Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
3604
Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football pangalusna dipikawanoh jeung nickname "raja Kong". Giorgio Chiellini budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami brings ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun carita hirupna saméméh Kinérja, latar kulawarga, hirup hubungan, sarta loba fakta OFF-pitch séjén (saeutik dipikawanoh) ngeunaan anjeunna.

Sumuhun, sadaya jelema weruh tina abilities defending BRUTE na tapi ukur sababaraha mertimbangkeun kami Giorgio Chiellini urang Bio nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Awal jeung Kahirupan kulawarga

Giorgio Chiellini lahir dina 14th Agustus 1984 di Pisa, Italia. Anjeunna ngalahir ka indungna, Lusia Chiellini (a manajer bisnis) jeung ka bapana, Fabio Chiellini (hiji orthopedist dina waktu kalahiran Chiellini urang).

Giorgio Chiellini Kolot Fabio na Lusia

Sanajan Chiellini lahir di propinsi Pisa di Italia, anjeunna tumuwuh nepi kalawan kulawargana di propinsi sabudeureunana tina Livorno nu 25.1 kilometer ti Pisa tur pangalusna dipikawanoh pikeun atraksi wisatawan na '.

Pariwisata sarta Pentingna Pertambangan of Livorno

Keur dilahirkeun ka kolot anu digarap dibayar tinggi na Jobs kamampuan intelek nuntut, Young Chiellini tadi wasiat bébas ngudag sagala karir tina pilihan na ogé milu aktip dina sagala olahraga anjeunna fancies.

Ka tungtung éta, Chiellini dimimitian lalampahan ka kenging gelar genius bal dina cara rada unconventional nu ngajadikeun na prowess footballing ayeuna datangna kaluar salaku hiji rasa kaala. pilihan kahiji Chiellini ngeunaan olahraga éta Wargi, kaulinan anu anjeunna dicoo dina mangsa taun formative sarta dicampurkeun dinya ogé kalayan sasmita sakola alus teuing.

Giorgio Chiellini Kahiji pilihan Olahraga

Sanajan kitu, partisipasi aktif Chiellini di Wargi ieu shortlived sakumaha anjeunna teu dianggap cukup jangkung nyobian kaluar kaulinan kalapa, mangrupa ngembangkeun nu nempo manehna awaken raksasa bal di anjeunna ku lalaki enrolled di Livorno 9 FC nalika anjeunna umur genep. Bari anjeunna di dinya, anjeunna diteundeun tab jeung happenings di dunya baskét jeung masih tetep kipas tina Kobe Bryant jeung LA Lakers.

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-meta karir

Chiellini komitmen 10 taun hirupna maén keur tim nonoman Livorno FC saméméh securing promotion ka tim mimiti klub di 2001. Nya tetep maling klub saw anjeunna némbongkeun luhur-kiyeu abilities pertahanan anu Manajer Livorno urang wanoh teu bisa mantuan acknowledging sakumaha anjeunna sakaligus digambarkeun Chiellini dina ragam handap;

Giorgio nyaeta kakuatan alam, pamaén universal anu unggal manajer hoyong di tim maranéhanana. Anjeunna ti planet sejen tur bisa ditandaan tilu pamaén dina hiji waktu.

Giorgio Chiellini di Livorno Pemuda Club

endeavors footballing saterusna nempo Chiellini ko-milik Roma, disaluyuan ku Juventus sarta dijual di deal ko-kapamilikan jeung Fiorentina. periode oge ningal Chiellini naek nepi ka tangga akademik sakumaha anjeunna lulusan SMA ngudag gelar Sarjana Ékonomi sareng istimewa di administrasi Usaha.

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Naek Pikeun Inohong

Juventus diamankeun pinuh ladenan of Chiellini di 2005 jeung ngajadikeun anjeunna pamaén biasa di klub tim munggaran. makéna kahijina di Kinérja ieu nulungan klub nu meunang scudetto 29th anak, hiji judul anu éta engké recalled di lampu tina 2006 "Calciopoli" skandal.

Giorgio Chiellini - Jalan Ka Inohong

Mangkaning, Chiellini digarap kalawan timnya di musim saterusna ngadegkeun dirina minangka salah sahiji pembela pangalusna sarta clinch sababaraha judul kasohor diantara nu ieu 2011 / 2012 Scudetto ogé kamajuan ka final Euro 2012. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Giorgio Chiellini - naékna Inohong

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-hubungan Kahirupan

Chiellini geus tinggal happily kalayan kabogoh atawa wag ngancik pamajikanana, Carolina Bonistalli.

Giorgio Chiellini kabogoh atawa Wag Carolina Bonistalli

The pasangan anu tanggal deui hubungan ka poé rumaja maranéhna ngumumkeun Dursasana maranéhanana di Méi 2014 saméméh exchanging vows salila upacara Katolik swasta, dina Saptu nu 17th Juli 2014 di sanctuary of Montenero di Livorno.

Kumaha Giorgio Chiellini patepung jeung Kawin Carolina Bonistalli

Rugbi maranéhanana dikaruniai saurang putri, Nina anu lahir dina bulan Juli 2015. Aya henteu denying yén anjeunna cherishes putri-Na sakumaha manéhna nulis ieu ngeunaan dirina dina ramatloka na:

"Kuring boga cinta nu anyar saluareun bal ... Nina ... .I'm nu dad sadunya"

Poto panganyarna tina Putri Giorgio Chiellini urang Nina

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Skandal biting

Hiji kajadian musibah nu sparked kalakuan cucungah di dunya maén bal éta nu skandal biting antara Luis Suarez sarta Chiellini. Suarez, anu mecenghul geus kungsi cukup tina defenses teuas Chiellini urang tackling ngali huntu na kana taktak Chiellini urang tanpa lalaki bray atawa dipesen ku wasit officiating salila kaulinan group final antara Brazil sarta Uraguay di Piala Dunya 2014 di Brazil.

Kumaha Luis Suarez bit Giorgio Chiellini

Ngaréaksikeun furiously di ahir pertandingan Chilleni stressed yén;

'Suarez anu nyolong a sarta manéhna meunang jauh jeung eta sabab FIFA hoyong béntang maranéhna pikeun maén di Piala Dunya. 'Abdi bogoh ningali lamun maranéhna boga kawani ngagunakeun bukti video ngalawan anjeunna. wasit nempo tanda ngeunaan kacamatan teuing, tapi manéhna nanaon tentang eta. '

Dina bagian-Na, Suarez diusahakeun downplay polah ignominious na ku stressing yén:

'Di handap ieu mangrupakeun hal anu lumangsung dina pitch, urang anu duanana di wewengkon, anjeunna dorong taktak na kana kuring. hal ieu lumangsung dina pitch, sarta kami henteu kudu mere eta jadi loba (pentingna). '

Sanajan kitu, Suarez ieu kapanggih kaliru sarta dibikeun opat bulan larangan domestik jeung salapan-cocok gantung internasional. Sanggeus bari, anjeunna tendered hiji apology mun teu ngan Chiellini tapi dunya maén bal sakabéh.

Suarez apology mun Chiellini

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Sorangan pertahanan BRUTE

Bari éta leres yen Chiellini éta korban dina kasus skandal biting antara anjeunna jeung Suarez, aya henteu denying kanyataan yén Chiellini employs taktik BRUTE alat anu fungsina éféktif dina widang ulin. Kasohor diantara taktik sapertos éta kajadian nu nempo manehna un-purposefully (sakumaha anjeunna ngaklaim) siku Miralem Pjanic pas keur cocok antara Juventus na Roma dina Méi 2014.

Chiellini Latihan BRUTE Taktik pertahanan Ngalawan Pjanic

Commenting dina kajadian Chiellini stressed yén anjeunna teu siku Pjanic on Tujuan nambahkeun yén anjeunna geus tendered hiji apology ka mangsa katarima.

Kuring teu nyoba siku anjeunna, sakumaha kuring ieu ngan nyobian pikeun meungpeuk anjeunna ti gerak kaluar tina témbok, cara nu sami eusina di baskét. Kuring apologized mun Pjanic keur kontak, tapi aya euweuh masalah antara urang. Dina kaulinan kawas kieu Kuring geus dibikeun sababaraha knocks sarta narima rada sababaraha ogé.

Sanajan kitu, Chiellini narima tilu Serie A cocok larangan pikeun kajadian sanggeus replays TV anu dipaké pikeun nalungtik kontak Chiellini urang ku gelandang Roma. Chiellini hits sarta meunang pencét pikeun kamampuhan pertahanan BRUTE na nu geus katempo manehna bengkah irung opat na kali sarta keukeuh yén kids na inherit irung pamajikanana urang salaku ngalawan irung na ngawangun parah.

"Kuring miharep éta barudak abdi nyandak irung Caroline urang,"

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Alesan Tukangeun nickname

Naha Giorgio Chiellini ieu ngaranna King Kong

Chiellini ieu nicknamed "raja Kong"Ku fans na ngarojong dina pangakuan kakuatan, physicality jeung agresi yén anjeunna mibanda salaku bek ogé gaya nya ku perayaan anu ngalibatkeun ngéléhkeun dada na.

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Teu Ngan Football

Chiellini hiji diantara sababaraha footballers profésional anu attained jangkung akademik sanajan partisipasi aktif dina maén bal. Dina Juli 2010, anjeunna réngsé hiji Laurea ie gelar jajaka di ékonomi jeung padagangan di Universitas bekasi na ogé, dina bulan April 2017, anjeunna nampa gelar Laurea Magistrale ie master di administrasi bisnis ti lembaga sarua. Mémang anjeunna mangrupakeun inohong patut emulating ku footballers upcoming.

Chiellini Records Akademis

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Kembar Brother na Agen

Chiellini boga adi kembar idéntik katelah Claudio. The baraya kembar tumuwuh nepi sakumaha kids olahraga-asih jeung Claudio ngarojong Juventus bari Chiellini dipikacinta AC Milan. Sanajan kitu, nu kembar geus harmonized cinta maranéhanana pikeun bal sakumaha Claudio anu boga fungsi minangka agén Chiellini urang jalan pikeun mastikeun yén lanceukna geus senang di Juventus.

Naon ngabutuhkeun Anjeun uninga Ngeunaan Chiellini urang Kembar Brother Claudio

Giorgio Chiellini budak Story Ditambah Untold Biografi Facts-Fakta pribadi

Giorgio Chiellini Personality

Chiellini mibanda Tret kapribadian anu exude kakuatan fisik hébat, kayakinan jeung énergi positip. Anjeunna ogé mibanda kaahlian kapamimpinan hébat sakumaha ieu dibuktikeun dina naékna pikeun nyekel posisi posisi wakil-kaptén Juventus urang ogé ungkapan kapamimpinan vokal-Na dina lapangan. Sakabéh ieu ngajadikeun manehna endearing mun teammates diangkat jadi ogé ngadamel anjeunna tokoh populer di kalangan fans.

kanyataan parios: Heuheu Giorgio Chiellini budak Story tambah untold biografi fakta urang. di LifeBoggerKami narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun ningali hal anu henteu kasampak katuhu dina artikel ieu, mangga nempatkeun comment anjeun atanapi ngahubungan kami !.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu