Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun Carita Genius maén Bal dilebetkeun "El Pachu". Éta mangrupikeun sinyalna pinuh ku Papu Gomez Childhood Story, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Kahirupan Awal, sareng acara-acara kasohor anu sanés ti mimiti anjeunna nepi ka nalika anjeunna janten populér.

Hirup naékna Papu Gomez. Gambar Kiridit: Instagram.
Hirup naékna Papu Gomez. Gambar Kiridit: Instagram.

Leres, sadayana terang yén anjeunna mangrupikeun pamimpin anu saé dina teknis sacara berbakat sareng dinamis. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun versi Biografi Papu Gomez anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal
Dimimitian pareum, sepuh Papu Gomez tos namina anjeunna Kaping 15 Pebruari 1988 sareng masihan nami Alejandro Darío Gómez. Ngaran "Papu Gomez"Ngan ukur namél. Maén bal anu berbakat dilahirkeun di kota Buenos Aires, Argentina ka sepuh anu sakedik dipikanyaho nalika dina nyerat bio ieu. Ieu di handap aya foto sepuhna Papu Gomez- bapakna sami-sami sareng ibu anu geulis.
Minuhan Kolot Papu Gomez. Gambar Kiridit: Instagram.
Minuhan Kolot Papu Gomez. Gambar Kiridit: Instagram.
Gomez mangrupikeun hiji nasional bangsa Itali-Argentina pikeun campuran etnis kulawarga Amérika Kidul. Anjeunna digedékeun di Avellaneda di kota kalahiran na - Buenos Aries - tempat anjeunna tumuwuh bareng adina Monica. Tumuwuh dina latar kulawarga kelas tengah di Avellaneda di Buenos Aries, ngora Gomez sacara praktis cicing sareng ngambekan maén bal salami taun-taun formatif na. Imah kulawarga ngora Gomez henteu jauh tina stadion klub lokal Independiente sareng Balap. Nyatana, cekap cekap pikeun anjeunna teras-terasan angkat ka tempat sapédah.
Ngembang di Avellaneda di Buenos Aries: Poto budak leutik Papu Gomez. Kiridit Gambar: Instagram.
Ngembang di Avellaneda di Buenos Aries: Poto budak leutik Papu Gomez. Kiridit Gambar: Instagram.
Naon deui? Paman Gomez mangrupikeun bagian tina tim Independiente anu meunang Intercontinental di 1984 bari ramana damel sareng klub. Henteu aya anu nolak kanyataan yén maén bal di udara pikeun ngora Gomez.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta
Teu kawas kalolobaan Argéntina, khususna murangkalih umur na, Gómez henteu ningkat nyanyi pujian Diego Maradona. Idola-ida na anu rada legenda Argentina - Pablo Aimar, Juan Román Riquelme sareng Sebastián Verón.
Salaku tambahan, Gomez seueur pisan anu investasi di klub lokal, anjeunna mangrupikeun kipas gedung Independiente (dimana anjeunna ogé ngagaduhan sababaraha brahala) sareng ngagaduhan anu paling saé dina karir dina Karaca Maos lokal.
Poto Gomez lungguh poto anu linggih di peuntaseun tempat dimana anjeunna ngiringan kalolobaan karirna dina maén bal kalapa. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto Gomez lungguh poto anu linggih di peuntaseun tempat dimana anjeunna ngiringan kalolobaan karirna dina maén bal kalapa. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan
Bacaan mangrupikeun klub budak ngora Gomez, hiji pakéan dimana anjeunna nyandak léngkah awal dina maén bal, diajar sareng nyampurnakeun skillsets anu anjeunna henteu terang bakal nyandak anjeunna saluareun bawana Amérika Kidul ngan sababaraha taun. Dina waktos Gomez yuswa 14 taun anjeunna ngagabung ka Arsenal de Sarandí sareng naros liwat jajaran klub Argentina, ngabantosan sisi pamuda na meunang gelar Copa Tandil taun 2005 saencan ngadamel debut tim pangpayunna di 2006.
Gambar di kénca kenca, anjeunna ngabantosan Arsenal pikeun menang gelar Copa Tandil 2005. Kiridit Gambar: Instagram.
Gambar di kénca kenca, anjeunna ngabantosan Arsenal pikeun menang gelar Copa Tandil 2005. Kiridit Gambar: Instagram.
Gomez nyéépkeun 6 taun di klub sareng taun anu paling saé dina taun 2007 nalika anjeunna nyumbangkeun tujuan anu ngabantuan sisina menang Copa Sudamericana finals ngalawan Club America dina aturan jauh. Kakuatan bal-balung teras ningali Gomez ngagaduhan mantra sataun anu pikaresepeun dina klub Argentina San Lorenzo de Almagro, pamekaran anu ngarah tim Italia - Catania ngajamin jasa na.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story
Nalika di Catania, bentuk Gomez narik minat ti klub penerbangan top kaasup Athletico Madrid, Fiorentina sareng Inter Milan. Tapi, anjeunna milih maén pikeun Metalist Kharviv leutik anu dipikanyaho tina liga perdana Ukrania. Alesan pikeun gerakan umum Gomez diwatesan dina kanyataan yén anjeunna yakin ningkatkeun di sisi Ukrania sareng nampi kasempetan anu janten bagian integral tina partisipasi klub dina Liga Juara badé.
Sedih, ekspektasi payun henteu kacumponan di Metalist Kharkiv. Pikeun ngamimitian, UEFA negeskeun larangan Metalist tina liga anu nyatakeun katerlibatan klub dina pertandingan-ngalereskeun 2008 salaku alesan anu kuat. Janten parah, Gomez henteu resep yén klub henteu ngagaduhan kualitas sareng pisibilitas ditambah ku panghalang basa anu ngajantenkeun anjeunna kaleungitan. Henteu lami sateuacan anjeunna nyatakeun niatna pikeun milih kaluar tina kontrakna ku narima satengah gaji tapi paménta éta henteu dikabulkeun.
Di Metalist, miskin Papu bajoang sareng sadayana kalebet pelatihan. Kiridit Gambar: Instagram.
Di Metalist, miskin Papu bajoang sareng sadayana kalebet pelatihan. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story
Gomez nampik balik deui ka Metalist usum kieu nyarios iklim anu telenges sareng volatil anu ngalengkepan Ukraine, henteu ogé seueur pamaén asing uih deui kanggo alesan anu sami. Teu lami sateuacan Gomez dicandak ku Italia Side Atlanta dina jam-jaman panungtungan dina jandela transfer usum panas di Italia.
Tungtungna kabébasan: Kabagjaan Papu Gomez terang henteu aya watesna nalika Atlanta nampi anjeunna ti Metalist. Kiridit Gambar: Instagram.
Kabebasan tungtungna: kabungahan Papu Gomez terang teu aya watesna nalika Atlanta mendakan anjeunna ti Metalist. Kiridit Gambar: Instagram.
Terasna ngagaduhan usum anu saé anu pikaresepeun 2014/2025 sareng Atlanta sareng neraskeun pikeun netepkeun dirina salaku salah sahiji scorers gawang utama na panyayogikeun seueur pitulung. Anjeunna malah ngarobih Atlanta pikeun tempat di tempat bersejarah anu katilu dina taun 2018-19 taun Serie A, posisi anu ngagaduhan aranjeunna tempat dina Liga Juara Juara 2019-20 UEFA, ogé final 2019 Coppa Italia. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan
Ngalih ka Papu Gomez hirup kahirupan, anjeunna ngahormatan kawin ka kabogoh anu ngancik pamajikan Linda sareng henteu parantos kontroversial sateuacan nikah atanapi extramarital. Sanes aya catetan anu aya kabogoh Papu Gomez sateuacan anjeunna mendakan Linda.
Linda sareng Gomez aya dina hubungan perkawinan anu pikaresepeun. Kiridit Gambar: Instagram.
Linda sareng Gomez aya dina hubungan perkawinan anu pikaresepeun. Kiridit Gambar: Instagram.
Linda henteu ngan pamajikan Papu Gomez tapi kipas nomer hiji ogé ogé awéwé karir anu damel salaku arsiték. Nikah panganten anu dikasihkeun ku tilu budak dina nalika nulis aranjeunna kalebet Bautista (putra) Constantina (putri) sareng milo.
Poto anu saé pikeun Papu Gomez Family- Pamajikan sareng murangkalih. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto anu saé pikeun Papu Gomez Family- Pamajikan sareng murangkalih. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan
Kulawarga tanpa ragu ngajantenkeun karirna sareng hirup cinta langkung sehat. Dina bagian ieu, kami nyangking seueur kanyataan ngeunaan anggota kulawarga Papu Gomez anu dimimitian ku sepuhna.
Ngeunaan bapak sareng ibu Papu Gomez: Pikeun mimitian ku kolotna Gomez, anjeunna henteu terang seueur ngeunaan bapak sareng ibuna. Sakedik urang terang ngeunaan sepuh anu ngadukung janten tina wawancara dimana Gomez sakeudeung ngungkabkeun yén ramana damel sareng klub lokal Independiente. Anjeunna ogé ngaku yén indungna parantos mangrupikeun salah sahiji awéwé anu pangpentingna ti mimiti hirupna dugi ka ayeuna.
Poto gémo upacara Papu Gomez sareng sepuhna anu ngadukung pisan. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto gémo upacara Papu Gomez sareng sepuhna anu ngadukung pisan. Kiridit Gambar: Instagram.
Ngeunaan duduluran sareng Papu Gomez: Papu Gomez gaduh adina anu diidentifikasi salaku Monica bari teu pasti naha anjeunna gaduh dulur lan sadulur ngabantosan Monica. Henteu aya catetan langkung seueur akar kulawarga Papu Gomez sareng karuhun khususna datuk nenekna ogé ninina sareng ninina. Salah sahiji paman Gomez parantos diidentifikasi salaku Hugo nalika bibi na, sepupu, keponakan sareng nieces umumna henteu kanyahoan.
Poto Gomez poto langka sareng adina Monica. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto Gomez poto langka sareng adina Monica. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi
Naha anjeun terang yén Papu Gomez henteu peryogina kedah dina béja pikeun ngahasilkeun pengadilan anu saé? Kapribadian luar-luarna - anu seueur dihartikeun ku tanda Aquarius Zodiac - teras-terasan nempatkeun anjeunna dina kameunangan.
Anjeunna tiis, unik, fokus-fokus, ikhlas sareng jarang ngabuktikeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Kapentingan sareng hobi Gomez kalebet nonton pilem, ngojay, maén kaulinan video, maén ténis, masak sareng nyéépkeun waktos kualitas kulawarga sareng réréncangan.
Jamaah maén bal henteu kedah nyarios yén anjeunna ageung masak. Utensil nyarios pikeun anjeunna. Kiridit Gambar: Instagram.
Jamaah maén bal henteu kedah nyarios yén anjeunna ageung masak. Utensil nyarios pikeun anjeunna. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Otong
Nyarioskeun kumaha Papu Gomez nyiptakeun sareng nyéwa artosna diperkirakeunkeun jumlah tina net bersih striker anu disuguhan ku gaji sareng gaji anu anjeunna nampi kanggo maén bal-top topup bari analisa kabiasaan belanja nya mendakan yén anjeunna hirup gaya hirup anu mewah.
Bukti gaya hirup sapertos kitu kalebet kamampuan numpak jet pribadi pikeun ngumbara ka situs liburan anu mewah. Salaku tambahan, éta striker ngagaduhan mobil anu mahal diparkir di garasi imah anu saé anu endah.
Bukti hirup anu saé: Ieu mangrupikeun Papu pos gigireun salah sahiji mobil mewah na. Kiridit Gambar: Instagram.
Bukti hirup anu saé: Ieu mangrupikeun Papu pos gigireun salah sahiji mobil mewah na. Kiridit Gambar: Instagram.
Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold - Fakta Untold
Pikeun ngaleungitkeun carita sareng biografi budak leutik Papu Gomez, kami nampilkeun fakta atanapi Untold saeutik ngeunaan genius bal.
Udud sareng nginum: Sanaos Gomez henteu acan kénging ngaroko, anjeunna ageung nginum sareng sakapeung aya anu mikaresep kana kendi bir sareng isterina Linda. Tapi, éta pasti yén inuman hareup kalayan tanggel waler pikeun kasabaran sareng nyegah kagiatan fitnah masarakat.
Nginum tanggel waler: Anjeunna sareng pamajikanana resep ngaraosan sampah bir. Kiridit Gambar: Instagram.
Nginum tanggel waler: Anjeunna sareng pamajikanana resep ngaraosan sampah bir. Kiridit Gambar: Instagram.
Ageman: Teu aya catetan tina Papu Gomez anu jelas ngeunaan agamana na. Nanging, odds pisan anu diarepkeun ku anjeunna salaku urang Kristen sapertos dibuktikeun dina nami putrana Bautista sareng putri Constantina. Ieu nunjukkeun yén kolotna Papu Gomez kamungkinan ngangkat anjeunna Kristen.
Tato: Gomez jajaran diantara sababaraha jeniét bal dilahirkeun Argentina anu gedé dina tato. Teraskeun boga seni awak warna-warni dina panangan, dada, suku kalayan rohangan anu cukup pikeun nambihan deui seni ku taun-taun.
Poto tiis nunjukkeun bagéan tato Papu Gomez. Kiridit Gambar: Instagram.
Poto anu hebat anu ningalikeun sabagian tato Papu Gomez Kiridit Gambar: Instagram.
Perkawis julukan na: Naha anjeun terang yén julukan Gomez "El Papu" gaduh hubungan sareng jangkungna naékna 5 kaki 5 inci. Jeneng samaran anu dipercaya parantos dibasa ku indungna dikaluarkeun tina "Papuchi" anu hartosna "stature pondok".
Leungeun: Asides janten jenius maén bal Papu Gomez dipikanyaho pikeun gaya na orisinalitas berkat garwa na anu damel kaptén jumplah anu geulis pikeun anjeunna. The armbands boh masihan upeti pikeun anu maén bal atanapi mengingetan kagiatan khusus dina maén bal ogé dina kahirupan kulawarga Gomez.
Sababaraha koléksi sababaraha armbanduk anu diasuh ku maén bal hébat. Kiridit Gambar: Instagram.
Sababaraha koléksi sababaraha armbanduk anu diasuh ku maén bal hébat. Kiridit Gambar: Instagram.

kanyataan parios: Hatur nuhun kanggo maca Carita Budak Papu Gomez Ditambahkeun Fakta Biografi Untold. di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku komen di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu