Carita Budak Ronald Koeman Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Carita Budak Ronald Koeman Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Biografi Urang Ronald Koeman ngarobih info dina Carita Budak-Na, Hirup Awal, Kolot, Kulawarga Kulawarga, Istri, Barudak, Net Net jeung Gaya hirup.

Singketna, kami parantos ngempelkeun garis komprehensif anu ngungkabkeun kajadian anu penting dina kahirupan pribadi Ronald Koman, mimitian ti jaman budak nepi ka nalika anjeunna janten populér.

Sejarah kahirupan Ronald Koeman
Sejarah hirup Ronald Koeman.

Leres, sadaya jelema terang karepna anu teu lami pikeun Barcelona sareng ngeksploitasi sareng klub salaku pamuter. Nanging, henteu seueur anu nyéépkeun waktos ngalangkungan biografi Ronald Koeman anu mereun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian ku taun mimiti sareng latar kulawarga.

Carita Budak Ronald Koeman:

Pikeun ngamimitian biografi na, urang Walanda nyepeng julukan "Tintin". Ronald Koeman lahir dina dinten 21 Maret 1963 ka indungna, Marijke Koeman sareng bapakna, Martin Koeman di kota Zaandam, Walanda. Manajer FC Barcelona mangrupikeun kadua tina dua murangkalih lahir tina union antara kolotna anu suksés.

Awal Kahirupan Ronald Koeman:

Pikeun urang Walanda, ngembang dina taun 1960an nyenangkeun. Kahirupan mimiti Ronald Koeman spent di kota Zaandam anu lokasina di Holland Utara, Walanda. Anjeunna praktis cicing sareng ngambekan gim maén bal nalika tumbuh di barengan lanceukna sepuh Erwin. Duo teh sering maénkeun jalan bal salami pikeun jam-jaman pikeun pikaresepeun bapakna. Dina interval anu tangtu, indungna kedah nyalungkeun aranjeunna tina balkon pikeun disegel.

Poto budak leutik Ronald Koeman kalayan lanceukna sareng ramana
Poto budak leutik Ronald Koeman sareng lanceuk lanceuk na.

Latar Kulawarga Ronald Koeman:

Sugan anjeun henteu terang, kolotna Ronald Koeman mangrupikeun warga kelas menengah Walanda. Bapana Martin pisan kana sababaraha taun maén bal sateuacan anjeunna ngalahir. Hasilna, rumah tangga maranéhna henteu kantos terang kakurangan.

Asal Kulawarga Ronald Koeman:

Pikeun anu henteu terang, manajer FC Barcelona mangrupikeun etnik Belanda sapertos kaseueuran warga Belanda. Nyatana, Belanda mangrupikeun basa resmi nagara anu nyanggakeun pamaén endah sapertos Virgil van Dijk sareng Matthijs de Ligt.

Garapan Ronald Koeman dina Football Karir:

"Tintin" ngamimitian perjalanan na dina maén bal profesional sareng klub lokal VV Helpman sareng GRG Groningen. Anjeunna maju ka FC Groningen sareng damel debut dina yuswa rékor 17. Sanaos Koeman bek, anjeunna tiasa mendakan tukang jaring 33 kali dina 90 penampilan pikeun klub. Cara ngajalankeun bentukna anu hadé teraskeun di Ajax anu anjeunna ngabantosan kéngingkeun gelar Eredivisie.

Koeman nuluykeun ngagabung PSV Eindhoven anu meunang tilu kali Eredivisie sareng klub Éropa dina waktos na waktos. Dina puncak karirna salaku pamuter, Koeman ningali Barcelona kana opat piala La Liga berturut-turut kaasup Piala Éropa. Teras anjeunna ngagabung Feyenoord sareng ngagantung sapatu na saatos gaduh sababaraha usum sareng aranjeunna.

Carita Kinérja Ronald Koeman:

Tilas pamaén bal profesional teu meunang janjian kahijina salaku palatih kepala langsung saatos pangsiun. Anjeunna mimiti janten anggota palatih nasional Walanda nalika Piala Dunia FIFA 1998. Pengangkatanana moal tiasa dikaitkeun kana kanyataan yén anjeunna meunang piala Euro Euro sareng timnas salaku pamuter.

Anjeunna ogé teras resep sareng Barcelona salaku asistén palatih sateuacan badarat klub managerial kahijina di 2000 salaku kapala klub maénbal dutch Vitesse. Klubna ngajalankeun dina anggaran anu rendah tapi Koeman migawé paling saé pikeun mingpin aranjeunna ka tempat Piala UEFA.

Kumaha Ronald Koeman janten Suksés:

Peran Belanda anu teras janten pengurus ningali anjeunna ngagaduhan tim anu ngurus karir kotak-kotak anu kalebet Ajax, Benfica, PSV, Valencia, AZ sareng Feyenoord. Puncak karir Koeman nyaéta pelatihna dina Liga Utama salaku manajer Southampton. Sedengkeun ku pihak Inggris saatos ngagentos Mauricio Pochettino, Walanda tilu kali janten manajer liga bulan éta salami 2014-2015 sareng usum 2015-2016.

Walanda janten pangurus kadua saatos kurun na David Moyes pikeun palatih Everton antara 2016-2017. Anjeunna salajengna dijantenkeun manajer timnas Belanda di 2018. Koeman balik deui ka Barcelona salaku palatih sirahna saatos klub kasebut berpisah sareng Tenang Seitien katémbong seueur penggemar kleub, salami lami.

Pikeun peminat maén bal, biografi Barcelona anu anyar teu tiasa diaksés tanpa milari sajarah cinta sareng klub. Saleresna, seueur anu percaya yén anjeunna tiasa janten jalma anu leres pikeun ngaja klub Catalan balik deui ka jalan-jalan kamulyaan saatosna ngaraosan usum 2019/2020 Tenang Setién. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Ngeunaan Pamajikan Ronald Koeman sareng Barudak:

Pikeun pamegetna, diarepkeun yén saurang Belanda anu suksés kedah ngagaduhan hubungan bela diri pikeun anjeunna. Kaleresan, anjeunna henteu nguciwakeun dina hal éta. Pamajikan Ronald Koeman nganggo nami Bartina. Manajer Barcelona leumpang teras sareng anjeunna dina bulan Désémber 1985 sareng aranjeunna ngalaman senang saatosna.

Hubungan antara Ronald Koeman sareng pamajikanana dikaruniai tilu murangkalih. Aranjeunna kalebet putri Debbie sareng putra Ronald Koeman Jr sareng Tim. Diantara sadaya murangkalih Koeman, Ronald Jnr mangrupikeun hiji-hijina anu mutuskeun nuturkeun tapak ramana. Dina waktos nyerat carita kahirupan bapakna, Ronald Jnr maénkeun salaku kiper pikeun klub FC Oss anu mangrupikeun tingkat paling luhur kadua maén bal di Walanda.

Ti RL Ronald Koeman, Debbie, Tim, Bartina sareng Ronald Koeman Jr
Ti RL Ronald Koeman, Debbie, Tim, Bartina sareng Ronald Koeman Jr.

Kahirupan Kulawarga Ronald Koeman

"Tintin" ngahutang kasuksésan na dina maén bal karir sareng manajemén pikeun cinta sareng dukungan anu dipikagaduh ti kulawarga. Kami masihan anjeun kanyataan ngeunaan kolot sareng duduluran Ronald Koeman. Ogé, fakta ngeunaan akar kulawargana bakal ditetélakeun di dieu.

Ngeunaan kolotna Ronald Koeman:

Patriark kulawarga Martin mangrupikeun pesepakbola anu ngempelkeun perdaganganna di klub lokal. Anjeunna ogé parantos tampil internasional pikeun timnas Walanda sateuacan ngagantungkeun sapatu na. Martin pupus dina 2013 sareng - dugi ka taun éta - kalebet pisan dina maén bal.

Poto anu jarang aya ramana bapa Ronald Koeman di jaman ayeuna salaku maén bal.
Poto langka bapa Ronald Koeman deui jaman baheula salaku pamaén bal.

Indung Ronald Koeman, Marijke panginten henteu kawéntar tapi padamelanana dina ngajantenkeun manajer nyarioskeun seueur kalungguhan anu teu dipikaresep ku anjeunna.

Ngeunaan duduluran manajer:

Pindah ti kolotna Ronald Koeman, lanceukna Erwin ogé janten maén bal salaku manajer saatos ngagaduhan karir sepakbola anu kirang luar biasa. Anjeunna mangrupikeun palatih kepala timnas Oman sareng gaduh pangalaman mangtaun-taun dina kapasitas manajerial.

Minuhan lanceukna manajer Erwin
Pendak sareng lanceuk manajer Erwin.

Saha Baraya Ronald Koeman?:

Henteu seueur anu dipikaterang ngeunaan akar kulawarga manajer. Utamana sapertos hubunganana sareng nini-aki bapa sareng indungna. Anjeunna teu gaduh sakedik terang paman sareng bibi bari dulur-dulur, dulur-dulur sareng dulur-dulur na anu teu acan dikenal.

Fakta Kahirupan Pribadi:

Sugan, anjeun parantos naroskeun patarosan ... Saha Ronald Koman?

Ayeuna waktuna pikeun nyangking kapribadian anjeun dina pitch. Anu mimiti sareng pangpentingna, aya anu langkung seueur pikeun hirup ti maén maén bal sareng pelatih. Ronald Koeman ngartos yén sampurna ogé sareng anjeunna gedé hubungan sareng jalma luar gelembung profésional.

Seueur anu nganggap anjeunna salaku individu anu écés anu calakan émosional, optimis, riang sareng kabuka pikeun ngungkabkeun kanyataan ngeunaan kahirupan pribadi sareng pribadi. Anjeunna mikaresep balét, maca, ningali pilem diantara kapentingan sareng hobi sanés.

Ngabuburit nyaéta salah sahiji hobi na
Ngabuburit mangrupikeun salah sahiji hobi na.

Gaya hirup Ronald Koeman:

Hayu urang bahas nilai bersih palatih di taun 2020 sareng naon anu dilakukeun pikeun ngasilkeun artos. Nilai bersih Koeman diperkirakeun janten $ 8 juta. pamaén bal sareng manajer kéngingkeun bayaran anu saé, ngembangkeun anu ngajelaskeun naha palatihna jegud.

Salaku gajih Koeman, gajih sareng bonus, anjeunna ogé ngagaduhan penghasilan pikeun anjeunna ngalangkungan sponsor sareng dukungan. Palatih naék Mobil Bentley sareng cicing di bumi sareng apartemen anu mahal anu nyarioskeun harga na.

Fakta Ronald Koeman

Di dieu kami nampilkeun fakta-fakta menarik atanapi anu teu terang anu cocog pikeun ngabantosan gambar anjeun lengkep.

Kanyataan # 1 - Football Stand:

Kulawarga manajer ngagaduhan jabatan di Groningen FC. Stand éta pikeun ngahargaan kana kontribusi Koeman kana kasuksésan klub. Gerentes sareng lanceukna duanana ngamimitian karirna sareng klub bari bapakna ogé ngabantosan ningkatkeun akademi klub.

Kanyataan # 2 - Rékaman Palatih:

Koeman sareng lanceukna mangrupikeun duduluran anu munggaran anu ngatur timnas dina waktos anu sami. Nalika "Tintin" janten palatih Belanda, lanceukna Erwin anu jaga Oman. Endah, sanés?

Kanyataan # 3 - Bek Impressive:

Salaku pamuter, Koeman nambut buku catetan salaku salah sahiji ti saeutik maén bal maén pikeun tilu tim maén bal lokal. Klubna kaasup PSC, Ajax sareng Feyenoord. Salaku tambahan, tujuanana dugi ka 193 dina 533 cocog jajaran antara tujuan paling luhur anu dikoleksi ku bek.

Kanyataan # 4 - Agama:

Agama Koeman tacan dikenal. Nanging, pangirangan tina nami-nami kristen anu dipasihkeun ku bapak sareng puteri na kamungkinan yén anjeunna mangrupikeun jalma anu iman anu ngajalankeun agama Kristen.

Kanyataan # 5 - Ngeunaan landihan na:

Ronald Koeman niru karakter kartun Tintin.
Ronald Koeman niru karakter kartun Tintin.

Koeman dibéré landihan "Tintin" nalika maén pikeun Barcelona. Éta kusabab anjeunna ngabagi kamiripan sareng karakter karton ogé gorila albino anu aya di kebon binatang Barcelona nalika éta.

wiki

Kami parantos nyimpulkeun biografi Ronald Koeman ieu dina tabel di handap ieu sahingga anjeun tiasa nyimpulkeun inpormasi ngeunaan anjeunna.

Pertanyaan BiografiData Wiki
Nami lengkepRonald Koeman
nicknameTintin
Tanggal lahirTanggal 21 Maret 1963
Tempat kalahiranZaandam di Walanda
kolot Martin sareng Marijke
DuduluranErwin
pamajikanBartina
barudakRonald Koeman Jr, Tim sareng Debbie
zodiakAries
hobiNgabuburit, maca sareng nonton pilem.
Worth net$ 8 Million
kabangsaanWalanda
pagaweanFootball Manajer

Catetan End:

Hatur nuhun pikeun maca Bio kami tina Ronald Koeman. Kami arepkeun yén anjeun yakin yén suksés sanés polah tapi kabiasaan. Di lifebogger kami ngajantenkeun akurasi sareng kaadilan kecap konci kami dina nganteurkeun mémo ngeunaan manajer maén bal favorit anjeun. Tingali naon-naon anu henteu cocog sareng Koman's Biog? Punten ngahubungi kami atanapi tinggalkeun koméntar ieu di handap.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar