Samuel Chukwueze Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

Samuel Chukwueze Cerita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

LB nampilkeun carita saurang Footballer anu namina “SAMU". Éta cakupan lengkep ngeunaan Samuel Chukwueze Carita Budak Leutik, Biografi, Fakta Kulawarga, Kolot, Hirup Awal sareng acara-acara kasohor sanésna ti saprak anjeunna kantos ka NOBODI ka nalika anjeunna janten a selebritis.

Awal Kahirupan sareng Kunjungan Samuel Chukwueze. Twitter, Goal, Gistmania sareng Autojosh.
Awal Kahirupan sareng Kunjungan Samuel Chukwueze. Twitter, Goal, Gistmania sareng Autojosh.

Leres, sadayana terang kana dribbling sareng tekad langsungna. Nanging, ngan ukur sababaraha anu ningalikeun versi kami tina Samuel Chukwueze's Biografi anu cukup pikaresepeun. Ayeuna, tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Kulawarga Latar sareng Kahirupan Awal
Dimimitian pareum, Samuel Chimerenka Chukwueze lahir di dinten kaping 22 Mei 1999, di kota Umuahia di Propinsi Abia, Nigeria. Anjeunna mangrupikeun anak tiheula tina tilu murangkalih anu katelah indung sareng bapakna anu kawéntar.
Minuhan salah sahiji kolotna Samuel Chukwueze. Potret Gambar: TheSun.
Asalna nasional Nigerian Igbo sareng asal kulawarga Afrika Kulon digedékeun dina latar latar kulawarga kelas tengah di tempat lahirna di kota Umuahia dimana anjeunna tumbuh disarengan adi sareng adi na.
Ngora Samuel Chukwueze digedékeun di kota Umuahia di Nigeria. Gambar Kiridit: WorldAtlas sareng Twitter.
Ngora Samuel Chukwueze digedékeun di kota Umuahia di Nigeria. Gambar Kiridit: WorldAtlas sareng Twitter.
Ngembangkeun Umuahia, anom Chukwueze nembé umurna 5 taun nalika murag cinta bal kalayan ningali budak leutik Idol Jay-Jay Okocha maén sareng nunjukkeun kaahlian stellar dina pertandingan televised. Nalika Chukwueze aya di dinya, anjeunna khayalan ngeunaan maén barengan idola sareng anu maén bal hébat di hareup.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta
Nalika taun-taun najis, Chukwueze janten seueur investasi dina maén bal unggal dinten, kagiatan anu anjeunna nyobian nyampur sareng diajar di College College Umuahia sareng Sakola Menengah Evangel. Pamuter bal maén ngora éta sababaraha taun engké ngaku yén anjeunna henteu ngahaja berkorban nalika diajar dina mesen maén bal. Numutkeun anjeunna:
"Kuring éta mahasiswa anu alus, tapi cinta kuring maén bal antukna ngagaduhan perhatian kuring bari minat kuring diajar sacara laun luntur."
Pangwangunan éta henteu hadé sareng sepuh sareng paman Chukwueze anu ngalakukeun sagala anu dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeunna fokus kana diajar. Kanyataanna, aranjeunna sakali ngaduruk sapatu Chukwueze'S sareng kits latihan nyetir ka bumi kumaha serius éta tapi budak ngora éta parantos komitmen maén bal.
Ngaduruk sapatu Chukuweze henteu caket pisan pikeun ngahambat anjeunna maén bal. Kredit Gambar: Youtube sareng Twitter.
Sapatu Chukuweze ngaduruk henteu cekap pikeun ngahalangan anjeunna maén bal. Potret Gambar: Youtube sareng Twitter.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan
Henteu paduli kolotna Chukwueze henteu ngadukung pikeun papayungan balna, éta budak éta macét pikeun akademi anu ceuk anjeunna tiasa nyangka ngimpi impianna pikeun janten maén bal profésional. Ngomongkeun ka para akadémis, Chukwueze mimiti dimimitian sareng Future Hope U-8 & tim U-10 lami sateuacan anjeunna janten murid SMA.
Produser maén bal anu nuluykeun ngalatih sakeudeung sareng Akadémén Generasi Anyar engké ngéngingkeun Inten Football Football di 2012 sareng dibentuk janten pemain sayap kompetitif. Di Intan Akademi anu ngajantenkeun Chukwueze bagian tina skuad na anu milu turnamén nonoman Piala Iber Piala 2013 XNUMX anu aranjeunna kéngingkeun sareng Chukwueze janten penjahat gol pangluhurna lomba.
Turnamén pamuda Piala Iber 2013 dimeunangkeun ku skuad Intim Akademi sareng Chukueze muncul salaku penjaring gawang paling luhur. Potret Gambar: Twitter sareng Gol.
Turnamén pamuda Piala Iber 2013 dimeunangkeun ku skuad Intim Akademi sareng Chukueze muncul salaku penjaring gawang paling luhur. Potret Gambar: Twitter sareng Gol.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan Ka Inohong Story
Dua taun ti harita, Chukwueze ngahontal titik balik dina cita-cita karir nalika anjeunna ngahontal tempat di skuad Nigeria anu meunang piala dunya FIFA U2015 17 di Chili, kagiatan anu ogé ngalamar anak muda sapertos Trent Alexander-Arnold, Eder Militao sareng Christian Pulisic. Saatos pahlawan dunya piala, Chukwueze mimiti narik minat tina sajumlah tim Éropa.
Chukwueze taun 16 mangrupikeun bagian tina skuad Nigeria anu meunang piala dunya FIFA U2015 17 di Chile. Kiridit Gambar: Twitter.
Chukwueze taun 16 mangrupikeun bagian tina skuad Nigeria anu meunang piala dunya FIFA U2015 17 di Chile. Kiridit Gambar: Twitter.
Anjeunna ngadatangan Salzburg anu resep, PSG, Porto sedengkeun Arsenal caket pisan pikeun nyerep anjeunna kana sistem nonoman na. Tapi, para nonoman komitmen ka Villarreal anu ngagaduhan urusan anu langkung saé pikeun akadém bal sareng Inten. Nalika dugi di Villarreal, Chukwueze spent sababaraha bulan berjuang sareng halangan basa sareng biasa pikeun tuangeun Spanyol tapi henteu ngantepkeun tantangan ka ngaganggu anjeunna tina kesan di skuad klub Villarré's Juvenil A skuad.
"Kuring henteu terang naon anu dipasihan nalika kuring sumping, Villarreal. Daging ... Cai ngagaduhan getih ka mana waé! Kuring ogé bajoang nyurtian Spanyol sateuacan kuring malah impian nyarios éta. ”
Ngingetan Chukwueze nalika dinten-dinten na di Villarreal.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek Pikeun Inohong Story
Henteu lami saatos Chukwueze damel debut seniorna pikeun Villarreal di April 2018, anjeunna dipidangkeun dina pertandingan tim pangpanduan di klub bulan Séptémber taun anu sami sareng teras ngadegkeun dirina salaku dribbler anu hebat kalayan pagawean anu saé sapertos anjeunna janten likasanna sareng legenda bal Arjen Robben.
Samuel Chukwueze dipikanyaho pikeun dribblings na tekad langsung na. Kiridit Gambar: Pulsa.
Samuel Chukwueze dipikanyaho pikeun dribblings na tekad langsung na. Kiridit Gambar: Pulsa.
Chukwueze antukna ngahontal terobosan sataun deui saatos nalika anjeunna janten bagian tina skuad Nigeria anu meunang perunggu dina Piala Afrika Nasional 2019. UEFA ogé didaptarkeun anjeunna salaku salah sahiji 50 nonoman pikeun lalajo di dunya maén bal dina sataun anu sami. Sésana, sabab nyarios, mangrupikeun sajarah.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta hubungan Kahirupan
Ngalih kana kahirupan cinta Samuel Chukwueze, winger éta tiasa tunggal dina waktos nyerat bio ieu. Ieu kalolobaan kusabab kanyataan yén anjeunna henteu henteu nganggo barang-barang Spanyol atanapi Nigerian anu tiasa dianggap salaku kabogoh na.
Ngora, suksés sareng sregep Samuel Chukwueze parantos tunggal dina nalika nyerat biografi ieu. Gambar Kiridit: LB sareng Autojosh.
Ngora, suksés sareng sregep Samuel Chukwueze parantos tunggal dina nalika nyerat biografi ieu. Gambar Kiridit: LB sareng Autojosh.
Alesan, naha Chukwueze teu ngagaduhan kabogoh anu dipikaterang, moal tiasa nyambung kana kanyataan yén anjeunna ngan ukur sababaraha bulan ngalaman maén bal top-flight. Sapertos kitu, anjeunna investasi seueur waktos sareng usaha pikeun nyandak karirna anu anyar pikeun jangkung anu langkung ageung.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta kulawarga Kahirupan
Kulawarga henteu ngan ukur penting pikeun Chukwueze, éta mangrupikeun hal pikeun winger. Kami mawa anjeun fakta ngeunaan anggota kulawarga Chukwueze ogé ogé ngagariskeun rékaman tina karuhun na.
Ngeunaan bapa sareng ibu Samuel Chukwueze: Kolotna Chukwueze henteu dipikanyaho ku namina dina waktos nyerat bio ieu bari henteu seueur dipikanyaho ngeunaan akar kulawarga masing-masing. Nanging, winger éta sakali nyatakeun yén bapakna mangrupikeun menteri Tuhan samentawis ibuna parantos janten perawat saprak umur dini. Kadua kolotna mimitina ngalawan usaha Chukwueze maén bal tapi henteu ngagaduhan pilihan tibatan masihan berkah anjeunna sateuacan anjeunna angkat ka Portugal pikeun turnamen Pamuda Piala Iber 2013.
Ibu sareng puter kahijina dina poto haneut anu nyarios volume kekasihna. Kiridit Gambar: TheSun.
Ibu sareng puter kahijina dina poto haneut anu nyarios volume kekasihna. Kiridit Gambar: TheSun.
Ngeunaan duduluran Samuel Chukwueze sareng baraya: Chukwueze nyaéta kahiji ti tilu murangkalih anu dilahirkeun ka kolotna. Anjeunna gaduh adi teteh sareng adi saha sakedik dipikanyaho dina waktos nyerat. Sanes catetan aranjeunna katurunan khususna anu ti nini-nini anjeun ogé datuk sareng ninina. Sarupa ogé paman Chukwueze, bibi sareng sepupuna teu dipikanyaho bari ganteng sareng budak awéwé na teu acan dicirikeun nalika nyerat.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi
Jauh ti Chukwueze on-pitch penahanan pikeun pikasieuneun pikasieuneun, anjeunna gaduh kapribadian anu luar biasa sapertos anu ngagambarkeun anjeunna salaku turun ka bumi, rajin, positip sareng gampang. Ditambahkeun kana persona Chukwueze nya éta kaayaan dirina pikeun henteu ngungkabkeun langkung seueur ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi.
Winger anu dipandu ku Aries Zodiak tanda ngalibetkeun sababaraha kagiatan anu kasusna pikeun minat sareng hobi. Acara na kaasup maén video, ngaregepkeun musik ogé nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawargana sareng réréncangan.
Musik mangrupikeun tuangeun pikeun jiwa Chukwueze. Anjeunna gambar di dieu ngaraosan musik nalika naék parahu. Kiridit Gambar: Gistmania.
Musik mangrupikeun katuangan pikeun jiwa Chukwueze. Anjeunna digambarkeun di dieu anu mikaresep musik bari naék kapal. Kiridit Gambar: Gistmania.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Otong
Ngeunaan kumaha Samuel Chukwueze nyieun sareng nyéépkeun artosna, hargana bersih ditinjau dina waktu nulis tapi anjeunna gaduh nilai pasar $ 30 juta sareng hasil langkung saé dina gaji sareng upah pikeun maén di tim kahiji Villarréal.
Sapertos kitu, winger hirup gaya hirup anu méwah sakumaha anu dibuktikeun ku kabiasaan balanja na. Sanaos ajén apartemen atanapi imah anu ditetepkeun Chukwueze tacan dipikanyaho, kempelan mobilna ningalikeun numpak Mazda MX-5 Miata Convertible anu dianggo ku anjeunna mendakan jalan di Spanyol.
Samuel Chukwueze posisina ditembak di mobil Mazda MX-5 Miata Convertible na. Kiridit Gambar: Autojosh.
Samuel Chukwueze posisina ditembak di mobil Mazda MX-5 Miata Convertible na. Kiridit Gambar: Autojosh.
Carita Budak Samuel Chukwueze Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold
Pikeun ngeureunkeun carita budak sareng biografi Samuel Chukwueze, didieu mangrupikeun fakta anu langkung terang atanapi henteu terang ngeunaan tukang winger.
Ageman:Samuel Chukwueze lahir ka kulawarga Kristen sareng digedekeun saluyu sareng iman Kristen. Sanaos henteu religius salami wawancara, anjeunna dipercaya henteu janten Kristen anu henteu panatik.
Tato: Winger - kalayan jangkungna 5 suku, 8 inci - teu gaduh seni awak dina waktu nulis biografi ieu. Nanging, teu aya anu mungkir kamungkinan yén anjeunna tiasa nampi tato nalika anjeunna netepkeun dirina di antara pamaén bal pangsaéna.
Poto bukti yén Samuel Chukwueze teu acan tato acan. Kiridit Gambar: Gistmania.
Poto bukti yén Samuel Chukwueze teu acan tato acan. Kiridit Gambar: Gistmania.
Udud sareng nginum: Kolotna Samuel Chukwueze parantos dia grounded tina polah nginum sareng ngaroko. Anjeunna henteu kantos direbut nginum atanapi ngaroko dina kaméra. Ditimbangkeun ti mana anjeunna asalna, pasti yén winger henteu bakal kalibet dina kalakuan ngabahayakeun anu tiasa ngarugikeun karirna.

kanyataan parios: Hatur nuhun bacaan urang Samuel Chukwueze Budak leutik Story Ditambah Fakta Untold Biografi. di LifeBogger, urang narékahan pikeun katepatan sareng keadilan. Upami anjeun mendakan anu henteu katingali saé, punten bagikeun ku kami ku mairan di handap. Kami salawasna ngahargaan sareng hormat ideu anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu