Rodrygo Nuju Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Rodrygo Nuju Carita Budak Leutik Ditambahkeun Fakta Biografi Untold

Sedengkeun LB nampilkeun Carita lengkep Genius Sepakbola kalayan nami "Satuluynaeuh Neymar". Kami Rodrygo Silva de Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Henteu Seueur nyandak anjeun akun pinuh ku acara kasohor ti jaman budak nepi ka ayeuna.

Rodrygo Goes Childhood Story- Analisis dugi ka Ayeuna.
Rodrygo Goes Childhood Story- Analisis dugi ka Ayeuna.

Analisis ngalibatkeun kahirupan mimiti-hirupna, kasang tukang kulawarga, kahirupan hirup sateuacan Inohong, naek ka carita Kinérja, hubungan, kahirupan pribadi sareng gaya hirup sareng sajabana.

Leres, sadaya jelema terang yén anjeunna nyaéta Blitzing Senjata Nyerang Anu Real Madrid Henteu Kénging Dipiceun Nanging, ngan sakedik anu nganggap biografi Rodriygo Goes anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Rodrygo Silva de Goes lahir dina dinten 9 kaping Januari 2001 ka indungna, Denise Goes sareng ramana, Eric Batista de Goes di nagara Sao Paulo, Brazil. Ieu aya gambar sepuh sepuh geulisna.

Rodrygo Goes Early Life Story. Kiridit ka Marca.
Rodrygo Goes Early Life Story. Kiridit ka Marca.

Rodrygo mangrupikeun hasil perkawinan anu ngora pisan sareng suksés antara kolotna nalika aranjeunna duanana rumaja. Pa Rodriygo urang Eric ayeuna 34 taun sapertos nalika (Agustus 2019) nyerat tulisan ieu. Indungna ogé kedah umur 30 taun. Ieu ku implikasi hartosna bapakna ngagaduhan anjeunna nalika yuswa nembé 17 taun. Rodrydo lahir salaku anak kahiji ka kolotna. Anjeunna ageung salaku hiji-hijina anakna salami mangtaun-taun, teu gaduh lanceuk atanapi adi.

Kulawarga Rodrygo Goes asal usulna ti kotamadya Osasco anu aya di nagara Sao Paulo. Salah sahiji kotamadya anu paling suksés di Brazil ku pangukuran GDP.

Rodrygo Asal Kulawarga. Kiridit ka CGarchitect.
Rodrygo Asal Kulawarga. Kiridit ka CGarchitect.

Kota sibuk di Sao Paulo dimana Rodrygo tumuwuh janten langkung mobil ti Rio de Janeiro ngagaduhan jalma. Ogé, ieu kota anu dipikanyaho ngéakeun 1 juta pizza kaluar tina 1.6 juta pizza anu dikonsumsi ku sakumna populasi Brasil.

Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Rodrigo digedékeun di latar kulawarga kelas menengah anu panghasilanana asalna tina olahraga. Bapana na ngamimitian kahirupan salaku pamaén bal di liga handap Brasil anu nyababkeun anjeunna henteu cekap artos kanggo kulawargana. Saatos gaduh putra na di umur dini, Eric anu terang yén anjeunna moal bakal suksés pisan dina karirna. Anjeunna mutuskeun pikeun nganggo rencana pikeun nuluykeun hirup impian sepak bola na ngalangkungan putrana, Rodrygo.

Mimiti, Rodrygo anjeunna ngamimitian sepak bola na kabur di ruang kulawarga kulawargana, mangrupikeun prestasi anu ngahurungkeun kacintana pikeun gim anu saé. Pendidikan sepakbola langsung nuturkeun berkat bimbingan bapakna. Eric anu kipas tina Real Madrid pastikeun putrana niron katerampilan sareng jalur karirna Robinho anu aranjeunna dianggap luhur pisan. Rodrigo henteu ngan ukur kakeunaan pidéo tina Robinho, tapi nyalin unggal gerakanna. Dina yuswa 9 taun nalika anjeunna ngagaduhan telepon pikeun ngiringan sidang sareng Santos, kabanggaan bapakna henteu terang.

Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Rodrygo Goes karep pikeun maén bal ningali anjeunna ngalirkeun cobaan dina warna ngalayang sareng ngiringan akademi Santos anu masihan anjeunna yayasan karirna. Nalika ngiringan sistem nonoman Santos di 2010 dina yuswa 10. Kolot Rodrygo keukeuh yén putrana kedah ditugaskeun ka tim futsal klub. Ieu mangrupikeun jalan anu dicandak ku idola bal kulawarga, teu aya jalma sanés tapi legendaris Robinho.

Katuhu ti umur 10, Rodrygo mimiti ameng sareng budak lalaki anu langkung ageung sareng langkung ageung. Anjeunna sok nangtung di buruan anjeunna. Maénkeun Futsal salaku payun ogé ngabantosan anjeunna dina téhnik ngajaga bal di sampéan, nyababkeun pembela katukang sareng nganggo laju na pikeun nyetak gol.

Rodrygo Goes Kahirupan Karir Awal. Kiridit ka The Sun.
Rodrygo Goes Kahirupan Karir Awal. Kiridit ka The Sun.

Ieu mangrupikeun atribut anu sarupa anu dipilampah ku Robinho nalika dinten-dinten maén anjeunna sareng Futsal. Salaku Rodrygo terus ngembangkeun, anjeunna ningali dirina terus janten tempat anu saé diantara murid-muridna. Bagian ieu didorong dina tekanan konstanta pikeun ngalaksanakeun dimana anjeunna tiasa ngurus janten kaptén ti tim pamuda na.

Rodrygo Goes- Janten pamimpin ngora. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes- Janten pamimpin ngora. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Nalika Rodrygo ngadeukeutan 16, ceramah ngeunaan kontrak profesional sareng beasiswa timbul. Dina Maret 2017, anjeunna disauran tim pangurus munggaran ku manajer Dorival Júnior. Rodrigo ngadamel debut Copa Libertadores na 1st Maret 2018 ngiringan catetan salaku pamuter Santos bungsu anu muncul dina persaingan umur 17 taun sareng umur 50.

Ngan dua minggu saenggeusna dina kompetisi anu sami, Rodrygo ngoleksi tujuan kahijina dina turnamen. Bagian ieu damel anjeunna janten bungsu ngora anu kantos nyetak di Copa Libertadores. Rodrygo ogé dianugikeun Campeonato Paulista pendatang Anyar pikeun 2018.

Rodrygo Goes sareng Campeonato Paulista Award. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes sareng Campeonato Paulista Award. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Rodrygo bertahan dina naékna meteoric pikeun janten salah sahiji sipat ngora anu paling panas di Amérika Kidul, hiji naékna anu ngan tiasa dibandingkeun anu kahontal ku idola Robinho. Kaahlian dribbling luar biasa narik kawali pramuka Real Madrid anu dina waktos éta aya serangan rajinana dina pamaén Amérika Kidul, salah sahiji anu Vinicius Junior.

Ieu mangrupikeun dinten anu paling penting dina kahirupanna tungtungna maot. Dintenna Rodrygo ngimpi impianna ku ngadaptarkeun Real Madrid dina deal anu nunjukkeun anjeunna bakal dipesen sateuacanna waktos. Katuhu on 15th Juni 2018, Real Madrid ngahontal persetujuan sareng Santos pikeun nransfer Rodrygo, kasepakatan anu dipicu sataun saterusna, Juni 2019.

Mimiti, éta mangrupikeun antosan taun 1, teras waktosna émosional pisan pikeun Rodrygo Goes nalika sepuhna ngagabung anjeunna dina nyarioskeun kaseueus haté ka klub budak leutik na.

Rodrygo Goes émosional nalika nyarioskeun ka Santos anu tercinta. Kiridit ka IG
Rodrygo Goos janten émosional nalika anjeunna pamit ka Santos anu dipikacinta. Kiridit ka IG.

"Éta ngamotivasi kuring pikeun angkat ka Madrid, salah sahiji klub pangbadagna di dunya. Pikeun ukuran klubna, éta pikasieuneun pikeun kuring, tapi sieun anu saé. Éta langkung ngamotivasi kuring sareng éta terserah Kuring pikeun nunjukkeun naha aranjeunna yakin kana kuring sareng asup kuring. ”

Saur Rodrygo nalika daptar.

Rodrygo nyaéta memang salah anu pangalusna diantara garis produksi sajajalan tina payuneun luar biasa anu kaluar ti Brazil. Pikeun urang, anjeunna dianggap janji anu saé pikeun bal maén bal Brasil Neymar Jnr. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Nganggap yén sepuhna nikah nalika taun rumaja taun, wajar pikeun naroskeun yén Rodrygo ngagaduhan kabogoh atanapi istri nalika umurna.

Rodrygo janten kahirupan hubungan. Kiridit ka IG.
Rodrygo janten kahirupan hubungan. Kiridit ka IG.

Kebangkitan Rodrygo pikeun kamashuran sareng ngiringan Real Madrid ngajantenkeun fans percaya yén a mungkin cinta romantis disumputkeun pikeun anjeunna, sigana hiji anu lolos ka panutan ngeunaan mata umum ngan saukur kusabab cinta hirupna pribadi pisan sareng kamungkinan drama-gratis.

Sapertos dina waktos nyerat, kami yakin Rodrygo langkung resep pokus dina karirna sareng parantos naroskeun pikeun ngahindari sorotan dina kahirupan pribadi-na, teu aya petunjuk ngeunaan kahirupan cinta sareng sajarah dating.

Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Kahirupan pribadi

Ngenalkeun Rodrygo Goes kahirupan pribadi ngajauhan tina pitch bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan gambaran anu lengkep pikeun anjeunna.

Jauh tina pitch, Rodrygo ngagaduhan kaayaan kamerdekaan batin anu ngamungkinkeun anjeunna ngadamel kamajuan anu signifikan dina kahirupan pribadina. Superstar ceking hirup normal di luar pitch nalika di Brazil. Ditilik ku poto di handap ieu, anjeun henteu heran ningali Rodrygo sareng skateboard di jalan Madrid.

Rodrygo angkat sareng Skateboard. Kiridit ka IG.
Rodrygo angkat sareng Skateboard. Kiridit ka IG.
Ogé dina kahirupan pribadi dirina, Rodrygo Goes ngagaduhan sipat anu ngendalikeun diri, kamampuan ngadamel rencana anu solid sareng realistis pikeun nyawana. Anjeunna mangrupikeun pamimpin anu tiasa mingpin jalan sakumaha dititénan nalika jamanna Kaptén dina tingkat nonoman.
Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Rodrygo Goes kolot sareng dulur anu ayeuna nuju manpaat manpaat dina méntalitas méntal dina anjeunna. Kolotna parantos ngahargaan dukungan putrana pikeun Real Madrid ti mimiti karirna. Tingali sapotong bukti video di handap ieu dimana Rodrygo umur 9 taun nangtung sareng kolotna dina kaos Real Madrid lami. Ieu ditingalikeun dibarengan poto anu sami taun 2019.

Poto Kulawarga pikeun nunjukkeun bukti yén Rodrygo parantos janten Kipas Real Madrid ti saprak budak. Kiridit ka Marca.
Poto Kulawarga pikeun nunjukkeun bukti yén Rodrygo parantos janten Kipas Real Madrid ti saprak budak. Kiridit ka Marca.

Ngeunaan Rodrygo Goes Bapa: Bapana Rodrygo yuswa 34-taun-lami nalika nyerat. Naha anjeun terang?… Eric Batista gambar di handap ieu sareng putrana nembé pensiunan tina karir maénna salaku bek kanan sareng ayeuna hirup impianana salaku pamimpin karir putrana.

Rodrygo Goes sareng Bapana- Eric Batista de Goes. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes sareng Bapana- Eric Batista de Goes. Kiridit ka IG.

Eric Batista anu babaturan sareng baraya sering nganggap anjeunna salaku "klasik Brasil”Dimaénkeun di liga régional Sao Paulo dina naon anu bakal disebatkeun karier anu henteu hasil.

Ngeunaan Ibu Ibu Rodrygo: Nalika ngeunaan pamaén bal sareng Ibu-ibu anu Geulis, urang tiasa nyarios yén Rodrygo Goes mangrupikeun daptar luhur. Denise Goes henteu ngan ukur geulis tapi ngora pisan (dina awal 30-an) sapertos dina waktos nyerat.

Rodrygo Indung Indung- Denise Goes. Kiridit ka IG.
Rodrygo Indung Indung- Denise Goes. Kiridit ka IG.
Nalika tungkul dina poto dina pandangan heula sareng henteu terang saha anjeunna, anjeun panginten nganggap yén anjeunna mangrupikeun Kabogoh Rodrygo.

Rodrygo Go Sibling: Kira-kira mimiti taun 2018, kolot Rodrygo ngagaduhan orok awéwé, anu janten hiji sareng hiji-hijina lanceukna Rodrygo. Gaduh adi awéwé ngajantenkeun anjeunna siga bapa sareng ogé, sadar yén anjeunna sadayana parantos dewasa. Sakumaha dititénan di handap, aya hubungan anu jero antara lanceuk sareng adi awéwé.

Rodrygo Goes nunjukkeun kanyaah ka adi awéwéna. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes nunjukkeun kanyaah ka adi awéwéna. Kiridit ka IG.
Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Otong

Ngan kawas batur bérésan Takefusa Kobo, Rodrygo ogé gaduh landasan anu kuat ti sepuhna. Anjeunna parantos diajar kumaha ngajaga wangsulan na hatur nuhun hatur nuhun ka dasarna ku kolotna. Saperti dina waktos nyerat, Rodrygo teu kéngingkeun hirup gaya hirup anu narik kawéntar gampang ku mobil mobil mahal.

Rodrygo ngagaduhan kanyataan LifeStyle. Kiridit pikeun Eunteung.
Rodrygo ngagaduhan kanyataan LifeStyle. Kiridit pikeun Eunteung.
Rodrygo Goes Childhood Story Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Meunang berkah tina Greats: Sateuacan angkat ka Éropa ngiringan Real Madrid, Rodrygo nampi berkah ti dua pamaén bal anu pang hébatna nyaéta Brazil Pele jeung Ronaldo senior.

Rodrygo Goes sareng Model Peran na.
Rodrygo Goes sareng Model Peran na.
  • Taun anu 2001 anu lahir Rodrygo nyaksian ieu;
  • Mimiti, anu disebat 9 / 11 nyerang kajantenan.
  • Taun éta 2001 dianggap salaku "Usum Panas Hiu". Taun ieu nyatakeun jumlah serangan hiu global anu paling luhur.
  • Taun 2001 ningali narkoba Aids disubsidi kalayan diskon dugi ka 90% anu diperyogikeun pikeun ngabantosan tarung panyakit anu parah di Afrika.

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Urang Rodrygo ditambah Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sareng kaadilan. Upami anjeun mendakan hal anu henteu saé, punten bagikeun ka kami ku mairan di handap. Kami bakal salawasna ngahargaan sareng ngahargaan ideu anjeun.

ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar