Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

0
1313
Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Fakta Untold Biografi

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji Elite Football anu pangalusna dipikawanoh salaku "The dikelompokeun Manajer". Aleksander Ceferin budak Story tambah Untold Biografi Fakta kami bawa ka anjeun hiji akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak leutik pikeun titimangsa. analisis ngalibatkeun tukang kulawargana, carita hirup méméh Kinérja, gugah carita Kinérja, hubungan jeung kahirupan pribadi

Sumuhun, sadaya jelema weruh yén anjeunna mecenghul ti relatif obscurity mun jadi lalaki kadua pangkuatna di maén bal. Sanajan kitu, ngan saeutik nganggap Biografi Aleksander Ceferin urang nu rada istiméwa. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang Dimimitian.

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Mimiti Kahirupan & kulawarga Latar

Aleksander Ceferin lahir dina 13th Poé Oktober 1967 di Ljubljana di Slovénia. Anjeunna anak kadua sarta bungsu dilahirkeun ka indungna Ana (hiji akademik) jeung ka bapana Peter (a pangacara reputable).

Tumuwuh nepi di Ljubljana (kampung halaman na) barengan lanceukna heubeul Rok, Aleksander éta hiji nak sturdy jeung nekad anu exhibited Tret sahiji komitmen pikeun tugas, fakta bapana Peter dijieun dipikawanoh dina ragam handap:

"Aleksander éta ngan opat nalika manéhna indit for keur leumpang jeung anjing. anjing hayang kabur balik ka imah, saeutik Aleksander henteu ngantep buka, anjing nyeret manehna dina taneuh, tapi Alexander dilaksanakeun dina leash sarta ieu nyeret kabeh jalan imah "

Poto Aleksander Ceferin budak

Asides tanda awal komitmen, ngora Aleksander terang kumaha ogé ka amicably ngajawab isu bothering anjeunna jeung lanceukna heubeul na Rok, a tret nu kiwari dimungkinkeun inget ieu ogé garapan dina unggul aranjeunna kabebasan tina kaputusan kolotna 'maksa Musik on duo teh.

"Kolotna kami miharep kami pikeun neuleuman kumaha carana maén sababaraha alat. Aranjeunna milih akordion, tapi kami hated eta di glance kahiji. Dina jam prakték, urang teu némbongkeun wae bakat musik atawa usaha dina latihan. Ieu nuluykeun pikeun bulan ka dismay kolot urang tur discontent guru musik kami ".

Recalled Rok.

Tapi Aleksander ilahar kumaha urang bisa ngajawab masalah. Anjeunna ngusulkeun yén urang ngajual teh dibagikeun akordion nu proceeds. kami kieu naon di karusiahan ketat. indung urang engké manggihan yén instrumen ieu leungit tapi teu ganggu. Barina ogé, imah ieu deui harmonis tanpa potongan harmonis tina instrumen.

Anjeunna cik.

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Pendidikan dan Karir meta

Aleksander miboga atikan dasar-na di sakola primér dina Grosuplje mana indungna dilayanan salaku poko dina waktu éta. Bari di sakola, anjeunna hiji murid anu pernah ngawasa pangajaran serius sarta dinyatakeun hiji gangguan kalayan santri lianna. Tapi, indungna (gambar kalawan anjeunna handap) miboga titik lemes keur anjeunna jeung overlooked misdemeanors Na.

Dina ahir jam sakola, Aleksander dicoo bal kalayan peers Na, porsi dina kapasitas hiji gelandang sentral. Salian éta, anjeunna hiji supporter tina Hajduk SplitNu éta salah sahiji tim pangalusna di urut Yugoslavia dina waktu éta.

Kana parantosan sakola primér, Aleksander miboga impian tina jadi seafarer a tapi éta gantina enrolled di Gymnasiums mana manéhna pangajaran sakola sekundér Na. Mimitina éta Gimnazija di Sticno saméméh anjeunna ditinggalkeun pikeun Poljana Gymnasium di Ljubljana.

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Jalan Ka Inohong

1991 éta warsih anu Aleksander massana pangakuan kana diajar hukum di Universitas Ljubljana. Bari di dinya, anjeunna nyokot jurusan konsép Asasi Manusa Hak Ombudsman, ulikan nu ngan dipikawanoh ku nagara Skandinavia dina waktu éta.

Pikeun Aleksander, jalan ka Kinérja sanggeus kalulusan éta panjang tur Swift. Anjeunna mimiti ngagabung teguh hukum kulawargana urang dipingpin ku bapana Peter sarta nyandak kapentingan di ngalambangkeun klub olah raga jeung atlit profésional.

Aktivitas Répréséntasi légal salajengna ningal anjeunna nyandak kapentingan formal sarta kalungguhan konci dina salah sahiji klub Slovénia urang tersukses futsal, KMN Svea Lesna Litija ogé samping amatir, FC Ljubljana sagala antara 2005-2011.

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naek Pikeun Inohong

Gelombang tina Kinérja mimiti ngawangun di 2011 nalika Aleksander kapilih jadi Football Association of Slovénia (NZS) Presiden di 2011, peran nu anjeunna éféktif junun kalayan keur wakil-lulugu kadua jeung katilu tina Komite Hukum UEFA ti 2011 mun 2016.

Anjeunna tungtungna mecenghul ti relatif obscurity handap pamilihan diangkat jadi Presiden katujuh UEFA urang di 12th Luar Biasa UEFA Kongrés di Athena dina bulan Séptember 2016 tur otomatis jadi wakil-Presiden awak dunya FIFA. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- hubungan Kahirupan

Aleksander geus lila nikah ka pamajikanana geulis katelah Barbara Ceferin. sababaraha kahiji patepung bari attending hiji pernikahan maranéhanana babaturan sarta mimiti bobogohan afterwards. Éta ngaran resmina meunang nikah sometime sabudeureun 1999 sarta geus tetep nikah kantos saprak.

Ngeunaan Aleksander Ceferin Nikah Jeung Pamajikan Barbara

Éta worthwhile ka dicatet yén Barbara nyaeta fotografer ku profesi sarta owns galeri swasta nya tina foto jeung buku. manehna pernah ceases mun admire salakina anu manehna ngajelaskeun dina ragam handap:

"Anjeunna pisan asih, hipu, attentive, pisan pelindung kawas lalaki anu kudu bisa. Sanajan manehna bisa jadi kadang ketat, abdi kedah ngaku yén manéhna ngabogaan jiwa pisan hipu nu kuring murag asih jeung ".

Barbara nikah kalayan Aleksander ieu dikaruniai tilu kids. aranjeunna ngawengku Nina (Dilahirkeun 1993), Neza (Dilahirkeun 2002) jeung Anait (Dilahirkeun 2005).

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Naha anjeun terang?

  • Aleksander geus meuntas Sahara Gurun opat kali ku mobil jeung sakali dina motor a

  • Anjeunna conscripted tarung dina naon anu dipikawanoh salaku Poé sapuluh Perang kumaha oge, konflik nu réngsé saméméh manéhna nempo aksi nanaon.
  • Nyarita tina kesiapan ngempur, Aleksander ngabogaan sabuk hideung katilu-dan di karate
  • Asides diomongkeun Slovenia, Aleksander nyaeta béntés dina basa Inggris sarta Italia,
  • Anjeunna mangrupakeun lover anjing sarta ngabogaan tilu anjing tiap pikeun putri-Na.

Aleksander Ceferin Cinta Pikeun Anjing

Aleksander Ceferin budak Story Ditambah Untold Biografi Facts- Fakta Kahirupan pribadi

Aleksander nyaéta lalaki gairah anu boga kawani tina convictions di naon anjeunna manten. Ditambahkeun kana tret disebut tadi téh kaahlian na luar biasa sosial, rasa kaadilan, Persib, fokus, kitu ogé hiji bakti ekstrim ka kulawargana.

kanyataan parios: Heuheu Aleksander Ceferin budak Story tambah Untold Biografi Fakta urang. di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu