Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold

0
181
Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun BBC
Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold. Kiridit pikeun BBC

Sedengkeun presents nu Story Pinuh ku hiji genius Football anu pangalusna dipikawanoh kalawan nami "Yurary". Kéngingkeun Yussuf Poulsen Childhood Story Ditambahkeun Kami Fakta Biografi Untold mawa anjeun akun lengkep ngeunaan kajadian anu kasohor ti jaman budak leutik dugi ka ayeuna.

Kahirupan sareng Pendudukan Yussuf Poulsen
Kahirupan sareng Pendudukan Yussuf Poulsen. Kiridit Gambar: BBC, Instagram sareng bundesfootafrika

Analisis ngalibetkeun kahirupan awal / latar kulawarga, pendidikan / pembinaan karir, kahirupan karir awal, jalan pikeun popularitas, naékkeun carita Kinérja, kahirupan hubungan, kahirupan pribadi, fakta kulawarga, gaya hirup sareng fakta-fakta saeutik-saeutik ngeunaan anjeunna.

Leres, sadayana terang ngeunaan gaya rambut otentikna (nganggo ponytail), kakuatan ngabeledug sareng panon pikeun tujuan, anu mangrupikeun atribut penting dina maén bal modern. Nanging, ngan ukur sababaraha anu mikirkeun biografi Yussuf Poulsen anu cukup pikaresepeun. Ayeuna tanpa ado salajengna, hayu urang mimitian.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Kahirupan jeung kulawarga Latar

Dimimitian off, ngaran lengkep na téh Yussuf Yurary Poulsen. Yussuf Poulsen lahir dina dinten 15 tanggal 8 Juni 1994 ka indungna, Lene Poulsen, sareng bapa bapa, Shihe Yurary, di ibukota Denmark Copenhagen. Kolotna Yussuf Poulsen béda ti ras anu béda, nyaéta kanyataan anu ngajelaskeun rupa-rupa ras. Anjeunna gaduh kulawargana asalna ti Tanzania ngalangkungan bapakna. Poulsen nyéépkeun sabagian taun awal-awalna sareng indungna- Lene Poulsen anu ti Copenhagen, Danmark.

Yussuf Poulsen nyéépkeun bagian paling awal taun-Na bareng indungna- Lene Poulsen
Yussuf Poulsen nyéépkeun sabagian taun-taun awal na ku indungna - Lene Poulsen. Gambar Cre

Ayeuna hayu urang masihan sababaraha pandangan ngeunaan bapak kasepna. Naha anjeun terang?… Sateuacan Yussuf Poulsen lahir, bapakna, Shihe Yurary ngagaduhan karir anu suksés salaku kapal kapal anu damel di industri impor sareng ékspor antara nagara-nagara Tanzania sareng Denmark.

Bapana Yussuf Poulsen mangrupikeun kapal anu damel dina industri impor sareng ékspor antara Tanzania sareng Denmark
Bapana Yussuf Poulsen mangrupikeun kapal anu damel dina industri impor sareng ékspor antara Tanzania sareng Denmark. Kiridit Gambar: Kawowo, AMI-Worldwide sareng LloydsMaritime

Dina salah sahiji kunjungan Shihe Yurary pikeun ngirimkeun salah sahiji kargo na, anjeunna patepung sareng cinta ka ibu Yussuf Poulsen (Lene Poulsen) di Copenhagen. Salapan bulan saatos aranjeunna janten intim, Yussuf Poulsen aka Yurary SMP sumping ka dunya.

Sateuacan pupusna ramana, Yussuf Poulsen Galuh di bumi kulawarga kelas tengah. Dina sababaraha waktos, anu taun awal hirupna janten kabeungkeut kana kateupahan pikeun kameunangan ramana. Parah, Yussuf ningali budakna ngarangna ku panyakit kanker. Sedih, dina lembut genep, Yussuf Poulsen kaleungitan dadana pikeun kanker. Sateuacan kanker ngajauhan anjeunna, Shihe Yurary usaha pikeun mastikeun hirup anu saé pikeun Yussuf sakedik, lanceukna Isak sareng indungna, Lene.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Pendidikan dan Karir meta

Sateuacan pupusna, Yurary Senior mangrupikeun kipas maén bal anu henteu ngan ukur lalajo pertandingan tapi suksés ngaleungitkeun hasrat putrana na nalika umurna. Sanaos sesah anjeunna ngajantenkeun salaku pamaén sepak bola kusabab komitmen pengirimanna, Shihe Yurary sateuacan pupusna ngaharepkeun neraskeun hirup impian na ku putrana.

Dina raraga ngahargaan bapakna, Yussuf mutuskeun pikeun milih ti mana dadina angkat, angkat sakola sareng dina waktos anu sami, nampi pendidikan maén bal lokal. Salaku budak alit, anjeunna gaduh pangaos pikeun Liga Premier, nyatakeun anjeunna nuturkeun duanana Barcelona sareng Liverpool salaku murangkalih. Balik deui di Copenhagen (ibukota Denmark), ngan ukur aya liga Denmark atanapi Inggris, anu ngan hiji-hijina hal anu tiasa ditonton dina TV.

Jauh ti hobi nonton TV, Yussuf Poulsen diajar perdagangan maén bal di lapangan lokal di Copenhagen. Nalika anjeunna maén, Tanzanian Dane nyandak unggal kasempetan pikeun ngadatangan percobaan, polah anu mayar.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Mimiti Karir Kahirupan

Saatos percobaan anu suksés, Yussuf Poulsen ngamimitian karir nonomanna sareng BK Skjold, klub maén bal Denmark ti Østerbro, Copenhagen anu maén dina Divisi 2nd Denmark. Saatos induksi akademi, Poulsen ditampi salaku bek salami kalungguhan anjeunna dimaénkeun.

Pasihan bal maén awal saé nyaéta anu dipikahoyong ku almarhum. Mimiti dina karirna. Poulsen ngadamel seueur pangorbanan supados tetep ngimpi ramana. Mseueur pangaruh kuring dina akademi, Tanzanian Dane anu digambar di handap pindah ka jajaran gancang pisan nalika anjeunna maju ngalawan lawanna.

Yussuf Poulsen Kahirupan Karir Awal
Yussuf Poulsen Kahirupan Karir Awal. Kiridit Gambar: Fodboldfoto

Nalika masih rumaja, pribumi Copenhagen di sakedap panon mimiti tumbuh, ngahontal luhurna 1.93 m (6 ft 4 inci) jangkungna. Dina taun 2007, anjeunna henteu deui dianggo salaku bek tapi janten gelandang pertahanan sareng panyerang.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Jalan ka Inohong Story

Dina yuswa 14, tarékah Yussuf Poulsen tumbuh ningali anjeunna ngagabung jajaran nonoman Lyngby BK, kleub Dénmark luhur kalayan reputasi anu hébat pikeun ngajentulkeun béntang ngora pikeun klub luhur di sabudeureun Éropa. Anjeunna teraskeun maén salaku teraskeun di Lyngby, nyieun debutna sareng tim pangheulana mung 16.

Yussuf Yurary Poulsen henteu geuwat netepkeun dirina kana tim anu munggaran kusabab kompetisi kaku ti para kanca. Tapi, saatos sababaraha pamikiran jero ngeunaan henteu daék nguciwakeun bapakna anu telat, Dane kumpulkeun moméntum. Anjeunna sato galak Denmark janten réréncangan na tiasa ngageroan anjeunna langsung janten kakuatan pikeun diitung najan umurna anom.

Yussuf Poulsen Road to Fame Story sareng Lyngby BK
Yussuf Poulsen Road to Fame Story sareng Lyngby BK. Kiridit Gambar: Issuu

Éta henteu nyandak waktos sateuacan huluna 6'4 ”janten penyerang janten tukang pahlawan pikeun klub sareng padamelan na. Éta nyandak kapentingan klub-klub luhur di Éropa pikeun nyuwunkeun tandatanganana saatos Yussuf mencetak lima tujuan anu ngasupan tim samping Denmark-Na-19, ngalangkungan tilu pertandingan.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Naek ka Inohong Story

Dina 3rd Juli 2013, Yussuf Poulsen janten salah sahiji superstar anu dibawa sareng anu dirujuk ku misi jangka panjang ngadamel RB Leipzig janten raksasa Bundesliga. Dane ngagabung sareng RB Leipzig ti Lyngby nalika klub anu disponsoran Red Bull masih dina tingkat katilu.

Yussuf Poulsen ngerjakeun kana divisi di Jerman, ngabantosan RB Leipzig tetep henteu ngéléhkeun dina telelas liga mimiti tina 2016-17. Kahebasan nyetak gawang-Na ningali anjeunna ngabantosan klub ngarobih catetan pikeun ngagaduhan tilas anu pangpanjangna tim pangkat dina Bundesliga.

Kebangkitan Yussuf Poulsen
Kebangkitan Yussuf Poulsen

Sapertos dina waktos nyerat, anjeunna sanes jenis striker anu bakal nyitak tujuan 20-ditambah usum hiji sareng lekasan di puncak tangga gol. Sabalikna, Poulsen mangrupikeun maju anu sasarengan anu bakal menang balna di daérah bahaya sareng gancang ngamimitian serangan - sakapeung nyetak tujuan anu hébat. sésana, sabab nyebutkeun, nyaeta sajarah.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - hubungan Kahirupan

Sakumaha cariosan na; Balik unggal lalaki anu suksés, aya awéwé anu reuwas gumulung panonna. Dina hal ieu Tanzanian Dane anu tercinta, aya kabogoh glamor anu disarengan ku ngaran Maria Duus.

Minuhan Kabogoh Yussuf Poulsen- Maria Duus
Minuhan Kabogoh Yussuf Poulsen- Maria Duus. Kiridit Gambar: Instagram
Kadua pencinta anu sigana anu tiasa disumpingan di bumi asal maranéhna parantos ngahiji saprak Juli 2015. Tinggal babarengan ieu panjang nunjukkeun hubungan séhat, anu mana lolos tina kaéndakan panon umum ngan saukur kusabab drama tanpa drama.

Salah sahiji pawai favorit pasangan pikeun liburan anu pikaresepeun di Islandia anu teras-terasan teras mendakan wengi, sareng usum panas dimana matahari henteu kantos srengenge.

Yussuf Poulsen sareng Kabogoh- Maria Duus sakali menikmati 2019 Taun Anyar anu sampurna di Islandia
Yussuf Poulsen sareng Kabogoh- Maria Duus sakali menikmati 2019 Taun Anyar anu sampurna di Islandia

Maria Duus mangrupikeun jalma anu henteu mandiri anu henteu ngalakukeun anu leuwih ti nyayogikeun pangrojong émosional pikeun lalaki salaki sanésna artina nempatkeun kahirupan dirina sorangan. Minangka pahala pikeun dukungan émosional, Yussuf Poulsen dina 8 kaping 8 Séptémber 2019 ngajukeun kabogohna, ngajantenkeun pernikahan janten léngkah formal anu salajengna.

Jurus anu Yussuf Poulsen ngusulkeun ka kabogohna
Jurus anu Yussuf Poulsen ngusulkeun ka kabogohna. Kiridit Gambar: Instagram
Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - pribadi Kahirupan

Uninga kanyaho hirup pribadi Yussuf Poulsen jauh tina kagiatan maén bal bakal ngabantosan anjeun ningali gambaran kapribadian lengkep. Ngamimitian, anjeunna mangrupikeun jalma anu gampang gampang adaptasi sareng naon waé anu aya di sekitar anjeunna, sakapeung nyéépkeun waktos nyalira sareng ngajauhan sadayana.

Yussuf Poulsen Kahirupan Pribadi- Ngenalkeun anjeunna langkung seueur
Yussuf Poulsen Kahirupan Pribadi- Ngenalkeun anjeunna langkung seueur. Kiridit Gambar: Instagram

Jauh ti maén bal, Yussuf Poulsen ngagaduhan kapercayaan anu kuat pikeun ngalanjetkeun pendidikan na. Anjeunna nyepengan kapercayaan yén karir maén bal henteu tiasa salamina, mastikeun yén aya peryogi kénging gelar diploma SMA. Salaku hasilna, bal-balan di jorok antawis pendidikan sareng karir olahraga.

Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Kahirupan kulawarga

Kusabab anu janten ahli kulawarga kulawarga Poulsen na, Yussuf senang parantos ngajukeun jalur kulawargana sorangan pikeun kamerdékaan kauangan sadayana hatur nuhun kana maén bal. Ayeuna hayu urang masihan seueur info ngeunaan anggota kulawargana.

Bapa Yussuf Poulsen: Ngaran anjeunna Yussuf asalna tina sisi bapakna salaku almarhum bapakna nyaéta Muslim sateuacan anjeunna maot. Pikeun ngahargaan ramana almarhum na, Yussuf mutuskeun yén anjeunna bakal ngagem kit kalayan nami “Yurary" sabalikna 'Poulsen'salami Piala Dunia 2018 di Rusia.

Ibu Yussuf Poulsen: Ibu hébat parantos ngahasilkeun putra anu hébat sareng Lene Poulsen sanés ngabébas. Yussuf Poulsen sks kasuksésan-Na pikeun diasuh ku ibuna. Salaku indung anu satia, impian Lene nyaéta ningali putra na janten bagja teras suksés sapertos anjeunna parantos janten.

Yussuf Poulsen sareng indung-Na anu saé, Lene Poulsen dines bareng
Yussuf Poulsen sareng indung-Na anu saé, Lene Poulsen dines bareng

Lanceukna Yussuf Poulsen: Anjeunna gaduh lanceuk anu angkat ku nami Isak Poulsen, lahir di 2004. Sakumaha ditingalkeun di handap ieu, duanana ilaing ngabagi kenangan anu écés. Isak super bangga naon lanceukna tos janten dina karirna.

Minuhan lanceukna Yussuf Poulsen- Isak Poulsen
Minuhan lanceukna Yussuf Poulsen- Isak Poulsen. Kiridit Gambar: Instagram
Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - gaya hirup

Uninga kanyaho gaya hirup na bakal ngabantosan anjeun gambaran anu saé hirupna anu saé. Kaputusan antara kepraktisan sareng kesenangan ayeuna henteu janten pilihan sesah pikeun Yussuf Poulsen sabab anjeunna leres-leres terang kumaha pikeun nyalira.

Yussuf Poulsen Otong- Naon pakansi hartosna pikeun anjeunna
Yussuf Poulsen Otong- Naon pakansi hartosna pikeun anjeunna. Kiridit Gambar: Instagram

Sanaos Yussuf Poulsen percaya yén artos maén bal mangrupikeun jahat, kumaha ogé, anjeunna tetep karasa peryogi grounding kuat ambéh tetep kauangan dina cek sareng teratur. Salaku hasilna, anjeunna hirup gaya hirup rata-rata sanajan gaji 2 Million Euro (1.8 Million Pound) per gaji sataun.

Yussuf Poulsen Otong Fakta-Pamuter bareng jeung BMW na
Yussuf Poulsen Otong Fakta-Pamuter bareng jeung BMW na. Kiridit Gambar: Instagram
Yussuf Poulsen Carita Budak Leutik Ditambah Fakta Biografi Untold - Fakta Untold

Tato Nya: Yussuf Poulsen gaduh tato pesona langsing khusus dina pigeulang kénca, hiji anu boro ningali para peminat. Sisi tina pigeulangna ngagaduhan panulisan “Selang"Sareng anu sanésna"1956-1999"Di sisi sabalikna.

Yussuf Poulsen Tato Fakta
Yussuf Poulsen Tato Fakta. Kiridit Gambar: gambar

Nalika sakedik dipikanyaho ngeunaan anu kahiji, anu kadua mangrupikeun panginget ka ramana, anu lahir di 1956 sareng maot di Kanker di 1999.

Anjeunna Énalisis dina naon anu anjeunna tiasa sareng teu tiasa laksanakeun: Yussuf Poulsen percaya yén anjeunna henteu tiasa maénkeun pikeun Barca sanaos ngadukung aranjeunna salaku murangkalih anu nyatakeun yén anjeunna jujur ​​sareng dirina. Dina kecap-Na nganggo kristinavomdorf, anjeunna sakali nyarios;

"Kuring kudu jujur ​​sareng sorangan sareng terang naon anu kuring tiasa sareng teu tiasa laksanakeun. Abdi teu tiasa maén di Barcelona, ​​meureun kuring moal pernah tiasa ”

kanyataan parios: Hatur nuhun pikeun maca Carita Budak Leutik Yussuf Poulsen urang sareng Fakta Biografi Untold. Di LifeBogger, urang narékahan pikeun akurasi sarta fairness. Lamun manggihan hal nu teu kasampak katuhu, mangga bagikeun ku urang ku commenting handap. Ieu gé salawasna bersih tur hormat pamendak Anjeun.

Loading ...

Leave a reply

Mangga asup comment Anjeun!
Mangga asupkeun ngaran anjeun di dieu