leicester FC kota anu aya di luhureun maranéhna 2015-2016 Premier League piala moro. Hanjakal, anjeunna bisa bersaing jeung ngawartosan béntang (Kante jeung Drinkwater) Anu éta midfield Premier liga piala regulars. Hamza mutuskeun pikeun gabung Burton Albion on injeuman. Bari di Burton, anjeunna terus dagang tackling Na.

Hamza Choudhury urang Jalan mun Inohong Story

Naha anjeun terang?… mantra injeuman suksés Hamza Choudhury urang nyumbang ka Burton Albion unggul promotion ka Championship.

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek ka Inohong

Dina 28 2017 Nopember, Hamza kana na balik dijadikeun perdana Premier League Na, rékaman nu dijieun manehna jadi pamuter mimiti turunan Bangladeshi maén dina Liga Utama.

Salaku Désémber 2018, Hamza Choudhury mimiti maénkeun peran penting mibanda sababaraha pintonan cemerlang nu robah nasib Leicester Kota maén bal. gugah ieu Kinérja Sunda ningal anjeunna anjog timnya on megatkeun Manchester Kota 2018 / 2019 unbeaten amprok jeung ogé ngéléhkeun Chelsea. The lulusan akademi Leicester urang dipake kinerja di victories ieu pikeun ngadegkeun dirina minangka biasa tim munggaran. Ieu memang, hiji transistion rata. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Balik footballer suksés ti warisan Bangladeshi, aya aya hiji wag glamorous di jalma tina Olivia anu gambar dihandap jeung cinta hirup nya.

Hamza Choudhury jeung Pamajikan Olivia Fountain
Hamza Choudhury sarta Olivia Fountain (Kredit ka Instagram)

Numutkeun ManchesterEveningNews duanana pencinta téh tina umur sarua jeung cinta ngagungkeun birthdays maranéhna duaan. Olivia mangrupa desainer interior nu boga loba klien di Leicester.

Duanana Olivia, Hamza sarta putri maranéhanana denok hirup hiji low-konci hirup di Aylestone, hiji suburb of Leicester 13 mil jauh ti Stadion Kings Power. Na imah ku kalde denok.

Putri Hamza Choudhury urang jeung kalde
penah Hamza Choudhury urang ku Putri jeung kalde (Kredit ka Instagram)

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- pribadi Kahirupan

Ngauningaan hirup pribadi Hamza Choudhury urang bakal nulungan anjeun meunang gambar lengkep anjeunna. Mun aya hiji hal Hamza Choudhury diaku ngan kawas bal, ayeuna teh tunggang hiji onta, hiji aktivitas anjeunna enjoys lakukeun nalika anjeunna kadatangan tanah air asli na Bangladés.

Hamza Choudhury nyokot pasang aksi kalayan Carmel
Hamza Choudhury nyokot pasang aksi kalayan Onta hiji (Kredit ka Instagram)

pamaén bal, kawas sesa kami, cinta pets maranéhanana sarta Choudhury teu iwal. The nyebutkeun yen euweuh kasatiaan ditinggalkeun di buruan modern pasti henteu tumut kana akun hubungan dibagikeun antara Choudhury jeung anjing na.

Hamza Choudhury penah kalawan Dog na
Hamza Choudhury penah kalawan Dog na (Kredit ka Instagram)

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Kahirupan kulawarga

Ditilik tina poto saeutik Choudhury sarta akina, anjeun bakal gampang nebak tukang kulawargana.

Hamza Choudhury na grand-dad-Na

Ideally, Choudhury tumuwuh nepi dina latar tukang kulawarga-kelas tengah hiji-waktos handap. Ieu sateuacan monies bal elevated somah na. Dinten, anggota kulawarga Bangladeshi sarta lolobana, populasi British-Bangladeshi ngarasa rahayu boga Choudhury dina kahirupan maranéhanana. Ieu ampir dipastikeun yen Hamza sakumaha katingal pelopor pikeun pamaén ti tukang Asia.

Sahenteuna dua bulan dina sataun, Hamza sangkan nepi ka waktu pikeun didatangan Bangladés salaku indungna ayeuna tetep betah Habiganj maranéhanana.

Anjeunna mikanyaah pikeun ngaidentipikasi dirina kalawan tukang Asian-Na. Diomongkeun ngeunaan éta, manéhna sakali ngomong;

'Kuring teu bener ngarasa tekanan wae ngeunaan mahluk profésional ti hiji tukang kulawarga Asia. kulawarga kuring geus a pitulung hébat sareng kayakinan mah. Éta ngan sangkan kuring ngarasakeun bal mah. Mun kuring ngancik di sabudeureun isukan ngomong kuring teu rék maén bal sagala beuki lila bakal salawasna ngarojong kuring.

Hamza Choudhury budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Otong

Hamza Choudhury sanes tipeu footballer anu hirup di Otong Lavish nu gampang noticeable ku sakeupeul mobil geulis leuwih impressing. Jumlah gélo ti monies bal showered on anjeunna geus earned anjeunna pilihan meuli Mercedes-Benz anjeunna batang kalawan.

Hamza Choudhury urang Car

Sanajan, Hamza teu dimimitian hiji gaya hirup nu salah meunang ningali ukur dina pilem Hollywood. Salaku ditembongkeun baheula, anjeunna bareng jeung kulawargana hirup di imah turunan na di suburbs of Leicester.

kanyataan parios: Heuheu Hamza Choudhury budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu